Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 357 άτομα (32 μέλη και 325 επισκέπτες)

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.210
Πόντοι
2.836
Μια αλλη Μπιούτη πιο λεπτή δουλευε φυλης66δ γι αρκετο καιρο νομίζω το 19 κι υστερα. Εχει καιρό να φανει. Φωκαιας 27 πάντως δε νομιζω, εκτος αν εννοείς φωκαιας25 όροφο εκεί οντως εκανε καποιες βάρδιες η τωρινή Μπιουτη, καπου το 18,19 και τότε αρκετά λεπτότερη νομίζω
Φωκαιας 27 υπογειο δούλευε λεπτη, μαζι της ηταν η Γαβριελα σε καποιες βαρδιες . Υπεθεσα πως ηταν η ιδια και εχει παχύνει.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.941
Πόντοι
1.336
Φωκαιας 27 υπογειο δούλευε λεπτη, μαζι της ηταν η Γαβριελα σε καποιες βαρδιες . Υπεθεσα πως ηταν η ιδια και εχει παχύνει.
σορυ φιλε δε μου ρχεται στο μυαλό ποιά εννοείς.Απλά πας 65β συνήθως και την βλεπεις !

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Απολογισμός τού τριημέρου..
Αρχικά απόγευμα φυλής 86αρι όροφο με μια λατίνα πετιτ Σοφία άσο βυζιά αλλά κωλαρκι ποίημα.
Δεν μπήκα για να χύσω και με το ζόρι κρατήθηκα.
Κακή ανταπόκριση από αυτή μέχρι να τής γλύψω το μουνακι της... μετά την έκανα ότι ήθελα.

Φεύγω βολταρω και πάω φωκ13... ήταν η καύλα Μύρα.. ξανθιά και λίγο αδυνατισμένη.. τής πάει..
Μπένη δωμάτιο με το ρουφηδι τσιγάρο στο στόμα καί με καβαλάει..
Την έβαλα να ξαπλώσει καί νά καπνίζει.... όλα τά έκανα εγώ μέχρι που την έχυσα στην κοιλίτσα... καύλα το μωρό..

Άλλη μέρα πρωί..
Βόλτα βόλτα...κατέληξα Μαραθώνος υπουργείο.. Ειρήνη.. Σοφία..μπρδευωμε.
Ξανθιά μοντελε μικρό στήθος..ματαρες..
Καύλα καί αυτή.. έχει βελτιωθεί από παλιά..
Ξανά πήγα και το επόμενο πρωί..
Χάλια η πρωινή βάρδια....

Βράδυ έκανα μια εξαίρεση και πήγα Ιάσονος 20 όροφο στα στυτα βυζιά της Βανέσας που γύρισε..
Όσο σφυροκόπημα και να της ρίξω κάθεται και τόν τρώει η τόσοδουλα...

Επόμενο βράδυ βέργας 7 Σαμπίνα... όλοι η πιτσιρικάδες βγαίνανε με χαμόγελο.. τρεις τρεις τους έβαζε στο δωμάτιο..
Συγχαρητήρια στον φίλο μου κολκγερλα που μου έκανε την χάρη και πήδηξε σε μπουρδέλο.. δεν πέρασε άσχημα με Σαμπίνα... αλλά που να την πηδούσε εποχή που δούλευε εξικοιου..
Καί πάλι όμως έχει το ποίο στενό μουνακι..

Σήμερα πέρασα με Ειρηνα φωκ27 σκαλάκια..την είχα ξαναδεί αυτές τις μέρες αλλά φαινόταν ξυνή στην μούρη... αλλά απίστευτη κορμάρα..
Ήταν 16:45 καί λέω έμπα να περάσει η ώρα για να ανοίξει η επόμενη βάρδια να πάω στην Μύρα..
Μέσα στο δωμάτιο είχε συμμετοχή και πέσαν αρκετά γλωσοφιλα που τα είχα ανάγκη..
Την έχυσα πάνω στα βυζιά έχοντας την γλώσσα μου στο στόμα τής και δάχτυλο στο μουνακι της..στα γόνατα και ή δύο πάνω στο κρεβάτι..

Αυτά ρε μάγκες... δεν είχα όρεξη για περισσότερες ανάλυσης..αν θέλει κάποιος ας ρωτήσει..η αν θυμηθώ κάτι ξανά γράφω .
Πεσμένα τά πράγματα πάντως..

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.210
Πόντοι
2.836
Αρχή απογευματινής βάρδιας στο φωκαίσς 27 σκαλακια παρουσίασε 2 απο ρωσια λεει η μία είναι μια καλοδιατηρημενη μιλφ Ναταλι όχι η γνωστή του υπογείου .

Η άλλη αρκετα πιο νεαρή Ιρίνα σα χορεύτρια αψογο κορμί κωλος ποιημα πρόσωπο μπριγιάν απλά λίγο στημένο στην παρουσίαση σαν να δινε εξετάσεις για δραματική σχολή επιτροπη κι έτσι. Πάντως αξιοπρόσεκτη παρουσία.
Τη λες ρε φιλέ, με κανεις να φεύγω σφαιρα να δω την Ιρίνα και το πρωί το εδωσα στο δουκάτο του Μεταξιού.

σορυ φιλε δε μου ρχεται στο μυαλό ποιά εννοείς.Απλά πας 65β συνήθως και την βλεπεις !
Ελπιζω να ειναι εκει τωρα αφου παω και για Ιρίνα.

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Απολογισμός τού τριημέρου..
Αρχικά απόγευμα φυλής 86αρι όροφο με μια λατίνα πετιτ Σοφία άσο βυζιά αλλά κωλαρκι ποίημα.
Δεν μπήκα για να χύσω και με το ζόρι κρατήθηκα.
Κακή ανταπόκριση από αυτή μέχρι να τής γλύψω το μουνακι της... μετά την έκανα ότι ήθελα.

Φεύγω βολταρω και πάω φωκ13... ήταν η καύλα Μύρα.. ξανθιά και λίγο αδυνατισμένη.. τής πάει..
Μπένη δωμάτιο με το ρουφηδι τσιγάρο στο στόμα καί με καβαλάει..
Την έβαλα να ξαπλώσει καί νά καπνίζει.... όλα τά έκανα εγώ μέχρι που την έχυσα στην κοιλίτσα... καύλα το μωρό..

Άλλη μέρα πρωί..
Βόλτα βόλτα...κατέληξα Μαραθώνος υπουργείο.. Ειρήνη.. Σοφία..μπρδευωμε.
Ξανθιά μοντελε μικρό στήθος..ματαρες..
Καύλα καί αυτή.. έχει βελτιωθεί από παλιά..
Ξανά πήγα και το επόμενο πρωί..
Χάλια η πρωινή βάρδια....

Βράδυ έκανα μια εξαίρεση και πήγα Ιάσονος 20 όροφο στα στυτα βυζιά της Βανέσας που γύρισε..
Όσο σφυροκόπημα και να της ρίξω κάθεται και τόν τρώει η τόσοδουλα...

Επόμενο βράδυ βέργας 7 Σαμπίνα... όλοι η πιτσιρικάδες βγαίνανε με χαμόγελο.. τρεις τρεις τους έβαζε στο δωμάτιο..
Συγχαρητήρια στον φίλο μου κολκγερλα που μου έκανε την χάρη και πήδηξε σε μπουρδέλο.. δεν πέρασε άσχημα με Σαμπίνα... αλλά που να την πηδούσε εποχή που δούλευε εξικοιου..
Καί πάλι όμως έχει το ποίο στενό μουνακι..

Σήμερα πέρασα με Ειρηνα φωκ27 σκαλάκια..την είχα ξαναδεί αυτές τις μέρες αλλά φαινόταν ξυνή στην μούρη... αλλά απίστευτη κορμάρα..
Ήταν 16:45 καί λέω έμπα να περάσει η ώρα για να ανοίξει η επόμενη βάρδια να πάω στην Μύρα..
Μέσα στο δωμάτιο είχε συμμετοχή και πέσαν αρκετά γλωσοφιλα που τα είχα ανάγκη..
Την έχυσα πάνω στα βυζιά έχοντας την γλώσσα μου στο στόμα τής και δάχτυλο στο μουνακι της..στα γόνατα και ή δύο πάνω στο κρεβάτι..

Αυτά ρε μάγκες... δεν είχα όρεξη για περισσότερες ανάλυσης..αν θέλει κάποιος ας ρωτήσει..η αν θυμηθώ κάτι ξανά γράφω .
Πεσμένα τά πράγματα πάντως..
Η Βανέσα από ι20 τι βάρδια είναι; είναι τώρα ;

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Α αποτυχημένες συνεδρίες...

Πρωί Φωκ13 Χοσέ Μαρία αδύνατη ..δεν άξιζε νά την χύσω.

Μεσάνυχτα Φυλής 109β μια ξανθιά πετιτ Λάουρα... μετά τα μισά άρχισε πονάω στα βυζιά ο κωλος... ποτέ ο Γιάννης δεν μπορεί.. άστα.

Καί απόγευμα Σοφία λατίνα από φυλής 86..το είπαμε..αν γλύφετε ίσος περάσετε καλά.

Τελευταία τροποποίηση:

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Η σαμπινα 7 ξεκινάει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επίσης ξέρει κανείς αν Σπύρου Πάτσι 40 είναι αυτή η χοντρή πατσαβουροτσατσα;

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Σαμπίνα πιάνει 23:00 της περισσότερες φορές.. σπάνια 19:00

Edward Elric xxiii

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
0
Αρχή απογευματινής βάρδιας στο φωκαίσς 27 σκαλακια παρουσίασε 2 απο ρωσια λεει η μία είναι μια καλοδιατηρημενη μιλφ Ναταλι όχι η γνωστή του υπογείου .

Η άλλη αρκετα πιο νεαρή Ιρίνα σα χορεύτρια αψογο κορμί κωλος ποιημα πρόσωπο μπριγιάν απλά λίγο στημένο στην παρουσίαση σαν να δινε εξετάσεις για δραματική σχολή επιτροπη κι έτσι. Πάντως αξιοπρόσεκτη παρουσία.
αδερφέ τι πρόγραμμα κάνει η Ιρίνα ?

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Ιασονος 27 η Ναταλί ειναι εκεί;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
160
Like
20.445
Πόντοι
32.478
Μα δεν κάνουμε συγκρίσεις, η κοπέλα που ανέφερες πρόκειται για ναυάγιο, ψυχικά και εμφανισιακά εντελώς αντικειμενικά...
Χωρίς παρεξήγηση στις προτιμήσεις σου.
Δεν παρεξηγουμαι γιατί δεν πέρασα μαζί της ούτε βγήκα να την παινέψω. Δεν μου απάντησες όμως ποιες έχουν ομορφότερο πρόσωπο στο Μεταξουργείο.

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Ξέρει κανείς ποια τσατσά ειναι στο Σπύρου Πάτσι

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.941
Πόντοι
1.336

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.239
Πόντοι
10.336
Στο Κ45 στο βαθος, το απογευμα δουλευει μια γεματουλα με βυζαρες, Βικυ λεγεται, σαν βραζιλιανα παρουσιαστηκε (αλλα οποιος θελει το πιστευει αυτο), μιλαει καλα ελληνικα και μεσα γαμιεται χωρις βιασυνες ή παρατραγουδα, οι βυζολατρες αξιζει να πανε μια βολτα να τσεκαρουν, βυζι 4αρι με ανταποκρισιμη ρωγα σταφυλι, καστανομαυρομαλλα με ελαφρα σκουροχρωμο γεματο κορμι (χοντρουλα), την βυζαξα για πολλη ωρα και χορτασα. Ε γαμησα και λιγακι ετσι για την γευση. Τιμια συνολικα και καθαρη.

Ιάσονος 30 όροφο η Τικ Τοκερ εμφανίστηκε φευγαλέα στην πόρτα ντυμένη με παντελονα πολύχρωμη και ασορτί πουκάμισο ανοιχτό και μου λέει παμε;; μπαίνοντας κατευθείαν στο κουζινάκι. Που να πάμε της λέω όταν εμφανίστηκε κανονικά. Στράβωσε και μου λέει, καλά καλά καλά αν δεν περάσεις φύγε γιατί έχω δουλειά. Αν και εμφανίσημη δεν περνούσα ούτε τσάμπα γιατί μου φάνηκε βαρεμένη. Παρακαλούσε τον πακι να την τραβήξει βίντεο να το ανεβάσει Τικ Τοκ. Άφησα το όμορφο Πακιστανό να την γαμήσει και πολύ της πέφτει.

ασε, πηγα κατω στην βαλεντινα, προσπαθουσα να την γαμησω και μας ανοιγε την πορτα το αλλο το ζωον για να μας μιλησει :2funny:
ο τσατσος που φερνει λιγο σε δροσερο καγκουροτζανκι το χαβα του, η αλλη δεν σταματησε να ουρλιαζει εξω απτην πορτα, δεν γινοταν δουλεια ετσι... τελικα ευτυχως που τα πηρε στο στομα η δικια μας η ντρηχο και εφυγα αδειος απο σπερμα σωματικα και γεματος πνευματικα απο την καλτιλα που εζησα. σαν να προσπαθεις να γαμησεις την μανα και να σας ενοχλει το παιδακι της ενα πραγμα :tooth:

δεν ανεβαζω κριτικη, αν και θα γελαγατε πολυ με το σκηνικο. Ας το προσπερασουμε μην μας γινει συνηθειο :coffee:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.652
Πόντοι
13.636
Στο Κ45 στο βαθος, το απογευμα δουλευει μια γεματουλα με βυζαρες, Βικυ λεγεται, σαν βραζιλιανα παρουσιαστηκε (αλλα οποιος θελει το πιστευει αυτο), μιλαει καλα ελληνικα και μεσα γαμιεται χωρις βιασυνες ή παρατραγουδα, οι βυζολατρες αξιζει να πανε μια βολτα να τσεκαρουν, βυζι 4αρι με ανταποκρισιμη ρωγα σταφυλι, καστανομαυρομαλλα με ελαφρα σκουροχρωμο γεματο κορμι (χοντρουλα), την βυζαξα για πολλη ωρα και χορτασα. Ε γαμησα και λιγακι ετσι για την γευση. Τιμια συνολικα και καθαρη.

ασε, πηγα κατω στην βαλεντινα, προσπαθουσα να την γαμησω και μας ανοιγε την πορτα το αλλο το ζωον για να μας μιλησει :2funny:
ο τσατσος που φερνει λιγο σε δροσερο καγκουροτζανκι το χαβα του, η αλλη δεν σταματησε να ουρλιαζει εξω απτην πορτα, δεν γινοταν δουλεια ετσι... τελικα ευτυχως που τα πηρε στο στομα η δικια μας η ντρηχο και εφυγα αδειος απο σπερμα σωματικα και γεματος πνευματικα απο την καλτιλα που εζησα. σαν να προσπαθεις να γαμησεις την μανα και να σας ενοχλει το παιδακι της ενα πραγμα :tooth:

δεν ανεβαζω κριτικη, αν και θα γελαγατε πολυ με το σκηνικο. Ας το προσπερασουμε μην μας γινει συνηθειο :coffee:
Λαϊκή Απαίτηση για Κριτική!!!

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Διαβάζοντας τις πρόσφατες κριτικές είχα περιέργεια να δω τη Βαλεντίνα στο Ιάσωνος 30,μακριά από τα γούστα μου,κοιλιά-σαμπρελα,αντιερωτικη αυρα,προσπερνάω.

Frogen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
5
Like
466
Πόντοι
300
Λέω να κατέβω φυλής τρίτη βαρδια σήμερα.. Θέλω ποιοτικο κουλουρι μέχρι 20 ευρω. Έχεις κανεις κάποια να προτεινει?

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.941
Πόντοι
1.336
Η Αντζυ με το σφιχτο μπουτοκωλι:smiling-face-with-heart-eyes::kneel: που εκανε την 1η της εμφανιση στο Φυλ86Κατω πριν απο 11μηνες περιπου??:think:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:
Οψιμος ιμπρεσιονιστικός Υπερμπουρδελορεαλισμός, ζωγραφίζεις:hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom