Λοιπόν ελα γιατί έχω ακουσει τις τελευταίες ώρες πολλα και διάφορα και διακρίνω αγνοια, φόβο και ανωριμότητα.
Λοιπόν εγώ εδώ περα είμαι 2μιση χρόνια αλλά μια 10ετια παρακολουθω ανελλιπώς το site αυτό αλλά και το δίπλα.
Ας ενημερώσω λοιπόν τα νέα μέλη με αυτά που πρεπει να ξέρουν από έναν που γαμαει στον πληρωμενο έρωτα 25+ χρόνια χωρίς να έχει κολλήσει τίποτα σοβαρό.
Αμα πατε φίλτατοι εσείς που φοβάστε ΤΟΣΟ να δώσετε ακα πιπα (που ΚΙ ΕΓΩ δίνω μόνο σε call και σε πολυ εμπιστες κοπελες μασάζ και κανα δυο του 20αρικου που είμαι χρόνια πελάτης) μια μέρα στον Συγγρο ή σε έναν δερματολόγο ή αφροδισιολόγο και του πειτε "γιατρέ μου πηρε πιπα ιερόδουλη λες να κόλλησα HIV";; απλα θα κρατηθεί από τα γέλια γιατί πολυ απλά πρεπει να συντρέχουν απίστευτες συγκυρίες για να κολλήσεις από στοματικό. ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ! Να έχει η κοπέλα HIV με πολυ ισχυρό φορτίο, να έχει βαρβάτη πληγη στο στόμα αλλά κι εσυ βαρβάτη πληγη στον μπουτσο σου και τότε να έχεις 0,1% να κολλήσεις. Α! Και εσυ που δινεις πιπα να εχεις ΠΟΛΥ ΠΕΣΜΕΝΟ ιικο φορτίο!! Αμα κολλήσεις έτσι τότε πανε παιξε τζόκερ. Νομίζετε πως οι κοπέλες βάζουν πουτσες στο στόμα τους ακα και δεν τους νοιάζει αν κολλήσουν HIV! Κι αυτές κάνουν μια παρενθεση στη ζωή τους για 5-10 χρόνια και μετά θέλουν να κάνουν οικογένειες και παιδια ξέγνοιαστα στις χώρες τους!! Απλά προσεχουν την στοματική τους υγιεινή κι έτσι προστατεύονται!
Βεβαίως βεβαίως υπάρχουν άλλα κι αλλά που τα κολλάς άνετα από ακα πιπα όπως γονορροια σε ποσοστο 5% περιπου, μύκητες πολυ άνετα, χλαμύδια παλι στο 5%, σύφιλη παλι στο 5% περιπου αλλά αυτά δεν σε πεθαινουν, σε στέλνουν για αντιβίωση ενέσιμη ή ποσιμη. Και μετά είσαι good to go!
Επίσης κατι αλλο που παντα υπογραμμιζα στο Bou είναι η ενημέρωση που παρεχει από τις εμπειρίες συναγωνιστων. Δεν είναι λίγες οι φορές που καταδεικνυουν την κοπέλα που έχει κονδυλώματα ή κάποιο άλλο αφροδισιο και την κάνουμε περα!
Εγώ έχω κολλήσει τρεις φορές μύκητες από πιπα ακα στα 25 χρόνια πορνοκαριερας. Σε 5 μέρες έγινα καλά. Α! Και να σας προλαβω κάνω γενικό check up κάθε χρόνο. Καλλιέργεια σπέρματος, ουρών, ιπαττιτιδες, HIV, σύφιλη. Εχω κανει και τα τρία εμβόλια Ιπαττιτιδας Β!
Μην τρελενεστε λοιπόν, σωστή ενημέρωση, προσοχη με τις ακα πιπες που εξάλλου κανεις δε σας αναγκαζει να δώσετε και βρείτε κοπέλες που μπορείτε να εμπιστευτείτε.
Όποιος φοβάται αυτό το σπόρ παει για 5 επί 5 και μια χαρά. Και θα εκτονωθεί και θα περασει καλά και δε θα κολλήσει κανένα αφροδισιο!! Το πληρωμενο γαμησι δεν απαιτεί τολμηρούς, απαιτεί συνειδητοποιημενους ανθρώπους.
Εδώ έχουμε άξιους συναγωνιστές που αντί για νερό πινουν κίτρινο νεκταρ από τσουπρες! Αλλους συναγωνιστές που δεν έχουν δώσει ΠΟΤΈ πιπα ΜΕ καποτα! Αλλοι βυθίζουν ουκ ολίγες φορές τη γλώσσα τους σε γκροβερ call (ο ομίλων)!!
Κανεις δεν κολλησε τίποτα!
Καλη συνέχεια κυριοι, ο Διανοούμενος παλι εμιλησε!