socratis969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 711
- Πόντοι
- 301
ειρήνη φωκαιας 17 όροφοςΠαιδιά θα βρούμε κάποια να τ καταπίνει ;
ειρήνη φωκαιας 17 όροφοςΠαιδιά θα βρούμε κάποια να τ καταπίνει ;
Είσαι σίγουρος?ειρήνη φωκαιας 17 όροφος
για την ακρίβεια τα παίρνει στόμα αλλά δεν τα καταπίνειΕίσαι σίγουρος?
Τι δεν τα καταπίνει τον ρουφάει να μην αφήσει σταγόνα και όλα μια γουλιαγια την ακρίβεια τα παίρνει στόμα αλλά δεν τα καταπίνει
Διδυμου 20, ελενηΠαιδιά θα βρούμε κάποια να τ καταπίνει ;
τα ρουφάει όλα και τα φτύνει μετά νεροχύτηΤι δεν τα καταπίνει τον ρουφάει να μην αφήσει σταγόνα και όλα μια γουλια
διάβασε από πάνωΜπορεί του τύπου να ήταν πραγματικά νόστιμα και να μην αντιστάθηκε.
Εμένα δύο φορές πάντως τα έχει φτύσει νεροχύτη και σε όσες κριτικές έχω διαβάσει έχει κάνει το ιδιο
Όσες φορες την έχω πάρει τα έχει καταπιεί μάλιστα την πρώτη φορά με ξάφνιασε γτ δεν το περίμενα αλλά νόμιζα έτσι κάνει γενικά μέχρι σήμερα που έμαθα από εσάς ότι τα φτύνειΜπορεί του τύπου να ήταν πραγματικά νόστιμα και να μην αντιστάθηκε.
Εμένα δύο φορές πάντως τα έχει φτύσει νεροχύτη και σε όσες κριτικές έχω διαβάσει έχει κάνει το ιδιο
Εγώ που είμαι νεος , και μια χαρά όμορφο παιδί… δεν μου έκανε δυο φοράς που πήγα μάλισταΤι δεν τα καταπίνει τον ρουφάει να μην αφήσει σταγόνα και όλα μια γουλια
ε πες της στον restinpieces50 για πιο λόγο δεν τα φτύνεις ?Εγώ που είμαι νεος , και μια χαρά όμορφο παιδί… δεν μου έκανε δυο φοράς που πήγα μάλιστα
Τι επικίνδυνο έχει ρε φίλε 2-2 οι Πακιστανοί ; Παρε ένα σίδερο εχετο πάνω σου ή στο χέρι να δεις τι πλάκα θα έχει :')ε πες της στον restinpieces50 για πιο λόγο δεν τα φτύνεις ?
δε με αγαπάς πια ?θες να χωρήσουμε ?γιατι το κάνεις όλο αυτό?
βασικά αν ειναι πολλά δεν ξερω αν προλαβαίνει να πάει στον νυπτήρα
καλά αν τελειώσεις μετά το τι θα τα κάνει απο το στόμα ειναι δευτερεύων ζήτημα
το σκέφτομαι και εγώ για μεταξουργειο αλλά φοβάμαι μη με σφάξει κανένα ζόμπι.χωρις πλάκα μετά τις 12 ειναι επικίνδυνα ?(ρε τυπε ρωτάς αν ειναι επικίνδυνα μετά τις 12 στα μεταξουργείο ?πλάκα μας κάνεις ?)
το πολύ πολύ πάω χωρίς κινητό χωρίς ρολόι σκέτος μόνο με 20 ευρώ πάνω μου.παντελόνι βρακι μπλούζα παπούτσια τα βασικά
πάντως ισχύει αν σε γουστάρει κάνει περισσότερα απο όσα ανακοινώνονται .πολύυυυυυυυυυυυ περισσότερα που δε γράφονται καν
Θέλεις να μου στείλεις σε προσωπικό μήνυμα τι είναι αυτά τα Παραπάνω που κάνει?πάντως ισχύει αν σε γουστάρει κάνει περισσότερα απο όσα ανακοινώνονται .πολύυυυυυυυυυυυ περισσότερα που δε γράφονται καν
Θέλεις να μου στείλεις σε προσωπικό μήνυμα τι είναι αυτά τα Παραπάνω που κάνει?
όχι, και αν πας κάπου με τόσους φόβους στο μυαλό φοβάμαι πως έχεις θέμα και λανθασμένα είσαι στο χώρο αυτόΠάντως και με στομαικό χωρίς προφύλαξη μπορείς να κολλήσεις από διάφορα ΣΜΝ μέχρι AIDS...δεν φοβάστε; Οι περισσότερες στα bourdela έχουν ΣΜΝ και αρκετές από αυτές πιθανόν AIDS που μπορεί να μη το ξέρουν κιόλας....
δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, για μένα όλα αυτό είναι off topicφιλε η λογική μιλάει..το να δώσεις στοματικό σε μια ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη που καθημερινά παει με πόσους άντρες που δεν ξέρεις τι κάνει με τον καθένα με μαθηματικές ακρίβιες αν δεν χρησιμοποιείς προφυλακτικό και στο στοματικό κάτι θα κολλήσεις αν όχι AIDS, τότε αλλα ΣΜΝ...παίζεις με τις πιθανότητες.
εγώ το off topic το λέω με την άποψη ότι ποτέ δεν μπόρεσα σε σαιτ για μπουρδέλα ν αρχίζουμε για αρρώστιες, μίρλες κτλ! Αυτά με κάνουν τρελό! Καλύτερα σπαμ του κερατά παρά μικροβιοφοβίες κτλ που και ξενερώνουν και τρομάζουν κόσμονταξει Τσιοδρα, το σημειωσαμε.
κουμαντο στο πουλι μας κανουμε εμεις ομως.
Και ναι, ειναι offtopic, εδω γραφει ενημερωση για μπουρδελα, οχι συμβουλες για παστρικους.
Αραξε λοιπον.