Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 322 άτομα (28 μέλη και 294 επισκέπτες)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.849
Πόντοι
1.056
ΑΝ περίμενες "κανονικές" για να γαμήσεις κλάφτα! Μόνο για γάμο κάνουν πια και ΑΝ και αυτό!
Γαμαω μια χαρα φιλε μου δεν υπαρχει θεμα..

Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν ποιοτικες γυναικες για σχεση η να κανεις το επομενο βημα..

Οι σημερινες γυναικες δεν εχουν καμια αξια..

mparmpas13

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2018
Like
504
Πόντοι
20
καλημερα!!
εχουμε καμια ενημερωση απο κανεναν που εχει κατεβει στην φυλης τι παιζει ?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885

Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν ποιοτικες γυναικες για σχεση η να κανεις το επομενο βημα..

βασικά για μένα πάει κάπως έτσι: κάνουν πχ 5 ευρώ και αυτοκοστολογούνται 20! Εγώ δεν πληρώνω, ευχαριστώ πολύ!

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.388
Πόντοι
2.036

Βασικα μονο για γαμο ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ!!!

Πάμε Βενεζουέλα να εισάγουμε καμία νύφη ; μια χαρά τα βρίσκω με τα λατινάκια.

Στοχευμένη επίσκεψη χθές Μεταξουργείο νωρίς στην 2η βάρδια σε στανταράκι, λίγη κίνηση γενικά και μόνο αλλοδαποί, η κατουρίλα έχει πάει σε άλλο επίπεδο, τώρα που έπεσε η θερμοκρασία λίγο είναι ακόμα χειρότερα ίσως λόγω υγρασίας ;!!!
Πάντως αυτή η αντίθεση του, "ακριβούτσικα χοτέλια και airbnb και ακριβώς δίπλα φτηνά πορνεία με αλλοδαπούς" παίζει να είναι μοναδική.

Τελευταία τροποποίηση:

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Φυλής 72 υπόγειο Αντζυ,πρώτη φορά την είδα,πολύ ωραία καθημερινή ομορφιά,όμορφο στήθος σχετικά μικρόσωμη.
Φυλής 72 ισόγειο επιστροφή της Μιρας από Περγάμου 1,εδώ ξανά δοκιμάστηκε μετά από καιρό και παραμένει καλή αν και έχει μιλφεψει πολύ.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.388
Πόντοι
2.036
@Mpooumpoukos και @EvilPlasma Πηγαιντε κεντρο, εχει πολλες τουριστριες.., αρκει να ξερετε την γλωσσα τους..
Λατίνες τουρίστριες, σαν ανέκδοτο μου ακούγεται με την ανέχεια που έχουν εκεί atm, άμα δεiς πληθωρισμούς θα σου φύγει το κεφάλι, Βενεζουέλα το επίσημο νούμερο ήταν 150% , η πραγματικότητα παίζει να είναι στο 3πλάσιο.
Επειδή βγαίνει offtopic σταματάω :cheesy:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.100
Πόντοι
1.936
Εχθεσινη καταθεση δευτερη βαρδια στην καινουργια μεγαλοκοπελα του Αγκυρας 9.Ονοματη Βαρβαρα,η οποια εχει κανει σε στουντελα στη Λαγουμιτζη.Ωραιο σωμα για την ηλικια της,κοινωνικη,χαμογελαστη,προθυμη.Καλη πιπουλα και καλο στησιμο στα 4 οπου εκοπανηθει μεχρι τελους.Ανακοινωθηκε φουλ εκτος απο πρωκτικο και αυταρχικο.Θα προτιμηθει ξανα αν δεν υπαρχει κατι καλυτερο στην πουτανομανα Φυλης.

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200
Εχθεσινη καταθεση δευτερη βαρδια στην καινουργια μεγαλοκοπελα του Αγκυρας 9.Ονοματη Βαρβαρα,η οποια εχει κανει σε στουντελα στη Λαγουμιτζη.Ωραιο σωμα για την ηλικια της,κοινωνικη,χαμογελαστη,προθυμη.Καλη πιπουλα και καλο στησιμο στα 4 οπου εκοπανηθει μεχρι τελους.Ανακοινωθηκε φουλ εκτος απο πρωκτικο και αυταρχικο.Θα προτιμηθει ξανα αν δεν υπαρχει κατι καλυτερο στην πουτανομανα Φυλης.
Μεγαλοκοπελα εννοείς σε ηλικία η σαν θεριο παίχτη? Αν θες δώσε μια περιγραφή

Jim papadeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2020
Like
68
Πόντοι
0
Τραβελακι μου φαίνεται η Σύλβια
Όχι φιλαράκι σε διαβεβαιω!! Γνωρίζεις σε ποια βάρδια δουλευει;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τη προηγούμενη βδομάδα εκεί ήταν
Απογευματινή η βραδινή βάρδια;;

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.100
Πόντοι
1.936
Μεγαλοκοπελα εννοείς σε ηλικία η σαν θεριο παίχτη? Αν θες δώσε μια περιγραφή
Ηλικιακα καμι 50αρια.Μετριου ανστηματος,εναμισαρι βυζι καλουτσικο φυσικο,κωλος στο υψος του μετριος πλαδαρος για την ηλικια της και λιγο μπακα.Μουνακι ομορφο,μικρο,περιποιημενο.Καντε μια βολτα.

analgape

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
452
Πόντοι
21
καποια καλη που να δινει κωλο γραφτε παιδια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
για την ακρίβεια τα παίρνει στόμα αλλά δεν τα καταπίνει
Συμφωνώ δοκιμάστηκε εχτές , έχω να πώ ότι ευχαριστιέται να γαμιέται η τύπισσα θα ξαναπάω σίγουρα αλλά όχι για το τσιμπούκι αλλά για overall συμπεριφορά παρά του ότι γινόταν χαμός και περίμενα 30 λεπτά στο δωμάτιο δε βιαζόταν ... κτλ κτλ οχι σαν κατι ##$^ που αν στα 3 sec πίπας αρχίζουν τα αντε ακόμα !!!##$^

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.514
Πόντοι
13.636

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.514
Πόντοι
13.636
Ηλικιακα καμι 50αρια.Μετριου ανστηματος,εναμισαρι βυζι καλουτσικο φυσικο,κωλος στο υψος του μετριος πλαδαρος για την ηλικια της και λιγο μπακα.Μουνακι ομορφο,μικρο,περιποιημενο.Καντε μια βολτα.

καποια καλη που να δινει κωλο γραφτε παιδια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!
@koulamaria
Ο κύριος Γιάννης πάντως και στο Λαγουμτζη είχε φολιαστει...

@analgape
Μάλλον επέστρεψε Ηλέκτρα στο Φυλής 67.
Ρίξε μια ματιά αν δινει ακομα κωλο..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom