Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 119 άτομα (8 μέλη και 111 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.354
Πόντοι
2.036
Φωκαιας 13 υπόγειο Μύρα, με κατσαρο ξανθό μαλλί, κανονικό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, τατουάζ χαμηλά δεξιά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα . Σε κάποια φάση στο σαλόνι είχαν μαζευτεί 23 άτομα γιατί μίλαγε στο τηλέφωνο.... καθώς και με την Καρολίνα και τη Λιλυ που είχαν σχολάσει από τη 2η βάρδια.
Σε πιστεύω ότι τους μέτρησες και ήταν όντως τόσοι, αναρωτιέμαι μετά, πώς να μην φας φόλα όταν η άλλη ξέρει πως έχει τόση πελατεία/ζήτηση και προφανώς θέλει να ξεπετάξει όσο περισσότερους γίνεται.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Με αυτά τα λεφτά υπάρχουν και πολύ καλλίτερες ,προχτές γάμισα κορμί θανατηφόρο την Καταλεγια (Συγγρου) πιο ΟΜΟΡΦΗ απο τις φοτο. Ο πιο καλλίγραμμος κώλος που έχω δει μέχρι αλλά, αλλά πανάκριβα.
Δεν είναι Κακή
Αλλα με τίποτα 160 €
Στο 20 μια χαρά ήταν ….

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.349
Πόντοι
13.636
Άλλη καταλια πρέπει να είναι αυτή που λέω εγώ και λέει το παιδί μια λατινα μουναρα αν λέμε την ίδια με το παλικάρι όχι αυτή που δούλευε στο Κασσάνδρας
Αν και δεν είναι του νήματος...
Η ίδια είναι! Μετά το Τατοιου πήγε Συγγρού 108.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.659
Πόντοι
46.232
τώρα live

Χωματιανου 11α επιστροφή στις ρίζες... Σοφία ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ που ξεκινάει από την αριστερή κλειδα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανου 11β κλειστό.

Λιοσιων 73β Νικόλ κοπέλα με κάστανο σκούρο μακρύ ίσιο μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα(λίγα παραπάνω κιλακια στο κωλο) 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Λιοσιων 73α Κωνσταντίνα καστανοξανθη κοπέλα με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι , σε απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18 & 18α κλειστά.

Εξηκιου 18γ Μαρία καστανή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματακια 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Λιοσιων 79αρια κλειστά.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά Σαμπρινα μελαχρινή χοντρή μιλφ με 2 5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Βεργας 3 δεξιά Ντιαννα μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Βεργας 6αρια κλειστά.
20230809_121325.jpg

Βεργας 7 πάνω Ελένη ξανθιά μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 7 υπόγειο Αννα ξανθοκαστανη με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα ξανθό γκρανι σώμα μέ αρκετά πιασίματα σχεδόν 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.659
Πόντοι
46.232
Σε πιστεύω ότι τους μέτρησες και ήταν όντως τόσοι, αναρωτιέμαι μετά, πώς να μην φας φόλα όταν η άλλη ξέρει πως έχει τόση πελατεία/ζήτηση και προφανώς θέλει να ξεπετάξει όσο περισσότερους γίνεται.
ναι ρε φίλε από περιέργεια και ξέρεις ποιο είναι το παράξενο, όλοι έφυγαν...και ρωτάω εγώ πως να έρθουν καινούργιες κοπέλες όταν κάνεις δε περνάει με μια τέτοια κοπέλα ανεξάρτητα υπηρεσιών (φόλα δεν είναι αλλά ούτε και σούπερ )με μόλις 20 ευρώ, ρητορική ερώτηση

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
149
Πόντοι
0
ναι ρε φίλε από περιέργεια και ξέρεις ποιο είναι το παράξενο, όλοι έφυγαν...και ρωτάω εγώ πως να έρθουν καινούργιες κοπέλες όταν κάνεις δε περνάει με μια τέτοια κοπέλα ανεξάρτητα υπηρεσιών (φόλα δεν είναι αλλά ούτε και σούπερ )με μόλις 20 ευρώ, ρητορική ερώτηση
Αδερφέ θα συμφωνήσω μαζί σου.προχθες την βάζουν στο πρόγραμμα στο Λιοσίων 73 πηγα τιο βράδυ στις 12 και παω μόνος λέω που να έχει κόσμο τέτοια ώρα και παω και ήταν τρομερή για τα δικά μου γούστα που όπως το έχω ξανά πει δεν ζητάω τρομερά πράγματα από μοουρδελα να είναι η άλλη γαμευσιμη και μικρή αυτό και να χυσω.ε λοιπόν η γκόμενά ήταν και πολύ καυλιαρα δεν ξέρω αν της βγήκε μαζί μου γιατί ήμουν από τους πρώτους λαό είμαι και πιτσιρικάς όταν εννοω πιτσιρικάς κάπου στα 33 όχι και 20 αλλά περιποιημένος και καθαρός πάντα .πιπα τρομερή χωρίς κάποτα και απο τις λίγες φορές που αφήνω σε μοουρδελο χωρίς καποτα στησίματα τρομερά απίστευτη καυλα εμένα αυτό μου έβγαλε.και βγαίνοντας είδα κάπου στα 10 άτομα στο σαλόνι 12.30 ώρα έτσι όχι και νωρίς.και λέω πάει την ξεμουνιασαν σήμερα και σχεδόν πάνω από τους μισου1 βγήκαν και λέω μαλακα μας κάνουν πλάκα σηκώνεται ο άλλος από τι σπίτι του 12 το βράδυ και βλέπει τέτοιο μουνι και δεν γαμαει σίγουρα έχει πρόβλημα.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.332
Πόντοι
17.885
Μια μικρή ενημέρωση...Κολωνού 27 επέστρεψε η Μπέλλα η Ρουμάνα για όσους ενδιαφέρονται! Επίσης ανεβάζω κριτική για τη Λατινο-μιλφο-μουνάρα Τζίνα!

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Το θέατρο της Μίρα είναι νέα λειτουργία στις υπηρεσίες της όπως ανέφεραν και οι τελευταίες κριτικές και είναι γεγονός.

Έχω περάσει 4 φορές μαζί της και
Η τελευταία ήταν σαν άλλος άνθρωπος, υπερβολικοί αναστεναγμοί χωρίς λόγο.

Τελος πάντων για εμένα παραμένει από τις πιο vfm
επιλογές που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο.
Σίγουρα καλύτερη από Σαμπίνα

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.080
Πόντοι
2.836

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.354
Πόντοι
2.036
Μια μικρή ενημέρωση...Κολωνού 27 επέστρεψε η Μπέλλα η Ρουμάνα για όσους ενδιαφέρονται! Επίσης ανεβάζω κριτική για τη Λατινο-μιλφο-μουνάρα Τζίνα!
Στα 10 ή 15 η Μπέλλα ?Για την άλλη καλά, πάλι 5 άτομα αναμονή στο σαλόνι θα έχει αμα γράψεις καλά σχόλια :cheesy:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.332
Πόντοι
17.885
Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.659
Πόντοι
46.232
Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Και έλεγα κάτι μου θυμίζει...

Μαύρο μέχρι να επιστρέψει στο Ταπεινό Λαϊκό κοσαρικο και να Τιμωρηθεί!!! :s&m_2:
Σιγά μην τιμωρηθεί, με τα ζώα-πελάτες του 160ρικου που τρώνε κουτόχορτο. :2funny:
Διάβασε ατάκες από σημερινή κριτική να χεστείς στο γέλιο, σαν τον Πορνομετανάστη. :shit:

''μπαμπας Ελληνας,μαμα απο Πραγα ειπε'' :jerking:

''Είναι φρέσκια, της λείπει αντίστοιχα η εμπειρία αλλά διαθέτει πακέτο με προοπτικές(σώμα-διάθεση).'' :jerking:

''Είναι Ελληνίδα στο social , Τσέχα στο γαμήσι.'' :jerking::2funny:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.354
Πόντοι
2.036

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.349
Πόντοι
13.636
Σιγά μην τιμωρηθεί, με τα ζώα-πελάτες του 160ρικου που τρώνε κουτόχορτο. :2funny:
Διάβασε ατάκες από σημερινή κριτική να χεστείς στο γέλιο, σαν τον Πορνομετανάστη. :shit:

''μπαμπας Ελληνας,μαμα απο Πραγα ειπε'' :jerking:

''Είναι φρέσκια, της λείπει αντίστοιχα η εμπειρία αλλά διαθέτει πακέτο με προοπτικές(σώμα-διάθεση).'' :jerking:

''Είναι Ελληνίδα στο social , Τσέχα στο γαμήσι.'' :jerking::2funny:
Διάβασε και τα σχόλια να γελάσεις....
Για να είμαι ειλικρινής.. παραλίγο να την είχα πάρει.. :tickedoff:

Και να ξέρεις ότι πολλοί γράφουν... με χαρτζιλικακι!...

Kostas21_

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Like
40
Πόντοι
0
Καλησπέρα, περασε καποιος απο κολωνου να μου πει αν δουλευει σημερα η Τζινα; Εχω περασει και την προηγούμενη βδομαδα τρεις φορες και δεν την εχω πετύχει

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.332
Πόντοι
17.885
Καλησπέρα, περασε καποιος απο κολωνου να μου πει αν δουλευει σημερα η Τζινα; Εχω περασει και την προηγούμενη βδομαδα τρεις φορες και δεν την εχω πετύχει
ναι πέρασα εγώ...:zfuck::zfuck::zfuck:, είναι εκεί

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom