Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 386 άτομα (22 μέλη και 364 επισκέπτες)

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Το θέατρο της Μίρα είναι νέα λειτουργία στις υπηρεσίες της όπως ανέφεραν και οι τελευταίες κριτικές και είναι γεγονός.

Έχω περάσει 4 φορές μαζί της και
Η τελευταία ήταν σαν άλλος άνθρωπος, υπερβολικοί αναστεναγμοί χωρίς λόγο.

Τελος πάντων για εμένα παραμένει από τις πιο vfm
επιλογές που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο.
Σίγουρα καλύτερη από Σαμπίνα

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.336
Πόντοι
2.836

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.683
Πόντοι
2.036
Μια μικρή ενημέρωση...Κολωνού 27 επέστρεψε η Μπέλλα η Ρουμάνα για όσους ενδιαφέρονται! Επίσης ανεβάζω κριτική για τη Λατινο-μιλφο-μουνάρα Τζίνα!
Στα 10 ή 15 η Μπέλλα ?Για την άλλη καλά, πάλι 5 άτομα αναμονή στο σαλόνι θα έχει αμα γράψεις καλά σχόλια :cheesy:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.550
Πόντοι
19.485
Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.953
Πόντοι
46.232
Μια μικρή ενημέρωση...Κολωνού 27 επέστρεψε η Μπέλλα η Ρουμάνα για όσους ενδιαφέρονται! Επίσης ανεβάζω κριτική για τη Λατινο-μιλφο-μουνάρα Τζίνα!
Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.728
Πόντοι
4.646
Και έλεγα κάτι μου θυμίζει...

Μαύρο μέχρι να επιστρέψει στο Ταπεινό Λαϊκό κοσαρικο και να Τιμωρηθεί!!! :s&m_2:
Σιγά μην τιμωρηθεί, με τα ζώα-πελάτες του 160ρικου που τρώνε κουτόχορτο. :2funny:
Διάβασε ατάκες από σημερινή κριτική να χεστείς στο γέλιο, σαν τον Πορνομετανάστη. :shit:

''μπαμπας Ελληνας,μαμα απο Πραγα ειπε'' :jerking:

''Είναι φρέσκια, της λείπει αντίστοιχα η εμπειρία αλλά διαθέτει πακέτο με προοπτικές(σώμα-διάθεση).'' :jerking:

''Είναι Ελληνίδα στο social , Τσέχα στο γαμήσι.'' :jerking::2funny:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.683
Πόντοι
2.036

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.199
Πόντοι
19.236
Σιγά μην τιμωρηθεί, με τα ζώα-πελάτες του 160ρικου που τρώνε κουτόχορτο. :2funny:
Διάβασε ατάκες από σημερινή κριτική να χεστείς στο γέλιο, σαν τον Πορνομετανάστη. :shit:

''μπαμπας Ελληνας,μαμα απο Πραγα ειπε'' :jerking:

''Είναι φρέσκια, της λείπει αντίστοιχα η εμπειρία αλλά διαθέτει πακέτο με προοπτικές(σώμα-διάθεση).'' :jerking:

''Είναι Ελληνίδα στο social , Τσέχα στο γαμήσι.'' :jerking::2funny:
Διάβασε και τα σχόλια να γελάσεις....
Για να είμαι ειλικρινής.. παραλίγο να την είχα πάρει.. :tickedoff:

Και να ξέρεις ότι πολλοί γράφουν... με χαρτζιλικακι!...

Kostas21_

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Like
212
Πόντοι
20
Καλησπέρα, περασε καποιος απο κολωνου να μου πει αν δουλευει σημερα η Τζινα; Εχω περασει και την προηγούμενη βδομαδα τρεις φορες και δεν την εχω πετύχει

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.550
Πόντοι
19.485
Καλησπέρα, περασε καποιος απο κολωνου να μου πει αν δουλευει σημερα η Τζινα; Εχω περασει και την προηγούμενη βδομαδα τρεις φορες και δεν την εχω πετύχει
ναι πέρασα εγώ...:zfuck::zfuck::zfuck:, είναι εκεί

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.139
Πόντοι
206

Δυστυχώς από κατι τέτοιες κριτικές καταλαβαίνεις ότι υπάρχει και η στρατευμένη κριτική……

Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Like
48
Πόντοι
0
Παιδιά είμαι νέος στους οίκους ανοχής, παρακαλώ θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποιες συστάσεις για μερικούς καλούς οίκους ανοχής για να επισκεφθώ, δεδομένου ότι υπάρχουν πάρα πολλοί για να επιλέξω

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Παιδιά είμαι νέος στους οίκους ανοχής, παρακαλώ θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποιες συστάσεις για μερικούς καλούς οίκους ανοχής για να επισκεφθώ, δεδομένου ότι υπάρχουν πάρα πολλοί για να επιλέξω
Τυπε πανε φυλης99,πιπινου54 και πες στην κοπελα "ηρθα για πεπονοτρυπητη"

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.134
Πόντοι
9.846
Κάνε βολτα, δες, αξιολόγησε. Μαζί με τη βόλτα σου εχε και το Bou ανοιχτό στο κινητό σου σε κάθε οίκο που μπαίνεις και διαβαζε κριτικές για κάθε κοπέλα που παρουσιάζεται στο σαλόνι.
Έτσι σιγά σιγά θα μπεις στο κλίμα από μόνος σου.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.634
Πόντοι
1.056
Ενα στανταρακι λιγοτερο:undecided-old::undecided-old::undecided-old:

Ο λογος για την Αλεξα στο Φυλ69Κατω πριν λιγο καιρο ηταν Φυλ105Αριστερα κ Μαγνησιας.
Να γιατι ο Δημητρακης δεν εμεινε ικανοποιημενος μαζι της:cry:

Η κοπελα μολις μπηκε στο δωματιο μου ειπε οτι κανει μονο απλο προγραμμα,κανενα προβλημα για μενα,αλλα ηταν σαν να εχει αλλαξει,βαριωτανε κ εβαλε πολυ πολυ τζελ...εβαλε κ 2η φορα:sad2::sad2::sad2:
Η πιπα της ηταν κατι λιγοετερο απο ικανοποιητικη:(
Την πηρα αρχη της 2ης βαρδιας κατα τις 6μμ οταν ανοιγε κ το Φυλ86Ανω.
Φυλ71Ανω Κατω,Φυ΄λ69Ανω,Φυλ59Ανω,Φυλ84Ανω Κατω,Φυλ86Κατω ΚΛΕΙΣΤΑ
Οποιος γουσταρει πετιτ λατινακι ας δοκιμασει την Σοφια απο Φυλ86Ανω 2η βαρδια αλλα κ η Λιντα που ηταν σημερα ειναι μια καλη επιλογη.
ΦιλλΑνω Κατω ανοιχτα
Φωκ13Υπ Εμμυ το Πανω ανοιχτο

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Πριν λιγο 3η βαρδια.

Φωκαιας 7 ισογειο Αννίτα νεαρη ξανθιά λεπτή με μικρο στηθος ομορφο προσωπάκι με πεταχτά δοντια

Φυλης 69A (οροφος) Άντζελα το ξανθό μαυριδερό κοντοπουτανο με 3αρι βυζι,τατουάζ ανάμεσα και κατω από τα βυζια. Κανονικό σώμα με ταση προς πιασιματα

Βεργας 7 πάνω η Σαμπίνα. Εχει νήμα με φωτό και εχει σχολιαστει πολλακις. Μοντελέ σωμα. Προσωπο ομορφο με κάποια ακμή. Είχε -σχετικά- νορμαλ αναμονή (25-30λεπτα) οταν πήγα και ειπα να περασω για να μπει στο παλμαρες. Εξαλλου καλυτερα απο μεσα Αυγούστου δεν νομιζω να πετυχω ποτέ. Μαρτύριο η μουσική που επιπλεον ακουγεται και δυνατά μέσα στο δωμάτιο οσο περιμενεις. Στα υπόλοιπα, συμφωνώ απολύτως με το προσφατο σχολιο:
Δεν είναι κακή η Σαμπίνα, μιλάω από προσωπική πείρα, απλά εμένα με κουράζει το αποστειρωμένο πρόγραμμα, και όταν πάω για απλό πρόγραμμα αλλάζω αβέρτα κορίτσια! Αρα για μένα η Σαμπίνα ενώ είναι καλή, λόγω προγράμματος ΔΕΝ αξίζει να την έχεις ως ΣΤΑΝΤΑΡ επιλογή
Επιπλέον, δεν άφηνε πολλά χάδια στα βυζιά της (τα οποία ειναι πιο αξιολογα απο οτι δειχνουν οι φωτό). Και μιλάω αποκλειστικά για χάδια, δεν προσπάθησα κανα εντονο χούφτωμα. Γι'αυτό προσωπικά δεν θα την έλεγα καλή αλλά μέτρια. Τουλάχιστον εχει στενό μουνί και απόλυτη άνεση χρονου (οσοι και να περιμενουν έξω στα @@ τους). Θετική συνεδρία αλλά για μια φορά μόνο για μενα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.134
Πόντοι
9.846
το πιθανότερο είναι ότι άλλαξε επάγγελμα.
Άλλαξε επαγγελμα. Άλλος χώρος πλεον. Δεν ξαναγυρίζει ποτέ. Όσοι την γευθηκαμε, την γευθηκαμε. Μένουμε με αναμνήσεις.
Πάμε για άλλα. Ξεχάστηκε ήδη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom