Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 342 άτομα (26 μέλη και 316 επισκέπτες)

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Παιδες μηπως γνωριζει κανεις τι απεγινε η Νελλη η πετιτ με το αφανα μαλλι, Φυλης 109β ισογειο? Μετα την χθεσινοβραδυνη μου καταθεση στο Μεταξυ , περασα και απο κει χθες μια συμπληρωματικη βολτα κατα τις 00:00 να τσεκαρω, ηταν ο γνωστος σοβιετικος τσατσος και μου ειπε οτι η Νελλη σταματησε...βεβαια δεν ξερω πως το εννοουσε το "σταματησε" καθως δεν γνωριζει ουτε μιλαει καλα Ελληνικα...μπορει ας πουμε να εννοουσε οτι σταματησε λογο περιοδου ή κατι αλλο...δεν πολυκαταλαβαινε και τι τον ρωτουσα... Τελος παντων στην θεση της Νελλης ειχε μια αλλη σκελετιαρα κοπελα απο την Μολδαβια ονομα Λαουρα ισιο μακρυ μαλλι, το ιδιο αδυνατη οπως η Νελλη αλλα λιγο πιο ψηλη καπου στο 1,60...Πρωτη φορα την ειδα εκει δεν ειχα 20αρικο πανω μου να την παρω αλλα την εχω σταμπαρει...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Λοιπόν ελα γιατί έχω ακουσει τις τελευταίες ώρες πολλα και διάφορα και διακρίνω αγνοια, φόβο και ανωριμότητα.
Λοιπόν εγώ εδώ περα είμαι 2μιση χρόνια αλλά μια 10ετια παρακολουθω ανελλιπώς το site αυτό αλλά και το δίπλα.
Ας ενημερώσω λοιπόν τα νέα μέλη με αυτά που πρεπει να ξέρουν από έναν που γαμαει στον πληρωμενο έρωτα 25+ χρόνια χωρίς να έχει κολλήσει τίποτα σοβαρό.
Αμα πατε φίλτατοι εσείς που φοβάστε ΤΟΣΟ να δώσετε ακα πιπα (που ΚΙ ΕΓΩ δίνω μόνο σε call και σε πολυ εμπιστες κοπελες μασάζ και κανα δυο του 20αρικου που είμαι χρόνια πελάτης) μια μέρα στον Συγγρο ή σε έναν δερματολόγο ή αφροδισιολόγο και του πειτε "γιατρέ μου πηρε πιπα ιερόδουλη λες να κόλλησα HIV";; απλα θα κρατηθεί από τα γέλια γιατί πολυ απλά πρεπει να συντρέχουν απίστευτες συγκυρίες για να κολλήσεις από στοματικό. ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ! Να έχει η κοπέλα HIV με πολυ ισχυρό φορτίο, να έχει βαρβάτη πληγη στο στόμα αλλά κι εσυ βαρβάτη πληγη στον μπουτσο σου και τότε να έχεις 0,1% να κολλήσεις. Α! Και εσυ που δινεις πιπα να εχεις ΠΟΛΥ ΠΕΣΜΕΝΟ ιικο φορτίο!! Αμα κολλήσεις έτσι τότε πανε παιξε τζόκερ. Νομίζετε πως οι κοπέλες βάζουν πουτσες στο στόμα τους ακα και δεν τους νοιάζει αν κολλήσουν HIV! Κι αυτές κάνουν μια παρενθεση στη ζωή τους για 5-10 χρόνια και μετά θέλουν να κάνουν οικογένειες και παιδια ξέγνοιαστα στις χώρες τους!! Απλά προσεχουν την στοματική τους υγιεινή κι έτσι προστατεύονται!

Βεβαίως βεβαίως υπάρχουν άλλα κι αλλά που τα κολλάς άνετα από ακα πιπα όπως γονορροια σε ποσοστο 5% περιπου, μύκητες πολυ άνετα, χλαμύδια παλι στο 5%, σύφιλη παλι στο 5% περιπου αλλά αυτά δεν σε πεθαινουν, σε στέλνουν για αντιβίωση ενέσιμη ή ποσιμη. Και μετά είσαι good to go!

Επίσης κατι αλλο που παντα υπογραμμιζα στο Bou είναι η ενημέρωση που παρεχει από τις εμπειρίες συναγωνιστων. Δεν είναι λίγες οι φορές που καταδεικνυουν την κοπέλα που έχει κονδυλώματα ή κάποιο άλλο αφροδισιο και την κάνουμε περα!

Εγώ έχω κολλήσει τρεις φορές μύκητες από πιπα ακα στα 25 χρόνια πορνοκαριερας. Σε 5 μέρες έγινα καλά. Α! Και να σας προλαβω κάνω γενικό check up κάθε χρόνο. Καλλιέργεια σπέρματος, ουρών, ιπαττιτιδες, HIV, σύφιλη. Εχω κανει και τα τρία εμβόλια Ιπαττιτιδας Β!

Μην τρελενεστε λοιπόν, σωστή ενημέρωση, προσοχη με τις ακα πιπες που εξάλλου κανεις δε σας αναγκαζει να δώσετε και βρείτε κοπέλες που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Όποιος φοβάται αυτό το σπόρ παει για 5 επί 5 και μια χαρά. Και θα εκτονωθεί και θα περασει καλά και δε θα κολλήσει κανένα αφροδισιο!! Το πληρωμενο γαμησι δεν απαιτεί τολμηρούς, απαιτεί συνειδητοποιημενους ανθρώπους.

Εδώ έχουμε άξιους συναγωνιστές που αντί για νερό πινουν κίτρινο νεκταρ από τσουπρες! Αλλους συναγωνιστές που δεν έχουν δώσει ΠΟΤΈ πιπα ΜΕ καποτα! Αλλοι βυθίζουν ουκ ολίγες φορές τη γλώσσα τους σε γκροβερ call (ο ομίλων)!!
Κανεις δεν κολλησε τίποτα!

Καλη συνέχεια κυριοι, ο Διανοούμενος παλι εμιλησε!

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.833
Πόντοι
46.232
Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική θα πρέπει να τεθεί το ζήτημα της δημόσιας υγείας off topic σε ένα νήμα σαν κι αυτό.

Γιατί να μην ενημερώνουμε πού τηρούνται οι στοχειώδεις κανόνες υγιεινής και πού όχι; Πιστεύω ότι αυτό θα έπρεπε να είναι το πρώτο μέλημα όλων των πορνοπελατών εδώ μέσα.

Δεν ξέρω αν κάνει και σε άλλους εντύπωση το ότι βγήκαν αμέσως διάφοροι "αστυνόμοι" να θάψουν το ζήτημα γιατί προφανώς χαλάει την πιάτσα...

Μόνο κάτι λοβέρδους μπορεί να βολεύει η αποσιώπηση του ζητήματος, ώστε να σκάσει η επόμενη υγειονομική βόμβα και μαζί της τα "τέρατα που σκορπούν το θάνατο" για να έχουμε να καίμε μάγισσες στην πυρά.

Κι όχι τίποτα νοικοκυραίους βέβαια που δεν ανέχονται μύγα στο καβλί τους.

Θα συμφωνήσω λοιπόν με τον άνθρωπο που έθιξε το ζήτημα γιατί πολύ απλά μιλάει λογικά. Πίπα χωρίς προφυλακτικό ενέχει τον κίνδυνο μετάδοσης aids και άλλων σμν.

Θεωρώ μάλιστα πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αρχίσουμε να ενημερώνουμε και επ' αυτού αναφερόμενοι σε υπηρεσίες, βάρδιες κ.λπ.
Ωραία ιδέα τύπε, άνοιξε ένα θέμα και πείτε τα εκεί, εδώ είναι ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα

Υ.Γ δεν χαλάει τη πιάτσα...το νήμα χαλάει με τα οφ τοπικ

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Τα περισσότερα και πιο συνηθισμένα νοσήματα κολλάνε απλά με την επαφή ούτος η αλλιώς

οπότε όποιος φοβάται καλύτερα να αρκεστεί στο σεξ με τον εαυτό του γιατί ακόμα και οι κανονικές κοπέλες με την συχνότητα που γαμιουνται σίγουρα κάτι θα κουβαλάνε κατά καιρούς

Συνημμένα

• Other-Sex-Table-v3.png
    Other-Sex-Table-v3.png
    35 KB · Εμφανίσεις: 50
  • Oral-Sex-Table-v3.png
    Oral-Sex-Table-v3.png
    37,4 KB · Εμφανίσεις: 48
  • Anal-Vaginal-Sex-Table-v3.png
    Anal-Vaginal-Sex-Table-v3.png
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 44

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
τα ρουφάει όλα και τα φτύνει μετά νεροχύτη
Κ εγώ όσες φορές έχω πάει στην Ειρήνη στην Φώκαιας τα παίρνει στο στόμα κ τα φτύνει στον νηπτηρα.
Περα από αυτά είναι κ τσαμπουκάς..αποφασιζει κάποιους να μην περάσουν στο δώμα.....η πας την βλέπεις φεύγεις κ επιστρέφεις για συνεδρία κ σου λέει γιατί έφυγες θα σε σκοτώσο...
Θελεω να καταληξω ότι αν της πω να τα καταπιεί τα χυσια μπορεί κ να με αρχίσει στα χαστούκια.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Τα περισσότερα και πιο συνηθισμένα νοσήματα κολλάνε απλά με την επαφή ούτος η αλλιώς

οπότε όποιος φοβάται καλύτερα να αρκεστεί στο σεξ με τον εαυτό του γιατί ακόμα και οι κανονικές κοπέλες με την συχνότητα που γαμιουνται σίγουρα κάτι θα κουβαλάνε κατά καιρούς
Και να ξέρουμε ότι ακα γαμησι μουνι παλι είναι δυσκολο για HIV. Από κωλο όμως ανεβαίνει το ποσοστο γιατί το γκροβερ βγάζει αίμα.
Εξάλλου από τους πουστηδες δεν ξεκίνησε το HIV;;!!

socratis969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2021
Κριτικές
8
Like
711
Πόντοι
301
Κ εγώ όσες φορές έχω πάει στην Ειρήνη στην Φώκαιας τα παίρνει στο στόμα κ τα φτύνει στον νηπτηρα.
Περα από αυτά είναι κ τσαμπουκάς..αποφασιζει κάποιους να μην περάσουν στο δώμα.....η πας την βλέπεις φεύγεις κ επιστρέφεις για συνεδρία κ σου λέει γιατί έφυγες θα σε σκοτώσο...
Θελεω να καταληξω ότι αν της πω να τα καταπιεί τα χυσια μπορεί κ να με αρχίσει στα χαστούκια.
Αυτή την πλευρα του εαυτού της δεν την έχω γνορίσει το μόνο που παρατήρησα είναι ότι τις τελευταιες 2 φορές που πήγα μαζί της τα έκοψε τα γλωσσόφιλα

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.300
Πόντοι
2.021
Υπέβαλα κριτική για Τατιάνα.
Είχα κατέβει νωρίτερα αποφασισμένος να πάρω την Βαλεντίνα στο Ι. 30 ημιυπόγειο όπου μου είχε κάνει κλικ το νάζι της.
Σήμερα έσκασε γυμνή σαν να της είχαν κάνει προσαγωγή και πήγαινε αυτόφωρο , με τα μούτρα κάτω λέγοντας μόνη της : Βαλεντίνα 10€ απλό και πίσω σφαίρα στο κουζινακι.
Βγαίνει ο τσατσος οποίος πρέπει να πίνει κανένα g γιατί ήταν στη σπίντα και τον ρωτάω : τι είπε η κοπέλα δεν κατάλαβα ! Απαντάει το απολειφαδι: α , δεν ξέρω και στα καπάκια φωνάζει την Άννα λέγοντας 10€ απλό πρόγραμμα.
Χαιρέτησα ευγενικά και έφυγα. Το κακό είναι πως ήταν ειρωνικοί , ειδικά αυτό το αδύνατο αρχιδι με το σκουλαρίκι που έκανε τον τσατσό .
Ανθρωποδιωκτες !
Έφυγα και επέστρεψα κατά τις 21 .30 περνώντας από 2-3 αδιάφορα για μένα και έτσι στο ξαφνικό είπα να περάσω από Ι. 1Β όπου και επένδυσα το 10€

️ να προσέχουμε Κύριοι

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.170
Πόντοι
31.618
Μετά από αποχή από τα μπουρδέλα 35 ημερών λόγω τροχαίου δυστυχήματος επανήλθαν σήμερα στην φυλής.
Δοκιμαστικε η Χριστίνα στο Φιλιππίδου 11α.
Ανεβάζω κριτική.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Πάντως και με στοματικο χωρίς προφύλαξη μπορείς να κολλήσεις από διάφορα ΣΜΝ μέχρι AIDS...δεν φοβάστε; Οι περισσότερες στα bourdela έχουν ΣΜΝ και αρκετές από αυτές πιθανόν AIDS που μπορεί να μη το ξέρουν κιόλας....
Η λογική λέει να γίνει με προφυλακτικο το στοματικό κ να μην υπάρχει κίνδυνος για κανένα αφροδισιο, αλλά αν κάποιος δεν έχει μια γκόμενά μια γυναικα θέλει να ζήσει το ελεύθερο στοματικό.
Μετά τόσα ζευγάρια, χιλιάδες που βλέπουμε στο δρόμο μην νομίζετε ότι βάζουν σκουφάκι κ όχι μόνο στο στοματικό αλλά κ στο γαμιση μετά από 2 με 3 φορές λένε δεν με αγαπάς δεν με εμπιστεύεσαι... το αποτέλεσμα είναι ότι η καποτα φεύγει.
Θα μου πείτε εκεί η κορασίδα έχει λιγότερους συντρόφους στην πλάτη στο παρελθόν από μια εκδιδόμενη....σιγουρα αλλά κ έτσι να είναι ένα ρίσκο πάντα υπάρχει...

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
live Ι. 1Β περιμένοντας να πάρω την "Τατιάνα" .
Για όσους δεν γνωρίζουν είναι η ψηλόλιγνη Ρωσίδα που έχει γράψει χρυσές σελίδες από τον 10ο του 2019 , οπου έσκασε στο Ι.2Β και έγινε λαϊκό προσκύνημα ! Είχα γράψει κριτική τότε.
Θα ακολουθήσει "άποψη" .
Υπάρχει πελάτης στο ένα δωμάτιο που πληρώνει 10€ και μπαινοβγαίνει εν αλλαξ' .
- αυτό το δωμάτιο δεν θα αδειάσει ; ρωτάει συναγωνιστής !
- αυτό πιελάτη πλeρωνει πλeρωνει όλο !

Οπότε τον πίνουμε στην αναμονή !
Γύρισε η Τατιάνα ?
Τι ώρα πηγές και δούλευε,αυτή συνήθως δούλευε πρωινή βαρδια

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.300
Πόντοι
2.021
Γύρισε η Τατιάνα ?
Τι ώρα πηγές και δούλευε,αυτή συνήθως δούλευε πρωινή βαρδια
21.40 σήμερα. Μου είπε στην νοηματική και με 2-3 λέξεις ότι θα παίζει εν αλλαξ και στις δύο, πρωινή αλλά.και απογευματινή.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Μετά από αποχή από τα μπουρδέλα 35 ημερών λόγω τροχαίου δυστυχήματος επανήλθαν σήμερα στην φυλής.
Ανεβάζω κριτική.
Καλως ήρθες συνάδελφε, σιδερένιος κ εύχομαι αυτη να είναι η τελευταία φορά σου συνέβη τροχαίο ατύχημα.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Γεια σας παίδες ... Εγώ είμαι νυχτερινός τύπος οπότε κινουμαι στην τρίτη βάρδια ... Νοσταλγίας την Βαλέρια από κων 166 ... Ξέρεις κανείς αν θα ξανάρθει... Πραγματικά η κοπέλα γαμιεται χωρίς αύριο... Αυτά επίσης να προτείνω την Μάρθα από Μαραθώνος το γωνιακό μικρό κοντό βυζαρουδικο μωρό που είναι gfe...

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
361
Φυλής 65, πρωινή βάρδια είχε τις 2 Χριστίνες ανω και κατω την Κυριακή, υπεροπλο η Χριστίνα με τα τατουάζ και τις βυζαρες σε απλό πρόγραμμα, προτίμησα την Χριστίνα skinny στο κάτω, σπέσιαλ η ακαποτη ρουφηχτη πιπα της

Τελευταία τροποποίηση:

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
361
Ανεβάζω κριτική.
Σιδερένιος, καλή επάνοδο

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
+30% τουλάχιστον. Καθώς επίσης το συγκεκριμένο κέντρο κάνει μοριακη εξέταση, πολλά δεν έχουν μοριακη.
Η μοριακη είναι πολυ πιο σίγουρη και δείχνει αμέσως την προσβολη στο μικρόβιο. Δεν πρεπει να υπαρχουν μέρες ή μήνες επώασης.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ η μαλακία στα κέντρα (ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ) πάει σύννεφο!
Θέλεις απόδειξη; Κάνε το απλό τεστ ρωτώντας τους:
«Για ΜΟΡΙΑΚΟ έλεγχο ΣΜΝ, ΤΙ ΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΦΕΡΩ;»
Αίμα, Ούρα, Σπέρμα, τα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ;
ΤΙ ΣΚΑΤΑ να φέρω για να ελέγξετε;
Στην ασχετοϊατρική η απάντηση ήταν:
«Ότι σας πει ο γιατρός σας»
Μα, τους απαντάω:
«Ο γιατρός μου, απλά μου έχει δώσει οδηγία να εξετάζομαι για ΣΜΝ κάθε 6 μήνες.
ΔΕΝ είναι τεχνικός PCR, ούτε μικροβιολόγος ούτε ξέρει τις τεχνικές παραμέτρους δειγματοληψίας της εκάστοτε εξεταστικής μεθόδου!»
Η κοπέλα με κοίταγε με βλέμμα που έλεγε:
«Μη μου ζαλίζεις την μουνάρα μου! Εγώ ότι μου λένε λέω - υπάλληλος είμαι.»

Daniel90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2023
Κριτικές
5
Like
296
Πόντοι
280
φιλε μου συμφωνώ 100%. Το πρώτο μέλημα των πορνοπελατών θα πρέπει να ειναι η υγεία τους και να προσέχουν για να μη πάθουν....Η πρόληψη ειναι η καλύτερη θεραπεία
λένε...Δεν έχει νόημα να πάθεις για να μάθεις...Οπότε θεωρώ πως η ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα μπορει να περιλαμβάνει και ενημέρωση σχετικά με την τήρηση των μέτρων υγιεινής από την εκδιδόμενη.

Γενικά το να πηγαίνει ανενημέρωτος κάποιος και να κάνει διάφορα με εκδιδόμενες κοπέλες μη γνωρίζοντας τους κινδύνους που διατρέχει χωρίς προφύλαξη είναι σαν να παίζει
κορώνα γράμματα για το πότε θα κολλήσει από ΣΜΝ μέχρι AIDS, αναλόγως σε τι θα τύχει....Οπότε θα πρέπει πρώτα από ολα να τον ενημερώνουμε για αυτό και από εκεί και πέρα ο καθένας ειναι υπεύθυνος των πράξεων του.

Νομίζω επιβάλλεται και η ενημέρωση για το που τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και πού όχι, καθώς επίσης και αν μια κοπέλα δέχεται είτε σεξ είτε πιπα χωρις προφυλακτικό που σημαίνει οτι η συγκεκριμένη θα ειναι και επιρρεπής και σε ασθένειες. Οφείλουμε να παρέχουμε μια σωστή ενημέρωση προς τους ενδιαφερόμενους σεβόμενοι την υγεία τους πάνω από ολα.

Γιατί το να λες σε κάποιον πήγαινε εκεί, αλλά εκεί να μη θεωρείται ασφαλής επιλογή λόγω μη τήρησης των στοιχειωδών κανόνων υγιεινής, δεν είναι καλή συμβουλή και θα διατρέχει κίνδυνο.

Εγώ κάνω την αρχή λοιπόν και ενημερώνω:

Την Παρασκευή 04/08 το απόγευμα πήρα την Κριστίνα τη λευκορωσίδα στο ισόγειο της Φιλιππίδου. Είναι μελαχρινή, κοντούλα κι αδύνατη. Έκανε την απογευματινή βάρδια μαζί με την Έμιλυ την οποία απέφυγα είτε λόγω ενστίκτου είτε επειδή θυμόμουν ασυναίσθητα τις ιερεμιάδες που της έχουν σούρει οι πορνοπελάτες της.

Η Κριστίνα ΔΕΝ τηρεί τα μέτρα υγιεινής όσον αφορά τον στοματικό έρωτα, οπότε προσοχή.

Επειδή λέχθηκαν τώρα διάφορα επί του θέματος, αν γνωρίζατε ότι μια πουτάνα πάσχει από aids, θα ενδίδατε μαζί της σε ελεύθερο στοματικό; (μιας και είναι τόσο απίθανο να κολλήσετε;) Αναρωτηθείτε, δεν χρειάζεται να απαντήσετε σε μένα ντε και καλά.

Οι υπηρεσίες της Κριστίνας κατά τ' άλλα ήταν αυτό που λέμε "τυπικές".

Τελευταία τροποποίηση:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
οι κανονικές κοπέλες με την συχνότητα που γαμιουνται σίγουρα κάτι θα κουβαλάνε κατά καιρούς
Μα η συχνοτητα που γαμιουντε ειναι πολυ μικρη..χαχα

Εκει εξω υπαρχει μεγαλη αγαμια.., δεν βλεπεις τι μουτρα εχουν..;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Μα η συχνοτητα που γαμιουντε ειναι πολυ μικρη..χαχα

Εκει εξω υπαρχει μεγαλη αγαμια.., δεν βλεπεις τι μουτρα εχουν..;
ΑΝ περίμενες "κανονικές" για να γαμήσεις κλάφτα! Μόνο για γάμο κάνουν πια και ΑΝ και αυτό!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom