Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Χθες πέτυχα τον τραβελο στο Φιλιππίδου να πιπωσει στο σαλόνι πελάτες. Αν δε το βλεπα δε θα το πιστευα
οι συγκεκριμένοι έχουν περάσει τόσες προκλήσεις της ζωής τους όσες συναυλίες έχει διοργανώσει ο Σάκης Ρουβάς του Πειραιά,Greek Idol εποχές..Είχα δει ένα video τους παλιά, με βερμούδα και μαύρο T-Shirt (όνομα καναλιού "men of style" χαχαχα) να δίνουν συμβουλές για γκομενικά και απορούσα αν τις μαλακίες που λέει τις πιστεύει ο ίδιος, μετά συνειδητοποίησα πώς ότι έλεγε ήταν δικές τους παραλλαγές PUA (κολοκύθια τούμπανα που καταλήγει πως όλα είναι παιχνίδι αριθμών, no shit sherlock), μετά εμφανίστηκε και ο καράφλας κάποια στιγμή και λέω ωραία έδεσε το γλυκό, 2 οτινάνιδες που δίνουν συμβουλές.
Το έχουνε γυρίσει και σε συμβουλές για επιχειρήσεις / οικονομικά, ναι, είστε τόσο επιτυχημένοι που ασχολείστε με τα σχετικά ψίχουλα που δίνει το Ελληνικό youtube και όποιο sponsor.
Η Τσατσά την ανακοινώνει άλλες φορές ως Λία και άλλες ως Λίλια χωρίς ν στο τέλοςΔεν ρωτάς δεν ρωτάς....
Στο Έλλης 3 είναι Λία. Όχι Λίλιαν.
Και στο Φυλης 65 άκουσες για ελεύθερο στοματικό με Ντιάνα??
Σήμερα πάντως δεν ήταν η χθεσινή. Άλλη ακόμα πιο ευγενική!!!Η Τσατσά την ανακοινώνει άλλες φορές ως Λία και άλλες ως Λίλια χωρίς ν στο τέλος
Κανείς;;Καλησπέρα ξερει κανείς αν τα κορίτσια χωματιανου 11α κάνουν παρτουζα;
Ούτε εγώ το πίστευα μέχρι που μου το επιβεβαίωσε στην πράξη, χαχαΧθες πέτυχα τον τραβελο στο Φιλιππίδου να πιπωσει στο σαλόνι πελάτες. Αν δε το βλεπα δε θα το πιστευα
τι ώρα είναι να πάμε τσούρμο να την χύσουμε ; πάντα ήθελα να χύσω σεΟύτε εγώ το πίστευα μέχρι που μου το επιβεβαίωσε στην πράξη, χαχα
συν +1 και απο εμεναΟύτε εγώ το πίστευα μέχρι που μου το επιβεβαίωσε στην πράξη, χαχα
Kαλησπερα Φιλε μου....2-3 φορες που εχω παει στον πανω οροφο ηταν η Νικη...στον κατω δεν γνωριζω....Έχουμε καμια εικοπνα ποια κοπέλα είναι Παρασίου 36 σήμερα μύστες μου;
Και εγώ θέλω να τσιμπουκωσω σε σαλονάκι. Όχι τράβελο όμως, κανονική γυναίκα. Έχω υπόψιν δύο και θα τους το προτείνω.τι ώρα είναι να πάμε τσούρμο να την χύσουμε ; πάντα ήθελα να χύσω σε
σαλονάκι
Πήρες και λοκώ?Η πουτσα δεν λέει να πέσει και ξανά πήγα στη Λιοσίων
Στο 73β ήταν η Σάρα και μια άλλη λατίνα μελαμψή με γυαλιά με ξινό ύφος.
73α είχε την ξανθιά μοίρα και την Κέλλυ που πείρα μερικές ημέρες πρίν
Με θυμήθηκε στο σαλόνι και μου έσκασε ένα ναζιαρικο χαμόγελο.
Πέρασα μαζί της και η συνεύρεση είχε ένα άκρως GFE χαρακτήρα
Τα κάναμε όλα
Στο γαμησι από πάνω κατάφερε και έχυσε με τα ζεστά υγρά της να λούζουν τον πουτσο μου, γύρισε στα 4 για να χύσω κι εγώ.
Συνεχίσαμε τα παθιαρικα φιλιά ενώ μου ζήτησε και ινσταγκραμ πριν φύγει.
Τίμιο κορίτσι άμα δέσετε θα περάστε πολύ καλά
ΚάνουνΚανείς;;
εθεάθη τη προηγούμενη βδομάδα στο μαγαζί της Λαρίσας, δε γνωρίζω αν είναι ακόμη εκείΠοιος σου έδωσε αυτή την πληροφορία σύντροφε???
Η Μίρα ήταν καλή και αισθησιακή για μικρή.Η πουτσα δεν λέει να πέσει και ξανά πήγα στη Λιοσίων
Στο 73β ήταν η Σάρα και μια άλλη λατίνα μελαμψή με γυαλιά με ξινό ύφος.
73α είχε την ξανθιά μοίρα και την Κέλλυ που πείρα μερικές ημέρες πρίν
Με θυμήθηκε στο σαλόνι και μου έσκασε ένα ναζιαρικο χαμόγελο.
Πέρασα μαζί της και η συνεύρεση είχε ένα άκρως GFE χαρακτήρα
Τα κάναμε όλα
Στο γαμησι από πάνω κατάφερε και έχυσε με τα ζεστά υγρά της να λούζουν τον πουτσο μου, γύρισε στα 4 για να χύσω κι εγώ.
Συνεχίσαμε τα παθιαρικα φιλιά ενώ μου ζήτησε και ινσταγκραμ πριν φύγει.
Τίμιο κορίτσι άμα δέσετε θα περάστε πολύ καλά
Ναι το όλα ήταν υπερβολή, δεν το επιδίωξα γιατί είναι στενή (ακόμα)Πήρες και λοκώ?
Είχα ακούσει για Σοφία εγώ...εθεάθη τη προηγούμενη βδομάδα στο μαγαζί της Λαρίσας, δε γνωρίζω αν είναι ακόμη εκεί
Μαλακίες...με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο πληρώνεις...απλά με σχέση το σεξ είναι κάποιες φορές πιο ποιοτικό κτλ κτλ..οι πουτανες όμως προσφέρουν το πολυπόθητο ελεύθερο τις επιλογής...ώστε καμία μπαλοτσα να μας φαίνεται ιδιαίτερα ξεχωριστή ή όμορφη αν πραγματικά δεν είναι και να δίνουμε αξίαΝα τους πει κάποιος ότι η γυναίκα δεν είναι τονωτικό εργαλείο αυτοπεποίθησης αλλά άνθρωπος με ανάγκες.
Άλλο αυτό.Μαλακίες...με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο πληρώνεις...απλά με σχέση το σεξ είναι κάποιες φορές πιο ποιοτικό κτλ κτλ..οι πουτανες όμως προσφέρουν το πολυπόθητο ελεύθερο τις επιλογής...ώστε καμία μπαλοτσα να μας φαίνεται ιδιαίτερα ξεχωριστή ή όμορφη αν πραγματικά δεν είναι και να δίνουμε αξία