n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
εθεάθη τη προηγούμενη βδομάδα στο μαγαζί της Λαρίσας, δε γνωρίζω αν είναι ακόμη εκείΠοιος σου έδωσε αυτή την πληροφορία σύντροφε???
εθεάθη τη προηγούμενη βδομάδα στο μαγαζί της Λαρίσας, δε γνωρίζω αν είναι ακόμη εκείΠοιος σου έδωσε αυτή την πληροφορία σύντροφε???
Η Μίρα ήταν καλή και αισθησιακή για μικρή.Η πουτσα δεν λέει να πέσει και ξανά πήγα στη Λιοσίων
Στο 73β ήταν η Σάρα και μια άλλη λατίνα μελαμψή με γυαλιά με ξινό ύφος.
73α είχε την ξανθιά μοίρα και την Κέλλυ που πείρα μερικές ημέρες πρίν
Με θυμήθηκε στο σαλόνι και μου έσκασε ένα ναζιαρικο χαμόγελο.
Πέρασα μαζί της και η συνεύρεση είχε ένα άκρως GFE χαρακτήρα
Τα κάναμε όλα
Στο γαμησι από πάνω κατάφερε και έχυσε με τα ζεστά υγρά της να λούζουν τον πουτσο μου, γύρισε στα 4 για να χύσω κι εγώ.
Συνεχίσαμε τα παθιαρικα φιλιά ενώ μου ζήτησε και ινσταγκραμ πριν φύγει.
Τίμιο κορίτσι άμα δέσετε θα περάστε πολύ καλά
Ναι το όλα ήταν υπερβολή, δεν το επιδίωξα γιατί είναι στενή (ακόμα)Πήρες και λοκώ?
Είχα ακούσει για Σοφία εγώ...εθεάθη τη προηγούμενη βδομάδα στο μαγαζί της Λαρίσας, δε γνωρίζω αν είναι ακόμη εκεί
Μαλακίες...με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο πληρώνεις...απλά με σχέση το σεξ είναι κάποιες φορές πιο ποιοτικό κτλ κτλ..οι πουτανες όμως προσφέρουν το πολυπόθητο ελεύθερο τις επιλογής...ώστε καμία μπαλοτσα να μας φαίνεται ιδιαίτερα ξεχωριστή ή όμορφη αν πραγματικά δεν είναι και να δίνουμε αξίαΝα τους πει κάποιος ότι η γυναίκα δεν είναι τονωτικό εργαλείο αυτοπεποίθησης αλλά άνθρωπος με ανάγκες.
Άλλο αυτό.Μαλακίες...με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο πληρώνεις...απλά με σχέση το σεξ είναι κάποιες φορές πιο ποιοτικό κτλ κτλ..οι πουτανες όμως προσφέρουν το πολυπόθητο ελεύθερο τις επιλογής...ώστε καμία μπαλοτσα να μας φαίνεται ιδιαίτερα ξεχωριστή ή όμορφη αν πραγματικά δεν είναι και να δίνουμε αξία
ΠαντρεύτηκεΡε μάγκες το πιπίνι η Σονια που δούλευε κάποτε σο 65 Α φυλής με την ζουζουνιστικη φωνή ξέρει κανείς τι απέγινε, πρέπει να την είχα γαμησει 30 φορές.Ωραίες εποχές
όχι φίλε μου, απλα έφαγα μια φλασια όπως πέρναγα απο τον οίκο.Παντρεύτηκε
αυτή! Δεν έχεις ενημερωθεί;
Δεν πρόλαβα τον οίκο δυστυχώς.Προλαβαίνουμε να γαμησουμε κι εμείς την Λία η θα σχολάσει στις 12;
Aν εννοείς τη Μελαχρινή Ρουμάνα Σονια με την υπέροχη κολαρα και το τέλειο σώμα βρίσκεται Ρουμανία παντρεμένη και ζει σε μια έπαυλη με πισίνα κτλ. στο Βουκουρέστι.....Ρε μάγκες το πιπίνι η Σονια που δούλευε κάποτε σο 65 Α φυλής με την ζουζουνιστικη φωνή ξέρει κανείς τι απέγινε, πρέπει να την είχα γαμησει 30 φορές.Ωραίες εποχές
Άλλωστε … με το μουνι της τα έβγαλε τα money ….Aν εννοείς τη Μελαχρινή Ρουμάνα Σονια με την υπέροχη κολαρα και το τέλειο σώμα βρίσκεται Ρουμανία παντρεμένη και ζει σε μια έπαυλη με πισίνα κτλ. στο Βουκουρέστι.....
Η μοναδική που την γέμιζες με χυσια παντού και δεν ούρλιαζε, ήταν στάνταρακι μου για αρκετό καιρόAν εννοείς τη Μελαχρινή Ρουμάνα Σονια με την υπέροχη κολαρα και το τέλειο σώμα βρίσκεται Ρουμανία παντρεμένη και ζει σε μια έπαυλη με πισίνα κτλ. στο Βουκουρέστι.....
Το καλοκαίρι του 2018 την είδα για πρώτη φορά και την πήρα τουλάχιστον 15 φορές...... είχε και μια καυλωτικη ναζιαρικη φωνή η κοπελαρα..... Από τις πιο τίμιες και αξιόλογες ιερόδουλες που έκανε τέλεια και ολοσωστα την πορνοδουλεια της!!!Η μοναδική που την γέμιζες με χυσια παντού και δεν ούρλιαζε, ήταν στάνταρακι μου για αρκετό καιρό
Πρεπει να ήταν πριν 5-6 χρόνια πριν στην φυλής
Στο Ι37 (Δεξιά) έτσι; Θυμάσαι μέρα και βάρδια;Δεν έχω κάνει λάθος τα ονόματα. Σόνια, λιγομίλητη, διεκπεραιωτικη, αλλά πολύ δοτική, ανοιχτό δέρμα, κλπ.
Μήπως εννοείς Φωκαιας 27 κάτω?Δεν πρόλαβα τον οίκο δυστυχώς.
Πήγα απέναντι και χωρίς να χάνω χρόνο πήρα την Ναταλι στο φωκαιας 25 κατω
Ναι έχεις δίκιο για το 27 ήταν η αναφορά.Μήπως εννοείς Φωκαιας 27 κάτω?
Και αν θέλεις δώσε info. Είναι καινούργια, βάρδιες..