Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Πλαστικό.
Ρε φίλε μην κραζεις το κορίτσι που έχει θέμα με το μάτι. Δεν ευθύνεται εκείνηείναι πρώην πειρατίνα ή
πρώην emo... ένα απ τα δύο
Πλαστικό.
Ρε φίλε μην κραζεις το κορίτσι που έχει θέμα με το μάτι. Δεν ευθύνεται εκείνηείναι πρώην πειρατίνα ή
πρώην emo... ένα απ τα δύο
ποιος ευθύνεται ο τζακ σπάροου;Ρε φίλε μην κραζεις το κορίτσι που έχει θέμα με το μάτι. Δεν ευθύνεται εκείνη
Ευχαριστώ!#172.848
ακολουθα τις παραθεσεις, θα καταληξεις σε οικο και ωρα
Κανονικα θα επρεπε να τους διωχνουν ολους τους βρομιαρηδες!!Ρε τι τραβάνε τα κορίτσια με τη ζέστη …
Πριν πέρασα εχτες από περγαμου , περίμενα για κανένα 2λεπτο και με πήρε μια μπόχα από συναγωνιστή mix ιδρωτίλας με μασχαλιλας
δεν άντεξα , φαντάσου η πουτανα στο δωμάτιο …..
Χα,χα γελάσαμε πρωί,πρωί.!! Η κοπέλα τους πέρνει Όλους.!! Άσπρους,μαύρους πακηδες ,Όλους.! Δεν κάνει διακρίσεις.!!Ρε παιδες, γνωριζουμε αν η Αντριαννα στο χωματιανου παει μονο με Ελληνες;
Νομίζω πως ναιΡε παιδες, γνωριζουμε αν η Αντριαννα στο χωματιανου παει μονο με Ελληνες;
Από πολύ παλιά που ήμουν πελάτης έπαιρνε και πακιστανούς .λέτε να τους πλάκωνε και στα γλωσσόφιλλαΝομίζω πως ναι
Φωκαίας 27Β πάνω, 2ηΝαι για το Χωματιανου το ήξερα, δίπλα από τις Ανδριαννα Αλεξάνδρα. Για το Μαραθώνος όμως δεν το ήξερα. Πάει και αυτή.... πηγε στα ακριτικά 'δέλα....!
Δε μου λες ρε Σμυρνη, αυτή που έχει τα μαλλιά της Γιουσεφ που είναι και περιπου 20 κάτι και κάνει ελευθερο στοματικό τελειωτικό στόμα σε πιο 'δελο είναι και τι βαρδια; Αξίζει;
παίρνει και αλλοδαπούς, μάλιστα πολλοί απ αυτούς περνούν με μισάωρο προγράμματα.Ρε παιδες, γνωριζουμε αν η Αντριαννα στο χωματιανου παει μονο με Ελληνες;
Ζωντανό παράδειγμα του Καπιταλισμούπαίρνει και αλλοδαπούς, μάλιστα πολλοί απ αυτούς περνούν με μισάωρο προγράμματα.
Ενώ εμείς που στο δεκαδικό θέλουμε κωλο και ακαποτο είμαστε σοσιαλιστέςΖωντανό παράδειγμα του Καπιταλισμού
Ακαπέλα στο 10ρικο δεν κάνω και αυτές που δίνουν κώλο είναι λίγο εκτός των γούστων μου αν και έχω δοκιμάσει 2-3-4 gilfαρες για την εμπειρία χαχαχΕνώ εμείς που στο δεκαδικό θέλουμε κωλο και ακαποτο είμαστε σοσιαλιστές
Μπουμπουκο μου...το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με την εθνικότητα.μμσυγκεντρωσου(πήγαινε για κολαντερο... βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση)Ακαπέλα στο 10ρικο δεν κάνω και αυτές που δίνουν κώλο είναι λίγο εκτός των γούστων μου αν και έχω δοκιμάσει 2-3-4 gilfαρες για την εμπειρία χαχαχ
Πάντως όποτε πετυχαίνω κοπέλα να ρίχνει πόρτα σε βρωμήλο ασχέτως εθνικότητας, αυτομάτως έχει ένα +1 από εμένα, ένας απο τους λόγους που γούσταρα την Αουρόρα είναι πως την έχω δει πολλές φορές να ρίχνει άκυρο σε μπιχλιάρηδες (και ας μην έχει και τις καλύτερες υπηρεσίες).
Από τύχη εμείς είμαστε αρτιμελείς αδερφέΡε φίλε μην κραζεις το κορίτσι που έχει θέμα με το μάτι. Δεν ευθύνεται εκείνη
εμενα μου λειπει το δεξι αρχιδι τυπε, αλλα ξερεις κατι; Στ'αρχιδι μου...Από τύχη εμείς είμαστε αρτιμελείς αδερφέ