Χα,χα γελάσαμε πρωί,πρωί.!! Η κοπέλα τους πέρνει Όλους.!! Άσπρους,μαύρους πακηδες ,Όλους.! Δεν κάνει διακρίσεις.!!Ρε παιδες, γνωριζουμε αν η Αντριαννα στο χωματιανου παει μονο με Ελληνες;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 486
Νομίζω πως ναιΡε παιδες, γνωριζουμε αν η Αντριαννα στο χωματιανου παει μονο με Ελληνες;
experts
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 199
- Πόντοι
- 11
Από πολύ παλιά που ήμουν πελάτης έπαιρνε και πακιστανούς .λέτε να τους πλάκωνε και στα γλωσσόφιλλαΝομίζω πως ναι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.583
- Πόντοι
- 46.232
Φωκαίας 27Β πάνω, 2ηΝαι για το Χωματιανου το ήξερα, δίπλα από τις Ανδριαννα Αλεξάνδρα. Για το Μαραθώνος όμως δεν το ήξερα. Πάει και αυτή.... πηγε στα ακριτικά 'δέλα....!
Δε μου λες ρε Σμυρνη, αυτή που έχει τα μαλλιά της Γιουσεφ που είναι και περιπου 20 κάτι και κάνει ελευθερο στοματικό τελειωτικό στόμα σε πιο 'δελο είναι και τι βαρδια; Αξίζει;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.583
- Πόντοι
- 46.232
παίρνει και αλλοδαπούς, μάλιστα πολλοί απ αυτούς περνούν με μισάωρο προγράμματα.Ρε παιδες, γνωριζουμε αν η Αντριαννα στο χωματιανου παει μονο με Ελληνες;
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.905
- Πόντοι
- 2.036
Ζωντανό παράδειγμα του Καπιταλισμούπαίρνει και αλλοδαπούς, μάλιστα πολλοί απ αυτούς περνούν με μισάωρο προγράμματα.
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 486
Ενώ εμείς που στο δεκαδικό θέλουμε κωλο και ακαποτο είμαστε σοσιαλιστέςΖωντανό παράδειγμα του Καπιταλισμού
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.905
- Πόντοι
- 2.036
Ακαπέλα στο 10ρικο δεν κάνω και αυτές που δίνουν κώλο είναι λίγο εκτός των γούστων μου αν και έχω δοκιμάσει 2-3-4 gilfαρες για την εμπειρία χαχαχΕνώ εμείς που στο δεκαδικό θέλουμε κωλο και ακαποτο είμαστε σοσιαλιστές
Πάντως όποτε πετυχαίνω κοπέλα να ρίχνει πόρτα σε βρωμήλο ασχέτως εθνικότητας, αυτομάτως έχει ένα +1 από εμένα, ένας απο τους λόγους που γούσταρα την Αουρόρα είναι πως την έχω δει πολλές φορές να ρίχνει άκυρο σε μπιχλιάρηδες (και ας μην έχει και τις καλύτερες υπηρεσίες).
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 486
Μπουμπουκο μου...το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με την εθνικότητα.μμσυγκεντρωσου(πήγαινε για κολαντερο... βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση)Ακαπέλα στο 10ρικο δεν κάνω και αυτές που δίνουν κώλο είναι λίγο εκτός των γούστων μου αν και έχω δοκιμάσει 2-3-4 gilfαρες για την εμπειρία χαχαχ
Πάντως όποτε πετυχαίνω κοπέλα να ρίχνει πόρτα σε βρωμήλο ασχέτως εθνικότητας, αυτομάτως έχει ένα +1 από εμένα, ένας απο τους λόγους που γούσταρα την Αουρόρα είναι πως την έχω δει πολλές φορές να ρίχνει άκυρο σε μπιχλιάρηδες (και ας μην έχει και τις καλύτερες υπηρεσίες).
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Από τύχη εμείς είμαστε αρτιμελείς αδερφέΡε φίλε μην κραζεις το κορίτσι που έχει θέμα με το μάτι. Δεν ευθύνεται εκείνη
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.284
- Πόντοι
- 10.336
εμενα μου λειπει το δεξι αρχιδι τυπε, αλλα ξερεις κατι; Στ'αρχιδι μου...Από τύχη εμείς είμαστε αρτιμελείς αδερφέ
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.905
- Πόντοι
- 2.036
Και ένα "αστείο" σκηνικό, πέρασα προχθές απο Ι46Α , ήταν βάρδια η ασπρομάλλα η !@$!@!%@ παλιότσατσα, μου παρουσίασε τα 3 κορίτσια κλασικά , Στέλλα, Μαρία, Άννα , έχοντας φάει φόλα από Μαρία και φολάρα από Άννα, κάνω να φύγω και με αρχίζει στο κράξιμο η τσατσά, μόνο βόλτες και τσιγάρο κλπ. κλπ. δεν απαντάω και όπως περνάω μπροστά από την Αννούλα που προφανώς με θυμάται, μου βγάζει την γλώσσα έξω και μου κάνει γκριμάτσα λες και είμαστε στο νηπιαγωγείο, βγήκα έξω γελώντας μόνος μου σαν χαζός
dim11
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, έχω λίγες απορίες. Πέρασα από Φωκαιας για πρώτη φορά μετα απο ολα όσα διάβασα για την Μαργκο αλλα δεν φαντάστηκα οτι θα ήταν τόσα πολλά σπίτια. Δηλαδή τα περνάτε ολα ενα ενα για να βρείτε την σωστή δεσποινίδα? Απο πείρα ξέρετε ολα τα ονόματα απ'εξω και καταλαβαίνετε αν η Σαρα και η Μαρινα π.χ. ειναι καλές μετά απο την ανάρτηση εδω? Δεν ανεβάζουν πουθενά τα κορίτσια οπως κάνουν τα στούντιο? Να περιμένουμε μπινελίκια αν δεν "ψωνίσουμε"? Υπάρχει κάποιο προτεινόμενο σπίτι για αρχάριους?
Ευχαριστω για το χρονο σας
Ευχαριστω για το χρονο σας
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.038
- Πόντοι
- 1.336
Τραβα κανε ενα μπάνιο πρώτα ρε φίλε, με γυναίκα θα πας να κάνεις σεξ οχι με γουρούνι.. ΕλεοςΚαλησπέρα χυστες μουυ
Απόγευματακι στη φυλής έχετε να προτείνετε κάποια κατά προτίμηση 40+ θέλω να φύγω στα καπακια μετά τη δουλειά να βγάλω τα χοντρά
Αν δεν είναι 40++ και πάλι ευπρόσδεκτες οι συμβουλές σασ
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.679
- Πόντοι
- 9.846
Ευχαριστώ πολύ ρε Σμυρνη. Θα περασω μια βόλτα να τσεκάρω αν μου αρέσει.Φωκαίας 27Β πάνω, 2η
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 486
Δεν είσαι μερακλής...αν μην τι άλλο,εδώ μέσα δεν θα έπρεπε να κρίνουμεΤραβα κανε ενα μπάνιο πρώτα ρε φίλε, με γυναίκα θα πας να κάνεις σεξ οχι με γουρούνι.. Ελεος
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις