Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 398 άτομα (32 μέλη και 366 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ελα ασχετος εισαι σταματα να πιπιλας την ιδια καραμελα, τι να δειρουν ρε μαλακα οι μυγες, τους αγριοκοιτας και παραπατανε, θα κανουν τσαμπουκαδες μεσα στα μπουρδελα που θα φυγουν ματωμενοι; οι μισες πουτανες της πιατσας εχουν τοσο τσαγανο που πιανουν 2 πακιστανους και τους κουδουνανε τα κεφαλια αμα τσαντιστουν, ασε τις ιστοριες για αγριους. Μια γυναικα μονη στο δρομο, ναι μπορει να την βιασουν, ζωα ειναι, αλλα μια προστατευμενη πουτανα σε οικο σπανια εως ποτε. Θα μας βγαλεις βαρβαρο τον χεσμενο Αχμετ 1.65 50κιλα. Λοιπον, κοψε το σπαμ γιατι με παρασερνεις να σου απανταω
Δε έχεις ακούσει δλδ περιστατικά από πουτανες σε μπουρδέλα που τις χαστούκισαν πελάτες ποτέ?άμα όλοι αυτοί οι πελάτες φοβόντουσαν δε θα φεροτουσαν έτσι στις κοπέλες που αντί να τις σέβονται με το λειτούργημα που κάνουν φέρονται έτσι.

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.779
Πόντοι
201
Μας έχετε ζαλησει τα @@ με τις μαλακίες σας .
Εδώ το νήμα λέγεται

Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα.​

Ανοίξτε κάποιο άλλο νήμα και μην σπαμαρετε άλλο.

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Μάλλον αυτές που στο είπαν είναι μαζοχες αυτοί οι λαοί είναι βάρβαροι μπορει είτε να τις κολλήσουν γιατί έχουν αρωστιες στη χώρα τους είτε να τις δειρουν τη στιγμή που τις γαμανε,δε πρέπει να παίζουν με αυτά οι κοπέλες.
Ώστε έτσι οι Πέρσες ε...για τους Αφρικανούς όμως μουγκα

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Δε έχεις ακούσει δλδ περιστατικά από πουτανες σε μπουρδέλα που τις χαστούκισαν πελάτες ποτέ?άμα όλοι αυτοί οι πελάτες φοβόντουσαν δε θα φεροτουσαν έτσι στις κοπέλες που αντί να τις σέβονται με το λειτούργημα που κάνουν φέρονται έτσι.
Βρε ΜΑΛΑΚΑ Τζιμάκο, ΠΑΛΙ εδώ είσαι να μας ζαλίσεις τον έρωτα με τις αρχιδιές σου;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
ελα ασχετος εισαι σταματα να πιπιλας την ιδια καραμελα, τι να δειρουν ρε μαλακα οι μυγες, τους αγριοκοιτας και παραπατανε, θα κανουν τσαμπουκαδες μεσα στα μπουρδελα που θα φυγουν ματωμενοι; οι μισες πουτανες της πιατσας εχουν τοσο τσαγανο που πιανουν 2 πακιστανους και τους κουδουνανε τα κεφαλια αμα τσαντιστουν, ασε τις ιστοριες για αγριους. Μια γυναικα μονη στο δρομο, ναι μπορει να την βιασουν, ζωα ειναι, αλλα μια προστατευμενη πουτανα σε οικο σπανια εως ποτε. Θα μας βγαλεις βαρβαρο τον χεσμενο Αχμετ 1.65 50κιλα. Λοιπον, κοψε το σπαμ γιατι με παρασερνεις να σου απανταω
Αν και δεν πρεπει να απαντας σε αυτό το υφος συμφωνώ απολύτως. Άπαξ και τσαμπουκαλευτει κανένας Πέρσης είναι τελειωμενος είτε από ιερόδουλη είτε από νταβαδες. Οχι και τίποτα αλλο αλλά θα τον καθαρισουνε χωρίς τυψεις και χωρίς ενδοιασμούς γιατί κανένας δεν θα τον αναζητησει.
Κάποια στιγμή στον Σταθμό Λαρίσης πηγαν να μου παρουν την τσάντα απο το αμαξι. Οχι μονο δεν κατάφεραν να την παρουν, αλλά τους πηρα στο κυνήγι για 100 μέτρα τους φωναζα τους εβριζα να έρθουν να τους γαμησω αλλά τρέχανε σα να μην υπάρχει αυριο. Και για την ιστορία είμαι μικρόσωμος.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αν και δεν πρεπει να απαντας σε αυτό το υφος συμφωνώ απολύτως. Άπαξ και τσαμπουκαλευτει κανένας Πέρσης είναι τελειωμενος είτε από ιερόδουλη είτε από νταβαδες. Οχι και τίποτα αλλο αλλά θα τον καθαρισουνε χωρίς τυψεις και χωρίς ενδοιασμούς γιατί κανένας δεν θα τον αναζητησει.
Κάποια στιγμή στον Σταθμό Λαρίσης πηγαν να μου παρουν την τσάντα απο το αμαξι. Οχι μονο δεν κατάφεραν να την παρουν, αλλά τους πηρα στο κυνήγι για 100 μέτρα τους φωναζα τους εβριζα να έρθουν να τους γαμησω αλλά τρέχανε σα να μην υπάρχει αυριο. Και για την ιστορία είμαι μικρόσωμος.
Ναι μας το είχες πει ότι είσαι αδύνατος και αθλητικός.Εγω δε συμφωνώ είμαι συγουρος ότι μερικοί πελάτες είναι μαλακές και φέρονται σκάρτα στις κοπέλες.Δε έχεις ακούσει δλδ ποτέ άσχημες συμπεριφορές πελατών σε πουτανες?απλά δε είναι συχνό αλλά γίνεται κάποιες φορές και δε είναι συχνό γιατί δέχονται οι περισσότεροι τους νταβαδες,όμως κάποιοι δε φοβούνται είναι τόσο τρελοί που δε φοβούνται τίποτα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ώστε έτσι οι Πέρσες ε...για τους Αφρικανούς όμως μουγκα
Τι να πουν για τους Αφρικανούς?οι περισσότερες δε τους παίρνουν γιατί έχουν τεράστια πέη,μόνο κάτι χοντρές ιεροδουλες τους παίρνουν στο Μεταξουργείο που δε νοιώθουν τίποτα αλλά και οι μαύροι δε τους νοιάζει που τους δέχονται χοντρές έτσι και αλλιώς και εκείνοι χοντρές θέλουν.Αυτοι οι λαοί όλοι θέλουν χοντρές δε ξέρω γιατί.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Ευχαριστώ πολύ ρε Σμυρνη. Θα περασω μια βόλτα να τσεκάρω αν μου αρέσει.
Καλησπερα φιλε μου σε παρακαλω εαν πας και περασεις μεσα, γραψε δυο κουβεντες να δουμε τι προγραμμα κανει .?? θα το εκανα και εγω αλλα μενω βορεια και με το ατυχημα δεν πολυ κατεβαινω , ευχαριστω .!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Καλησπερα φιλε μου σε παρακαλω εαν πας και περασεις μεσα, γραψε δυο κουβεντες να δουμε τι προγραμμα κανει .?? θα το εκανα και εγω αλλα μενω βορεια και με το ατυχημα δεν πολυ κατεβαινω , ευχαριστω .!!!
Διάβασε τη κριτική

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Με διάθεση για "κουλούρι" μεταμεσονυκτιο πέρασα από την Στελλιτσα στο Τροφωνίου 11. Τίμιο 20ρικακι πίπα, μουνι, Κωλο και καυλιάρα κορασίδα!!!!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Δεν ήταν χθες. Είχαν άλλη. Θα κάνω πολυ καιρό να ξανά κατέβω τώρα.

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Τι να πουν για τους Αφρικανούς?οι περισσότερες δε τους παίρνουν γιατί έχουν τεράστια πέη,μόνο κάτι χοντρές ιεροδουλες τους παίρνουν στο Μεταξουργείο που δε νοιώθουν τίποτα αλλά και οι μαύροι δε τους νοιάζει που τους δέχονται χοντρές έτσι και αλλιώς και εκείνοι χοντρές θέλουν.Αυτοι οι λαοί όλοι θέλουν χοντρές δε ξέρω γιατί.
Διότι το πάχος δείχνει ότι είναι ευκατάστατες....όπως και για εμάς...το άσπρο δέρμα (Βλάχος/Βλάχα=άρχοντας)

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Με διάθεση για "κουλούρι" μεταμεσονυκτιο πέρασα από την Στελλιτσα στο Τροφωνίου 11. Τίμιο 20ρικακι πίπα, μουνι, Κωλο και καυλιάρα κορασίδα!!!!
Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω....αλλά μερακλου...από ότι έχω διαβάσει

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Εμένα πάντως πολλά κορίτσια μου έχουν πει ότι προτιμούν τους Πέρσες γιατί είναι όλοι τους μικροψωληδες και χύνουν στο λεπτό.
Παίζει να είμαι ο πιο άσπρος Πέρσης με βάση αυτά τα κριτήρια :cheesy:
Πάντως πέρα από την πλάκα 3 διαφορετικές Λατίνες μου έχουν πει ότι τους σιχαίνονται, τους παίρνουν βέβαια γιατί δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς.
Τσατσά σε οίκο που έχει ανατολικοευρωπαίοασιάτισες μου έχει πεί πως τους θέλουν γιατί "τους τελειώνουν" σε 3-4 λεπτά οι κοπέλες.
Ε, όπως πάντα, δεν υπάρχει μια στάνταρ απάντηση :P

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Έχουμε κανα ρεπόρτο απο ΔΔ με τις γνωστές μιλφοκαταπιόλες

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
791
Πόντοι
681
Το καλό είναι ότι κάνει παρτούζα με την Τάνια αλλά δυστυχώς σήμερα έλλειπε. Από βδομάδα τα λέμε
Έχουμε κανα ρεπόρτο απο ΔΔ με τις γνωστές μιλφοκαταπιόλες
Δίδυμου 27 μόνο Τζούλια η ΤΑΝΙΑ έρχεται στις μια η Βικτόρια έλειπε επιστρέφει Παρασκευή.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom