Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 368 άτομα (31 μέλη και 337 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αν και δεν πρεπει να απαντας σε αυτό το υφος συμφωνώ απολύτως. Άπαξ και τσαμπουκαλευτει κανένας Πέρσης είναι τελειωμενος είτε από ιερόδουλη είτε από νταβαδες. Οχι και τίποτα αλλο αλλά θα τον καθαρισουνε χωρίς τυψεις και χωρίς ενδοιασμούς γιατί κανένας δεν θα τον αναζητησει.
Κάποια στιγμή στον Σταθμό Λαρίσης πηγαν να μου παρουν την τσάντα απο το αμαξι. Οχι μονο δεν κατάφεραν να την παρουν, αλλά τους πηρα στο κυνήγι για 100 μέτρα τους φωναζα τους εβριζα να έρθουν να τους γαμησω αλλά τρέχανε σα να μην υπάρχει αυριο. Και για την ιστορία είμαι μικρόσωμος.
Ναι μας το είχες πει ότι είσαι αδύνατος και αθλητικός.Εγω δε συμφωνώ είμαι συγουρος ότι μερικοί πελάτες είναι μαλακές και φέρονται σκάρτα στις κοπέλες.Δε έχεις ακούσει δλδ ποτέ άσχημες συμπεριφορές πελατών σε πουτανες?απλά δε είναι συχνό αλλά γίνεται κάποιες φορές και δε είναι συχνό γιατί δέχονται οι περισσότεροι τους νταβαδες,όμως κάποιοι δε φοβούνται είναι τόσο τρελοί που δε φοβούνται τίποτα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ώστε έτσι οι Πέρσες ε...για τους Αφρικανούς όμως μουγκα
Τι να πουν για τους Αφρικανούς?οι περισσότερες δε τους παίρνουν γιατί έχουν τεράστια πέη,μόνο κάτι χοντρές ιεροδουλες τους παίρνουν στο Μεταξουργείο που δε νοιώθουν τίποτα αλλά και οι μαύροι δε τους νοιάζει που τους δέχονται χοντρές έτσι και αλλιώς και εκείνοι χοντρές θέλουν.Αυτοι οι λαοί όλοι θέλουν χοντρές δε ξέρω γιατί.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.582
Πόντοι
456
Ευχαριστώ πολύ ρε Σμυρνη. Θα περασω μια βόλτα να τσεκάρω αν μου αρέσει.
Καλησπερα φιλε μου σε παρακαλω εαν πας και περασεις μεσα, γραψε δυο κουβεντες να δουμε τι προγραμμα κανει .?? θα το εκανα και εγω αλλα μενω βορεια και με το ατυχημα δεν πολυ κατεβαινω , ευχαριστω .!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.861
Πόντοι
46.232
Καλησπερα φιλε μου σε παρακαλω εαν πας και περασεις μεσα, γραψε δυο κουβεντες να δουμε τι προγραμμα κανει .?? θα το εκανα και εγω αλλα μενω βορεια και με το ατυχημα δεν πολυ κατεβαινω , ευχαριστω .!!!
Διάβασε τη κριτική

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.945
Πόντοι
736
Με διάθεση για "κουλούρι" μεταμεσονυκτιο πέρασα από την Στελλιτσα στο Τροφωνίου 11. Τίμιο 20ρικακι πίπα, μουνι, Κωλο και καυλιάρα κορασίδα!!!!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.134
Πόντοι
9.846
Δεν ήταν χθες. Είχαν άλλη. Θα κάνω πολυ καιρό να ξανά κατέβω τώρα.

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.344
Πόντοι
486
Τι να πουν για τους Αφρικανούς?οι περισσότερες δε τους παίρνουν γιατί έχουν τεράστια πέη,μόνο κάτι χοντρές ιεροδουλες τους παίρνουν στο Μεταξουργείο που δε νοιώθουν τίποτα αλλά και οι μαύροι δε τους νοιάζει που τους δέχονται χοντρές έτσι και αλλιώς και εκείνοι χοντρές θέλουν.Αυτοι οι λαοί όλοι θέλουν χοντρές δε ξέρω γιατί.
Διότι το πάχος δείχνει ότι είναι ευκατάστατες....όπως και για εμάς...το άσπρο δέρμα (Βλάχος/Βλάχα=άρχοντας)

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.344
Πόντοι
486
Με διάθεση για "κουλούρι" μεταμεσονυκτιο πέρασα από την Στελλιτσα στο Τροφωνίου 11. Τίμιο 20ρικακι πίπα, μουνι, Κωλο και καυλιάρα κορασίδα!!!!
Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω....αλλά μερακλου...από ότι έχω διαβάσει

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.679
Πόντοι
2.036
Εμένα πάντως πολλά κορίτσια μου έχουν πει ότι προτιμούν τους Πέρσες γιατί είναι όλοι τους μικροψωληδες και χύνουν στο λεπτό.
Παίζει να είμαι ο πιο άσπρος Πέρσης με βάση αυτά τα κριτήρια :cheesy:
Πάντως πέρα από την πλάκα 3 διαφορετικές Λατίνες μου έχουν πει ότι τους σιχαίνονται, τους παίρνουν βέβαια γιατί δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς.
Τσατσά σε οίκο που έχει ανατολικοευρωπαίοασιάτισες μου έχει πεί πως τους θέλουν γιατί "τους τελειώνουν" σε 3-4 λεπτά οι κοπέλες.
Ε, όπως πάντα, δεν υπάρχει μια στάνταρ απάντηση :P

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.927
Πόντοι
746
Έχουμε κανα ρεπόρτο απο ΔΔ με τις γνωστές μιλφοκαταπιόλες

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
799
Πόντοι
681
Το καλό είναι ότι κάνει παρτούζα με την Τάνια αλλά δυστυχώς σήμερα έλλειπε. Από βδομάδα τα λέμε
Έχουμε κανα ρεπόρτο απο ΔΔ με τις γνωστές μιλφοκαταπιόλες
Δίδυμου 27 μόνο Τζούλια η ΤΑΝΙΑ έρχεται στις μια η Βικτόρια έλειπε επιστρέφει Παρασκευή.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Τελευταία μέρα σήμερα για την Καρίνα στο Ιάσονος 46 όροφος, σούπερ συνεδρία για άλλη μια φορά και ανανέωση των ραντεβού για τον Αύγουστο.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.861
Πόντοι
46.232
τώρα live

Κολωνού 53 ανοιχτό το φως, κλειδωμένη η πόρτα.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 48 Παολα μελαχρινή νταρντανοχοντρη με μακρύ ίσιο μαλλί, 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 ισόγειο Όλγα μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα, 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 47 όροφος Τζούλια η μελαχρινή μιλφογκιλφ, με το μακρύ ίσιο μαλλί χοντρή με 4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξιά Χριστίνα από Ουκρανία, ξανθιά με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κοντή λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνου 45 διάδρομος ευθεία Τζέσικα μελαχρινη κατσαρομαλλα νταρντανα με 2αρι βυζι, τατουάζ στον πήχη του χεριου, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α Βαλερία ξανθιά, ψιλοκανονικο σώμα , με 2. 5αρι συν βυζι, τατουάζ δεξιά πολύ χαμηλά στο στομάχι, απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ.

Κολωνού 32γ κλειστό.

Κολωνού 32β Ήρα με κάστανο σκούρο μαλλί, ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι και κωλομερι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 30β κλειστά.

Κολωνού 30α Νικόλ μελαχρινή ψηλή με κανονικό σώμα 2.5 - 3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από δεξί στήθος, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27α δύο λατινες, Αλοντρα(από Βεργας 3, Λιοσίων 73, Φυλής 59 όροφος κλπ) μελαχρινή κοντή με μακρύ ίσιο μαλλί, πολύ λεπτή με μικρό βυζι και Τζασμιν ξανθοκαστανη χοντρή με γυαλιά, τεράστιο κωλο 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27γ Αναμπελ μελαχρινή λατινα νταρντανοπαχουλη με 3αρι βυζι, τατουάζ στη κλειδα, απλό πρόγραμμα, η Τζίνα από Δευτέρα.

Κολωνού 27β Στέλλα μελαχρινή παχουλη με 3αρι συν σιλικονατο βυζι και Ιρμα ξανθιά χοντρουλα με 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 23αρια κλειστά.

Κολωνού 15αρια κλειστά.

Κολωνού 11β Λάουρα καστανοξανθη ψιλολιγνη με ωραίο κορμί ,1.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο Ζαννα μελαχρινή ψηλή πολύ χοντρή, με 3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα

Κολωνού 11α όροφος κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.861
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 ανοιχτό το φως κλειδωμένη η πόρτα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Χριστίνα μελαχρινή μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος και στο δεξί μπράτσο, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22αρια κλειστά.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Ναόμι λατινα με ψιλοκανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25αρια αριστερά Χριστίνα ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν πεσμένο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά κλειστο.
ανεβαίνοντας τη σκάλα του ΜΑ25
20230628_125808.jpg

Μεγαλου 28α αριστερά Βερονικα μιλφογκιλφ με καροτι μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Λίνα (από Κολωνού 53)γκρανι, παχουλο με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Κατερίνα ξανθιά μιλφ με κατσαρο μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με 3αρι βυζι και Αλεξάνδρα ξανθιά κατσαρομαλλα σώμα με πιασίματα τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη και στο δεξί ώμο, 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικκα 1 όροφος Κορινα ξανθιά κοντή με μαλλί μέχρι τους ώμους, χοντρουλα με 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στη δεξιά ωμοπλάτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Περδικκα 3αρια κλειστά.

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
συνέχεια live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 ανοιχτό το φως κλειδωμένη η πόρτα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Χριστίνα μελαχρινή μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος και στο δεξί μπράτσο, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22αρια κλειστά.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Ναόμι λατινα με ψιλοκανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25αρια αριστερά Χριστίνα ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν πεσμένο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά κλειστο.
ανεβαίνοντας τη σκάλα του ΜΑ25
20230628_125808.jpg

Μεγαλου 28α αριστερά Βερονικα μιλφογκιλφ με καροτι μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Λίνα (από Κολωνού 53)γκρανι, παχουλο με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Κατερίνα ξανθιά μιλφ με κατσαρο μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με 3αρι βυζι και Αλεξάνδρα ξανθιά κατσαρομαλλα σώμα με πιασίματα τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη και στο δεξί ώμο, 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικκα 1 όροφος Κορινα ξανθιά κοντή με μαλλί μέχρι τους ώμους, χοντρουλα με 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στη δεξιά ωμοπλάτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Περδικκα 3αρια κλειστά.
Υπάρχει κάποια πετιτ να προτείνεις που να είναι τίμια ;

buziaforever

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Like
0
Πόντοι
0
για αυριο 8-10 το πρωι μαγκες εχουμε τιποτα καλο; ξερουμε;

zounis.zounis

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
286
Πόντοι
21
Καλησπέρα πριν λίγο έκανα βόλτα και είναι πολλά κλειστά μαγαζιά έγινε κάτι;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom