You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dim11
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, έχω λίγες απορίες. Πέρασα από Φωκαιας για πρώτη φορά μετα απο ολα όσα διάβασα για την Μαργκο αλλα δεν φαντάστηκα οτι θα ήταν τόσα πολλά σπίτια. Δηλαδή τα περνάτε ολα ενα ενα για να βρείτε την σωστή δεσποινίδα? Απο πείρα ξέρετε ολα τα ονόματα απ'εξω και καταλαβαίνετε αν η Σαρα και η Μαρινα π.χ. ειναι καλές μετά απο την ανάρτηση εδω? Δεν ανεβάζουν πουθενά τα κορίτσια οπως κάνουν τα στούντιο? Να περιμένουμε μπινελίκια αν δεν "ψωνίσουμε"? Υπάρχει κάποιο προτεινόμενο σπίτι για αρχάριους?
Ευχαριστω για το χρονο σας
Ευχαριστω για το χρονο σας
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Τραβα κανε ενα μπάνιο πρώτα ρε φίλε, με γυναίκα θα πας να κάνεις σεξ οχι με γουρούνι.. ΕλεοςΚαλησπέρα χυστες μουυ
Απόγευματακι στη φυλής έχετε να προτείνετε κάποια κατά προτίμηση 40+ θέλω να φύγω στα καπακια μετά τη δουλειά να βγάλω τα χοντρά
Αν δεν είναι 40++ και πάλι ευπρόσδεκτες οι συμβουλές σασ
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Ευχαριστώ πολύ ρε Σμυρνη. Θα περασω μια βόλτα να τσεκάρω αν μου αρέσει.Φωκαίας 27Β πάνω, 2η
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 486
Δεν είσαι μερακλής...αν μην τι άλλο,εδώ μέσα δεν θα έπρεπε να κρίνουμεΤραβα κανε ενα μπάνιο πρώτα ρε φίλε, με γυναίκα θα πας να κάνεις σεξ οχι με γουρούνι.. Ελεος
zounis.zounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Γράψε μια ενημέρωση αν θεςΕυχαριστώ πολύ ρε Σμυρνη. Θα περασω μια βόλτα να τσεκάρω αν μου αρέσει.
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Like
- 1.793
- Πόντοι
- 201
πριν καποια χρονια π πηγενα κ μεταξουργειο,πλεον δε παω,μια μερα πηγα για Αντριανα,χωματιανου,ειχα ηδη χυσει μια φορα ,δε 8υμαμαι με ποια ,μεταξι ηταν,κ παω Αντριανα,δεν καταφερνω να τελιωσω κ της λεω δεν πειραζει δε φταις εσυ ,μια χαρα κανεις την δουλεια σ,απλα πηγα πριν με αλλη κοπελα της λεω ,κ μ λεει με ποια ,κ της λεω με μια απο το μεταξι, κ μ λεει εκει ειναι βρομικα,κ τωρα διαβαζω οτι περνει κ περσες....μαλιστα
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Οι κοπέλες που παίρνουν μετανάστες δε σέβονται τον εαυτό τους απλά.Αυτοι οι Πακιστανοί,οι Πέρσες είναι πιο νευρικοί,επικυνδινοι από τους λευκους και οι κοπέλες δε κυνδινευουν μόνο στο να τις κολλήσουν αλλά και γενικά κυνδινευουν στο να τις γαμανε υπερβολικά δυνατά και να τις πονάνε ή να ρίξουν σε αυτές κάνα χαστούκι τη ώρα της πράξης.Οχι για μένα μεγάλο φάουλ όσες παίρνουν αυτά τα σκουπίδια.Καλυτερα λιγότερους πελάτες και λιγότερα λεφτά.πριν καποια χρονια π πηγενα κ μεταξουργειο,πλεον δε παω,μια μερα πηγα για Αντριανα,χωματιανου,ειχα ηδη χυσει μια φορα ,δε 8υμαμαι με ποια ,μεταξι ηταν,κ παω Αντριανα,δεν καταφερνω να τελιωσω κ της λεω δεν πειραζει δε φταις εσυ ,μια χαρα κανεις την δουλεια σ,απλα πηγα πριν με αλλη κοπελα της λεω ,κ μ λεει με ποια ,κ της λεω με μια απο το μεταξι, κ μ λεει εκει ειναι βρομικα,κ τωρα διαβαζω οτι περνει κ περσες....μαλιστα
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.182
- Πόντοι
- 1.960
Τι γραφουν στην ημερησια και τι φανταζομαι εγω..Φωκαιας 25Α Μαρία μαύρη με μεγάλο κωλο
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Όχι εσύ τον υπερφανταζεσαι μεγάλο αλλά επειδή ήταν μαυρη συγουρα δε είχε μικρό κωλο αλλά μεγάλο.Τι γραφουν στην ημερησια και τι φανταζομαι εγω..
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 1.933
- Πόντοι
- 206
Εμένα πάντως πολλά κορίτσια μου έχουν πει ότι προτιμούν τους Πέρσες γιατί είναι όλοι τους μικροψωληδες και χύνουν στο λεπτόΟι κοπέλες που παίρνουν μετανάστες δε σέβονται τον εαυτό τους απλά.Αυτοι οι Πακιστανοί,οι Πέρσες είναι πιο νευρικοί,επικυνδινοι από τους λευκους και οι κοπέλες δε κυνδινευουν μόνο στο να τις κολλήσουν αλλά και γενικά κυνδινευουν στο να τις γαμανε υπερβολικά δυνατά και να τις πονάνε ή να ρίξουν σε αυτές κάνα χαστούκι τη ώρα της πράξης.Οχι για μένα μεγάλο φάουλ όσες παίρνουν αυτά τα σκουπίδια.Καλυτερα λιγότερους πελάτες και λιγότερα λεφτά.
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Συμφωνώ ειδικά τώρα το καλοκαίρι που υδρωνουμε πρέπει να κάνουμε συχνα μπάνιο γιατί μυρίζουμε εύκολα,δε είναι ωραίο και οι κοπέλες να τρώνε στη μάπα τη βρωμιά μας ένα στοιχειώδες μπάνιο είτε τη προηγούμενη μέρα είτε τη στιγμη πριν παμε στις κοπέλες πρεπει να το ρίχνουμε.Τραβα κανε ενα μπάνιο πρώτα ρε φίλε, με γυναίκα θα πας να κάνεις σεξ οχι με γουρούνι.. Ελεος
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.833
- Πόντοι
- 46.232
Καλά και η Αντριαννα πριν από Χωματιανου στο Μεταξουργειο δουλευεπριν καποια χρονια π πηγενα κ μεταξουργειο,πλεον δε παω,μια μερα πηγα για Αντριανα,χωματιανου,ειχα ηδη χυσει μια φορα ,δε 8υμαμαι με ποια ,μεταξι ηταν,κ παω Αντριανα,δεν καταφερνω να τελιωσω κ της λεω δεν πειραζει δε φταις εσυ ,μια χαρα κανεις την δουλεια σ,απλα πηγα πριν με αλλη κοπελα της λεω ,κ μ λεει με ποια ,κ της λεω με μια απο το μεταξι, κ μ λεει εκει ειναι βρομικα,κ τωρα διαβαζω οτι περνει κ περσες....μαλιστα
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
μπορει να δουλευει σε γραφειο τυπε, γιατι να ειναι δεδομενο οτι δουλευει 12ωρο οικοδομη;Τραβα κανε ενα μπάνιο πρώτα ρε φίλε, με γυναίκα θα πας να κάνεις σεξ οχι με γουρούνι.. Ελεος
και αυτη ειναι η αληθεια, αγαπουληδες στερημενοι ειναι, το πιο ευκολο μεροκαματο της πουταναςΕμένα πάντως πολλά κορίτσια μου έχουν πει ότι προτιμούν τους Πέρσες γιατί είναι όλοι τους μικροψωληδες και χύνουν στο λεπτό
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Μάλλον αυτές που στο είπαν είναι μαζοχες αυτοί οι λαοί είναι βάρβαροι μπορει είτε να τις κολλήσουν γιατί έχουν αρωστιες στη χώρα τους είτε να τις δειρουν τη στιγμή που τις γαμανε,δε πρέπει να παίζουν με αυτά οι κοπέλες.Εμένα πάντως πολλά κορίτσια μου έχουν πει ότι προτιμούν τους Πέρσες γιατί είναι όλοι τους μικροψωληδες και χύνουν στο λεπτό
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Δε θα έλεγα το πιο εύκολο μεροκάματο,κυνδινευουν να τις κολλήσουν αρωστιες τις κοπελες ή να τις δειρουν στο σεξ,είναι βάρβαροι λαοί αυτοί.και αυτη ειναι η αληθεια, αγαπουληδες στερημενοι ειναι, το πιο ευκολο μεροκαματο της πουτανας
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
ελα ασχετος εισαι σταματα να πιπιλας την ιδια καραμελα, τι να δειρουν ρε μαλακα οι μυγες, τους αγριοκοιτας και παραπατανε, θα κανουν τσαμπουκαδες μεσα στα μπουρδελα που θα φυγουν ματωμενοι; οι μισες πουτανες της πιατσας εχουν τοσο τσαγανο που πιανουν 2 πακιστανους και τους κουδουνανε τα κεφαλια αμα τσαντιστουν, ασε τις ιστοριες για αγριους. Μια γυναικα μονη στο δρομο, ναι μπορει να την βιασουν, ζωα ειναι, αλλα μια προστατευμενη πουτανα σε οικο σπανια εως ποτε. Θα μας βγαλεις βαρβαρο τον χεσμενο Αχμετ 1.65 50κιλα. Λοιπον, κοψε το σπαμ γιατι με παρασερνεις να σου απανταωΔε θα έλεγα το πιο εύκολο μεροκάματο,κυνδινευουν να τις κολλήσουν αρωστιες τις κοπελες ή να τις δειρουν στο σεξ,είναι βάρβαροι λαοί αυτοί.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις