Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 356 άτομα (25 μέλη και 331 επισκέπτες)

dim11

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα, έχω λίγες απορίες. Πέρασα από Φωκαιας για πρώτη φορά μετα απο ολα όσα διάβασα για την Μαργκο αλλα δεν φαντάστηκα οτι θα ήταν τόσα πολλά σπίτια. Δηλαδή τα περνάτε ολα ενα ενα για να βρείτε την σωστή δεσποινίδα? Απο πείρα ξέρετε ολα τα ονόματα απ'εξω και καταλαβαίνετε αν η Σαρα και η Μαρινα π.χ. ειναι καλές μετά απο την ανάρτηση εδω? Δεν ανεβάζουν πουθενά τα κορίτσια οπως κάνουν τα στούντιο? Να περιμένουμε μπινελίκια αν δεν "ψωνίσουμε"? Υπάρχει κάποιο προτεινόμενο σπίτι για αρχάριους?
Ευχαριστω για το χρονο σας :grin:

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα χυστες μουυ
Απόγευματακι στη φυλής έχετε να προτείνετε κάποια κατά προτίμηση 40+ θέλω να φύγω στα καπακια μετά τη δουλειά να βγάλω τα χοντρά
Αν δεν είναι 40++ και πάλι ευπρόσδεκτες οι συμβουλές σασ
Τραβα κανε ενα μπάνιο πρώτα ρε φίλε, με γυναίκα θα πας να κάνεις σεξ οχι με γουρούνι.. Ελεος

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τσάρκα Δευτέρα πρωίνη βάρδια στη φυλής:
Φυλής 65β Κορίνα
Φυλής 86Α 2 λατινες Αντωνελα και μια άλλη που δε άκουσα καλά το όνομα της
Φυλής 69Β Λάνα
Φυλής 71Α Σοφία
Φώκαιας 17Α Μαρίνα
Φωκαιας 25Α Μαρία μαύρη με μεγάλο κωλο
Φυλής 67 Άννα
Αυτά καλα γαμησια.

Τελευταία τροποποίηση:

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486

Gkam32

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Παιδιά , πολλή προσοχή με Λίλιαν στο 1Γ. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο δημόσια, απλώς να προσέχετε , εγώ την πάτησα πάντως.
Καταλάβατε; Νομίζω πως ναι.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
πριν καποια χρονια π πηγενα κ μεταξουργειο,πλεον δε παω,μια μερα πηγα για Αντριανα,χωματιανου,ειχα ηδη χυσει μια φορα ,δε 8υμαμαι με ποια ,μεταξι ηταν,κ παω Αντριανα,δεν καταφερνω να τελιωσω κ της λεω δεν πειραζει δε φταις εσυ ,μια χαρα κανεις την δουλεια σ,απλα πηγα πριν με αλλη κοπελα της λεω ,κ μ λεει με ποια ,κ της λεω με μια απο το μεταξι, κ μ λεει εκει ειναι βρομικα,κ τωρα διαβαζω οτι περνει κ περσες....μαλιστα

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
πριν καποια χρονια π πηγενα κ μεταξουργειο,πλεον δε παω,μια μερα πηγα για Αντριανα,χωματιανου,ειχα ηδη χυσει μια φορα ,δε 8υμαμαι με ποια ,μεταξι ηταν,κ παω Αντριανα,δεν καταφερνω να τελιωσω κ της λεω δεν πειραζει δε φταις εσυ ,μια χαρα κανεις την δουλεια σ,απλα πηγα πριν με αλλη κοπελα της λεω ,κ μ λεει με ποια ,κ της λεω με μια απο το μεταξι, κ μ λεει εκει ειναι βρομικα,κ τωρα διαβαζω οτι περνει κ περσες....μαλιστα
Οι κοπέλες που παίρνουν μετανάστες δε σέβονται τον εαυτό τους απλά.Αυτοι οι Πακιστανοί,οι Πέρσες είναι πιο νευρικοί,επικυνδινοι από τους λευκους και οι κοπέλες δε κυνδινευουν μόνο στο να τις κολλήσουν αλλά και γενικά κυνδινευουν στο να τις γαμανε υπερβολικά δυνατά και να τις πονάνε ή να ρίξουν σε αυτές κάνα χαστούκι τη ώρα της πράξης.Οχι για μένα μεγάλο φάουλ όσες παίρνουν αυτά τα σκουπίδια.Καλυτερα λιγότερους πελάτες και λιγότερα λεφτά.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τι γραφουν στην ημερησια και τι φανταζομαι εγω..
Όχι εσύ τον υπερφανταζεσαι μεγάλο αλλά επειδή ήταν μαυρη συγουρα δε είχε μικρό κωλο αλλά μεγάλο.

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.933
Πόντοι
206
Οι κοπέλες που παίρνουν μετανάστες δε σέβονται τον εαυτό τους απλά.Αυτοι οι Πακιστανοί,οι Πέρσες είναι πιο νευρικοί,επικυνδινοι από τους λευκους και οι κοπέλες δε κυνδινευουν μόνο στο να τις κολλήσουν αλλά και γενικά κυνδινευουν στο να τις γαμανε υπερβολικά δυνατά και να τις πονάνε ή να ρίξουν σε αυτές κάνα χαστούκι τη ώρα της πράξης.Οχι για μένα μεγάλο φάουλ όσες παίρνουν αυτά τα σκουπίδια.Καλυτερα λιγότερους πελάτες και λιγότερα λεφτά.
Εμένα πάντως πολλά κορίτσια μου έχουν πει ότι προτιμούν τους Πέρσες γιατί είναι όλοι τους μικροψωληδες και χύνουν στο λεπτό

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τραβα κανε ενα μπάνιο πρώτα ρε φίλε, με γυναίκα θα πας να κάνεις σεξ οχι με γουρούνι.. Ελεος
Συμφωνώ ειδικά τώρα το καλοκαίρι που υδρωνουμε πρέπει να κάνουμε συχνα μπάνιο γιατί μυρίζουμε εύκολα,δε είναι ωραίο και οι κοπέλες να τρώνε στη μάπα τη βρωμιά μας ένα στοιχειώδες μπάνιο είτε τη προηγούμενη μέρα είτε τη στιγμη πριν παμε στις κοπέλες πρεπει να το ρίχνουμε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.833
Πόντοι
46.232
Καλά και η Αντριαννα πριν από Χωματιανου στο Μεταξουργειο δουλευε

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
μπορει να δουλευει σε γραφειο τυπε, γιατι να ειναι δεδομενο οτι δουλευει 12ωρο οικοδομη; :think:
Εμένα πάντως πολλά κορίτσια μου έχουν πει ότι προτιμούν τους Πέρσες γιατί είναι όλοι τους μικροψωληδες και χύνουν στο λεπτό
και αυτη ειναι η αληθεια, αγαπουληδες στερημενοι ειναι, το πιο ευκολο μεροκαματο της πουτανας

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μάλλον αυτές που στο είπαν είναι μαζοχες αυτοί οι λαοί είναι βάρβαροι μπορει είτε να τις κολλήσουν γιατί έχουν αρωστιες στη χώρα τους είτε να τις δειρουν τη στιγμή που τις γαμανε,δε πρέπει να παίζουν με αυτά οι κοπέλες.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
και αυτη ειναι η αληθεια, αγαπουληδες στερημενοι ειναι, το πιο ευκολο μεροκαματο της πουτανας
Δε θα έλεγα το πιο εύκολο μεροκάματο,κυνδινευουν να τις κολλήσουν αρωστιες τις κοπελες ή να τις δειρουν στο σεξ,είναι βάρβαροι λαοί αυτοί.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Δε θα έλεγα το πιο εύκολο μεροκάματο,κυνδινευουν να τις κολλήσουν αρωστιες τις κοπελες ή να τις δειρουν στο σεξ,είναι βάρβαροι λαοί αυτοί.
ελα ασχετος εισαι σταματα να πιπιλας την ιδια καραμελα, τι να δειρουν ρε μαλακα οι μυγες, τους αγριοκοιτας και παραπατανε, θα κανουν τσαμπουκαδες μεσα στα μπουρδελα που θα φυγουν ματωμενοι; οι μισες πουτανες της πιατσας εχουν τοσο τσαγανο που πιανουν 2 πακιστανους και τους κουδουνανε τα κεφαλια αμα τσαντιστουν, ασε τις ιστοριες για αγριους. Μια γυναικα μονη στο δρομο, ναι μπορει να την βιασουν, ζωα ειναι, αλλα μια προστατευμενη πουτανα σε οικο σπανια εως ποτε. Θα μας βγαλεις βαρβαρο τον χεσμενο Αχμετ 1.65 50κιλα. Λοιπον, κοψε το σπαμ γιατι με παρασερνεις να σου απανταω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom