Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 282 άτομα (30 μέλη και 252 επισκέπτες)

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.321
Πόντοι
19.236

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.038
Πόντοι
1.336
Ωραια αίσθηση να εισαι πρώτος πελάτης στον οικο.

Πήγαινα στοχευμένα για την περιβόητη μαργκο αλλα δεν την πέτυχα.

Πηγα στο φ17 για την ιννα, περισσότερο για το gfe που προσφέρει και ενα σφιχτό μουνι που σου δίνει την εντύπωση πώς πηδάς την γειτονισα σου.

Παρ ολα αυτά κάποια στιγμή πρεπει να μάθει μια γλωσσα καθώς νοιώθω σαν να μιλαω σε ντουβάρι και το σκηνικό γίνεται άβολο

Συνημμένα

• IMG_20230625_235601.jpg
    IMG_20230625_235601.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 37

korne

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Like
45
Πόντοι
0

Πηγα στο φ17 για την ιννα, περισσότερο για το gfe που προσφέρει και ενα σφιχτό μουνι που σου δίνει την εντύπωση πώς πηδάς την γειτονισα σου.

Παρ ολα αυτά κάποια στιγμή πρεπει να μάθει μια γλωσσα καθώς νοιώθω σαν να μιλαω σε ντουβάρι και το σκηνικό γίνεται άβολο
Ποια ήταν στο Φωκαιας 13;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.321
Πόντοι
19.236

Ναι αν θέλεις κάνε και μια μικρή ενημέρωση...

Ιννα.. Ποια είναι? Αυτή η φιλη της Ρίτας που δουλεύε βράδυ?

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.907
Πόντοι
2.036
Στο 73 ναι αλλά δεν την πήρα καν φίλε την ώρα που θα πρέπε να μπω μου είπε απλά πως δεν μπορεί να εξυπηρετήσει άλλους η Μαργκο και στους υπόλοιπους που ήταν μέσα ανακοίνωνε 2 κορίτσια αντί για 3
Αφού με το που γραφτεί κάτι θετικό για νέα κοπέλα πέφτουν όλοι σαν τα κοράκια !!! Πόσοι από αυτούς όμως ενημερώνουν όταν βρίσκουν αυτοί κάτι καλό ? :cheesy:
Φυλής 65β Κορίνα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα και χειλάκια στο δεξί κωλομερι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Το ανακοινώνει η τσατσά ναι, η κοπέλα όμως αρνήθηκε το τελειωτικό σε εμένα (ελ. δεν ήθελα) και άκουσα και όσο περίμενα τον προηγούμενο να γκρινιάζει στην τσατσά πως του αρνήθηκε ελ.στοματικό και τελειωτικό (το προηγούμενο Σάββατο αυτά).
Για σήμερα μιλάς;;;;
Εγώ όσες φoρες εχω περάσει πάντα με εσώρουχα είναι. Την τελευταία φορά η Τζανίνα με κοφτό κορμάκι πολύ καβλιάρικο και η Σάρα με ροζ εσώρουχα
Εγώ όσες φορές πάω, τσιτσίδι είναι και οι 2 και για αυτό είναι πολύ αυστηρές με τα κινητά στο σαλόνι, μήπως πας στην αρχή της βάρδιας γιατί εγώ πάω μετά τις 22:00 συνήθως.

Σπάζοντας την συνήθεια μου να βολτάρω αφού νυχτώσει (δεν μ'αρέσει και πολύ την μέρα, νιώθω περίεργα), πέρασα Σ/Κ μεσημέρι από Ναταλία Ι27Α , πολύ ζέστη έξω αλλά άξιζε γιατί ήμουν μόνος και είχαμε μία ευδιάθετη και χαλαρή συνεύρεση με γελάκια και πλακίτσα (έτσι και αλλιώς με την συγκεκριμένη δεν μου βγαίνει "αγριάδα") που δεν πετυχαίνεις συχνά με την αναμονή που έχει.

Πέρασα από πορνοmall χθές , πάνω δεξιά στις σκάλες , η μία από τις 2 κοπέλες που μίλαγε Ελληνικά και αυτοπαρουσιάστηκε ήταν τίγκα στους μώλωπες σε χέρια/λαιμό, δεν πέρασα παρότι μου άρεσε αλλά δεν τόλμησα και να ρωτήσω, θεωρώ πολύ πιθανό να είναι θύμα ξυλοδαρμού/traficking, δεν είπε όνομα, ξανθοκάστανη ~1,65 με τακούνι, όμορφα μάτια-πρόσωπο κλασική Ρώσο/Ουκρανίδα 20-25 το πολύ θα έλεγα, το παρατήρησε κανείς άλλος ?

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.038
Πόντοι
1.336
Ναι αν θέλεις κάνε και μια μικρή ενημέρωση...

Ιννα.. Ποια είναι? Αυτή η φιλη της Ρίτας που δουλεύε βράδυ?
Δεν γνωρίζω αν έχουν σχέση
Η ιννα ειναι πρόσφατη σχετικα προσθήκη και εργάζεται αποκλειστικά απο οσο γνωρίζω στο Φώκαιας 17 στην 3η βαρδια.

Ειναι ορίτζιναλ ρωσίδα, 37 ετών ξανθιά με γλυκό πρόσωπο, ~1.65cm, αδύνατη με ωραία πιασίματα.

Στο σεξ αποδίδει gfe εμπειρία, δεν βιάζεται και προσφέρει χάδια φιλιά και τρυφερότητα.

Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό, φιλια σε ολο το σωμα και σεξ σε ολες τις στάσεις.

Δεν μιλαει καθολου ελληνικά, καθόλου αγγλικά και κοστίζει 20€

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.038
Πόντοι
1.336

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Αν κατάλαβα καλά, είναι η πρώην Μαρίνα;;;
Σε όλους τους οίκους που έχει δουλέψει,πάντα κρατάει το ονομα Σοφια.Και σωστά για μένα κάνει αφού έχει και στάνταρ πελάτες.Ειναι στανταρακι μου αποταν πρωτο ηρθε Διδυμου 22 οροφο.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
172
Like
21.785
Πόντοι
32.478
Αφού με το που γραφτεί κάτι θετικό για νέα κοπέλα πέφτουν όλοι σαν τα κοράκια !!! Πόσοι από αυτούς όμως ενημερώνουν όταν βρίσκουν αυτοί κάτι καλό ? :cheesy:

Το ανακοινώνει η τσατσά ναι, η κοπέλα όμως αρνήθηκε το τελειωτικό σε εμένα (ελ. δεν ήθελα) και άκουσα και όσο περίμενα τον προηγούμενο να γκρινιάζει στην τσατσά πως του αρνήθηκε ελ.στοματικό και τελειωτικό (το προηγούμενο Σάββατο αυτά).

Εγώ όσες φορές πάω, τσιτσίδι είναι και οι 2 και για αυτό είναι πολύ αυστηρές με τα κινητά στο σαλόνι, μήπως πας στην αρχή της βάρδιας γιατί εγώ πάω μετά τις 22:00 συνήθως.

Σπάζοντας την συνήθεια μου να βολτάρω αφού νυχτώσει (δεν μ'αρέσει και πολύ την μέρα, νιώθω περίεργα), πέρασα Σ/Κ μεσημέρι από Ναταλία Ι27Α , πολύ ζέστη έξω αλλά άξιζε γιατί ήμουν μόνος και είχαμε μία ευδιάθετη και χαλαρή συνεύρεση με γελάκια και πλακίτσα (έτσι και αλλιώς με την συγκεκριμένη δεν μου βγαίνει "αγριάδα") που δεν πετυχαίνεις συχνά με την αναμονή που έχει.

Πέρασα από πορνοmall χθές , πάνω δεξιά στις σκάλες , η μία από τις 2 κοπέλες που μίλαγε Ελληνικά και αυτοπαρουσιάστηκε ήταν τίγκα στους μώλωπες σε χέρια/λαιμό, δεν πέρασα παρότι μου άρεσε αλλά δεν τόλμησα και να ρωτήσω, θεωρώ πολύ πιθανό να είναι θύμα ξυλοδαρμού/traficking, δεν είπε όνομα, ξανθοκάστανη ~1,65 με τακούνι, όμορφα μάτια-πρόσωπο κλασική Ρώσο/Ουκρανίδα 20-25 το πολύ θα έλεγα, το παρατήρησε κανείς άλλος ?
Ναι πριν τις 8 έχω περάσει όλες τις φορές

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
172
Like
21.785
Πόντοι
32.478

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
8.025
Πόντοι
3.886

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
Κατέβηκα σήμερα να βρω τη Μαριάννα στο διδύμου 22,τελευταία φορά την είχα πάρει πριν ένα χρόνο σίγουρα,τότε δεν με άφηνε να μπαίνω όλος μέσα,μετά τα μισά με έδιωχνε με τα χέρια της.Σημερα τα πράγματα ήταν χειρότερα,μετα την πίπα πήγα να της τον βάλω και με άφηνε μονο το κεφάλι.Δεν είμαι κανένας μικρός,πάνω από τον μέσο όρο αλλά τέτοιες αντιδράσεις από ιερόδουλη δεν έχω ξανά τύχει.
Η κοπέλα πιθανόν έχει κάποιο θέμα,ίσως από την πολύ δουλειά,σε κάνει να νιώθεις άσχημα όταν μπαίνεις λίγο πιο μέσα,δεν το ευχαριστήθηκα ούτε και αυτή υποθέτω.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Εγώ τόσο καιρό νόμιζα πώς μόνο εγώ την βρίσκω με την συγκεκριμένη και κάνας πάκις, μην μου την ζορίζετε ρε !@$@!$!
Η ενημέρωση που είχα ήταν πως επέστρεψε στην χώρα της λόγω κάποιου προβλήματος και είναι αμφίβολο αν θα επιστρέψει ποτέ ... τώρα η τσατσά στον οίκο είναι λίγο οτινάναι οπότε αν την πετύχει κανείς παρακαλώ να με ενημερώσει άμεσα !

Κύριε Πανιώνιε (υποθέτω), δεν μάς είπες την λύση στο κουίζ! :angel:
Εγώ στην αρχή πέρασα χάλια - μόνο το κεφάλι με άφηνε να βάλω.
Πρόσφατα όμως που την ξαναδοκίμασα ήταν πολύ καλύτερα.
Όποιος την ξαναδεί οπουδήποτε ας ενημερώσει.

Ευχαριστώ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom