Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 270 άτομα (24 μέλη και 246 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live επιγραμματικα

Αγκυρας 12β Αντριαννα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Ναταλία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Αγκυρας 12α Άννα, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Αγκυρας 9 Ρωξανη(α) με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Μαρία με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Είμαι βόρειος και έχω απορία είναι λογικό στο μετάξι ο Τσάτσος να κάνει έλεγχο στα αρχιδια για το πόσο μεγάλα είναι
ΟΧΙ
Ιάσονος 37α μια Ρουμάνα με στυλ λατινας 20 ετών 15€ ξεπέτα 5 λεπτά με το ζόρι όχι ένα όχι άλλο παρά το κατεβατό πρόγραμμα
Ναι φολάρα.
ναι τυπε μου υπαρχουν καποια standards στην περιοχη και πρεπει να τηρουνται.
Αν περασες το τεστ, πηγαινεις εντος 10ημερου απο το καφενειο Ιασονος και Μεγ. Αλεξανδρου να παραλαβεις το pedigree verification :tooth:
Οι σκατόφατσες που αράζουν εκεί ούτε για τα Gulag/Wagner group δεν κάνουν, για κάνα live trial καμιάς pfizer είναι το πολύ :cheesy:
Κα κα κα καααααλτ σκηνικό στο Μεταξι στο Ιασωνος 31....

Πελάτης ψωλοχυσε αγρια τη Μαιρη στο στομα κατα τη διάρκεια της πίπας...
Η Μαιρη στο νιπτήρα ξερνουσε τα σπέρματα του μυστη ο οποίος εφυγε σα κύριος ενω η Μαιρη ηταν ακομα μεσα στο δωμάτιο και εφτυνε σπέρματα.

Μετα απο λιγο η τσατσά μπηκε μεσα στο δωμάτιο οπου με ειδε φουλ καυλωμένο να περιμένω τη Μαίρη.Μου εδωκε το δεκαρικο πισω και μου είπε ελα σε καμμια ωρα η Μαιρη δε μπορεί να συνεχίσει.

Δεν προλαβα να φορεσω το βρακι μου και η πόρτα ξανανοίγει. Μπαίνει μεσα φουριοζα η αλλη κοπελα του μαγαζιού μια μελαχρινή σπασμενη μιλφ και μου την πέφτει αγρια να την γαμήσω να πάρει αυτή το δεκαρικο. Με το ζορι να μου πάρει πιπα και να με ξαπλώσει στο κρεβάτι να με βιάσει...
Βρε δε θελω τις ειπα καμμιά δεκαριά φορές.Βγηκα ημίγυμνος απο τον οικο για να γλιτωσω το βιασμό. Ρε τι τραβαμεεεε...

Ιασωνος 27 υπόγειο κλειστό.
Την βγάλατε οφ τη Ναταλιτσα...την καταγαμησατε ακομα δεν πρόλαβε να έρθει Ελλάδα.
Πες μας οτί ήταν κάνας Πάκις κιόλας ... δυνατό σκηνικό πάντως.
Όσο για την Ναταλίτσα, τα έλεγα δεν τα έλεγα ? :glasses:
Κοίτα Είναι 2η επίσκεψη στα μαγαζιά μεταξιού η πρώτη ήταν ωραία φάση σε ευχαριστώ μέρες αλλά τίποτα τρομακτικό, αυτά πέρσι. Τώρα εφαγα το κουλό να νομίζει ότι έχω γκαυλοσει με μαύρη και με είπε έλα από εδώ και μετά τη πιάνει.. Αν ήταν 20 χρόνια νεότερος θα το γαμουσα επί τόπου είμαι ΒΙ αλλά η απορία μου ήταν τι φάση νέα κόλπα Αθήνα
Ναί, δεν λές όμως ποιός/πού να τον αποφύγουμε εμείς που δεν θέλουμε όμως...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Φιλιππιδου 11αρια κλειστά.
παρέλειψα να αναφέρω ότι και αυτά είναι σφραγισμένα
IMG_20230607_132640.jpg

IMG_20230607_132649.jpg

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Μλκς εχετε κανει θεα τη Σαμπινα που επι εποχες μοντελοαλυσιδας ηταν η τελευταια επιλογη απο αποψη ομορφιας

συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Διδύμου 7αρια & 8αρια κλειστά. Μάλιστα το 8β είναι σφραγισμένο
IMG_20230607_121524.jpg

Διδύμου 16, 18αρια & 20 κλειστά.

Διδύμου 22 ισόγειο έχει γυρίσει η Μαριάννα και μαζί της και η Μικαελα χοντρουλα με καστανομελι μαλλί 2αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 27 Τζούλια θωρηκτό, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.

Αλκιβιάδου 16α & 16β κλειστά.

Αλκιβιάδου 16γ Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
8Β ειναι το ισογειο με τις δυο μιλφ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
μετά από πμ του φίλου @chicharito πεταχτηκα μέχρι το Βεργας 3 να τσεκαρω αν δουλεύει μια καινούρια κοπέλα από τη Βενεζουέλα η Αλοντρα, η υπηρεσία είπε ότι δε δουλεύει σήμερα, στο αριστερό ήταν η Άννα και στο δεξί το δίδυμο Ελένη & Εύα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, επίσης Βεργας 6β κλειστό ενώ 6α η Μπαρμποραρα.

Τελευταία τροποποίηση:

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
656
Πόντοι
361
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο ανοιχτό το φως αλλά κάτω κλειστή η πόρτα με σημείωμα.
20230607_115643.jpg

λογικά Σάσα.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο Μαργκο, ξανθο κοντοπουτανο ζυμαράκι με κανονικό ωραίο σώμα, 2αρι συν βυζι, σαλοναρισε ολόγυμνη, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 13 ισόγειο Σοφία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 17 Μαρινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17β Ειρήνη /Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 19 Ρίτα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 24 κλειστό.

Φωκαιας 25α Καρεν μελαχρινή λατινα με ψιλοκανονικό σώμα 2άρι βυζί μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25β κλειστό

Φωκαίας 27α κλειστό .

Φωκαίας 27Β κάτω γύρισε η Μαρίνα με τα φτερά στις ωμοπλατες, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.
Η Μαρίνα στο 27β είναι η λεπτή από Αλκιβιάδου @n.smirni76 ?

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Η Αννα η ται αφηνει τωρα να της γλυψεις την κλιτοριδα; Γιατι οσες φορες ειχα παει μου ελεγε οτι δεν της αρεσει εκει και καλα και να γλυφω παρακατω η παραπανω

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Λιοσίων πρωί στο ένα ή Χαγιατ και στο άλλο μια μελαχρινή δεν θυμάμαι όνομα. Βλεπω απέναντι φωτάκι αναμένω και φεύγω τρέχοντας για Αντριαννα. Δυστυχώς ήταν η Αλεξάνδρα που φάνηκε να ενοχλήθηκε από την συζήτηση μου με την τσατσά κσι την επιμονή μου να ρωτάω ποτέ επιστρέφει

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
242
Πόντοι
1
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο ανοιχτό το φως αλλά κάτω κλειστή η πόρτα με σημείωμα.
20230607_115643.jpg

λογικά Σάσα.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο Μαργκο, ξανθο κοντοπουτανο ζυμαράκι με κανονικό ωραίο σώμα, 2αρι συν βυζι, σαλοναρισε ολόγυμνη, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 13 ισόγειο Σοφία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 17 Μαρινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17β Ειρήνη /Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 19 Ρίτα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 24 κλειστό.

Φωκαιας 25α Καρεν μελαχρινή λατινα με ψιλοκανονικό σώμα 2άρι βυζί μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25β κλειστό

Φωκαίας 27α κλειστό .

Φωκαίας 27Β κάτω γύρισε η Μαρίνα με τα φτερά στις ωμοπλατες, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.
Σμύρνη λες να γύρισε η Ανκα γιατί αυτή δούλευε χωρίς Τσατσα δεν ξέρω αν το κάνει και η Σασα γιατί κατεβαίνω πιο πολύ μετά τις 8 το απόγευμα άμα μάθεις ή κάποιος άλλος θα του ήμουν υπόχρεος αλάνια. Αν και ο Μήτσος είχε πει ότι είχε μείνει έγκυος αλλα ξέρω γω ευχαριστώ πάντως

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Τελευταία τροποποίηση:

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.426
Πόντοι
446
μετά από πμ του φίλου @chicharito πεταχτηκα μέχρι το Βεργας 3 να τσεκαρω αν δουλεύει μια καινούρια κοπέλα από τη Βενεζουέλα η Αλοντρα, η υπηρεσία είπε ότι δε δουλεύει σήμερα, στο αριστερό ήταν η Άννα και στο δεξί το δίδυμο Ελένη & Εύα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, επίσης Βεργας 6β κλειστό ενώ 6α η Μπαρμποραρα.
Την πήρα κ γω την αλοντρα, πολύ σοκολα Ινδιάνα σκινυ με μικρό στήθος, μικρό κωλαράκι σφιχτό. Γρι ελληνικά κ αγγλικά, μιλάω λίγα ισπανικά οπότε δεν είχαμε θεμα. Πιπινι εξωτικό είναι, οκ σαν εμπειρία

Mikess

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2023
Like
343
Πόντοι
21
Η Τζούλια το πετιτ Ρουμάνακι που ήταν στην φυλής ξέρετε αν δουλεύει ή είναι εκτός?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Την πήρα κ γω την αλοντρα, πολύ σοκολα Ινδιάνα σκινυ με μικρό στήθος, μικρό κωλαράκι σφιχτό. Γρι ελληνικά κ αγγλικά, μιλάω λίγα ισπανικά οπότε δεν είχαμε θεμα. Πιπινι εξωτικό είναι, οκ σαν εμπειρία
Οκ ευχαριστώ, πολύ αξιόπιστος φίλος συναγωνιστής μου είπε σε πμ πριν λίγο οτι είναι μόνο για το παλμαρε...αλαβαστρινο κορμί η πιτσιρικά αλλά όχι φιλιά πουθενά ούτε καν στήθος ,βέβαια αν τη πετύχω και μου αρέσει εννοείται ότι θα τη δοκιμάσω,να σαι καλά.

Τελευταία τροποποίηση:

2002

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
355
Πόντοι
21
Πρόεδρε ξέρεις αν η Σόνια η Μιλφ από το Φιλιππίδου 11α θα ξαναγυρίσει?
Ευχαριστώ

• Like
Αντιδράσεις: Conan
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.760
Πόντοι
3.246
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom