n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 244.863
- Πόντοι
- 46.232
ναι8Β ειναι το ισογειο με τις δυο μιλφ?
ναι8Β ειναι το ισογειο με τις δυο μιλφ?
Η Μαρίνα στο 27β είναι η λεπτή από Αλκιβιάδου @n.smirni76 ?συνέχεια live επιγραμματικα
Φωκαιας 7 υπόγειο ανοιχτό το φως αλλά κάτω κλειστή η πόρτα με σημείωμα.
λογικά Σάσα.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 9 Κατερίνα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 13 υπόγειο Μαργκο, ξανθο κοντοπουτανο ζυμαράκι με κανονικό ωραίο σώμα, 2αρι συν βυζι, σαλοναρισε ολόγυμνη, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 13 ισόγειο Σοφία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 17 Μαρινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 17β Ειρήνη /Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 19 Ρίτα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 24 κλειστό.
Φωκαιας 25α Καρεν μελαχρινή λατινα με ψιλοκανονικό σώμα 2άρι βυζί μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 25β κλειστό
Φωκαίας 27α κλειστό .
Φωκαίας 27Β κάτω γύρισε η Μαρίνα με τα φτερά στις ωμοπλατες, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.
Σμύρνη λες να γύρισε η Ανκα γιατί αυτή δούλευε χωρίς Τσατσα δεν ξέρω αν το κάνει και η Σασα γιατί κατεβαίνω πιο πολύ μετά τις 8 το απόγευμα άμα μάθεις ή κάποιος άλλος θα του ήμουν υπόχρεος αλάνια. Αν και ο Μήτσος είχε πει ότι είχε μείνει έγκυος αλλα ξέρω γω ευχαριστώ πάντωςσυνέχεια live επιγραμματικα
Φωκαιας 7 υπόγειο ανοιχτό το φως αλλά κάτω κλειστή η πόρτα με σημείωμα.
λογικά Σάσα.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 9 Κατερίνα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 13 υπόγειο Μαργκο, ξανθο κοντοπουτανο ζυμαράκι με κανονικό ωραίο σώμα, 2αρι συν βυζι, σαλοναρισε ολόγυμνη, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 13 ισόγειο Σοφία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 17 Μαρινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 17β Ειρήνη /Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 19 Ρίτα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 24 κλειστό.
Φωκαιας 25α Καρεν μελαχρινή λατινα με ψιλοκανονικό σώμα 2άρι βυζί μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 25β κλειστό
Φωκαίας 27α κλειστό .
Φωκαίας 27Β κάτω γύρισε η Μαρίνα με τα φτερά στις ωμοπλατες, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.
deal θα παιξουν;
ε ναι ,η Μαρίνα/ΑλιναΗ Μαρίνα στο 27β είναι η λεπτή από Αλκιβιάδου @n.smirni76 ?
Την πήρα κ γω την αλοντρα, πολύ σοκολα Ινδιάνα σκινυ με μικρό στήθος, μικρό κωλαράκι σφιχτό. Γρι ελληνικά κ αγγλικά, μιλάω λίγα ισπανικά οπότε δεν είχαμε θεμα. Πιπινι εξωτικό είναι, οκ σαν εμπειρίαμετά από πμ του φίλου @chicharito πεταχτηκα μέχρι το Βεργας 3 να τσεκαρω αν δουλεύει μια καινούρια κοπέλα από τη Βενεζουέλα η Αλοντρα, η υπηρεσία είπε ότι δε δουλεύει σήμερα, στο αριστερό ήταν η Άννα και στο δεξί το δίδυμο Ελένη & Εύα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, επίσης Βεργας 6β κλειστό ενώ 6α η Μπαρμποραρα.
Οκ ευχαριστώ, πολύ αξιόπιστος φίλος συναγωνιστής μου είπε σε πμ πριν λίγο οτι είναι μόνο για το παλμαρε...αλαβαστρινο κορμί η πιτσιρικά αλλά όχι φιλιά πουθενά ούτε καν στήθος ,βέβαια αν τη πετύχω και μου αρέσει εννοείται ότι θα τη δοκιμάσω,να σαι καλά.Την πήρα κ γω την αλοντρα, πολύ σοκολα Ινδιάνα σκινυ με μικρό στήθος, μικρό κωλαράκι σφιχτό. Γρι ελληνικά κ αγγλικά, μιλάω λίγα ισπανικά οπότε δεν είχαμε θεμα. Πιπινι εξωτικό είναι, οκ σαν εμπειρία
και ήταν και ανήλικο τότεΜλκς εχετε κανει θεα τη Σαμπινα που επι εποχες μοντελοαλυσιδας ηταν η τελευταια επιλογη απο αποψη ομορφιας
18 ηταν η Νικολ ηταν 16και ήταν και ανήλικο τότε
Μάρκετινγκ και αγαμία ελλείψει επιλογών, βλέπεις.Μλκς εχετε κανει θεα τη Σαμπινα που επι εποχες μοντελοαλυσιδας ηταν η τελευταια επιλογη απο αποψη ομορφιας
Εχω καιρο να κατεβω στην πιατσα, δηλ ακομα η πιο ομορφη ειναι η ταιλενδεζα ;Μάρκετινγκ και αγαμία ελλείψει επιλογών, βλέπεις.
Νομίζω πως ναι.Εχω καιρο να κατεβω στην πιατσα, δηλ ακομα η πιο ομορφη ειναι η ταιλενδεζα ;
Δεν αξιζει ομως το 20αρι πολυ αγγουρι ειναι στο δωματιοΝομίζω πως ναι.
Ισχύει, αν και οι απόψεις πάνω σε αυτό διίστανται..Δεν αξιζει ομως το 20αρι πολυ αγγουρι ειναι στο δωματιο
Σιγουρα την εχουν καψουρευτει πολλοιΙσχύει, αν και οι απόψεις πάνω σε αυτό διίστανται..