Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
alien girlsΦιλε για πες ποιες κοπέλες και σε πιο στουντιο ;
Κάποιες έχουν αλλάξει όνομα επαγγελματικό.
50 ευρώ το λιγότερο, θα δώσεις όμως.
alien girlsΦιλε για πες ποιες κοπέλες και σε πιο στουντιο ;
Για πες ποιες ; Γιατι τοση μυστικοπαθεια ;alien girls
Οι κοπέλες δεν θέλουν να δημοσιεύεται το όνομά που είχαν πριν.Για πες ποιες ; Γιατι τοση μυστικοπαθεια ;
Σοβαρα τωρα ; λολΟι κοπέλες δεν θέλουν να δημοσιεύεται το όνομά που είχαν πριν.
Αν πας μια φορά και ρωτήσεις μία κοπέλα ,
θα σου πει και για τις άλλες.
Οι ίδιες δεν θέλουν να κυκλοφορεί αυτό, οπότε
πας και βλέπεις και ρωτάς
Έχει εξάλλου και άλλες καινούργιες , καλές.
την Λανα και την Ευα απο Λιοσίων που τις βρίσκουμε?@n.smirni76 το σφράγισμα στα σπίτια είχε και κάποιο επίσημο χαρτί θυροκολλημένο (πχ από Δημοτική αρχή, Αστυνομία κλπ) ή ήταν ετσι απλά-σκέτα με τον σπάγγο και λίγες σταγόνες βουλοκέρι?
Εάν δεν είχε συνοδευτικό χαρτί, μου μοιάζει περισσότερο για ενέργεια παραθρησκευτικής οργάνωσης...
Δεν αξιζει ομως το 20αρι πολυ αγγουρι ειναι στο δωματιο
Φίλε αυτό σκέφτηκα και εγώ. Θα πάω μια βόλτα την Παρασκευή και θα σε ενημερώσω με πμ αν πας νωρίτερα εσυ η μάθεις κάτι πες μου και σε εμέναΣμύρνη λες να γύρισε η Ανκα γιατί αυτή δούλευε χωρίς Τσατσα δεν ξέρω αν το κάνει και η Σασα γιατί κατεβαίνω πιο πολύ μετά τις 8 το απόγευμα άμα μάθεις ή κάποιος άλλος θα του ήμουν υπόχρεος αλάνια. Αν και ο Μήτσος είχε πει ότι είχε μείνει έγκυος αλλα ξέρω γω ευχαριστώ πάντως
alien girls
Ρενάτα πχ από μοντελοαλυσίδα που είχε βάλει στα κόλπα τη ΣαμπίναΓια πες ποιες ; Γιατι τοση μυστικοπαθεια ;
Το πρωί που κατέβηκα κέντρο, για δουλειές, πέρασα από φυλής 99.
Πέτυχα την Τζέσικα, φουλ δωμάτια. Είμαι 99% σίγουρος ότι ήταν η Τζέσικα από Φώκαιας..
Ξέρει κάποιος ?μήπως ξέρετε παιδιά που θα βρούμε τη Τζέσικα από Φωκαίας;
Παίδες.. Μεταξουργείο δεν πάς για χαι φάση...πας και μόνο για το κασκαντεριλικι και την καλτιλαΑπ την μια καλό αυτό σημαίνει προσέχεις κιόλας απ την άλλη είναι σαν να μπαίνεις στο Τσερνομπιλ αυτοί οι οίκοι στο Μεταξουργείο
Ιάσωνος 1Γ έχουν γραφτεί καλές κριτικές για υπηρεσίες...τώρα για παρουσιαστικό....δεν ξέρωΠαιδια τι εχετε να προτεινετε για 1η βαρδια σε Μεταξουργειο/Φυλης;
Εχουμε κανα καλο νταρντανομωρο;;;;
Για εμένα όλες άκυρες...αλλά δεν είμαι και Ο μύστης... παρόλα αυτά... νομίζω ότι αν όντως σε ενδιαφέρει το θέμα θα έπρεπε να ανοίξεις καινούργιο νήμα με ψηφοφορίαΠοιες αξίζουν κατά την γνώμη σας στα στουντιελα της Λιοσίων?