Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 197 άτομα (17 μέλη και 180 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.986
Πόντοι
10.686
Πριν λίγα λεπτά....

Έλλης 3 ανοιχτό
Δεν τόλμησα να μπω.

Διδυμου 8 ανοιχτό
Το ίδιο και εδώ.

Φωκαιας 27 σκαλακια
Μπελα Λατίνα νομίζω σε εντελώς απλό
Μαρίνα με φτερουγες πλάτη σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και στόμα μάλλον... Και 69
Μου φάνηκε Πιωμένη..

Βγαίνοντας με περίμενε ο XXX με το ηλεκτρικό πατινι, του είπα να πάει να δοκιμάσει Μαρίνα αλλά αυτός αγαπάει άλλη..
Δικάβαλο παίρνει ο Μητσάρας στο πατίνι; Έχω τεράστια ανάγκη.... οικολογική μπουρδελότσαρκα!

VasilhsEb13

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Like
106
Πόντοι
0
Κατεβαίνω φυλης αν βρει κανείς καμία μαύρη μ λέει ..αλλιώς θα πάω όπου ναναι να μ φύγει η όρεξη

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
261
Πόντοι
21
Ρε παιδια αυτη η μπιουτι απο το 65β ποτε δουλευει;Εχω περασει αρκετες φορες και δεν την εχω πετυχει

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
149
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλανια.μια ερώτηση για μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος.στο φυλης 71 δουλεύει η φολο λιζα η ψιλη το μοντελε η σταμάτησε.και δεύτερον αν γνωρίζει κανείς αν κάποια απο τις λανες που αναφερονται στην βεργας και στην φυλης ειναι η λανα που δούλευε για λιγο καιρο στο Μεταξουργείο στο ιασωνος 37 νομίζω στα 15 ευρω που εφυγε για Κύπρο?

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.102
Πόντοι
3.246

Savoul20

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς αν υπάρχει μπουρδελο στην Αθήνα που να δέχεται πιτσιρικάδες;

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
893
Πόντοι
86
Σήμερα ημέρα Πέμπτη στην διδυμου που πέρασα το μεσημέρι κατά τη μια όλα κλειστά.Τί παίζει; Έχω χάσει επεισόδια και κλείνουν τις Πέμπτες ή έτυχε; Γνωρίζει κάποιος;

VasilhsEb13

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Like
106
Πόντοι
0
Καλησπέρα.δν θέλω να πω που μπήκα ούτε να πω τν κοπελίτσα φόλα μπορεί να ήταν η μέρα τς..μάγκες η τυπισα δν έβγαλε άχνα.και μην γράψουν τπτ εξυπνάκηδες για μέγεθος,τρόπο κτλπ .πριν μπω ήταν στν κόσμο τς σαν ναρκωμένη.απλά όταν την είδα ήταν μια κούκλα και πολύ νεαρή . Δν άντεξα!

Ath2016

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2017
Like
55
Πόντοι
0
Μάγκες δεν είμαι συχνός στο άθλημα ,θέλω μια πρόταση για παρασκευή καλό ξεφορτωμα.Μακρια από γκιλφ και πολύ χοντρές,αγάπη στο βαθύ τσιμπούκι
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.680
Πόντοι
4.546
Στο Mall? Τι βάρδια ήταν? Μέχρι τώρα ήταν φυλής 65β τρίτη βάρδια από τις 12 το βράδυ

Στο Μαρούσι ρεεέεεεε τύπε...
ΕΠΙΠΕΔΟ 1
yamamay.png

malakas45

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2019
Like
27
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους! Ξέρετε που θα βρούμε κάποιον οίκο που φοράνε κάλτσες, ζαρτιέρες κτλπ για σήμερα κατα τις 16:00-17:00?

Dimitriskalama

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
1
Καλημερα μαγκες τα φώτα σας ,παρακαλώ.. θελω να γαμησω οτι πιο σάπιο γκραννυ γπαρχει..ξέρετε κάποιον οικο??ευχαριστω

alfabitagama

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
631
Πόντοι
300
Μάγκες δεν είμαι συχνός στο άθλημα ,θέλω μια πρόταση για παρασκευή καλό ξεφορτωμα.Μακρια από γκιλφ και πολύ χοντρές,αγάπη στο βαθύ τσιμπούκι
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σε ποια βάρδια (ώρα περίπου) ;

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
638
Πόντοι
81
Ναι είμαι ποδολάγνος.Αμαρτησα.
Προς dmtrsxxx περισσοτερο παει αυτο που θέλω να πω και σε όποιον αλλον γιατι ειμαστε πολλοι.
Όντας το πιο συνηθησμενο φετίχ που για μένα δεν ειναι φετιχ..
Δηλαδη οταν φιλαω το χέρι της κοπελας μου ειμαι χεράκιας?οταν φιλαω τα πόδια γιατι είμαι πατουσάκιας ?τεσπα.
Φτάνει ο προλογος.
Μιας που δεν είμαι τοσο χαρντκορ για να γλύψω σε εργαζόμενη ποδια..αρκούμαι στο να τα μυριζω...και επειδη μου αρέσουν και τα τακούνια που φορανε
με εχει πιασει κατι τωρα τελευταια που θέλω να κανω και σε εργαζόμενη..το να μυρίζω τα τακούνια την ώρα που την εχω απο κατω σε ιεραποστολικο.
να τα έχει βγάλει δηλαδη να είναι πεταμενα πανω στο κρεβατι και να τα μυρίζω οσο της τον ρίχνω.
ουαου..ανωμαλος.!
Τρελαίνομαι έτσι οπως μυριζουν τα τακούνια τους!
Ανώμαλοοοοςςς !
Ερωτω λοιπον τον άρχον της ποδολαγνείας..και όποιον αλλον ξερει... καποια που αν το ζητησω δεν θα της φανεί περιεργο?
Αν της φανει περιεργο ξενερώνω αμεσως...ναι ειμαι φλώρος και παρεξηγιαρης.
Ούτε θέλω να το ζητησω απο πριν .. κόλλημα μου οκ ..

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.545
Πόντοι
19.236
Πριν λίγο...

Χωματιανου 11 αριστερά
Όλγα μιλφ και Λία προμιλφ
Σε ελεύθερο τελειωτικό στόμα 69 φιλάκια παντού

Βέργας 6 πάνω
Αλινα και Άντζελα
Απλό πρόγραμμα και 69
Άντζελα κλεισμενη από πρωινό τύπο που έδινε πόνο στο δωματιο για μια Ώρα!!!

Βέργας 6 κάτω δεν τόλμησα να μπω...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom