vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Μάρκετινγκ και αγαμία ελλείψει επιλογών, βλέπεις.Μλκς εχετε κανει θεα τη Σαμπινα που επι εποχες μοντελοαλυσιδας ηταν η τελευταια επιλογη απο αποψη ομορφιας
Μάρκετινγκ και αγαμία ελλείψει επιλογών, βλέπεις.Μλκς εχετε κανει θεα τη Σαμπινα που επι εποχες μοντελοαλυσιδας ηταν η τελευταια επιλογη απο αποψη ομορφιας
Εχω καιρο να κατεβω στην πιατσα, δηλ ακομα η πιο ομορφη ειναι η ταιλενδεζα ;Μάρκετινγκ και αγαμία ελλείψει επιλογών, βλέπεις.
Νομίζω πως ναι.Εχω καιρο να κατεβω στην πιατσα, δηλ ακομα η πιο ομορφη ειναι η ταιλενδεζα ;
Δεν αξιζει ομως το 20αρι πολυ αγγουρι ειναι στο δωματιοΝομίζω πως ναι.
Ισχύει, αν και οι απόψεις πάνω σε αυτό διίστανται..Δεν αξιζει ομως το 20αρι πολυ αγγουρι ειναι στο δωματιο
Σιγουρα την εχουν καψουρευτει πολλοιΙσχύει, αν και οι απόψεις πάνω σε αυτό διίστανται..
η Σαμπίνα ΤΩΡΑ είναι 24... το 2016 που την πηδούσαμε στη μοντελοαλυσίδα πόσο ήταν;18 ηταν η Νικολ ηταν 16
Τελος 17 εσκασε μυτη απο οτι θυμαμαιη Σαμπίνα ΤΩΡΑ είναι 24... το 2016 που την πηδούσαμε στη μοντελοαλυσίδα πόσο ήταν;
24!!η Σαμπίνα ΤΩΡΑ είναι 24... το 2016 που την πηδούσαμε στη μοντελοαλυσίδα πόσο ήταν;
Το έχουμε ξαναγράψει, ήταν 17 ετών. Είχε κάνει καταγγελία και η είδηση είχε παίξει σε κάποια site.η Σαμπίνα ΤΩΡΑ είναι 24... το 2016 που την πηδούσαμε στη μοντελοαλυσίδα πόσο ήταν;
Χαχαχαχαχαχαχααχα καλά λογικά σε λίγο χρονικό διάστημα θα ανοίξουν πάλι όπως όλαΚαλο απογευμα στους Φιλους....μετα λυπης διαβασα απο τον Smirni οτι στην Διδυμου οι οικοι ηταν σφραγισμενοι και τα γνωστα Κοριτσια απουσιαζανε......
Βερονικα...!!!!αν μας διαβαζεις ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ....!!!!!Γυρνα πισω.....!!!!!!
Τόσα χρονια πουτανα , δεν μάζεψε λεφτά για να αφήσει την δουλειά; Απορώ με τόσα που βγάζουν το μήνα τι τα κάνουνΤο έχουμε ξαναγράψει, ήταν 17 ετών. Είχε κάνει καταγγελία και η είδηση είχε παίξει σε κάποια site.
Οταν δουλευε στην μοντελοαλυσιδα δεν τις πληρωναν, τους εδιναν νομιζω γυρω στα 1000 ευρω το μηνα, εχει γινει και δικαστηριο για traffickingΤόσα χρονια πουτανα , δεν μάζεψε λεφτά για να αφήσει την δουλειά; Απορώ με τόσα που βγάζουν το μήνα τι τα κάνουν
με την ίδια λογική γιατί δουλεύουν ακόμαΤόσα χρονια πουτανα , δεν μάζεψε λεφτά για να αφήσει την δουλειά; Απορώ με τόσα που βγάζουν το μήνα τι τα κάνουν
Φιλε για πες ποιες κοπέλες και σε πιο στουντιο ;
Σημασία έχει ότι η Σαμπίνα, πρώην Αλίνα από την μοντελοαλυσίδα
μικροδείχνει και είναι καλή.
Είναι ζώδιο ταύρος, απ' ότι μου είχε πει και
έχει αντοχές !
Να είναι καλά η κοπέλα, την συμπαθούμε πολύ και μας αρέσει !
Κάποια ΄άλλα κορίτσια από την μοντελοαλυσίδα πήγαν σε
ένα στούντιο, στη γέφυρα Β.....
ΝΕΟ τεμάχιο, που εντόπισα προ ημερών είναι μια
ονόματι ΛΙΑ στο Χωματιανού 11 ισόγειο
καλή καβλιάρα.