Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 271 άτομα (25 μέλη και 246 επισκέπτες)

VasilhsEb13

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Like
104
Πόντοι
0
Με τι ανθρώπους ζούμε ανάμεσα,είναι δυνατόν τώρα ζευγάρι να πηγαίνει σε ιερόδουλη?τα ζευγάρια το κάνουν μεταξυ τους και τέλος δε πάνε σε ιεροδουλες.Σε ιεροδουλες πάνε μόνο όσοι δε μπορούν να γαμησουν εκτός ή οι παντρεμένοι που άμα είσαι παντρεμένος είναι σα να μη έχεις πλέον.Αυτές οι 2 κατηγορίες πάνε,τώρα να πάει ζευγάρι το θεωρώ τραγικό επιηκως.
Μια χαρά γαμαω και εκτός μπουρδελων αβέρτα..απλά πάω σε μπουρδελα Γτ βλέπω κάτι διαφορετικο..καμία λατίνα/μαύρη κτλπ που εδώ στν Ελλάδα είναι πιο δύσκολο να βρεις.αμα δν ξέρεις μην λες πολλά

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Μια χαρά γαμαω και εκτός μπουρδελων αβέρτα..απλά πάω σε μπουρδελα Γτ βλέπω κάτι διαφορετικο..καμία λατίνα/μαύρη κτλπ που εδώ στν Ελλάδα είναι πιο δύσκολο να βρεις.αμα δν ξέρεις μην λες πολλά
Στα μπουρδέλα έχει ελάχιστες μαύρες και λατινες ήρθαν φετος τόσα χρόνια που πας δε είχε ξύπνα,δε με πείθεις καθόλου,οποίος πάει σε μπουρδέλα τουλάχιστον φτηνά μες στη πακιστανια και γερουσία και γύφτους είναι γιατί έξω δε τον χώνει ούτε με αίτηση.

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
124
Πόντοι
0
Σήμερα παρατήρησα πως το αριστερό μου αρχίδι εχει γινει μπλέ και ειναι πρησμένο.

Προσοχη μάγκες.
Νεότερα απο βδομάδα που θα επισκεφθώ ουρολόγο
Το αγγίζεις κ πονάει?εάν ναι ετοιμάσου για αντιβιοτικά χάπια και ενέσεις.το ίδιο έπαθα κ εγώ, είναι ένα μικρόβιο που "φράζει" εκεί που γίνεται η παραγωγή σπέρματος(κάπως έτσι μου το περίγραψε ο ουρολόγος)

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Σήμερα παρατήρησα πως το αριστερό μου αρχίδι εχει γινει μπλέ και ειναι πρησμένο.

Προσοχη μάγκες.
Νεότερα απο βδομάδα που θα επισκεφθώ ουρολόγο
Μελανιασμένα αρχιδια μόνο ο μεγιστος Αρχοντας Κμαν εχει...

Ανεβασε φώτο να επιληφθεί η επιστημονική ομάδα του bou.com
Και μην ανησυχεις αδερφε το προβλημα θα λυθει στο μινούτο απο τα τσακάλια του σαιτ...

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Η Ρίτα είναι, της έκανες γλειφιτζούρι?
Επειδή τυγχάνει παντρεμένος και που και που γαμαω και τη γυναίκα μου δεν έχω κάνει ποτέ γλυφομουνι σε πουτανα
Επίσης έχω να δώσω ακαποτη πίπα αρκετά χρόνια
Για την ιστορία , η τυπισα είναι μουναρα
Ανετα στέκεται σε studio …

Charlie Deker

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
92
Πόντοι
0
Χαιρεται,Η Μιλενα παραμενει τα πρωινα στην Διδυμου?

panos9989

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα.Στα Αγκυρας 9 και 12 μπορείς να κάνεις ντουζ? Είναι στα 20 ευρώ το απλό έτσι?

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
ρε παιδια μηπως εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας? ο αλλος λεει οτι πηγε φωκαιας σε ενα με γκρι πορτα ,π ζητησε η ταναπου γλιφιτζουρι κ απανταει ο αλλος οτι ηταν η Ριτα κ απανταει ο αλλος οτι η Ριτα ειναι μουναρα...η Ριτα φωκαιας στο πηδηχτηριο π δουλευει ειναι ασπρη η πορτα(φωκαιας 19)επισης ειναι μπαζο,η Ριτα π ειναι μουναρα ειναι ΜΙΑ,αυτη στο κολωνου γωνιακο

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Κανεις λαθος δεν ηρθαν φετος οι Λατινες, εχει τουλαχιστον 3 4 χρονια που σκασανε
Εγω παντως αν και εχω οικονομικη ανεση και γαμαω αβερτα εκτος μπουρδελου, γουσταρω Μεταξουργειο για την καλτιλα
Οταν περπαταω στα σοκακια γεματα πρεζακια που βρωμανε κατουρλιλα και μπαινω στα δωματια περασμενου αιωνα νιωθω στο στοιχειο μου
Αγαπαω Μεταξουργειο περισσοτερο απο καθε Φυλης, Στουντιο και αρχιδια
Ασε που αν ψαξεις μπορεις να βρεις διαμαντια, ειναι και τυχη βεβαια αλλα κατα καιρους σκανε κοματια που δε θα τα δεις αλλου
αυτο σου λεω κατι δε παει καλα σε αυτα που λες ακομα και 3 χρονια να εχουν οι λατινες αυτος εδω λεει γαμαγε παντα στα μπουρδελα αρα παλι το επιχειρημα του ειναι γτπ.Επισης δε θα πιστεψω ποτε ανθρωπο που γαμαει αβερτα εξω στις 2 ωρες σε καθαρα σεντονια και που δε τη περασαν πριν 100 γυφτοι και πακιστανοι και προτιμα τα 10λεπτα σε σεντονια απο χυσια πακιστανων και δε ξερω και εγω τι αλλο και που πριν τη περασαν 100 γυφτοι και πακιστανοι,δε γαμας εξω αδερφε απελπισμενος εισαι φουλ και θες να το βαλεις καπου γιατι εξω δεν.Χωρις παρεξηγηση μια χαρα συζητησαμε τις προαλες αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου δε αλλαζει.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Καλα πιστευε οτι θες
Ο αγοραιος ερωτας εχει αλλη χαρη
Και οσο πιο καλτ τοσο καλυτερα
Μονο στα μπουρδελα γαμας πουτανες, εξω ειναι ολες κυριες
Εχει διαφορα
Αλλο το ενα αλλο το αλλο
Ειδικα σε μπουρδελο δε θα το πιστεψω ποτε και ειδικα του μεταξουργειου που ολες οι συνθηκες ειναι σκατα,καταρχιν οσες φορες εχω παει τσαρκα εκει εχει ναυαγια για πελατες(τις κοπελες καραλυπαμαι) κατι 25-30 αρηδες για το δαφνη επιτοπου ομως τελειως απροσαρμοστοι,πακιστανοι,ναρκωμανεις,γυφτοι γιατι καποιος που εχει εξω γαμησι αβερτα να γαμησει σε τρισαθλιες συνθηκες μαζοχας ειναι?Οι μονοι που πανε στα μπουρδελα ειναι ή αυτοι που δε βρισκουν γκομενα με τιποτα ή αυτοι που εχουν κανει σχεσεις αλλα δε ετυχε με καμια σχεση τους ποτε να το κανουν γιατι ειχαν τον μαλακομαγνητη ή οι παντρεμενοι που ειναι σα να μην εχουν αυτες οι 3 κατηγοριες ειναι πεθαμενες ερωτικα στον εξω κοσμο ετσι και πανε σε μπουρδελα καμια αλλη κατηγορια.Καποιος ο οποιος εχει σχεση και του καθεται η κοπελα κανονικα δε θα παει με τιποτα εκει,μονο τυποι που δε μπορουν να τον χωσουν αλλιως ή οι παντρεμενοι.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Καλησπερα σας , επειτα απο αρκετο καιρο απουσια λογο καποιου ατυχηματος με την μοτοσικλετα εγω σταματημενος στο φαναρι με εναν ντελιβερα διπλα μου και πριν ανοιξει το φαναρι μια μαλακο επεσε επανω μας και μας πεταξε 4 μετρα στον αερα και τους δυο ,ευτυχως η σωματικη ζημια μου λογο κρανους και μπαουλου ηταν μια μικρη μετατοπιση του σπονδυλου Ω και μια αρκετα μεγαλη εκδορα στο δεξι μπρατσο , αυτα για την απουσια μου . (φυσικα τα παντα πληρωθηκαν απο την ασφαλεια ) .Ειπα λοιπον μετα απο καιρο να κανω μια βολτα στα σταυροδρομια Φυλης κ Φωκαιας μπας και βρω κανενα ΝΕΟ και καλο γκροβερακι καθοτι λατρεις της πισω κινησης , αλλα φευ τιποτα το νεο , περασα απο διαφορα αλλα τιποτα δεν μου εκανε κλικ ,και επειδη ηθελα να αδειασω και να μην περπατησω πολυ λογο σπονδυλου εκανα και μπηκα στο Διδυμου 8 οπου πειρα παρουζα τα μιλφακια Ελενη και Βικτωρια πολυ κακες στο διπυρηνο τσιμποκι και σε γενικες γραμμες αρκετα καλες τις πειρα και τις δυο στα τεσσερα εν αλαξ και μετα τελειωτικο στο στομα , χρονος 24 λεπτα γεματα η τσα2 Ολγα δεν ενοχλησε καθολου , περασα καλα , αλλα για γκροβερ πηγα και αλλου κατεληξα , την αλλη φορα που θα μπορω να περπατω χωρις την ενοχληση στην μεση που θα παει ελπιζω να βρω κανε ΝΕΟ γκροβερκι , γιατι ολα τα παλια τα εχω παρει 2και3 φορες . Καλη εβδομαδα και καλα βολια .

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Πίπα η υπηρεσία μυστη ;;;;;;;;;;;
Απίστευτο ακούγεται το ξέρω..
Έμπαινε σε όλα τα δωμάτια και τσιμπουκωνε άπαντες..
Εγώ εκτός από εμένα πρόλαβα άλλα δύο..
Μπορεί να έκατσε δεν ξέρω..
Μπορεί να το κάνει και σαν πρόγραμμα...
Ψέματα πάντως δεν λέω το μόνο σίγουρο...

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Καλα πιστευε οτι θες
Εγω εχω πετυχει και γνωστο ηθοποιο παιδαρο σε Μεταξουργειο
Και μια πουτανα που γαμουσα (μουναρα) Μεταξουργειο μου ειχε πει για πελατη της που ερχοταν διασημο
Μη νομιζεις οτι πανε μονο οι ασχετοι
Επισης Μεταξουργειο παιζει να βρεις και πουτανες 18 - 20 χρονων που κανουν τα πρωτα τους βηματα, που δυσκολα θα βρεις σε αλλα μερη
Δεν εχεις περπατησει αρκετα γιαυτο δεν ξερεις
Εσυ ελεγες σε θρεντ οτι εχεις γαμησει 60 πουτανες εγω πανω απο 1000 φιλε γιαυτο σου λεω αστο ξερω κατι παραπανω
δε ειπα 60 πουτανες ειπα οτι στον αγοραιο εχω γαμησει πανω απο 60 φορες οπου οι πουτανες οι διαφορετικες ειναι οι 30 και ομως εχω περπατησει αρκετα και ειδικα για τη ηλικια μου,ελαχιστες φορες εχω δει πουτανες 18-20 χρονων να ειναι μεταξουργειο και στον 1 χρονο εξαφανιζονται απο τις αθλιες συνθηκες,οι περισσοτερες φυλης πανε,ποσα θα πεις ακομα για να υποστηριξεις το καταντιασμενο μεταξουργειο?Οσο γιαυτο που λες διασημος ηθοποιος στο μεταξουργειο και παιδαρος κιολας εδω γελαω,πολλα φιδια λες αδερφε αλλα δε πειραζει καλη καρδια.

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
ρε παιδια μηπως εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας? ο αλλος λεει οτι πηγε φωκαιας σε ενα με γκρι πορτα ,π ζητησε η ταναπου γλιφιτζουρι κ απανταει ο αλλος οτι ηταν η Ριτα κ απανταει ο αλλος οτι η Ριτα ειναι μουναρα...η Ριτα φωκαιας στο πηδηχτηριο π δουλευει ειναι ασπρη η πορτα(φωκαιας 19)επισης ειναι μπαζο,η Ριτα π ειναι μουναρα ειναι ΜΙΑ,αυτη στο κολωνου γωνιακο
Παίζει να εννοεί Φώκαιας 25 την Σάρα, αν θυμάμαι καλά το όνομα, μου είχε ζητήσει και μένα γλειφιτζούρι.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.760
Πόντοι
3.246
Πέρασμα πριν λίγο
με Άντζελα κοντοπούτανο στο φυλής 69 όροφο έχει πάρει μερικά κιλάκια που της φαίνονται γιατί είναι κοντούλα αλλά οι βυζάρες θεσπέσιες! Αυτό που με τραβάει σ αυτήν είναι το αργό και βασανιστικό τσιμπούκι της και το οτι η πούτσα φαίνεται τεράστια στο μικροσκοπικό στοματάκι της

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom