Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 402 άτομα (42 μέλη και 360 επισκέπτες)

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Διπλό χτύπημα σήμερα σε δίπλα δίπλα πόρτες Φιλιππίδου....
Τιμήθηκε νταρντανα Κορίνα και μου έδωσε και φιλάκι διάρκειας στο πουτσοκεφαλο η υπηρεσία
και μετά από λίγη ώρα γυρίσματος για να βαθμολόγησω τσαρδια υπηρεσίες και τεμάχια γύρισα στο δίπλα και
ξεσκιστηκα με Ιλιαννα από Ιταλία...
Είναι δεν είναι Ιταλικά μιλάει πάντως...
Γύρισμα στο τσαρδι μπάνιο και τούφα...
Αυτά αλεπουδιαρηδες....
Πίπα η υπηρεσία μυστη ;;;;;;;;;;;

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.352
Πόντοι
726
Διπλό χτύπημα σήμερα σε δίπλα δίπλα πόρτες Φιλιππίδου....
Τιμήθηκε νταρντανα Κορίνα και μου έδωσε και φιλάκι διάρκειας στο πουτσοκεφαλο η υπηρεσία
και μετά από λίγη ώρα γυρίσματος για να βαθμολόγησω τσαρδια υπηρεσίες και τεμάχια γύρισα στο δίπλα και
ξεσκιστηκα με Ιλιαννα από Ιταλία...
Είναι δεν είναι Ιταλικά μιλάει πάντως...
Γύρισμα στο τσαρδι μπάνιο και τούφα...
Αυτά αλεπουδιαρηδες....
Αυτή που είναι σαν Ιταλίδα , πως την λένε ;

Daniel90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2023
Κριτικές
5
Like
296
Πόντοι
280
Θεωρω υπέρτατη επιτυχία Ότο γνωριζεις την ψυχική σου νοσο
Εύχομαι να την ξεπερασεις το συντομοτερο
Πάντως για την ιστορία όλοι οι μεγάλοι φιλόσοφοι προσπαθούσαν να βρουν την ηδονή μεσω της πνευματικής καλλιέργειας και όχι της σαρκικής ηδονής , όχι ότι δεν την απολάμβαναν απλά δεν ήταν αυτοσκοπός όπως Είναι για πολλούς από εμάς ( και εγώ μέσα )
Προφανώς ισχύει γιατί κάποιοι ανέβηκαν πολύ και ζήσανε και εκμυστηρεύτηκαν μέσα από τα εργα τους απίστευτες εμπειριες ….
Έχεις δίκιο Αλαφροϊσκιωτε. Εγώ θα έλεγα ότι αν γνωρίζεις την ψυχική σου νόσο ξέρεις με τι μπορείς να συμβιβαστείς. Διότι αυτά τα πράγματα δεν καταπολεμούνται, οι ψυχικές νόσοι δεν αποτελούν τόσο "εισβολές" όσο αντιδράσεις δικές μας σε χρόνιες ή και αιφνίδιες καταστάσεις και ερεθίσματα. Συμβιβασμός λοιπόν, προοδευτικά καλύτερη γνώση κι αντιμετώπιση του θέματος -ει δυνατόν- ακόμα κι αν (ή ακριβώς επειδή) όλα είναι ατμός, όπως έλεγε ο μέγας φιλόσοφος Θανάσης Βέγγος.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Απο χθες καποιοι ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ σαν ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ και παραθετουν προσωπικες αποψεις και λοιπες ΠΙΠΕΣ,ενημερωση θα διαβασουμε η ΑΡΧΙΔΙΑ?
Μπορεί να έχεις δίκιο
Άλλωστε οι προσωπικές εμπειριες αποτελούν εξαίρεση σε αυτό νημα
Που και που καλό είναι να ακούγονται και αλλά πράγματα …
Έτσι και αλλιώς έχεις τον αρχιμυστη Σμύρνη που δεν ξεφεύγει τίποτα ….

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Ρε μάγκες πήγα εχτές σε ένα στα Φωκαίας ( γκρι πόρτα ισόγειο ) και ήταν μια Ρουμάνα με βυζαρες και κωλαρα …..και μου ζήταγε γλυφόμουνι
Όσοι πιστοί προσέλθετε
( Φωκαίας και Φυλησ τα αποφεύγω σαν ο διάολος το Λίβανο διότι έχει πολύ κοσμο και θα μας δει κανένα περίεργο μάτι … προτιμώ δίδυμου και τα Άγκυρας ) όποτε μπορει να την ξέρετε τη τυπισα …

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.295
Πόντοι
2.021
Η πρωϊνη 09.25 καταδρομική στο Ι.1Γ δεν ....
Υπήρχε συναγωνιστής μέσα για 40'
Επελέχθει στανταράκι από την ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου.
Όσο ετοιμαζόμουν να φύγω, στο σαλόνι Αμερικάνος (!) από πιθανόν κοντινό ξενοδοχείο ρωτούσε την τσατσά: massage? Do you have this service?
Η Ρωσίδα τσατσά αποκρίθηκε πως : no edo bourdelo
Ο πελάτης έγινε Λούης
Αν κάποιος συναγωνιστής ήταν από δω να ενημερώσει παρακαλώ !
Καλημέρα στους συναγωνιστές & συνοδοιπόρους

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Ρε μάγκες πήγα εχτές σε ένα στα Φωκαίας ( γκρι πόρτα ισόγειο ) και ήταν μια Ρουμάνα με βυζαρες και κωλαρα …..και μου ζήταγε γλυφόμουνι
Όσοι πιστοί προσέλθετε
( Φωκαίας και Φυλησ τα αποφεύγω σαν ο διάολος το Λίβανο διότι έχει πολύ κοσμο και θα μας δει κανένα περίεργο μάτι … προτιμώ δίδυμου και τα Άγκυρας ) όποτε μπορει να την ξέρετε τη τυπισα …
Η κυρία Τζανίνα. Θα επιληφθει ο @DmtrsxXx , είναι ο καθ΄ ύλην αρμόδιος

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
873
Πόντοι
81
Όσο ετοιμαζόμουν να φύγω, στο σαλόνι Αμερικάνος (!) από πιθανόν κοντινό ξενοδοχείο ρωτούσε την τσατσά: massage? Do you have this service?
Ο πελάτης έγινε Λούης
Μήπως ο Αμερικάνος ήταν ο emeka? Λογικά ΄θα έχει κάνει καμιά τσάρκα στα μπουρδελάκια/στούντιο
https://www.youtube.com/@EmekaReacts
https://www.youtube.com/@EmekaTv_

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Ο πελάτης έγινε Λούης
χαχα ναι παρομοιο σκηνικο μου ειχε τυχει Ιασωνος 31 στο υπογειο... ημουνα σαλονι παρεα με δυο Κινεζους τουριστες μικροκαμωμενους 1,50-55 και οι δυο με γυαλακια...ακουγανε τις φωνες και τα κωλοσκαμπιλα που ετρωγε η Μαρια η αλβανιδα BBW (δεν την ειχαν δει ακομα) στο δωματιο και αυτοι γελαγανε μεταξυ τους...τους κοπηκε το γελιο μολις αντικρησαν την υψους 1,80 νταρντανοαλβανιδα γυναικαρα με τον τεραστιο κωλο γεματο κυταρριτιδα...κοιταχτηκαν μεταξυ τους φοβισμενοι και σηκωθηκαν χωρις να πουν λεξη και εφυγαν σφαιρα...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ο πελάτης έγινε Λούης
πετυχαινω και γω συχνα πυκνα τουριστες τους καλοκαιρινους μηνες. Και οχι τιποτα τελειωμενους, ετοιμοι για νησακι φαινονται. Λογικα ειναι φτηνα τα airbnb/hostel στην υποβαθμισμενη περιοχη μεταξιου/ομονοιας, αλλα σιγουρα πολλοι εχουν και περιεργια να γαμησουν με ενα δεκαρικο, παιζει να ειναι αλλωστε κυριολεκτικα η φθηνοτερη τιμη σε ευρωπαικο επιπεδο (για μπουρδελο και οχι για πιατσα). Θα ειχε πολυ πλακα να διαβαζαμε κριτικες φαση booking απο ξενους για τα μπουρδελα μας :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.729
Πόντοι
41.129
Η Σαμπίνα μας ανεβασε την κωλαρα της πρωϊ -πρωΐ.

Μονο περηφανια που εχω γυαλίσει τις τρυπες της με τη γλωσσα μου !
Screenshot_2023-06-04-11-31-31-627_com.instagram.android-edit.jpg

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Γειά σας πόρνοι μου, ενημερώνω για την επιστροφή της Μαριάννας της Σκιννυ στο Διδύμου 22 ισόγειο σήμερα πρωινή βάρδια. Για όσους δεν την ξέρουν είναι σκιννυ μιλφακι με συμπαθητικό μουτράκι και 0% λίπος πάνω της, μικρό μουνακι, κοντουλα, ξανθούλα. Οι πουτσαραδες να της φερθούν τρυφερά για να την έχουμε και να μην την χάσουμε.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Γειά σας πόρνοι μου, ενημερώνω για την επιστροφή της Μαριάννας της Σκιννυ στο Διδύμου 22 ισόγειο σήμερα πρωινή βάρδια. Για όσους δεν την ξέρουν είναι σκιννυ μιλφακι με συμπαθητικό μουτράκι και 0% λίπος πάνω της, μικρό μουνακι, κοντουλα, ξανθούλα. Οι πουτσαραδες να της φερθούν τρυφερά για να την έχουμε και να μην την χάσουμε.
Την είδες μόνο ή πέρασες μαζί της? Εχει αλαξει λατι στο πρόγραμμά της?

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547
χαχα ναι παρομοιο σκηνικο μου ειχε τυχει Ιασωνος 31 στο υπογειο... ημουνα σαλονι παρεα με δυο Κινεζους τουριστες μικροκαμωμενους 1,50-55 και οι δυο με γυαλακια...ακουγανε τις φωνες και τα κωλοσκαμπιλα που ετρωγε η Μαρια η αλβανιδα BBW (δεν την ειχαν δει ακομα) στο δωματιο και αυτοι γελαγανε μεταξυ τους...τους κοπηκε το γελιο μολις αντικρησαν την υψους 1,80 νταρντανοαλβανιδα γυναικαρα με τον τεραστιο κωλο γεματο κυταρριτιδα...κοιταχτηκαν μεταξυ τους φοβισμενοι και σηκωθηκαν χωρις να πουν λεξη και εφυγαν σφαιρα...
Εργάζεται ακόμα Ι31 υπόγειο η Μαρία?

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Μέχρι τι ώρα σήμερα?
Αν ξέρεις...
Παιδιά απαντώ και στους δύο σας, δεν ξέρω μέχρι τί ώρα κάθεται,
ελπίζω να κάθεται μια βάρδια για να μην τα φτύσει,
αλλά γενικά είναι στην πρωινή βάρδια έως 16:30 (φαντάζομαι).
Όσον αφορά το πρόγραμμα επειδή εγώ την ξέρω και περνάω χωρίς
να ακούσω ανακοινώσεις (σήμερα είχε άντρα τσα^2) δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι,
δηλαδή ελεύθερο στοματικό & 69 τα έκανε το μιλφάκι.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Η Σαμπίνα μας ανεβασε την κωλαρα της πρωϊ -πρωΐ.

Μονο περηφανια που εχω γυαλίσει τις τρυπες της με τη γλωσσα μου !
Screenshot_2023-06-04-11-31-31-627_com.instagram.android-edit.jpg
το κατέβασε κακήν κακώς ποιος ξέρει πόσα ηλίθια πορνοσχόλια θα δέχτηκε

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Εργάζεται ακόμα Ι31 υπόγειο η Μαρία?
Τελευταια φορα ειχα παει μαζι της προς τα τελη του Απριλη (πριν κανα μηνα περιπου) κατα τις 23:30-00:00 λιγο πριν σχολασει...μου ειπε τοτε οτι συνηθως ειναι απογευματα 2η βαρδια και ετυχε εκεινη την μερα να κατσει παραπανω...καλα περασα, αλλα απο τοτε οσες φορες εχω περασει ειναι παντα κλειστα, μιας και εγω πηγαινω αργα μετα τις 23:00....δοκιμασε νωρις απογευμα ή μεσημερι μηπως και το πετυχεις ανοιχτο...

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Μάγκες καλησπέρα! Έχουμε ιδέα που δουλεύει η Τζέσικα που ήταν Φωκαίας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μάγκες καλησπέρα! Έχουμε ιδέα που δουλεύει η Τζέσικα που ήταν Φωκαίας?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom