Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 187 άτομα (19 μέλη και 168 επισκέπτες)

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
887
Πόντοι
81
Η πρωϊνη 09.25 καταδρομική στο Ι.1Γ δεν ....
Υπήρχε συναγωνιστής μέσα για 40'
Επελέχθει στανταράκι από την ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου.
Όσο ετοιμαζόμουν να φύγω, στο σαλόνι Αμερικάνος (!) από πιθανόν κοντινό ξενοδοχείο ρωτούσε την τσατσά: massage? Do you have this service?
Η Ρωσίδα τσατσά αποκρίθηκε πως : no edo bourdelo
Ο πελάτης έγινε Λούης
Αν κάποιος συναγωνιστής ήταν από δω να ενημερώσει παρακαλώ !
Καλημέρα στους συναγωνιστές & συνοδοιπόρους
Μήπως ο Αμερικάνος ήταν ο emeka? Λογικά ΄θα έχει κάνει καμιά τσάρκα στα μπουρδελάκια/στούντιο
https://www.youtube.com/@EmekaReacts
https://www.youtube.com/@EmekaTv_

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.507
Πόντοι
4.646
Όσο ετοιμαζόμουν να φύγω, στο σαλόνι Αμερικάνος (!) από πιθανόν κοντινό ξενοδοχείο ρωτούσε την τσατσά: massage? Do you have this service?
Ο πελάτης έγινε Λούης
χαχα ναι παρομοιο σκηνικο μου ειχε τυχει Ιασωνος 31 στο υπογειο... ημουνα σαλονι παρεα με δυο Κινεζους τουριστες μικροκαμωμενους 1,50-55 και οι δυο με γυαλακια...ακουγανε τις φωνες και τα κωλοσκαμπιλα που ετρωγε η Μαρια η αλβανιδα BBW (δεν την ειχαν δει ακομα) στο δωματιο και αυτοι γελαγανε μεταξυ τους...τους κοπηκε το γελιο μολις αντικρησαν την υψους 1,80 νταρντανοαλβανιδα γυναικαρα με τον τεραστιο κωλο γεματο κυταρριτιδα...κοιταχτηκαν μεταξυ τους φοβισμενοι και σηκωθηκαν χωρις να πουν λεξη και εφυγαν σφαιρα...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.288
Πόντοι
10.336
Ο πελάτης έγινε Λούης
πετυχαινω και γω συχνα πυκνα τουριστες τους καλοκαιρινους μηνες. Και οχι τιποτα τελειωμενους, ετοιμοι για νησακι φαινονται. Λογικα ειναι φτηνα τα airbnb/hostel στην υποβαθμισμενη περιοχη μεταξιου/ομονοιας, αλλα σιγουρα πολλοι εχουν και περιεργια να γαμησουν με ενα δεκαρικο, παιζει να ειναι αλλωστε κυριολεκτικα η φθηνοτερη τιμη σε ευρωπαικο επιπεδο (για μπουρδελο και οχι για πιατσα). Θα ειχε πολυ πλακα να διαβαζαμε κριτικες φαση booking απο ξενους για τα μπουρδελα μας :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.799
Πόντοι
41.129
Η Σαμπίνα μας ανεβασε την κωλαρα της πρωϊ -πρωΐ.

Μονο περηφανια που εχω γυαλίσει τις τρυπες της με τη γλωσσα μου !
Screenshot_2023-06-04-11-31-31-627_com.instagram.android-edit.jpg

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.507
Πόντοι
4.646

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
876
Πόντοι
80
Γειά σας πόρνοι μου, ενημερώνω για την επιστροφή της Μαριάννας της Σκιννυ στο Διδύμου 22 ισόγειο σήμερα πρωινή βάρδια. Για όσους δεν την ξέρουν είναι σκιννυ μιλφακι με συμπαθητικό μουτράκι και 0% λίπος πάνω της, μικρό μουνακι, κοντουλα, ξανθούλα. Οι πουτσαραδες να της φερθούν τρυφερά για να την έχουμε και να μην την χάσουμε.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.367
Πόντοι
216
Γειά σας πόρνοι μου, ενημερώνω για την επιστροφή της Μαριάννας της Σκιννυ στο Διδύμου 22 ισόγειο σήμερα πρωινή βάρδια. Για όσους δεν την ξέρουν είναι σκιννυ μιλφακι με συμπαθητικό μουτράκι και 0% λίπος πάνω της, μικρό μουνακι, κοντουλα, ξανθούλα. Οι πουτσαραδες να της φερθούν τρυφερά για να την έχουμε και να μην την χάσουμε.
Την είδες μόνο ή πέρασες μαζί της? Εχει αλαξει λατι στο πρόγραμμά της?

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.899
Πόντοι
5.547
χαχα ναι παρομοιο σκηνικο μου ειχε τυχει Ιασωνος 31 στο υπογειο... ημουνα σαλονι παρεα με δυο Κινεζους τουριστες μικροκαμωμενους 1,50-55 και οι δυο με γυαλακια...ακουγανε τις φωνες και τα κωλοσκαμπιλα που ετρωγε η Μαρια η αλβανιδα BBW (δεν την ειχαν δει ακομα) στο δωματιο και αυτοι γελαγανε μεταξυ τους...τους κοπηκε το γελιο μολις αντικρησαν την υψους 1,80 νταρντανοαλβανιδα γυναικαρα με τον τεραστιο κωλο γεματο κυταρριτιδα...κοιταχτηκαν μεταξυ τους φοβισμενοι και σηκωθηκαν χωρις να πουν λεξη και εφυγαν σφαιρα...
Εργάζεται ακόμα Ι31 υπόγειο η Μαρία?

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
876
Πόντοι
80
Μέχρι τι ώρα σήμερα?
Αν ξέρεις...
Παιδιά απαντώ και στους δύο σας, δεν ξέρω μέχρι τί ώρα κάθεται,
ελπίζω να κάθεται μια βάρδια για να μην τα φτύσει,
αλλά γενικά είναι στην πρωινή βάρδια έως 16:30 (φαντάζομαι).
Όσον αφορά το πρόγραμμα επειδή εγώ την ξέρω και περνάω χωρίς
να ακούσω ανακοινώσεις (σήμερα είχε άντρα τσα^2) δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι,
δηλαδή ελεύθερο στοματικό & 69 τα έκανε το μιλφάκι.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.082
Πόντοι
3.246
Η Σαμπίνα μας ανεβασε την κωλαρα της πρωϊ -πρωΐ.

Μονο περηφανια που εχω γυαλίσει τις τρυπες της με τη γλωσσα μου !
Screenshot_2023-06-04-11-31-31-627_com.instagram.android-edit.jpg
το κατέβασε κακήν κακώς ποιος ξέρει πόσα ηλίθια πορνοσχόλια θα δέχτηκε

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.507
Πόντοι
4.646
Εργάζεται ακόμα Ι31 υπόγειο η Μαρία?
Τελευταια φορα ειχα παει μαζι της προς τα τελη του Απριλη (πριν κανα μηνα περιπου) κατα τις 23:30-00:00 λιγο πριν σχολασει...μου ειπε τοτε οτι συνηθως ειναι απογευματα 2η βαρδια και ετυχε εκεινη την μερα να κατσει παραπανω...καλα περασα, αλλα απο τοτε οσες φορες εχω περασει ειναι παντα κλειστα, μιας και εγω πηγαινω αργα μετα τις 23:00....δοκιμασε νωρις απογευμα ή μεσημερι μηπως και το πετυχεις ανοιχτο...

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Μάγκες καλησπέρα! Έχουμε ιδέα που δουλεύει η Τζέσικα που ήταν Φωκαίας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μάγκες καλησπέρα! Έχουμε ιδέα που δουλεύει η Τζέσικα που ήταν Φωκαίας?

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
45
Like
6.515
Πόντοι
2.836
Ρε μάγκες πήγα εχτές σε ένα στα Φωκαίας ( γκρι πόρτα ισόγειο ) και ήταν μια Ρουμάνα με βυζαρες και κωλαρα …..και μου ζήταγε γλυφόμουνι
Όσοι πιστοί προσέλθετε
( Φωκαίας και Φυλησ τα αποφεύγω σαν ο διάολος το Λίβανο διότι έχει πολύ κοσμο και θα μας δει κανένα περίεργο μάτι … προτιμώ δίδυμου και τα Άγκυρας ) όποτε μπορει να την ξέρετε τη τυπισα …
Η Ρίτα είναι, της έκανες γλειφιτζούρι?

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.038
Πόντοι
1.336
Σήμερα παρατήρησα πως το αριστερό μου αρχίδι εχει γινει μπλέ και ειναι πρησμένο.

Προσοχη μάγκες.
Νεότερα απο βδομάδα που θα επισκεφθώ ουρολόγο

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.784
Πόντοι
201
Το πρωί που κατέβηκα κέντρο, για δουλειές, πέρασα από φυλής 99.
Πέτυχα την Τζέσικα, φουλ δωμάτια. Είμαι 99% σίγουρος ότι ήταν η Τζέσικα από Φώκαιας..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.288
Πόντοι
10.336
Σήμερα παρατήρησα πως το αριστερό μου αρχίδι εχει γινει μπλέ και ειναι πρησμένο.

Προσοχη μάγκες.
αδερφε δεν μου ακουγεται για ΣΜΝ αυτο, μαλλον για τραυματισμος, ή δυστυχως για κατι πιο πολυπλοκο/ χειροτερο (χωρις να σε πανικοβαλω δεν ειμαι ειδικος αλλωστε). Αν ψηλαφιζεις καποιο μικρο εξογκωμα πανω στον ορχη τοτε τα πραγματα δεν ειναι πολυ καλα, αν οχι τοτε μπορει να ειναι κατι πολυ πιο ηπιο.

κλεισε ραντεβου σε καλο γιατρο και οσο πιο αμεσα γινεται πηγαινε σε μια εφημερια για μια πρωτη αναγνωση, μην το παραμελησεις, αν ειναι καμια συστροφη δεν πρεπει να περασει πολυς χρονος...
καλη τυχη ευχομαι

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.758
Πόντοι
9.846

Προσοχη μάγκες.
Περαστικά και αναμένουμε το πόρισμα - θεραπεία. Αν και δε νομίζω να είναι αφροδισιο.
Συμφωνώ 100% με @paparotriftoulas . Μην το αφήσεις για μετά. Τράβα αυριο μεθαυριο. Μη σου πω βρες μια εφημερια σήμερα.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.082
Πόντοι
3.246

Προσοχη μάγκες.
πήγες με τη Στρουμφίτα ρε τιτάνα;;;

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.038
Πόντοι
1.336
Περαστικά και αναμένουμε το πόρισμα - θεραπεία. Αν και δε νομίζω να είναι αφροδισιο.
Συμφωνώ 100% με @paparotriftoulas . Μην το αφήσεις για μετά. Τράβα αυριο μεθαυριο. Μη σου πω βρες μια εφημερια σήμερα.
Με μια έρευνα που έκανα πρόκειται για υδροκηλη.
Ειναι συχνο φαινόμενο και αφορα συσορευση υγρού στον ορχι.

Μια απο της αιτίες μπορεί να είναι η συγκράτηση του οργασμού στο σεξ.

Αν ισχύει αυτό την προηγούμενη εβδομάδα ειχα κουμπωσει 60mg dapoxetine και γαμα για 1μιση ωρα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom