You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Διπλα στο 84 που άνοιξε πρόσφαταΜάγκες η Άντζελα η βυζαρου από φ86 ξέρουμε που βρίσκεται?
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Διπλα στο 84 που άνοιξε πρόσφατα
Φυλής 69 όροφος, 3η βάρδια.Μάγκες η Άντζελα η βυζαρου από φ86 ξέρουμε που βρίσκεται?
Πρυτανης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 4.578
- Πόντοι
- 2.021
Πάω πάσο αδερφέ. Απλά δώσε λίγη σημασία παραπάνω στο να διευκρινήσεις τι και πως.Μάλιστα εγώ το 60€ νόμιζα ότι είναι για 1 ώρα αν θεωρητικά σου δίνει ένα 20λεπτο στο απλό.
Α μπράβο κάπως έτσι το υπολόγιζα.
Απλά θέλω περισσότερη ώρα για να χύσω.
Ταξί οδηγάω αδερφέ δεν μπορώ να τα πω έτσι επιστημονικά.
Κι εγώ έχω βαρεθεί τα μπουρδέλα πλέον . Θέλω χρόνο να χύσω. Οπότε επιλέγω ένα ματουράκι στην απ' έξω, συνήθως αγάμητο για καιρό και δίνω πόνο όσο μπορώ.
Εννοείται ακάποτα και εκπαιδευμένη στο να μας χύνει στο στόμα .
Άσε δε που η μία στις τέσσερις ξέρει να γαμιεται (και πολύ λέω) οπότε οι τάνες ήταν μονόδρομος για πολλούς από μας.
ΑΛΛΑ : ακόμη και τώρα έχω ξεκινήσει να το βαριέμαι πλέον.
Επενδύουμε αλλού φίλε μου .
Όπως : γυμναστήριο (χρόνια τώρα) διατροφή (με μέτρο κι αυτή) και διάβασμα . Όταν υπάρχει χρόνος μπάνιο και ψάρεμα.
Αν είσαι ταξί 12ωρη βάρδια είναι πολύ δύσκολο. Θέλει αγώνα να "κάμψεις" την ανηδονία είτε πρόκειται για σεξ είτε επεκτείνετε και σε άλλους τομείς .
Γι'αυτό σου επεσήμανα να το ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς είναι.
Περνάμε κι εμείς κρίση γιατρέ μου. Συνήθως στα 39 μετά στα 49 και την δύσκολη στα 59 .
Αγώνας μεγάλος σε προσωπικό επίπεδο για να μην πέσουμε στην κατάθλιψη (μέσα στην ανηδονία κι αυτή σαν σύμπτωμα) η και να πέσουμε να καταφέρουμε να βγούμε.
Πάνε οι εποχές που θερίζαμε 5 έως 10 τανες την εβδομάδα (συνήθως φολες) μέχρι να πέσουμε στα στανταρακια μας που μας έβλεπαν με την πούτσα όρθια σαν μπουγατσομάχαιρο ακίνητο
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.216
- Πόντοι
- 9.846
Πολυ ωραια τα ειπες. Αν κι εγώ είμαι λίγο πριν τα 45 νιώθω όλα όσα είπες.Πάω πάσο αδερφέ. Απλά δώσε λίγη σημασία παραπάνω στο να διευκρινήσεις τι και πως.
Κι εγώ έχω βαρεθεί τα μπουρδέλα πλέον . Θέλω χρόνο να χύσω. Οπότε επιλέγω ένα ματουράκι στην απ' έξω, συνήθως αγάμητο για καιρό και δίνω πόνο όσο μπορώ.
Άσε δε που η μία στις τέσσερις ξέρει να γαμιεται (και πολύ λέω) οπότε οι τάνες ήταν μονόδρομος για πολλούς από μας.
Όπως : γυμναστήριο (χρόνια τώρα) διατροφή (με μέτρο κι αυτή) και διάβασμα . Όταν υπάρχει χρόνος μπάνιο και ψάρεμα.
Αν είσαι ταξί 12ωρη βάρδια είναι πολύ δύσκολο. Θέλει αγώνα να "κάμψεις" την ανηδονία είτε πρόκειται για σεξ είτε επεκτείνετε και σε άλλους τομείς .
Περνάμε κι εμείς κρίση γιατρέ μου. Συνήθως στα 39 μετά στα 49 και την δύσκολη στα 59 .
Αγώνας μεγάλος σε προσωπικό επίπεδο για να μην πέσουμε στην κατάθλιψη (μέσα στην ανηδονία κι αυτή σαν σύμπτωμα) η και να πέσουμε να καταφέρουμε να βγούμε.
Πάνε οι εποχές που θερίζαμε 5 έως 10 τανες την εβδομάδα (συνήθως φολες) μέχρι να πέσουμε στα στανταρακια μας που μας έβλεπαν με την πούτσα όρθια σαν μπουγατσομάχαιρο ακίνητο
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Αν βολταρει κάποιος ας τσεκαρει ποια δουλεύει στο Φυλής 59. Ευχαριστώ πολύ!!!
Εννοείς συναγωνιστή την Άντζελα, την πιτσιρικά Αλβανιδουλα’ που μέχρι πρόσφατα δούλευε στο φ 86β πρωινή βάρδια.??Μάγκες η Άντζελα η βυζαρου από φ86 ξέρουμε που βρίσκεται?
Συγγνωμη που ασχολήθηκα εχεις δικιο.θα αποφασίσεις? αδύνατο ή χύνουν καμιά φορά...
αντιφάσκεις τύπε με φιλικές σχέσεις με τα κορίτσια του χώρου... εκτός του χώρου...
...σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι προτιμότερο να δώσεις 60€ σε καλή και δοκιμασμένη κοπέλα του εικοσάρικου, παρά 50€ για στουντιοκόριτσο.Κατα τα αλλα, αν εχεις σκοπο να δωσεις 50+ πηγαινε σε στουντιο. Καλυτερα για σενα, καλυτερα και για την πιατσα, να μην κακομαθουν.
Σε σχεδόν όλα τα στούντιο το πενηντάρικο είναι απλό πρόγραμμα, 15λεπτο άντε 20' με το ζόρι. Συχνά δεν κάθονται 20' ούτε με ακριβότερα προγράμματα.
Κι ο κίνδυνος ξεπέτας πάντα υπαρκτός.
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 210
- Like
- 12.512
- Πόντοι
- 31.618
Πάω πάσο αδερφέ. Απλά δώσε λίγη σημασία παραπάνω στο να διευκρινήσεις τι και πως.
Είχα πάθει κι εγώ το ίδιο στα 40 μου και λέω αυτό ήταν τελιοσα όλα.Πάω πάσο αδερφέ. Απλά δώσε λίγη σημασία παραπάνω στο να διευκρινήσεις τι και πως.
Μετά εζισα για κάνα χρόνο στο χόριο μου μακριά από Αθήνα μακριά από μπουρδέλα και πος να το πω αποτοξινοθηκα.
12 μήνες έκανα να δω μουνι.
Οσπου μια μέρα περνο το τρένο και κατεβενω Αθήνα.
Μπενω στο Πρότο μπουρδέλο που βλέπω ,κολονου32.περναω μέσα και με το που έρχεται η πουτανα και μου των πιάνει για πίπα ενοιοσα στον παράδεισο.της ρίχνω και ένα στα τέσσερα και χύνω ποτάμια,μιλάμε για ηδονή.
Μετά κάθε δύο βδομάδες το τρένο εγώ και κάθε φορά περισσότερο σεξ,2 πουτανες 3.
Μέχρι που σε ένα χρόνο σε κάθε ταξίδι χτιπαγα 8-9 κορμιά και όταν μετακόμισα ξανά Αθήνα έγινε καθημερινή απασχόληση και ξαναρχίζει η ανηδονια.
Παν μέτρον άριστον έλεγαν οι αρχαίοι.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.056
Εκει σιγουρα θα νιωσει καλυτερα, καθος το περιβαλλον ειναι πιο καθαρο, πιο ποιοτικο, και θα εχει κανα 20αλεπτο στο νερο. Αν και θεωρω οτι το 30αλεπτο ειναι το πιο ιδανικο, (για 50 ευρω) αλλα δεν καθοριζω εγω τις τιμες..(δυστηχως)Κατα τα αλλα, αν εχεις σκοπο να δωσεις 50+ πηγαινε σε στουντιο.
Οποτε γαμαμε δωρεαν;ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΡΓΑΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΕΞ
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.851
- Πόντοι
- 3.436
Εχω να την ξαναδω Κολωνου 45 πανω απο ενα μηνα...πριν καμια βδομαδα ρωτησα την τσατσα τι απεγινε και μου ειπε διστακτικα οτι μαλλον σταματησε καθως εβγαλε καποια λεφτα για την αδεια παραμονης της και κατι αλλα χαρτια που επρεπε να φτιαξει....Μυστες μου ξερει κανεις αν δουλευει ακομη η Ουκρανη Ναταλι στην Κολωνου (αυτη του Ουκρανου στρατιωτη )?
Rafelo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.774
- Πόντοι
- 5.547
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.851
- Πόντοι
- 3.436
Μεγ. αλεξανδρου 17 οροφος Χριστινα Ρουμανα -- Κολωνου 27Β οροφος συνηθως φερνει Λατινες ολες με τεραστιους κωλους χωρις κοιλιες, μην το μπερδεψεις με το διπλανο 27Α οροφος οπου εκει φερνει αδυνατες λατινες....
Αυτό που λες ανηδονια είναι μάλλον κορεσμόςΕίχα πάθει κι εγώ το ίδιο στα 40 μου και λέω αυτό ήταν τελιοσα όλα.
Μετά εζισα για κάνα χρόνο στο χόριο μου μακριά από Αθήνα μακριά από μπουρδέλα και πος να το πω αποτοξινοθηκα.
12 μήνες έκανα να δω μουνι.
Οσπου μια μέρα περνο το τρένο και κατεβενω Αθήνα.
Μπενω στο Πρότο μπουρδέλο που βλέπω ,κολονου32.περναω μέσα και με το που έρχεται η πουτανα και μου των πιάνει για πίπα ενοιοσα στον παράδεισο.της ρίχνω και ένα στα τέσσερα και χύνω ποτάμια,μιλάμε για ηδονή.
Μετά κάθε δύο βδομάδες το τρένο εγώ και κάθε φορά περισσότερο σεξ,2 πουτανες 3.
Μέχρι που σε ένα χρόνο σε κάθε ταξίδι χτιπαγα 8-9 κορμιά και όταν μετακόμισα ξανά Αθήνα έγινε καθημερινή απασχόληση και ξαναρχίζει η ανηδονια.
Παν μέτρον άριστον έλεγαν οι αρχαίοι.
Μου είχε συμβεί κι εμένα αφότου το διάστημα Οκτώβρη - Νοέμβρη πήγαινα με τρεις κοπέλες την εβδομάδα. Κάποια στιγμή πιάνω τον εαυτό μου, στα προκαταρκτικά με δοκιμασμένη κοπέλα, να βαριέται, σε στυλ "Ε και τι έγινε;"
Daniel90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 296
- Πόντοι
- 280
Όπως τα λέει ο @Πρυτανης .Πάω πάσο αδερφέ. Απλά δώσε λίγη σημασία παραπάνω στο να διευκρινήσεις τι και πως.
Εγώ προσωπικά έχω διαγνωστεί με κατάθλιψη και κατά πάσα πιθανότητα πάσχω από ανηδονία. Δεν έχω καμία όρεξη να γαμάω κι όποτε κατεβαίνω στις πιάτσες το κάνω μάλλον για την αναβίωση ενός τελετουργικού που με γεμίζει περισσότερο από το γαμήσι καθαυτό. Εξ ου και το σχόλιο στην τελευταία κριτική μου για έλλειψη πληροφοριών σχετικά με το τι παίχτηκε στο δωμάτιο. Σχεδόν κανένα ενδιαφέρον!
Έχουν αλλάξει οι καιροί, είμαστε κι εμείς που κουβαλάμε άλλα βιώματα στις πλάτες μας, πόσο να γαμήσεις ρε αδερφέ;.. Αν διαβάσετε την Πολιτεία του Πλάτωνα θα δείτε να αναφέρεται ρητά και επισταμένως στα εξαντλήσιμα αποθέματα των δυνάμεών μας. "Τρώνε από τα έτοιμα" είναι η έκφραση και διατρέχει το κείμενο από άκρη σε άκρη.
Από μπουρδέλο σε μπουρδέλο έχω σκορπίσει ολόκληρη περιουσία κι έχω μείνει στον άσσο αγαπητοί.
Αυτά και καλές τσάρκες...
mpourdelokratoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.084
- Πόντοι
- 201
Απο χθες καποιοι ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ σαν ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ και παραθετουν προσωπικες αποψεις και λοιπες ΠΙΠΕΣ,ενημερωση θα διαβασουμε η ΑΡΧΙΔΙΑ?
Πρυτανης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 4.578
- Πόντοι
- 2.021
Προσυπογράφω !Όπως τα λέει ο @Πρυτανης .
Εγώ προσωπικά έχω διαγνωστεί με κατάθλιψη και κατά πάσα πιθανότητα πάσχω από ανηδονία. Δεν έχω καμία όρεξη να γαμάω κι όποτε κατεβαίνω στις πιάτσες το κάνω μάλλον για την αναβίωση ενός τελετουργικού που με γεμίζει περισσότερο από το γαμήσι καθαυτό. Εξ ου και το σχόλιο στην τελευταία κριτική μου για έλλειψη πληροφοριών σχετικά με το τι παίχτηκε στο δωμάτιο. Σχεδόν κανένα ενδιαφέρον!
Έχουν αλλάξει οι καιροί, είμαστε κι εμείς που κουβαλάμε άλλα βιώματα στις πλάτες μας, πόσο να γαμήσεις ρε αδερφέ;.. Αν διαβάσετε την Πολιτεία του Πλάτωνα θα δείτε να αναφέρεται ρητά και επισταμένως στα εξαντλήσιμα αποθέματα των δυνάμεών μας. "Τρώνε από τα έτοιμα" είναι η έκφραση και διατρέχει το κείμενο από άκρη σε άκρη.
Από μπουρδέλο σε μπουρδέλο έχω σκορπίσει ολόκληρη περιουσία κι έχω μείνει στον άσσο αγαπητοί.
Αυτά και καλές τσάρκες...
Δεν είστε ο μόνος που άφησε περιουσία στα μπουρδέλα.
Μιλάμε για λεφτά όντως.
Ας είναι. Ήταν επιλογή μας . Περάσαμε από τεράστιες αλλαγές στην πιάτσα και πέσαμε όταν έπρεπε πάνω στην κάθοδο των (όχι Δωριέων) μα των θεϊκών Ρωσίδων.
Τίποτε καλύτερο από την τότε αρχή που τα χωναμε non stop παίρνοντας ΤΑ κορμια !
Τα σέβη μου
Με μία κριτική στα 14 χρόνια λοιπόν .Απο χθες καποιοι ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ σαν ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ και παραθετουν προσωπικες αποψεις και λοιπες ΠΙΠΕΣ,ενημερωση θα διαβασουμε η ΑΡΧΙΔΙΑ?
Πάρε ποπ-κορν και περίμενε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K