Αγόρι μου όταν κάνεις σχέση έλα να μας τα ξαναπείς. Αφού όπως λες δεν έχεις κάνει σχέση δεν μπορείς να ξέρεις πως λειτουργεί ο άλλος. Έχεις ακούσει κατα καιρούς για σεξουαλικά σκάνδαλα αθλητών που βγήκαν στην δημοσιότητα; Περισσότερο με ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες. Οι οποίοι είναι νέοι , οι περισσότεροι όμορφοι, γυμνασμένοι και εκατομμυριούχοι. Πάνε στα ξενοδοχεία και κάνουν ομηρικές παρτούζες με πουτάνες ενώ οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι από μικροί. Κατά τα λεγόμενα σου λοιπόν αυτοί δεν μπορούν να γαμήσουν γυναίκα. Γιατί με πουτάνες πάνε κι αυτοί. Πληρωμένο σεξ κάνουν, απλώς αυτοί έχουν την δυνατότητα να δώσουν 3 και 5 χιλιάρικα να γαμήσουν τοπ μουνιά γιατί έτσι γουστάρουν, γιατί η γυναίκα τους ή το κορίτσι τους είναι μακριά. Ενώ άλλοι γαμάνε με 20 ή με 120 ευρώ. Η τιμή αλλάζει μόνο. Αν λοιπόν μπορείς να το καταλάβεις , έχει καλώς. Αν δεν μπορείς , δεν πειράζει, καλή καρδιά. Δεν πρόκειται να σου απαντήσω σε άλλο μήνυμα γιατί δεν έχω τον χρόνο να πείσω ενα παιδάκι απειρο από σχέσεις ή γάμους για το πως συμπεριφέρονται οι άντρες. Είναι σαν να γράφω εγώ για καταδύσεις που δεν έχω κάνει ποτέ, σε κάποιους που κάνουν όλη τους την ζωή. Τι να τους πω και πόσο σοβαρά να με πάρουν κι αυτοί. Φιλικά πάντα και χωρίς καμία διάθεση να σε μειώσω.