Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 240 άτομα (12 μέλη και 228 επισκέπτες)

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Σωστή τοποθέτηση. Μην ξεχνάμε ότι η "κατασκευή γυναίκα" έχει προκύψει στον πλανήτη για άλλους λόγους (δεν είναι της παρούσης) και η φυσική εξέλιξη (Δαρβίνος θεωρία) την θέλει να είναι μια μήτρα που βοηθάει στο να τίκτει το δικό μας σπερματοζωάριο.
Το ότι το σύμπαν έχει μήκος 92 δις έτη φωτός (κάθε έτος ισοδυναμεί με 9,4 ΔΙΣ χιλιόμετρα περίπου) μας κάνει ασήμαντους .

Το αν θα χύνει μια κατασκευή με μήτρα είναι το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολεί .
Φιλε μουσουλμάνος εισαι ;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Σωστή τοποθέτηση. Μην ξεχνάμε ότι η "κατασκευή γυναίκα" έχει προκύψει στον πλανήτη για άλλους λόγους (δεν είναι της παρούσης) και η φυσική εξέλιξη (Δαρβίνος θεωρία) την θέλει να είναι μια μήτρα που βοηθάει στο να τίκτει το δικό μας σπερματοζωάριο.
Το ότι το σύμπαν έχει μήκος 92 δις έτη φωτός (κάθε έτος ισοδυναμεί με 9,4 ΔΙΣ χιλιόμετρα περίπου) μας κάνει ασήμαντους .

Το αν θα χύνει μια κατασκευή με μήτρα είναι το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολεί .
Ότι ποιο φαλλοκρατικό έχω διαβάσει την τελευταία 10ετία, χαχαχαχ.

Προσωπικά στην σύντομη πορνοκαριέρα μου δεν νομίζω πως έχω κάνει κάποια εργαζόμενη να τελειώσει, το μόνο που έχω καταφέρει κυρίως μέσω της συμπεριφοράς μου μερικές φορές είναι να μου δώσουν κάτι παραπάνω στο δωμάτιο σε υπηρεσίες ή και χρόνο.
Από εκεί και μετά τα πράγματα είναι τόσο πολύπλοκα και τόσo ρευστά που δεν μπορείς σίγουρος για τίποτα ούτε απόλυτος στις δηλώσεις σου :cheesy:

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
Κάμερα σε μένα...

Και εκεί που έτρωγα τα παριζάκια μου και έβλεπα στο ΙΤΑ8 Άννα Μαρωνη και καυλωνα, κατάλαβα και αντελήφθην την συνωμοσία!

Επιστήμονες επιπέδου ντοκτορά και άνω, Βιολόγοι, γυναικολόγοι, κοινωνιολόγοι, αστροφυσικοι και άξιοι πολύπειρη μύστες, αξιότιμα μέλη του σαι μπουρδέλα κομ, μου χαρίζουν απλόχερα και δωρεάν γνώση...
Ρε μπαγάσες, που, πως τα ξέρετε όλα αυτά? Μπράβο σας!
Εγώ έχω κατέβει από το διαμέρισμα, έχω βρει κάτι μυρμήγκια στην νερατζια της εισόδου και με ένα μπαστούνι που έχω, τα βοσκαω....
Σας ευχαριστω που με
ενημερώνετε!

Όλα είναι στημένα αδέρφια μου...

Το κατάλαβα με τα σωστά ψυχοφάρμακα που πήρα για να βοηθήσω μια κατάσταση μου.
Πολλά πολλα χρόνια εγώ και όπως όλοι σας, φρεσκαρετε το καυλί σας στο Βρυσάκι για να τον δώσετε και μπράβο σας.
Τα φτυνει το κορίτσι και με το Βρυσάκι ξεπλένει το στόμα της, το απολυμαινει ,για να έρθει σε εμένα να την γλωσσοφιλιασω.
Και βεβαίως κατουράτε στο νιπτήρα και με το Βρυσάκι ξεπλένεται η πουτσα μετά το χυσιμο στο στόμα της.
Το Βρυσάκι είναι βασικό εργαλείο...
Και από το συγκεκριμένο Βρυσάκι, έχετε περάσει όλοι! Όλοι σας, λέμε!

Λαλησες ρε μαλάκα sir???

Νιετ πουτανοφαγοι μου!
Κοιτάξτε καλά την συνωμοσία:
Βρυσάκι..... CIM!!!

Διδυμου 27...
Ευχαριστώ μωρό μου, να ξαναρθείς!

Συνημμένα

• IMG_20230529_122600.jpg
    IMG_20230529_122600.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 30

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Κάμερα σε μένα...

Και εκεί που έτρωγα τα παριζάκια μου και έβλεπα στο ΙΤΑ8 Άννα Μαρωνη και καυλωνα, κατάλαβα και αντελήφθην την συνωμοσία!

Επιστήμονες επιπέδου ντοκτορά και άνω, Βιολόγοι, γυναικολόγοι, κοινωνιολόγοι, αστροφυσικοι και άξιοι πολύπειρη μύστες, αξιότιμα μέλη του σαι μπουρδέλα κομ, μου χαρίζουν απλόχερα και δωρεάν γνώση...
Ρε μπαγάσες, που, πως τα ξέρετε όλα αυτά? Μπράβο σας!
Εγώ έχω κατέβει από το διαμέρισμα, έχω βρει κάτι μυρμήγκια στην νερατζια της εισόδου και με ένα μπαστούνι που έχω, τα βοσκαω....
Σας ευχαριστω που με
ενημερώνετε!

Όλα είναι στημένα αδέρφια μου...

Το κατάλαβα με τα σωστά ψυχοφάρμακα που πήρα για να βοηθήσω μια κατάσταση μου.
Πολλά πολλα χρόνια εγώ και όπως όλοι σας, φρεσκαρετε το καυλί σας στο Βρυσάκι για να τον δώσετε και μπράβο σας.
Τα φτυνει το κορίτσι και με το Βρυσάκι ξεπλένει το στόμα της, το απολυμαινει ,για να έρθει σε εμένα να την γλωσσοφιλιασω.
Και βεβαίως κατουράτε στο νιπτήρα και με το Βρυσάκι ξεπλένεται η πουτσα μετά το χυσιμο στο στόμα της.
Το Βρυσάκι είναι βασικό εργαλείο...
Και από το συγκεκριμένο Βρυσάκι, έχετε περάσει όλοι! Όλοι σας, λέμε!

Λαλησες ρε μαλάκα sir???

Νιετ πουτανοφαγοι μου!
Κοιτάξτε καλά την συνωμοσία:
Βρυσάκι..... CIM!!!

Διδυμου 27...
Ευχαριστώ μωρό μου, να ξαναρθείς!
Ποια πήρες από διδιμου; Καλημέρα

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου. Να πω όμως το εξής.

Ποιος είπε ότι οι παντρεμένες και οι γκόμενες μας έχουν οργασμό κσι δεν υποκρίνονται;

Μου είχε τύχει να γαμάω όχι μία αλλά αρκετές γυναίκες για πάνω από 1 ώρα ασταμάτητα με το 17 εκ. καβλί μου (εννοείται με βιάγκρα δεν το παίζω γαμιάς) και καμία μα καμία δεν είχε οργασμό μόνο με το μέσα έξω που έκανα εγώ.

Αντίθετα κάποιες που στο τέλος το τρίψανε μόνες τους παίζει να έχυσαν και σε 5 λεπτά μπροστά μου.
Γιατί Οι περισσότερες γυναίκες χύνουν με το μυαλό
Γαματε και ας μη χύνουν
Να χύνουμε εμείς

MAIK29

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
193
Πόντοι
0
Σημερα 5,30 θα παω περγαμου να δω τι παιζει με ξυλο γαμησι φαινεται να θελει
Ειρηνη εχει περασει κανεις

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Έχω μια ερώτηση για τους έμπειρους. Λόγω της μακρόχρονης ιστορίας μου στα όμορφα σπιτάκια της Φυλής οδεύω προς την ανηδονία κάτι που σημαίνει ότι το 10λεπτο του 20€ δεν με καλύπτει πλέον ωστόσο ντρέπομαι να πω σε τσατσά το εξής.
Πόσα πρέπει να δώσω για να την κρατήσω την κοπέλα στο δωμάτιο κάνα μισάωρο;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Έχω μια ερώτηση για τους έμπειρους. Λόγω της μακρόχρονης ιστορίας μου στα όμορφα σπιτάκια της Φυλής οδεύω προς την ανηδονία κάτι που σημαίνει ότι το 10λεπτο του 20€ δεν με καλύπτει πλέον ωστόσο ντρέπομαι να πω σε τσατσά το εξής.
Σιγά τι ντρέπεσαι, πολλοί πάνε και κλείνουν τις κοπέλες μισάωρα. Το θέμα είναι αν θα τηρηθεί αυτό ή θα κοιτάξει να σου κλέψει 5-10 λεπτά, δεν ξέρω αν αξίζει.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

Εντάξει, δε λέω και ότι δε μου αρέσει αν χύνουν και καβλώνουν. Θέλω να καταλήξω ότι δεν το θεωρώ δικό μου φταίξιμο που δεν έχυσε η άλλη, όταν δε με άφησε να τη γλείψω καν ή καθόταν αμήχανη σαν το πτώμα. Δεν είμαι κανένας βρωμύλος ή μπάζο, για όνομα του θεού δηλαδή. Άμα κάθομαι να χάνω την ησυχία μου γιατί δεν έχυσε η άλλη, δε θα βγάλω άκρη και τσάμπα θα στενοχωριέμαι. Ούτε φυσικά το θεωρώ αποτέλεσμα κάποιας μαγικής χημείας. Για να φτάσουμε στο σημείο να μιλάμε για χημεία, θα πρέπει εξαρχής να μην μπαίνουν όρια στο σεξ.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Σιγά τι ντρέπεσαι, πολλοί πάνε και κλείνουν τις κοπέλες μισάωρα. Το θέμα είναι αν θα τηρηθεί αυτό ή θα κοιτάξει να σου κλέψει 5-10 λεπτά, δεν ξέρω αν αξίζει.

Οκ αλλά πόσο περίπου μπορεί να θέλει;

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.473
Πόντοι
2.836
Οκ αλλά πόσο περίπου μπορεί να θέλει;
Οπως σου απάντησε και ο φιλος ισχύει η απλη μέθοδος των τριών. Εγώ που είχα έχω ρωτήσει σε 3 οίκους 60 ευρώ μισαωρο και 120 ευρώ η ώρα μου είχαν πει.....τώρα αν υπάρχουν οικοι που χρεώνουν λιγότερο δεν το γνωρίζω.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Ε φανταζομαι πάει με τη μέθοδο των τριών, δηλαδή 60 ευρώ.
με την απλή των τριών θάπρεπε 40
Γιατί το δωμάτιο, και η πουτάνα, θέλουν άλλα 5' στο μπες-βγες, οπότε η κάθε φορά απασχολεί 15'

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
αφού έχεις ανηδονία, τι θα κάνεις όλο το μισάωρο ;

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.300
Πόντοι
2.021
Η ανηδονία είναι (σκληρός) ιατρικός όρος και περιλαμβάνει μια πληθώρα συμπτωμάτων σαν ορολογία.
Τώρα αν εννοείται την αδιαφορία προς το σεξ δεν είναι ανησυχητικό. Αν πάλι έχει να κάνει με το κομμάτι της προσλαμβάνουσας ηδονής στην βάλανο με την τριβή, αυτή μειώνεται με την πάροδο των ετών και επέρχεται μια κάμψη επιθυμίας.
Κοινώς αν βαριέσαι να γαμήσεις και δεν βρίσκεις ενδιαφέρον.
Επίσης μην ξεχνάς και την κρίση ηλικιακά που όλοι μας περάσαμε η θα περάσουμε.
Ξεκαθάρισε φίλε μου τι είναι αυτό το ανηδονία για σένα και κοίτα αν αφορά μόνο το σεξ η και κάτι άλλο . Όρισέ το ξεκάθαρα για να είσαι σίγουρος.

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
22
Like
1.887
Πόντοι
1.191
Αφού είσαι πρόθυμος για να πληρώσεις παραπάνω γιατί δε μπας σε στουντιακι?.

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Πριν λιγο στο Φ105 η Αλεξα. Άδεια τσ δωμάτια.
Το ταλαιπωρήσατε το κορίτσι και δεν ήθελε κάποιες στάσεις για να μην πιέζει μια μελανιά που ειχε εσωτερικά στο γόνατο. Και έτσι όμως καλούτσικη για μια φορά στα πλαίσια των πιπινιών. Αλλά μην περιμένετε πρωτοβουλίες και κολπάκια. Δεν παρατήρησα δλδ αυτό που αναφέρθηκε σα να έχει "πάρει από τη Βίκυ".

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ε φανταζομαι πάει με τη μέθοδο των τριών, δηλαδή 60 ευρώ.
Μάλιστα εγώ το 60€ νόμιζα ότι είναι για 1 ώρα αν θεωρητικά σου δίνει ένα 20λεπτο στο απλό.
με την απλή των τριών θάπρεπε 40
Γιατί το δωμάτιο, και η πουτάνα, θέλουν άλλα 5' στο μπες-βγες, οπότε η κάθε φορά απασχολεί 15'
Α μπράβο κάπως έτσι το υπολόγιζα.
αφού έχεις ανηδονία, τι θα κάνεις όλο το μισάωρο ;
Απλά θέλω περισσότερη ώρα για να χύσω.
Η ανηδονία είναι (σκληρός) ιατρικός όρος και περιλαμβάνει μια πληθώρα συμπτωμάτων σαν ορολογία.
Τώρα αν εννοείται την αδιαφορία προς το σεξ δεν είναι ανησυχητικό. Αν πάλι έχει να κάνει με το κομμάτι της προσλαμβάνουσας ηδονής στην βάλανο με την τριβή, αυτή μειώνεται με την πάροδο των ετών και επέρχεται μια κάμψη επιθυμίας.
Κοινώς αν βαριέσαι να γαμήσεις και δεν βρίσκεις ενδιαφέρον.
Επίσης μην ξεχνάς και την κρίση ηλικιακά που όλοι μας περάσαμε η θα περάσουμε.
Ξεκαθάρισε φίλε μου τι είναι αυτό το ανηδονία για σένα και κοίτα αν αφορά μόνο το σεξ η και κάτι άλλο . Όρισέ το ξεκάθαρα για να είσαι σίγουρος.
Ταξί οδηγάω αδερφέ δεν μπορώ να τα πω έτσι επιστημονικά.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Παρακάμτω την απάντηση την δική σου & εστιάζω στην πρόταση ((περί ζουμιών))..
Την ώρα που έρχεται ο σπασμός στην γυναικεία λεκάνη & ο πίδακας οργασμού σε πνίγει ψάχνεις με τούς θύλακες της γλώσσας να γευτείς το λίγο κάτουρο .. αυτό φίλε μου είναι η υπέρτατη καύλα.
Βγάλαμε τα αντερα μας βρο.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom