Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 379 άτομα (27 μέλη και 352 επισκέπτες)

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Γνωρίζει κάποιος Μεταξουργείο 2η βάρδια τιμια χοντροκωλα?

Χοντροκωλα, εχει σημασία όχι χοντρή
Μεγ. αλεξανδρου 17 οροφος Χριστινα Ρουμανα -- Κολωνου 27Β οροφος συνηθως φερνει Λατινες ολες με τεραστιους κωλους χωρις κοιλιες, μην το μπερδεψεις με το διπλανο 27Α οροφος οπου εκει φερνει αδυνατες λατινες....

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Είχα πάθει κι εγώ το ίδιο στα 40 μου και λέω αυτό ήταν τελιοσα όλα.
Μετά εζισα για κάνα χρόνο στο χόριο μου μακριά από Αθήνα μακριά από μπουρδέλα και πος να το πω αποτοξινοθηκα.
12 μήνες έκανα να δω μουνι.
Οσπου μια μέρα περνο το τρένο και κατεβενω Αθήνα.
Μπενω στο Πρότο μπουρδέλο που βλέπω ,κολονου32.περναω μέσα και με το που έρχεται η πουτανα και μου των πιάνει για πίπα ενοιοσα στον παράδεισο.της ρίχνω και ένα στα τέσσερα και χύνω ποτάμια,μιλάμε για ηδονή.
Μετά κάθε δύο βδομάδες το τρένο εγώ και κάθε φορά περισσότερο σεξ,2 πουτανες 3.
Μέχρι που σε ένα χρόνο σε κάθε ταξίδι χτιπαγα 8-9 κορμιά και όταν μετακόμισα ξανά Αθήνα έγινε καθημερινή απασχόληση και ξαναρχίζει η ανηδονια.
Παν μέτρον άριστον έλεγαν οι αρχαίοι.
Αυτό που λες ανηδονια είναι μάλλον κορεσμός
Μου είχε συμβεί κι εμένα αφότου το διάστημα Οκτώβρη - Νοέμβρη πήγαινα με τρεις κοπέλες την εβδομάδα. Κάποια στιγμή πιάνω τον εαυτό μου, στα προκαταρκτικά με δοκιμασμένη κοπέλα, να βαριέται, σε στυλ "Ε και τι έγινε;"

Daniel90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2023
Κριτικές
5
Like
296
Πόντοι
280
Πάω πάσο αδερφέ. Απλά δώσε λίγη σημασία παραπάνω στο να διευκρινήσεις τι και πως.
Κι εγώ έχω βαρεθεί τα μπουρδέλα πλέον . Θέλω χρόνο να χύσω. Οπότε επιλέγω ένα ματουράκι στην απ' έξω, συνήθως αγάμητο για καιρό και δίνω πόνο όσο μπορώ.
Εννοείται ακάποτα και εκπαιδευμένη στο να μας χύνει στο στόμα .
Άσε δε που η μία στις τέσσερις ξέρει να γαμιεται (και πολύ λέω) οπότε οι τάνες ήταν μονόδρομος για πολλούς από μας.
ΑΛΛΑ : ακόμη και τώρα έχω ξεκινήσει να το βαριέμαι πλέον.
Επενδύουμε αλλού φίλε μου .
Όπως : γυμναστήριο (χρόνια τώρα) διατροφή (με μέτρο κι αυτή) και διάβασμα . Όταν υπάρχει χρόνος μπάνιο και ψάρεμα.

Αν είσαι ταξί 12ωρη βάρδια είναι πολύ δύσκολο. Θέλει αγώνα να "κάμψεις" την ανηδονία είτε πρόκειται για σεξ είτε επεκτείνετε και σε άλλους τομείς .

Γι'αυτό σου επεσήμανα να το ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς είναι.

Περνάμε κι εμείς κρίση γιατρέ μου. Συνήθως στα 39 μετά στα 49 και την δύσκολη στα 59 .
Αγώνας μεγάλος σε προσωπικό επίπεδο για να μην πέσουμε στην κατάθλιψη (μέσα στην ανηδονία κι αυτή σαν σύμπτωμα) η και να πέσουμε να καταφέρουμε να βγούμε.

Πάνε οι εποχές που θερίζαμε 5 έως 10 τανες την εβδομάδα (συνήθως φολες) μέχρι να πέσουμε στα στανταρακια μας που μας έβλεπαν με την πούτσα όρθια σαν μπουγατσομάχαιρο ακίνητο
Όπως τα λέει ο @Πρυτανης .

Εγώ προσωπικά έχω διαγνωστεί με κατάθλιψη και κατά πάσα πιθανότητα πάσχω από ανηδονία. Δεν έχω καμία όρεξη να γαμάω κι όποτε κατεβαίνω στις πιάτσες το κάνω μάλλον για την αναβίωση ενός τελετουργικού που με γεμίζει περισσότερο από το γαμήσι καθαυτό. Εξ ου και το σχόλιο στην τελευταία κριτική μου για έλλειψη πληροφοριών σχετικά με το τι παίχτηκε στο δωμάτιο. Σχεδόν κανένα ενδιαφέρον!

Έχουν αλλάξει οι καιροί, είμαστε κι εμείς που κουβαλάμε άλλα βιώματα στις πλάτες μας, πόσο να γαμήσεις ρε αδερφέ;.. Αν διαβάσετε την Πολιτεία του Πλάτωνα θα δείτε να αναφέρεται ρητά και επισταμένως στα εξαντλήσιμα αποθέματα των δυνάμεών μας. "Τρώνε από τα έτοιμα" είναι η έκφραση και διατρέχει το κείμενο από άκρη σε άκρη.

Από μπουρδέλο σε μπουρδέλο έχω σκορπίσει ολόκληρη περιουσία κι έχω μείνει στον άσσο αγαπητοί.

Αυτά και καλές τσάρκες...

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.352
Πόντοι
726
Φυλής , μεσημέρι , υπάρχει καμία που να βλέπετε; Δεν σχω πάει ποτέ τέτοια ώρα, αν θέλετε ρίξτε καμία πρόταση

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Απο χθες καποιοι ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ σαν ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ και παραθετουν προσωπικες αποψεις και λοιπες ΠΙΠΕΣ,ενημερωση θα διαβασουμε η ΑΡΧΙΔΙΑ?

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.295
Πόντοι
2.021

Εγώ προσωπικά έχω διαγνωστεί με κατάθλιψη και κατά πάσα πιθανότητα πάσχω από ανηδονία. Δεν έχω καμία όρεξη να γαμάω κι όποτε κατεβαίνω στις πιάτσες το κάνω μάλλον για την αναβίωση ενός τελετουργικού που με γεμίζει περισσότερο από το γαμήσι καθαυτό. Εξ ου και το σχόλιο στην τελευταία κριτική μου για έλλειψη πληροφοριών σχετικά με το τι παίχτηκε στο δωμάτιο. Σχεδόν κανένα ενδιαφέρον!

Έχουν αλλάξει οι καιροί, είμαστε κι εμείς που κουβαλάμε άλλα βιώματα στις πλάτες μας, πόσο να γαμήσεις ρε αδερφέ;.. Αν διαβάσετε την Πολιτεία του Πλάτωνα θα δείτε να αναφέρεται ρητά και επισταμένως στα εξαντλήσιμα αποθέματα των δυνάμεών μας. "Τρώνε από τα έτοιμα" είναι η έκφραση και διατρέχει το κείμενο από άκρη σε άκρη.

Από μπουρδέλο σε μπουρδέλο έχω σκορπίσει ολόκληρη περιουσία κι έχω μείνει στον άσσο αγαπητοί.

Προσυπογράφω !
Δεν είστε ο μόνος που άφησε περιουσία στα μπουρδέλα.
Μιλάμε για λεφτά όντως.
Ας είναι. Ήταν επιλογή μας . Περάσαμε από τεράστιες αλλαγές στην πιάτσα και πέσαμε όταν έπρεπε πάνω στην κάθοδο των (όχι Δωριέων) μα των θεϊκών Ρωσίδων.
Τίποτε καλύτερο από την τότε αρχή που τα χωναμε non stop παίρνοντας ΤΑ κορμια !
Τα σέβη μου
Απο χθες καποιοι ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ σαν ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ και παραθετουν προσωπικες αποψεις και λοιπες ΠΙΠΕΣ,ενημερωση θα διαβασουμε η ΑΡΧΙΔΙΑ?
Με μία κριτική στα 14 χρόνια λοιπόν .
Πάρε ποπ-κορν και περίμενε

Daniel90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2023
Κριτικές
5
Like
296
Πόντοι
280
Προσυπογράφω !
Δεν είστε ο μόνος που άφησε περιουσία στα μπουρδέλα.
Μιλάμε για λεφτά όντως.
Ας είναι. Ήταν επιλογή μας . Περάσαμε από τεράστιες αλλαγές στην πιάτσα και πέσαμε όταν έπρεπε πάνω στην κάθοδο των (όχι Δωριέων) μα των θεϊκών Ρωσίδων.
Τίποτε καλύτερο από την τότε αρχή που τα χωναμε non stop παίρνοντας ΤΑ κορμια !
Τα σέβη μου

Με μία κριτική στα 14 χρόνια λοιπόν .
Πάρε ποπ-κορν και περίμενε
Όντως ΤΑ κορμιά
Που ήξεραν επιπλέον και πώς να δίνονται ...
Τα σέβη μου

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Συμφωνώ συναγωνιστή.
Επίσης υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που είναι 14 χρόνια στο site έχουν γράψει μόνο ΜΙΑ κριτικη, γράφει ένα σχόλιο το μηνα, είναι φάντασμα που μόνο διαβάζει και λέει τους υπόλοιπους συναγωνιστές ουρακοταγκους! Με λίγα λόγια θέλει και απαιτεί επιτακτικά και με αγένεια ενημέρωση αλλά ο ίδιος δεν έχει προσφέρει τίποτα. Ή θα συνεχίσει να διαβάζει λοιπόν χωρίς να μιλάει και να χαρακτηριζει αρνητικά άλλους ή θα αρχίσει να βοηθάει κι αυτός το συνολο με καμια κριτική ή ενημέρωση!
Καλο Σαββατοκυριακο!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Πρίν λίγο πέρασα με Ηρα από Κολωνού 32Β. Μιλάμε ότι η κωλάρα της δεν υπάρχει, με τα δικά μου γούστα πάντα. Μιλάμε για άλογο!!!Αν έκανε ελεύθερο στοματικό, καλό όμως γιατί τώρα δεν κάνει, θα κατασκήνωνα εκεί.

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.739
Πόντοι
201
Απολογούμαι προσωπικά για την συμπεριφορά του φόρουμ.
Έχεις δίκιο.
Κατεβαίνουμε όλοι τώρα στις πιατσες για να σε ενημερώσουμε.

Να σου πω, έχεις δεδομένα στο κινητό για να μπεις αργότερα να διαβάσεις ή θες να μας δώσεις το κινητό σου να σου στείλουμε SMS;

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.352
Πόντοι
726
Πήγα καμία 10 μερες συνεχόμενα Λιοσίων για Ιζαμπέλα.. έλειπε συνέχεια. Η Τσατσα τα έλεγα περίεργα, αδιαθέτησε, έχει δουλειές, είναι διακοπές, έλα αύριο, θα γύρισε σε μισό μήνα, επόμενη εβδομάδα.. κάθε μέρα αλλά μου έλεγε..

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Πήγα καμία 10 μερες συνεχόμενα Λιοσίων για Ιζαμπέλα.. έλειπε συνέχεια. Η Τσατσα τα έλεγα περίεργα, αδιαθέτησε, έχει δουλειές, είναι διακοπές, έλα αύριο, θα γύρισε σε μισό μήνα, επόμενη εβδομάδα.. κάθε μέρα αλλά μου έλεγε..

Τύπε αν πήγαινες ακόμα 10 θα είχαμε μία υποψία ότι είσαι ψυχάκιας χαχα

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
τη Δευτέρα 29/5 ήταν στο 73 ισόγειο απόγευμα.

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Αυτή η κωλοτσατσα είναι για πολλά uppercut..

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.733
Πόντοι
41.129
Μικρη ενημέρωση απο οσα μπηκα.

Φ65 ισόγειο Κορινα η μοντέλα και Πάμελα σπανιολα ζουμερη.

Φ84 ισόγειο Ράνια με το ονομα της γραμμμενο και στο βρακι της.

Φ69 ισόγειο Λανα στο δωμάτιο και Χριστίνα κοντή τσουπωτη ασπρουλιαρα.

Ιάσωνος 46 οροφος Κατερινα μιλφ.

Ιασωνος 31 ισόγειο Μαίρη.
Την έπνιξα στην πίπα και μετα τη γαμησα σκληρά για να ακούει ο γκομενος της που ηταν στο δωμάτιο υπηρεσίας.

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547
Μεγ. αλεξανδρου 17 οροφος Χριστινα Ρουμανα -- Κολωνου 27Β οροφος συνηθως φερνει Λατινες ολες με τεραστιους κωλους χωρις κοιλιες, μην το μπερδεψεις με το διπλανο 27Α οροφος οπου εκει φερνει αδυνατες λατινες....
Χριστίνα την είδα βαρύ κορμί μου φάνηκε κομοδίνο δεν πέρασα.
Κολωνού 27β τι είναι καλύτερο από μια κωλαρα??? Δύο κωλάρες γ αυτό τιμήθηκαν σε παρτουζα Ίρμα και Τζάσμιν, προσπαθούν αλλά θέλουν δουλειά. Το 20αρικο άξιζε μόνο για την αποτύπωση φωτογραφίας στο μυαλό των δύο τους στημένων στα τέσσερα..... χάος! Dsar μυστη ευχαριστώ

Έχει αποτυπωθεί στον εγκέφαλο ως ψιλοφολα απ' όταν δούλευε παλιά χαμηλά Μ Αλεξάνδρου και στο απέναντι το 53, λένε ότι άλλαξε φοβάμαι να ξαναδοκιμάσω

Δοκίμασε και Στέλλα/Μπέλα από Τροφωνιου 11 που ταιριάζει στην περιγραφή σου
Έιχα δοκιμάσει προ δυετιας ηταν τοτε πεταμένο 20€ για 10€ ξαναπήγαινα. Ίσως κ αυτή να έχει καλυτερέψει. Τα οικονομικά όμως πλέον δεν επιτρέπουν πειράματα

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206

Θεωρω υπέρτατη επιτυχία Ότο γνωριζεις την ψυχική σου νοσο
Εύχομαι να την ξεπερασεις το συντομοτερο
Πάντως για την ιστορία όλοι οι μεγάλοι φιλόσοφοι προσπαθούσαν να βρουν την ηδονή μεσω της πνευματικής καλλιέργειας και όχι της σαρκικής ηδονής , όχι ότι δεν την απολάμβαναν απλά δεν ήταν αυτοσκοπός όπως Είναι για πολλούς από εμάς ( και εγώ μέσα )
Προφανώς ισχύει γιατί κάποιοι ανέβηκαν πολύ και ζήσανε και εκμυστηρεύτηκαν μέσα από τα εργα τους απίστευτες εμπειριες ….

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom