Rafelo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.788
- Πόντοι
- 5.547
Μεγ. αλεξανδρου 17 οροφος Χριστινα Ρουμανα -- Κολωνου 27Β οροφος συνηθως φερνει Λατινες ολες με τεραστιους κωλους χωρις κοιλιες, μην το μπερδεψεις με το διπλανο 27Α οροφος οπου εκει φερνει αδυνατες λατινες....
Αυτό που λες ανηδονια είναι μάλλον κορεσμόςΕίχα πάθει κι εγώ το ίδιο στα 40 μου και λέω αυτό ήταν τελιοσα όλα.
Μετά εζισα για κάνα χρόνο στο χόριο μου μακριά από Αθήνα μακριά από μπουρδέλα και πος να το πω αποτοξινοθηκα.
12 μήνες έκανα να δω μουνι.
Οσπου μια μέρα περνο το τρένο και κατεβενω Αθήνα.
Μπενω στο Πρότο μπουρδέλο που βλέπω ,κολονου32.περναω μέσα και με το που έρχεται η πουτανα και μου των πιάνει για πίπα ενοιοσα στον παράδεισο.της ρίχνω και ένα στα τέσσερα και χύνω ποτάμια,μιλάμε για ηδονή.
Μετά κάθε δύο βδομάδες το τρένο εγώ και κάθε φορά περισσότερο σεξ,2 πουτανες 3.
Μέχρι που σε ένα χρόνο σε κάθε ταξίδι χτιπαγα 8-9 κορμιά και όταν μετακόμισα ξανά Αθήνα έγινε καθημερινή απασχόληση και ξαναρχίζει η ανηδονια.
Παν μέτρον άριστον έλεγαν οι αρχαίοι.
Όπως τα λέει ο @Πρυτανης .Πάω πάσο αδερφέ. Απλά δώσε λίγη σημασία παραπάνω στο να διευκρινήσεις τι και πως.
Κι εγώ έχω βαρεθεί τα μπουρδέλα πλέον . Θέλω χρόνο να χύσω. Οπότε επιλέγω ένα ματουράκι στην απ' έξω, συνήθως αγάμητο για καιρό και δίνω πόνο όσο μπορώ.
Εννοείται ακάποτα και εκπαιδευμένη στο να μας χύνει στο στόμα .
Άσε δε που η μία στις τέσσερις ξέρει να γαμιεται (και πολύ λέω) οπότε οι τάνες ήταν μονόδρομος για πολλούς από μας.
ΑΛΛΑ : ακόμη και τώρα έχω ξεκινήσει να το βαριέμαι πλέον.
Επενδύουμε αλλού φίλε μου .
Όπως : γυμναστήριο (χρόνια τώρα) διατροφή (με μέτρο κι αυτή) και διάβασμα . Όταν υπάρχει χρόνος μπάνιο και ψάρεμα.
Αν είσαι ταξί 12ωρη βάρδια είναι πολύ δύσκολο. Θέλει αγώνα να "κάμψεις" την ανηδονία είτε πρόκειται για σεξ είτε επεκτείνετε και σε άλλους τομείς .
Γι'αυτό σου επεσήμανα να το ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς είναι.
Περνάμε κι εμείς κρίση γιατρέ μου. Συνήθως στα 39 μετά στα 49 και την δύσκολη στα 59 .
Αγώνας μεγάλος σε προσωπικό επίπεδο για να μην πέσουμε στην κατάθλιψη (μέσα στην ανηδονία κι αυτή σαν σύμπτωμα) η και να πέσουμε να καταφέρουμε να βγούμε.
Πάνε οι εποχές που θερίζαμε 5 έως 10 τανες την εβδομάδα (συνήθως φολες) μέχρι να πέσουμε στα στανταρακια μας που μας έβλεπαν με την πούτσα όρθια σαν μπουγατσομάχαιρο ακίνητο
Προσυπογράφω !Όπως τα λέει ο @Πρυτανης .
Εγώ προσωπικά έχω διαγνωστεί με κατάθλιψη και κατά πάσα πιθανότητα πάσχω από ανηδονία. Δεν έχω καμία όρεξη να γαμάω κι όποτε κατεβαίνω στις πιάτσες το κάνω μάλλον για την αναβίωση ενός τελετουργικού που με γεμίζει περισσότερο από το γαμήσι καθαυτό. Εξ ου και το σχόλιο στην τελευταία κριτική μου για έλλειψη πληροφοριών σχετικά με το τι παίχτηκε στο δωμάτιο. Σχεδόν κανένα ενδιαφέρον!
Έχουν αλλάξει οι καιροί, είμαστε κι εμείς που κουβαλάμε άλλα βιώματα στις πλάτες μας, πόσο να γαμήσεις ρε αδερφέ;.. Αν διαβάσετε την Πολιτεία του Πλάτωνα θα δείτε να αναφέρεται ρητά και επισταμένως στα εξαντλήσιμα αποθέματα των δυνάμεών μας. "Τρώνε από τα έτοιμα" είναι η έκφραση και διατρέχει το κείμενο από άκρη σε άκρη.
Από μπουρδέλο σε μπουρδέλο έχω σκορπίσει ολόκληρη περιουσία κι έχω μείνει στον άσσο αγαπητοί.
Αυτά και καλές τσάρκες...
Με μία κριτική στα 14 χρόνια λοιπόν .Απο χθες καποιοι ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ σαν ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ και παραθετουν προσωπικες αποψεις και λοιπες ΠΙΠΕΣ,ενημερωση θα διαβασουμε η ΑΡΧΙΔΙΑ?
Όντως ΤΑ κορμιάΠροσυπογράφω !
Δεν είστε ο μόνος που άφησε περιουσία στα μπουρδέλα.
Μιλάμε για λεφτά όντως.
Ας είναι. Ήταν επιλογή μας . Περάσαμε από τεράστιες αλλαγές στην πιάτσα και πέσαμε όταν έπρεπε πάνω στην κάθοδο των (όχι Δωριέων) μα των θεϊκών Ρωσίδων.
Τίποτε καλύτερο από την τότε αρχή που τα χωναμε non stop παίρνοντας ΤΑ κορμια !
Τα σέβη μου
Με μία κριτική στα 14 χρόνια λοιπόν .
Πάρε ποπ-κορν και περίμενε
Συμφωνώ συναγωνιστή.Απο χθες καποιοι ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ σαν ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ και παραθετουν προσωπικες αποψεις και λοιπες ΠΙΠΕΣ,ενημερωση θα διαβασουμε η ΑΡΧΙΔΙΑ?
Πάολα, Κολωνού 48
Απολογούμαι προσωπικά για την συμπεριφορά του φόρουμ.Απο χθες καποιοι ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ σαν ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ και παραθετουν προσωπικες αποψεις και λοιπες ΠΙΠΕΣ,ενημερωση θα διαβασουμε η ΑΡΧΙΔΙΑ?
Πήγα καμία 10 μερες συνεχόμενα Λιοσίων για Ιζαμπέλα.. έλειπε συνέχεια. Η Τσατσα τα έλεγα περίεργα, αδιαθέτησε, έχει δουλειές, είναι διακοπές, έλα αύριο, θα γύρισε σε μισό μήνα, επόμενη εβδομάδα.. κάθε μέρα αλλά μου έλεγε..
τη Δευτέρα 29/5 ήταν στο 73 ισόγειο απόγευμα.Πήγα καμία 10 μερες συνεχόμενα Λιοσίων για Ιζαμπέλα.. έλειπε συνέχεια. Η Τσατσα τα έλεγα περίεργα, αδιαθέτησε, έχει δουλειές, είναι διακοπές, έλα αύριο, θα γύρισε σε μισό μήνα, επόμενη εβδομάδα.. κάθε μέρα αλλά μου έλεγε..
Δοκίμασε και Στέλλα/Μπέλα από Τροφωνιου 11 που ταιριάζει στην περιγραφή σου
Αυτή η κωλοτσατσα είναι για πολλά uppercut..Πήγα καμία 10 μερες συνεχόμενα Λιοσίων για Ιζαμπέλα.. έλειπε συνέχεια. Η Τσατσα τα έλεγα περίεργα, αδιαθέτησε, έχει δουλειές, είναι διακοπές, έλα αύριο, θα γύρισε σε μισό μήνα, επόμενη εβδομάδα.. κάθε μέρα αλλά μου έλεγε..
Χριστίνα την είδα βαρύ κορμί μου φάνηκε κομοδίνο δεν πέρασα.Μεγ. αλεξανδρου 17 οροφος Χριστινα Ρουμανα -- Κολωνου 27Β οροφος συνηθως φερνει Λατινες ολες με τεραστιους κωλους χωρις κοιλιες, μην το μπερδεψεις με το διπλανο 27Α οροφος οπου εκει φερνει αδυνατες λατινες....
Έχει αποτυπωθεί στον εγκέφαλο ως ψιλοφολα απ' όταν δούλευε παλιά χαμηλά Μ Αλεξάνδρου και στο απέναντι το 53, λένε ότι άλλαξε φοβάμαι να ξαναδοκιμάσωΠάολα, Κολωνού 48
Έιχα δοκιμάσει προ δυετιας ηταν τοτε πεταμένο 20€ για 10€ ξαναπήγαινα. Ίσως κ αυτή να έχει καλυτερέψει. Τα οικονομικά όμως πλέον δεν επιτρέπουν πειράματαΔοκίμασε και Στέλλα/Μπέλα από Τροφωνιου 11 που ταιριάζει στην περιγραφή σου
Θεωρω υπέρτατη επιτυχία Ότο γνωριζεις την ψυχική σου νοσοΌπως τα λέει ο @Πρυτανης .
Εγώ προσωπικά έχω διαγνωστεί με κατάθλιψη και κατά πάσα πιθανότητα πάσχω από ανηδονία. Δεν έχω καμία όρεξη να γαμάω κι όποτε κατεβαίνω στις πιάτσες το κάνω μάλλον για την αναβίωση ενός τελετουργικού που με γεμίζει περισσότερο από το γαμήσι καθαυτό. Εξ ου και το σχόλιο στην τελευταία κριτική μου για έλλειψη πληροφοριών σχετικά με το τι παίχτηκε στο δωμάτιο. Σχεδόν κανένα ενδιαφέρον!
Έχουν αλλάξει οι καιροί, είμαστε κι εμείς που κουβαλάμε άλλα βιώματα στις πλάτες μας, πόσο να γαμήσεις ρε αδερφέ;.. Αν διαβάσετε την Πολιτεία του Πλάτωνα θα δείτε να αναφέρεται ρητά και επισταμένως στα εξαντλήσιμα αποθέματα των δυνάμεών μας. "Τρώνε από τα έτοιμα" είναι η έκφραση και διατρέχει το κείμενο από άκρη σε άκρη.
Από μπουρδέλο σε μπουρδέλο έχω σκορπίσει ολόκληρη περιουσία κι έχω μείνει στον άσσο αγαπητοί.
Αυτά και καλές τσάρκες...