Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 441 άτομα (51 μέλη και 390 επισκέπτες)

Daniel90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2023
Κριτικές
5
Like
296
Πόντοι
280
Προσυπογράφω !
Δεν είστε ο μόνος που άφησε περιουσία στα μπουρδέλα.
Μιλάμε για λεφτά όντως.
Ας είναι. Ήταν επιλογή μας . Περάσαμε από τεράστιες αλλαγές στην πιάτσα και πέσαμε όταν έπρεπε πάνω στην κάθοδο των (όχι Δωριέων) μα των θεϊκών Ρωσίδων.
Τίποτε καλύτερο από την τότε αρχή που τα χωναμε non stop παίρνοντας ΤΑ κορμια !
Τα σέβη μου

Με μία κριτική στα 14 χρόνια λοιπόν .
Πάρε ποπ-κορν και περίμενε
Όντως ΤΑ κορμιά
Που ήξεραν επιπλέον και πώς να δίνονται ...
Τα σέβη μου

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.204
Πόντοι
9.846
Απο χθες καποιοι ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ σαν ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ και παραθετουν προσωπικες αποψεις και λοιπες ΠΙΠΕΣ,ενημερωση θα διαβασουμε η ΑΡΧΙΔΙΑ?
Συμφωνώ συναγωνιστή.
Επίσης υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που είναι 14 χρόνια στο site έχουν γράψει μόνο ΜΙΑ κριτικη, γράφει ένα σχόλιο το μηνα, είναι φάντασμα που μόνο διαβάζει και λέει τους υπόλοιπους συναγωνιστές ουρακοταγκους! Με λίγα λόγια θέλει και απαιτεί επιτακτικά και με αγένεια ενημέρωση αλλά ο ίδιος δεν έχει προσφέρει τίποτα. Ή θα συνεχίσει να διαβάζει λοιπόν χωρίς να μιλάει και να χαρακτηριζει αρνητικά άλλους ή θα αρχίσει να βοηθάει κι αυτός το συνολο με καμια κριτική ή ενημέρωση!
Καλο Σαββατοκυριακο!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.555
Πόντοι
32.478

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.555
Πόντοι
32.478
Πρίν λίγο πέρασα με Ηρα από Κολωνού 32Β. Μιλάμε ότι η κωλάρα της δεν υπάρχει, με τα δικά μου γούστα πάντα. Μιλάμε για άλογο!!!Αν έκανε ελεύθερο στοματικό, καλό όμως γιατί τώρα δεν κάνει, θα κατασκήνωνα εκεί.

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.743
Πόντοι
201
Απο χθες καποιοι ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ σαν ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ και παραθετουν προσωπικες αποψεις και λοιπες ΠΙΠΕΣ,ενημερωση θα διαβασουμε η ΑΡΧΙΔΙΑ?
Απολογούμαι προσωπικά για την συμπεριφορά του φόρουμ.
Έχεις δίκιο.
Κατεβαίνουμε όλοι τώρα στις πιατσες για να σε ενημερώσουμε.

Να σου πω, έχεις δεδομένα στο κινητό για να μπεις αργότερα να διαβάσεις ή θες να μας δώσεις το κινητό σου να σου στείλουμε SMS;

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.369
Πόντοι
726
Πήγα καμία 10 μερες συνεχόμενα Λιοσίων για Ιζαμπέλα.. έλειπε συνέχεια. Η Τσατσα τα έλεγα περίεργα, αδιαθέτησε, έχει δουλειές, είναι διακοπές, έλα αύριο, θα γύρισε σε μισό μήνα, επόμενη εβδομάδα.. κάθε μέρα αλλά μου έλεγε..

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.935
Πόντοι
216
Πήγα καμία 10 μερες συνεχόμενα Λιοσίων για Ιζαμπέλα.. έλειπε συνέχεια. Η Τσατσα τα έλεγα περίεργα, αδιαθέτησε, έχει δουλειές, είναι διακοπές, έλα αύριο, θα γύρισε σε μισό μήνα, επόμενη εβδομάδα.. κάθε μέρα αλλά μου έλεγε..

Τύπε αν πήγαινες ακόμα 10 θα είχαμε μία υποψία ότι είσαι ψυχάκιας χαχα

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.938
Πόντοι
2.846
τη Δευτέρα 29/5 ήταν στο 73 ισόγειο απόγευμα.

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Αυτή η κωλοτσατσα είναι για πολλά uppercut..

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
524
Like
73.800
Πόντοι
41.129
Μικρη ενημέρωση απο οσα μπηκα.

Φ65 ισόγειο Κορινα η μοντέλα και Πάμελα σπανιολα ζουμερη.

Φ84 ισόγειο Ράνια με το ονομα της γραμμμενο και στο βρακι της.

Φ69 ισόγειο Λανα στο δωμάτιο και Χριστίνα κοντή τσουπωτη ασπρουλιαρα.

Ιάσωνος 46 οροφος Κατερινα μιλφ.

Ιασωνος 31 ισόγειο Μαίρη.
Την έπνιξα στην πίπα και μετα τη γαμησα σκληρά για να ακούει ο γκομενος της που ηταν στο δωμάτιο υπηρεσίας.

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.774
Πόντοι
5.547
Μεγ. αλεξανδρου 17 οροφος Χριστινα Ρουμανα -- Κολωνου 27Β οροφος συνηθως φερνει Λατινες ολες με τεραστιους κωλους χωρις κοιλιες, μην το μπερδεψεις με το διπλανο 27Α οροφος οπου εκει φερνει αδυνατες λατινες....
Χριστίνα την είδα βαρύ κορμί μου φάνηκε κομοδίνο δεν πέρασα.
Κολωνού 27β τι είναι καλύτερο από μια κωλαρα??? Δύο κωλάρες γ αυτό τιμήθηκαν σε παρτουζα Ίρμα και Τζάσμιν, προσπαθούν αλλά θέλουν δουλειά. Το 20αρικο άξιζε μόνο για την αποτύπωση φωτογραφίας στο μυαλό των δύο τους στημένων στα τέσσερα..... χάος! Dsar μυστη ευχαριστώ

Έχει αποτυπωθεί στον εγκέφαλο ως ψιλοφολα απ' όταν δούλευε παλιά χαμηλά Μ Αλεξάνδρου και στο απέναντι το 53, λένε ότι άλλαξε φοβάμαι να ξαναδοκιμάσω

Δοκίμασε και Στέλλα/Μπέλα από Τροφωνιου 11 που ταιριάζει στην περιγραφή σου
Έιχα δοκιμάσει προ δυετιας ηταν τοτε πεταμένο 20€ για 10€ ξαναπήγαινα. Ίσως κ αυτή να έχει καλυτερέψει. Τα οικονομικά όμως πλέον δεν επιτρέπουν πειράματα

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.139
Πόντοι
206
Όπως τα λέει ο @Πρυτανης .

Εγώ προσωπικά έχω διαγνωστεί με κατάθλιψη και κατά πάσα πιθανότητα πάσχω από ανηδονία. Δεν έχω καμία όρεξη να γαμάω κι όποτε κατεβαίνω στις πιάτσες το κάνω μάλλον για την αναβίωση ενός τελετουργικού που με γεμίζει περισσότερο από το γαμήσι καθαυτό. Εξ ου και το σχόλιο στην τελευταία κριτική μου για έλλειψη πληροφοριών σχετικά με το τι παίχτηκε στο δωμάτιο. Σχεδόν κανένα ενδιαφέρον!

Έχουν αλλάξει οι καιροί, είμαστε κι εμείς που κουβαλάμε άλλα βιώματα στις πλάτες μας, πόσο να γαμήσεις ρε αδερφέ;.. Αν διαβάσετε την Πολιτεία του Πλάτωνα θα δείτε να αναφέρεται ρητά και επισταμένως στα εξαντλήσιμα αποθέματα των δυνάμεών μας. "Τρώνε από τα έτοιμα" είναι η έκφραση και διατρέχει το κείμενο από άκρη σε άκρη.

Από μπουρδέλο σε μπουρδέλο έχω σκορπίσει ολόκληρη περιουσία κι έχω μείνει στον άσσο αγαπητοί.

Αυτά και καλές τσάρκες...
Θεωρω υπέρτατη επιτυχία Ότο γνωριζεις την ψυχική σου νοσο
Εύχομαι να την ξεπερασεις το συντομοτερο
Πάντως για την ιστορία όλοι οι μεγάλοι φιλόσοφοι προσπαθούσαν να βρουν την ηδονή μεσω της πνευματικής καλλιέργειας και όχι της σαρκικής ηδονής , όχι ότι δεν την απολάμβαναν απλά δεν ήταν αυτοσκοπός όπως Είναι για πολλούς από εμάς ( και εγώ μέσα )
Προφανώς ισχύει γιατί κάποιοι ανέβηκαν πολύ και ζήσανε και εκμυστηρεύτηκαν μέσα από τα εργα τους απίστευτες εμπειριες ….

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.139
Πόντοι
206
Διπλό χτύπημα σήμερα σε δίπλα δίπλα πόρτες Φιλιππίδου....
Τιμήθηκε νταρντανα Κορίνα και μου έδωσε και φιλάκι διάρκειας στο πουτσοκεφαλο η υπηρεσία
και μετά από λίγη ώρα γυρίσματος για να βαθμολόγησω τσαρδια υπηρεσίες και τεμάχια γύρισα στο δίπλα και
ξεσκιστηκα με Ιλιαννα από Ιταλία...
Είναι δεν είναι Ιταλικά μιλάει πάντως...
Γύρισμα στο τσαρδι μπάνιο και τούφα...
Αυτά αλεπουδιαρηδες....
Πίπα η υπηρεσία μυστη ;;;;;;;;;;;

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.369
Πόντοι
726
Διπλό χτύπημα σήμερα σε δίπλα δίπλα πόρτες Φιλιππίδου....
Τιμήθηκε νταρντανα Κορίνα και μου έδωσε και φιλάκι διάρκειας στο πουτσοκεφαλο η υπηρεσία
και μετά από λίγη ώρα γυρίσματος για να βαθμολόγησω τσαρδια υπηρεσίες και τεμάχια γύρισα στο δίπλα και
ξεσκιστηκα με Ιλιαννα από Ιταλία...
Είναι δεν είναι Ιταλικά μιλάει πάντως...
Γύρισμα στο τσαρδι μπάνιο και τούφα...
Αυτά αλεπουδιαρηδες....
Αυτή που είναι σαν Ιταλίδα , πως την λένε ;

Daniel90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2023
Κριτικές
5
Like
296
Πόντοι
280
Θεωρω υπέρτατη επιτυχία Ότο γνωριζεις την ψυχική σου νοσο
Εύχομαι να την ξεπερασεις το συντομοτερο
Πάντως για την ιστορία όλοι οι μεγάλοι φιλόσοφοι προσπαθούσαν να βρουν την ηδονή μεσω της πνευματικής καλλιέργειας και όχι της σαρκικής ηδονής , όχι ότι δεν την απολάμβαναν απλά δεν ήταν αυτοσκοπός όπως Είναι για πολλούς από εμάς ( και εγώ μέσα )
Προφανώς ισχύει γιατί κάποιοι ανέβηκαν πολύ και ζήσανε και εκμυστηρεύτηκαν μέσα από τα εργα τους απίστευτες εμπειριες ….
Έχεις δίκιο Αλαφροϊσκιωτε. Εγώ θα έλεγα ότι αν γνωρίζεις την ψυχική σου νόσο ξέρεις με τι μπορείς να συμβιβαστείς. Διότι αυτά τα πράγματα δεν καταπολεμούνται, οι ψυχικές νόσοι δεν αποτελούν τόσο "εισβολές" όσο αντιδράσεις δικές μας σε χρόνιες ή και αιφνίδιες καταστάσεις και ερεθίσματα. Συμβιβασμός λοιπόν, προοδευτικά καλύτερη γνώση κι αντιμετώπιση του θέματος -ει δυνατόν- ακόμα κι αν (ή ακριβώς επειδή) όλα είναι ατμός, όπως έλεγε ο μέγας φιλόσοφος Θανάσης Βέγγος.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.139
Πόντοι
206
Μπορεί να έχεις δίκιο
Άλλωστε οι προσωπικές εμπειριες αποτελούν εξαίρεση σε αυτό νημα
Που και που καλό είναι να ακούγονται και αλλά πράγματα …
Έτσι και αλλιώς έχεις τον αρχιμυστη Σμύρνη που δεν ξεφεύγει τίποτα ….

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.139
Πόντοι
206
Ρε μάγκες πήγα εχτές σε ένα στα Φωκαίας ( γκρι πόρτα ισόγειο ) και ήταν μια Ρουμάνα με βυζαρες και κωλαρα …..και μου ζήταγε γλυφόμουνι
Όσοι πιστοί προσέλθετε
( Φωκαίας και Φυλησ τα αποφεύγω σαν ο διάολος το Λίβανο διότι έχει πολύ κοσμο και θα μας δει κανένα περίεργο μάτι … προτιμώ δίδυμου και τα Άγκυρας ) όποτε μπορει να την ξέρετε τη τυπισα …

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
4.575
Πόντοι
2.021
Η πρωϊνη 09.25 καταδρομική στο Ι.1Γ δεν ....
Υπήρχε συναγωνιστής μέσα για 40'
Επελέχθει στανταράκι από την ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου.
Όσο ετοιμαζόμουν να φύγω, στο σαλόνι Αμερικάνος (!) από πιθανόν κοντινό ξενοδοχείο ρωτούσε την τσατσά: massage? Do you have this service?
Η Ρωσίδα τσατσά αποκρίθηκε πως : no edo bourdelo
Ο πελάτης έγινε Λούης
Αν κάποιος συναγωνιστής ήταν από δω να ενημερώσει παρακαλώ !
Καλημέρα στους συναγωνιστές & συνοδοιπόρους

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.555
Πόντοι
32.478
Ρε μάγκες πήγα εχτές σε ένα στα Φωκαίας ( γκρι πόρτα ισόγειο ) και ήταν μια Ρουμάνα με βυζαρες και κωλαρα …..και μου ζήταγε γλυφόμουνι
Όσοι πιστοί προσέλθετε
( Φωκαίας και Φυλησ τα αποφεύγω σαν ο διάολος το Λίβανο διότι έχει πολύ κοσμο και θα μας δει κανένα περίεργο μάτι … προτιμώ δίδυμου και τα Άγκυρας ) όποτε μπορει να την ξέρετε τη τυπισα …
Η κυρία Τζανίνα. Θα επιληφθει ο @DmtrsxXx , είναι ο καθ΄ ύλην αρμόδιος

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom