Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 218 άτομα (19 μέλη και 199 επισκέπτες)

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
απογευματινη βολτα στην φυλης,χαλια μαυρα,διαγωνισμο πατσαβουρων πρεπει να κανουν
Μη τα παραλες,εγώ μια χαρά γκόμενες βρίσκω στη φυλής,μακάρι να λες να μη ήταν φολες στα δωμάτια οι πιο πολλές αλλιώς μια χαρά εμφάνηση έχουν το 80 τοις εκατό.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
απογευματινη βολτα στην φυλης,χαλια μαυρα,διαγωνισμο πατσαβουρων πρεπει να κανουν
Δλδ ποια είναι άσχημη για σένα?η Χριστίνα η Τσέχα?η Ντιάνα?η Κορίνα?η Μαρία η Τσέχα?η Άννα η ταυλανδη?η Μιχαέλα?η ρωξανα?όλες κούκλες είναι η μια καλύτερη από τη άλλη να λες ότι οι περισσότερες κάνουν ένα τυπικό πρόγραμμα χωρίς φιλία στόμα ή κάτι το ουαου τελως πάντων.Για μένα η μόνη που είναι και ωραία και κάνει πολλά ουαου είναι η ειρήνη Φώκαιας τέλος,ποιότητα για μένα η κουκλίτσα.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
43
Like
11.431
Πόντοι
3.436
Επιστροφη απο την μεταμεσονυχτια τσαρκα στο Μεταξουργειο....νωρις το απογευμα σημερα δοκιμαστηκε η Μαιρη η ξανθια λεπτη ρουμανα απο Ιασωνος 31Α ισογειο με πολυ καλες εντυπωσεις...αργοτερα ξανακατεβηκα μετα τις 23:30 οπου πετυχα στο Ιασωνος 46Β σκαλια την μελαχρινη ρωσιδα Ναταλι για τριτη φορα παρεα με την ιδια τσατσα με τα γυαλια και τα ξανθα σγουρα μαλλια , δεν ξερω τι συμβαινει τις εχω ξαναπετυχει αυτες τις δυο να δουλευουν παρεα στο Μεγαλου αλεξανδρου 28 υπογειο και Περδικας 3 ισογειο βραδυνες βαρδιες....κανονικοι γυρολογοι...σημερα τουλαχιστον ηταν και μια δευτερη κοπελα μαζι με την Ναταλι, η Ρωσιδα Καρμεν με την οποια περασα δωματιο... Ωραιο λεπτο σωματακι, ωραιο κωλαρακι, βυζακι μικρο 1,5αρι αλλα μεγαλη ωραια ρωγα (για πολυ πιπιλισμα), υψος 1,65 περιπου, καστανοξανθο μαλλι μεχρι τους ωμους, παρολο που ειναι Ρωσιδα εχει ελαφρως σκουρα επιδερμιδα...δεν μιλαει καθολου Ελληνικα, λιγα αγγλικα....Πολυ καυλιαρα με πολυ καλη συμμετοχη εχει ολα τα προσοντα να φτιαξει καλο ονομα εαν συνεχισει ετσι.....
Καρμεν -Ιασωνος 46Βσκαλια.jpg

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Ίσως στο πρώτο η στο δεύτερο πουτσο κάτι να καταλάβαινουν
Έπειτα γίνεται ρουτίνα
Νο feelings
Just work
Και σε εμάς ρε μάγκες στα αρχιδια μας
Καλές πίπες να κάνουν και ας μην νιώθουν τίποτα
Στο κατω κατω δεν θα τις πάντρευτουμε ένα πουτσο πάμε να ρίξουμε για ένα 10λεπτο ….

Δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου. Να πω όμως το εξής.

Ποιος είπε ότι οι παντρεμένες και οι γκόμενες μας έχουν οργασμό κσι δεν υποκρίνονται;

Μου είχε τύχει να γαμάω όχι μία αλλά αρκετές γυναίκες για πάνω από 1 ώρα ασταμάτητα με το 17 εκ. καβλί μου (εννοείται με βιάγκρα δεν το παίζω γαμιάς) και καμία μα καμία δεν είχε οργασμό μόνο με το μέσα έξω που έκανα εγώ.

Αντίθετα κάποιες που στο τέλος το τρίψανε μόνες τους παίζει να έχυσαν και σε 5 λεπτά μπροστά μου.

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
76
Πόντοι
0

Ποιος είπε ότι οι παντρεμένες και οι γκόμενες μας έχουν οργασμό κσι δεν υποκρίνονται;

Μου είχε τύχει να γαμάω όχι μία αλλά αρκετές γυναίκες για πάνω από 1 ώρα ασταμάτητα με το 17 εκ. καβλί μου (εννοείται με βιάγκρα δεν το παίζω γαμιάς) και καμία μα καμία δεν είχε οργασμό μόνο με το μέσα έξω που έκανα εγώ.

Αντίθετα κάποιες που στο τέλος το τρίψανε μόνες τους παίζει να έχυσαν και σε 5 λεπτά μπροστά μου.
Οι λεγομενες κλειτοριδικες

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Διπλό χτύπημα σήμερα σε δίπλα δίπλα πόρτες Φιλιππίδου....
Τιμήθηκε νταρντανα Κορίνα και μου έδωσε και φιλάκι διάρκειας στο πουτσοκεφαλο η υπηρεσία
και μετά από λίγη ώρα γυρίσματος για να βαθμολόγησω τσαρδια υπηρεσίες και τεμάχια γύρισα στο δίπλα και
ξεσκιστηκα με Ιλιαννα από Ιταλία...
Είναι δεν είναι Ιταλικά μιλάει πάντως...
Γύρισμα στο τσαρδι μπάνιο και τούφα...
Αυτά αλεπουδιαρηδες....

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.901
Πόντοι
7.195

Σωστός. Και μιά που το φερε η κουβέντα, παιδιά όταν γαμάτε στην ιεραποστολική εκτός από το "μέσα-έξω" να δοκιμάζετε και το "πάνω-κάτω" που ταυτόχρονα τρίβει και την κλειτορίδα, φέρνει αποτέλεσμα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.734
Πόντοι
3.656

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.374
Πόντοι
2.021
Υπάρχουν κοπέλες που δεν έχουν καλή τεχνική στην πίπα, άλλες που δε γουστάρουν τόσο το σεξ και το κάνουν καταναγκαστικά για να ταίσουν τα παιδιά τους, άλλες που στα 20 ευρώ δε θέλουν να κάνουν πολλά κλπ κλπ. Δεν έχει σημασία, απλά πάμε παρακάτω και δίνουμε το 20ρικο εκεί που θα πιάσει τόπο. Δεν είμαστε εκεί ούτε να τις καταλάβουμε, ούτε να διορθώσουμε τίποτα. Δεν είναι θέμα χημείας τα πάντα, μην κατηγορούμε τους εαυτούς μας χωρίς λόγο. Υπάρχουν γκόμενες που δεν κάνουν πίπα ή δε δίνουν κώλο στο αγόρι τους. Δε νομίζω να φταίει ότι δεν υπάρχει χημεία πάλι. Εκτός και άμα κάθονται με κάποιον που νιώθουν χημεία δηλαδή.
Σωστή τοποθέτηση. Μην ξεχνάμε ότι η "κατασκευή γυναίκα" έχει προκύψει στον πλανήτη για άλλους λόγους (δεν είναι της παρούσης) και η φυσική εξέλιξη (Δαρβίνος θεωρία) την θέλει να είναι μια μήτρα που βοηθάει στο να τίκτει το δικό μας σπερματοζωάριο.
Το ότι το σύμπαν έχει μήκος 92 δις έτη φωτός (κάθε έτος ισοδυναμεί με 9,4 ΔΙΣ χιλιόμετρα περίπου) μας κάνει ασήμαντους .

Το αν θα χύνει μια κατασκευή με μήτρα είναι το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολεί .

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.600
Πόντοι
22.785
Σωστή τοποθέτηση. Μην ξεχνάμε ότι η "κατασκευή γυναίκα" έχει προκύψει στον πλανήτη για άλλους λόγους (δεν είναι της παρούσης) και η φυσική εξέλιξη (Δαρβίνος θεωρία) την θέλει να είναι μια μήτρα που βοηθάει στο να τίκτει το δικό μας σπερματοζωάριο.
Το ότι το σύμπαν έχει μήκος 92 δις έτη φωτός (κάθε έτος ισοδυναμεί με 9,4 ΔΙΣ χιλιόμετρα περίπου) μας κάνει ασήμαντους .

Το αν θα χύνει μια κατασκευή με μήτρα είναι το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολεί .
Καλημέρα φίλε μου & αγαπημενε μου Πρύτανη η σύγχρονη τεχνολογία & τα φάρμακα & οι θεραπευτικές μέθοδοι (((καθοδηγούν))) το έργο της φυσικής επιλογής !!

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.374
Πόντοι
2.021
Καλημέρα φίλε μου & αγαπημενε μου Πρύτανη η σύγχρονη τεχνολογία & τα φάρμακα & οι θεραπευτικές μέθοδοι (((καθοδηγούν))) το έργο της φυσικής επιλογής !!
@amjik Δεν διαφωνώ φίλε μου.
Η τεχνολογία όντως βοηθά, αλλά πάμε μετά σε άλλο επίπεδο συζήτησης με άλλους όρους που άπτονται ψυχιατρικής και μεταφυσικής
Εμείς πάραυτα θα γαμάμε θα κατα-πίνουμε μουνιά μαζί με τα ζουμιά τους και θα εξυπηρετούμε βιολογικά ότι προβλέπεται στην φύση μας

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.600
Πόντοι
22.785
@amjik Δεν διαφωνώ φίλε μου.
Η τεχνολογία όντως βοηθά, αλλά πάμε μετά σε άλλο επίπεδο συζήτησης με άλλους όρους που άπτονται ψυχιατρικής και μεταφυσικής
Εμείς πάραυτα θα γαμάμε θα κατα-πίνουμε μουνιά μαζί με τα ζουμιά τους και θα εξυπηρετούμε βιολογικά ότι προβλέπεται στην φύση μας
Παρακάμτω την απάντηση την δική σου & εστιάζω στην πρόταση ((περί ζουμιών))..
Την ώρα που έρχεται ο σπασμός στην γυναικεία λεκάνη & ο πίδακας οργασμού σε πνίγει ψάχνεις με τούς θύλακες της γλώσσας να γευτείς το λίγο κάτουρο .. αυτό φίλε μου είναι η υπέρτατη καύλα.

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21

Φιλε μουσουλμάνος εισαι ;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.624
Πόντοι
2.036

Ότι ποιο φαλλοκρατικό έχω διαβάσει την τελευταία 10ετία, χαχαχαχ.

Προσωπικά στην σύντομη πορνοκαριέρα μου δεν νομίζω πως έχω κάνει κάποια εργαζόμενη να τελειώσει, το μόνο που έχω καταφέρει κυρίως μέσω της συμπεριφοράς μου μερικές φορές είναι να μου δώσουν κάτι παραπάνω στο δωμάτιο σε υπηρεσίες ή και χρόνο.
Από εκεί και μετά τα πράγματα είναι τόσο πολύπλοκα και τόσo ρευστά που δεν μπορείς σίγουρος για τίποτα ούτε απόλυτος στις δηλώσεις σου :cheesy:

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
Κάμερα σε μένα...

Και εκεί που έτρωγα τα παριζάκια μου και έβλεπα στο ΙΤΑ8 Άννα Μαρωνη και καυλωνα, κατάλαβα και αντελήφθην την συνωμοσία!

Επιστήμονες επιπέδου ντοκτορά και άνω, Βιολόγοι, γυναικολόγοι, κοινωνιολόγοι, αστροφυσικοι και άξιοι πολύπειρη μύστες, αξιότιμα μέλη του σαι μπουρδέλα κομ, μου χαρίζουν απλόχερα και δωρεάν γνώση...
Ρε μπαγάσες, που, πως τα ξέρετε όλα αυτά? Μπράβο σας!
Εγώ έχω κατέβει από το διαμέρισμα, έχω βρει κάτι μυρμήγκια στην νερατζια της εισόδου και με ένα μπαστούνι που έχω, τα βοσκαω....
Σας ευχαριστω που με
ενημερώνετε!

Όλα είναι στημένα αδέρφια μου...

Το κατάλαβα με τα σωστά ψυχοφάρμακα που πήρα για να βοηθήσω μια κατάσταση μου.
Πολλά πολλα χρόνια εγώ και όπως όλοι σας, φρεσκαρετε το καυλί σας στο Βρυσάκι για να τον δώσετε και μπράβο σας.
Τα φτυνει το κορίτσι και με το Βρυσάκι ξεπλένει το στόμα της, το απολυμαινει ,για να έρθει σε εμένα να την γλωσσοφιλιασω.
Και βεβαίως κατουράτε στο νιπτήρα και με το Βρυσάκι ξεπλένεται η πουτσα μετά το χυσιμο στο στόμα της.
Το Βρυσάκι είναι βασικό εργαλείο...
Και από το συγκεκριμένο Βρυσάκι, έχετε περάσει όλοι! Όλοι σας, λέμε!

Λαλησες ρε μαλάκα sir???

Νιετ πουτανοφαγοι μου!
Κοιτάξτε καλά την συνωμοσία:
Βρυσάκι..... CIM!!!

Διδυμου 27...
Ευχαριστώ μωρό μου, να ξαναρθείς!

Συνημμένα

• IMG_20230529_122600.jpg
    IMG_20230529_122600.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 32

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Κάμερα σε μένα...

Και εκεί που έτρωγα τα παριζάκια μου και έβλεπα στο ΙΤΑ8 Άννα Μαρωνη και καυλωνα, κατάλαβα και αντελήφθην την συνωμοσία!

Επιστήμονες επιπέδου ντοκτορά και άνω, Βιολόγοι, γυναικολόγοι, κοινωνιολόγοι, αστροφυσικοι και άξιοι πολύπειρη μύστες, αξιότιμα μέλη του σαι μπουρδέλα κομ, μου χαρίζουν απλόχερα και δωρεάν γνώση...
Ρε μπαγάσες, που, πως τα ξέρετε όλα αυτά? Μπράβο σας!
Εγώ έχω κατέβει από το διαμέρισμα, έχω βρει κάτι μυρμήγκια στην νερατζια της εισόδου και με ένα μπαστούνι που έχω, τα βοσκαω....
Σας ευχαριστω που με
ενημερώνετε!

Όλα είναι στημένα αδέρφια μου...

Το κατάλαβα με τα σωστά ψυχοφάρμακα που πήρα για να βοηθήσω μια κατάσταση μου.
Πολλά πολλα χρόνια εγώ και όπως όλοι σας, φρεσκαρετε το καυλί σας στο Βρυσάκι για να τον δώσετε και μπράβο σας.
Τα φτυνει το κορίτσι και με το Βρυσάκι ξεπλένει το στόμα της, το απολυμαινει ,για να έρθει σε εμένα να την γλωσσοφιλιασω.
Και βεβαίως κατουράτε στο νιπτήρα και με το Βρυσάκι ξεπλένεται η πουτσα μετά το χυσιμο στο στόμα της.
Το Βρυσάκι είναι βασικό εργαλείο...
Και από το συγκεκριμένο Βρυσάκι, έχετε περάσει όλοι! Όλοι σας, λέμε!

Λαλησες ρε μαλάκα sir???

Νιετ πουτανοφαγοι μου!
Κοιτάξτε καλά την συνωμοσία:
Βρυσάκι..... CIM!!!

Διδυμου 27...
Ευχαριστώ μωρό μου, να ξαναρθείς!
Ποια πήρες από διδιμου; Καλημέρα

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.139
Πόντοι
206

Γιατί Οι περισσότερες γυναίκες χύνουν με το μυαλό
Γαματε και ας μη χύνουν
Να χύνουμε εμείς

MAIK29

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
193
Πόντοι
0
Σημερα 5,30 θα παω περγαμου να δω τι παιζει με ξυλο γαμησι φαινεται να θελει
Ειρηνη εχει περασει κανεις

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom