You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 24.236
- Πόντοι
- 19.236
Ανδρών ζευγάρι ή άντρας γυναίκα???Περγαμου πριν λιγο καποια ειρηνη ειχε μπει ζευγαρι πολυ ξυλο και φωνη
Δώσε ινφο αν θέλεις.
Αντρας -γυναικαΑνδρών ζευγάρι ή άντρας γυναίκα???
Δώσε ινφο αν θέλεις.
Ares7
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2023
- Like
- 425
- Πόντοι
- 21
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
5Η αλλαγη βαρδιας απο πρωινη σε απογευματινη τι ωρα γινεται συνηθως?
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.716
- Πόντοι
- 216
Καλά από τη μια λες ότι καβλώνουν με όσους γουστάρουν και τώρα μας λες ότι καβλώνουν περισσότερο με τον περιβάλλοντα χώρο και τη διαδικασία παρά με εμάς τους ίδιους.
Εγώ πάντως έχω καταλάβει ότι για τον τρόπο που φέρονται οι πουτάνες στους πελάτες τους δε φταίμε τόσο εμείς, διαφορετικά όλες οι πουτάνες θα μας φέρονταν με τον ίδιο τρόπο. Άμα μια πουτάνα κάνει απλό πρόγραμμα και δεν αφήνει να της γλείφεις το μουνί, δε νομίζω να φταίει η χημεία στον τρόπο που της είπες "γεια σου τι κάνεις". Απλά θέλει να κάνει τα ελάχιστα, για να βγάλει τα μέγιστα. Μην αυτομαστιγώνεστε χωρίς λόγο. Όχι και ότι η χημεία δεν παίζει λίγο το ρόλο της, αλλά όχι και στο βαθμό που πιστεύετε.
Να ξέρετε ότι η πλειοψηφία από τα κορίτσια σε μπουρδέλα και στούντιο δεν νιώθει τίποτα.
Απολύτως τίποτα όμως. Το αν βογγάει, αναστενάζει κάνει σπασμούς το μουνί κτλ να ξέρετε είναι απλά ένα θέατρο και τίποτα άλλο.
Ares7
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2023
- Like
- 425
- Πόντοι
- 21
Φιλε και να χυσει δεν θα στο πει για να μην της γινεις τσιμπουριΝα ξέρετε ότι η πλειοψηφία από τα κορίτσια σε μπουρδέλα και στούντιο δεν νιώθει τίποτα.
Απολύτως τίποτα όμως. Το αν βογγάει, αναστενάζει κάνει σπασμούς το μουνί κτλ να ξέρετε είναι απλά ένα θέατρο και τίποτα άλλο.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.833
- Πόντοι
- 5.827
Μπορεί και να είναι έτσι. Τουλάχιστον ας το κάνουν αρκετά πειστικά, για να καβλώνουμε. Γιατί στο τέλος της ημέρας σημασία έχει ποια μας κάβλωσε περισσότερο, όχι ποια κερδίσαμε σαν γυναίκα. Και αυτά τα δύο δεν επικαλύπτονται πάντα.Να ξέρετε ότι η πλειοψηφία από τα κορίτσια σε μπουρδέλα και στούντιο δεν νιώθει τίποτα.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.833
- Πόντοι
- 5.827
Υπάρχουν κοπέλες που δεν έχουν καλή τεχνική στην πίπα, άλλες που δε γουστάρουν τόσο το σεξ και το κάνουν καταναγκαστικά για να ταίσουν τα παιδιά τους, άλλες που στα 20 ευρώ δε θέλουν να κάνουν πολλά κλπ κλπ. Δεν έχει σημασία, απλά πάμε παρακάτω και δίνουμε το 20ρικο εκεί που θα πιάσει τόπο. Δεν είμαστε εκεί ούτε να τις καταλάβουμε, ούτε να διορθώσουμε τίποτα. Δεν είναι θέμα χημείας τα πάντα, μην κατηγορούμε τους εαυτούς μας χωρίς λόγο. Υπάρχουν γκόμενες που δεν κάνουν πίπα ή δε δίνουν κώλο στο αγόρι τους. Δε νομίζω να φταίει ότι δεν υπάρχει χημεία πάλι. Εκτός και άμα κάθονται με κάποιον που νιώθουν χημεία δηλαδή.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.710
- Πόντοι
- 19.485
για τη ώρα είναι στην πατρίδα της, το ξέρω αυτό που λέωρε παιδες αυτη η γυρολογος νικολ ρωσιδα πρασινοματα καστανοξανθη που συνηθως ηταν Ιάσονος 39 ξερετε που φουναρει τον καπνο της?την ειχα καβαλησει στο φωκαιας υπογειο πριν καιρο και ηταν πολυ καυτη,καμια πληροφορια?
Studiakias99
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 494
- Πόντοι
- 26
Με τι ανθρώπους ζούμε ανάμεσα,είναι δυνατόν τώρα ζευγάρι να πηγαίνει σε ιερόδουλη?τα ζευγάρια το κάνουν μεταξυ τους και τέλος δε πάνε σε ιεροδουλες.Σε ιεροδουλες πάνε μόνο όσοι δε μπορούν να γαμησουν εκτός ή οι παντρεμένοι που άμα είσαι παντρεμένος είναι σα να μη έχεις πλέον.Αυτές οι 2 κατηγορίες πάνε,τώρα να πάει ζευγάρι το θεωρώ τραγικό επιηκως.Περγαμου πριν λιγο καποια ειρηνη ειχε μπει ζευγαρι πολυ ξυλο και φωνη
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 177
- Like
- 22.330
- Πόντοι
- 32.478
Γνώμη σου είναι. Πληροφοριακά σου λέω ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα και ελάχιστες εμπειρίες.Με τι ανθρώπους ζούμε ανάμεσα,είναι δυνατόν τώρα ζευγάρι να πηγαίνει σε ιερόδουλη?τα ζευγάρια το κάνουν μεταξυ τους και τέλος δε πάνε σε ιεροδουλες.Σε ιεροδουλες πάνε μόνο όσοι δε μπορούν να γαμησουν εκτός ή οι παντρεμένοι που άμα είσαι παντρεμένος είναι σα να μη έχεις πλέον.Αυτές οι 2 κατηγορίες πάνε,τώρα να πάει ζευγάρι το θεωρώ τραγικό επιηκως.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.319
- Πόντοι
- 13.626
Ο Τζιμάκος λίγες εμπειρίες;Γνώμη σου είναι. Πληροφοριακά σου λέω ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα και ελάχιστες εμπειρίες.
Αφού έχει πάει 33 φορές στα μπουρδέλα.
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.139
- Πόντοι
- 206
Ίσως στο πρώτο η στο δεύτερο πουτσο κάτι να καταλάβαινουνΝα ξέρετε ότι η πλειοψηφία από τα κορίτσια σε μπουρδέλα και στούντιο δεν νιώθει τίποτα.
Έπειτα γίνεται ρουτίνα
Νο feelings
Just work
Και σε εμάς ρε μάγκες στα αρχιδια μας
Καλές πίπες να κάνουν και ας μην νιώθουν τίποτα
Στο κατω κατω δεν θα τις πάντρευτουμε ένα πουτσο πάμε να ρίξουμε για ένα 10λεπτο ….
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.139
- Πόντοι
- 206
Πρέπει να είναι πολύ απελευθερωμένο το ζευγάρι που είναι παντρεμένοι και θα πάνε με ιεροδουληΓνώμη σου είναι. Πληροφοριακά σου λέω ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα και ελάχιστες εμπειρίες.
Για την Ελλάδα πολύ extreme
Τώρα αν είσαι με καμία γκομενα μόνο για να γαμιεστε τα βγάζεις αυτά τα γούστα ….
Καλησπέρα. Βράδυ, Φωκαίας, εκεί που έχει λατινες συχνά ( πάνω όροφο. Νομίζω μπλε πόρτα) έχει φέρει μια μαύρη. Ωραιο σωμα έχει και θέλω να την πηδήξω αλλά κάνει μπαμ για φόλα. Την έχει πάρει μηπως κανένας;
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.716
- Πόντοι
- 216
Να σαι καλά αδερφέ θα σε ενημερώσω εγώ μόλις πάωΚαλησπέρα. Βράδυ, Φωκαίας, εκεί που έχει λατινες συχνά ( πάνω όροφο. Νομίζω μπλε πόρτα) έχει φέρει μια μαύρη. Ωραιο σωμα έχει και θέλω να την πηδήξω αλλά κάνει μπαμ για φόλα. Την έχει πάρει μηπως κανένας;
Studiakias99
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 494
- Πόντοι
- 26
Επειδη δηλαδή είσαι τέρμα ανήθικος εσύ εγώ ξαφνικα δε εχώ εμπειρίες?τα μπουρδέλα είναι γιαυτους που δε σταυρώνουν αλλιώς ή είναι παντρεμένοι άρα μηδεν ερωτική ζωή,το να πάει ζευγάρι είναι ο μέγιστος παραλογισμός.Γνώμη σου είναι. Πληροφοριακά σου λέω ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα και ελάχιστες εμπειρίες.
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 13K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 47K