Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 351 άτομα (38 μέλη και 313 επισκέπτες)

pinvestor

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2023
Like
15
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, μετά από αποχή επιστρέφω στα του αγώνα και εγώ, θα χρειαζόμουν μια κατεύθυνση σε απογευματινές βάρδιες τι αξιόλογο μπορώ να βρω, ανεξαρτήτου ηλικίας

MAIK29

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
193
Πόντοι
0
Περγαμου πριν λιγο καποια ειρηνη ειχε μπει ζευγαρι πολυ ξυλο και φωνη

xristis27

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
80
Πόντοι
0
Η αλλαγη βαρδιας απο πρωινη σε απογευματινη τι ωρα γινεται συνηθως?

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
3D2F0F58-5E08-48B1-B485-0BF4C337DB83.jpeg
Παιδες εδω ο Φροιντ δεν ειχε καταλαβει τις γυναικες ψαχνετε εσεις να βρειτε πως καυλωνουν;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η αλλαγη βαρδιας απο πρωινη σε απογευματινη τι ωρα γινεται συνηθως?
5

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.716
Πόντοι
216
Καλά από τη μια λες ότι καβλώνουν με όσους γουστάρουν και τώρα μας λες ότι καβλώνουν περισσότερο με τον περιβάλλοντα χώρο και τη διαδικασία παρά με εμάς τους ίδιους.

Εγώ πάντως έχω καταλάβει ότι για τον τρόπο που φέρονται οι πουτάνες στους πελάτες τους δε φταίμε τόσο εμείς, διαφορετικά όλες οι πουτάνες θα μας φέρονταν με τον ίδιο τρόπο. Άμα μια πουτάνα κάνει απλό πρόγραμμα και δεν αφήνει να της γλείφεις το μουνί, δε νομίζω να φταίει η χημεία στον τρόπο που της είπες "γεια σου τι κάνεις". Απλά θέλει να κάνει τα ελάχιστα, για να βγάλει τα μέγιστα. Μην αυτομαστιγώνεστε χωρίς λόγο. Όχι και ότι η χημεία δεν παίζει λίγο το ρόλο της, αλλά όχι και στο βαθμό που πιστεύετε.

Να ξέρετε ότι η πλειοψηφία από τα κορίτσια σε μπουρδέλα και στούντιο δεν νιώθει τίποτα.

Απολύτως τίποτα όμως. Το αν βογγάει, αναστενάζει κάνει σπασμούς το μουνί κτλ να ξέρετε είναι απλά ένα θέατρο και τίποτα άλλο.

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Να ξέρετε ότι η πλειοψηφία από τα κορίτσια σε μπουρδέλα και στούντιο δεν νιώθει τίποτα.

Απολύτως τίποτα όμως. Το αν βογγάει, αναστενάζει κάνει σπασμούς το μουνί κτλ να ξέρετε είναι απλά ένα θέατρο και τίποτα άλλο.
Φιλε και να χυσει δεν θα στο πει για να μην της γινεις τσιμπουρι

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827

Μπορεί και να είναι έτσι. Τουλάχιστον ας το κάνουν αρκετά πειστικά, για να καβλώνουμε. Γιατί στο τέλος της ημέρας σημασία έχει ποια μας κάβλωσε περισσότερο, όχι ποια κερδίσαμε σαν γυναίκα. Και αυτά τα δύο δεν επικαλύπτονται πάντα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.833
Πόντοι
5.827
Υπάρχουν κοπέλες που δεν έχουν καλή τεχνική στην πίπα, άλλες που δε γουστάρουν τόσο το σεξ και το κάνουν καταναγκαστικά για να ταίσουν τα παιδιά τους, άλλες που στα 20 ευρώ δε θέλουν να κάνουν πολλά κλπ κλπ. Δεν έχει σημασία, απλά πάμε παρακάτω και δίνουμε το 20ρικο εκεί που θα πιάσει τόπο. Δεν είμαστε εκεί ούτε να τις καταλάβουμε, ούτε να διορθώσουμε τίποτα. Δεν είναι θέμα χημείας τα πάντα, μην κατηγορούμε τους εαυτούς μας χωρίς λόγο. Υπάρχουν γκόμενες που δεν κάνουν πίπα ή δε δίνουν κώλο στο αγόρι τους. Δε νομίζω να φταίει ότι δεν υπάρχει χημεία πάλι. Εκτός και άμα κάθονται με κάποιον που νιώθουν χημεία δηλαδή.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
ρε παιδες αυτη η γυρολογος νικολ ρωσιδα πρασινοματα καστανοξανθη που συνηθως ηταν Ιάσονος 39 ξερετε που φουναρει τον καπνο της?την ειχα καβαλησει στο φωκαιας υπογειο πριν καιρο και ηταν πολυ καυτη,καμια πληροφορια?
για τη ώρα είναι στην πατρίδα της, το ξέρω αυτό που λέω

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Περγαμου πριν λιγο καποια ειρηνη ειχε μπει ζευγαρι πολυ ξυλο και φωνη
Με τι ανθρώπους ζούμε ανάμεσα,είναι δυνατόν τώρα ζευγάρι να πηγαίνει σε ιερόδουλη?τα ζευγάρια το κάνουν μεταξυ τους και τέλος δε πάνε σε ιεροδουλες.Σε ιεροδουλες πάνε μόνο όσοι δε μπορούν να γαμησουν εκτός ή οι παντρεμένοι που άμα είσαι παντρεμένος είναι σα να μη έχεις πλέον.Αυτές οι 2 κατηγορίες πάνε,τώρα να πάει ζευγάρι το θεωρώ τραγικό επιηκως.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
177
Like
22.330
Πόντοι
32.478
Με τι ανθρώπους ζούμε ανάμεσα,είναι δυνατόν τώρα ζευγάρι να πηγαίνει σε ιερόδουλη?τα ζευγάρια το κάνουν μεταξυ τους και τέλος δε πάνε σε ιεροδουλες.Σε ιεροδουλες πάνε μόνο όσοι δε μπορούν να γαμησουν εκτός ή οι παντρεμένοι που άμα είσαι παντρεμένος είναι σα να μη έχεις πλέον.Αυτές οι 2 κατηγορίες πάνε,τώρα να πάει ζευγάρι το θεωρώ τραγικό επιηκως.
Γνώμη σου είναι. Πληροφοριακά σου λέω ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα και ελάχιστες εμπειρίες.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.319
Πόντοι
13.626

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.139
Πόντοι
206

Ίσως στο πρώτο η στο δεύτερο πουτσο κάτι να καταλάβαινουν
Έπειτα γίνεται ρουτίνα
Νο feelings
Just work
Και σε εμάς ρε μάγκες στα αρχιδια μας
Καλές πίπες να κάνουν και ας μην νιώθουν τίποτα
Στο κατω κατω δεν θα τις πάντρευτουμε ένα πουτσο πάμε να ρίξουμε για ένα 10λεπτο ….

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.139
Πόντοι
206
Γνώμη σου είναι. Πληροφοριακά σου λέω ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα και ελάχιστες εμπειρίες.
Πρέπει να είναι πολύ απελευθερωμένο το ζευγάρι που είναι παντρεμένοι και θα πάνε με ιεροδουλη
Για την Ελλάδα πολύ extreme
Τώρα αν είσαι με καμία γκομενα μόνο για να γαμιεστε τα βγάζεις αυτά τα γούστα ….

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.393
Πόντοι
726
Καλησπέρα. Βράδυ, Φωκαίας, εκεί που έχει λατινες συχνά ( πάνω όροφο. Νομίζω μπλε πόρτα) έχει φέρει μια μαύρη. Ωραιο σωμα έχει και θέλω να την πηδήξω αλλά κάνει μπαμ για φόλα. Την έχει πάρει μηπως κανένας;

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.716
Πόντοι
216
Καλησπέρα. Βράδυ, Φωκαίας, εκεί που έχει λατινες συχνά ( πάνω όροφο. Νομίζω μπλε πόρτα) έχει φέρει μια μαύρη. Ωραιο σωμα έχει και θέλω να την πηδήξω αλλά κάνει μπαμ για φόλα. Την έχει πάρει μηπως κανένας;
Να σαι καλά αδερφέ θα σε ενημερώσω εγώ μόλις πάω

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Επειδη δηλαδή είσαι τέρμα ανήθικος εσύ εγώ ξαφνικα δε εχώ εμπειρίες?τα μπουρδέλα είναι γιαυτους που δε σταυρώνουν αλλιώς ή είναι παντρεμένοι άρα μηδεν ερωτική ζωή,το να πάει ζευγάρι είναι ο μέγιστος παραλογισμός.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom