10euro10lepta
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2023
- Like
- 379
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα μύστες από Τίνα από Ιωαννίνων 5 έχει κανεις εμπειρία;
Πληροφορίες για την λιαλιαν εχουμε μυστη μου??Πριν λίγο στις 12:00 η Λίλιαν από Ι1γ κλεισμένη για μισή ώρα μου είπε η υπηρεσία οπότε τιμήθηκε για άλλη μια φορά η Καρίνα από Ι46 στανταρακι πάρα πολύ καιρό, πάντα φεύγω ικανοποιημένος!!!!
ναι "μυστη μου", στις προηγουμενες 2-3 σελιδες εχει αναφερθει το ονομα της ισα με 20 φορες.Πληροφορίες για την λιαλιαν εχουμε μυστη μου??
Ευχαριστω μαγκαναι "μυστη μου", στις προηγουμενες 2-3 σελιδες εχει αναφερθει το ονομα της ισα με 20 φορες.
πατα τα κουμπακια και θα τα βρεις.
Τι σας επιασε με την Λιλιαν τις τελευταιες μερες; Ουτε οταν πρωτοηρθε δεν κανατε ετσι Μπραβο κατακτησεις για 50+ ετων
Ανδρών ζευγάρι ή άντρας γυναίκα???Περγαμου πριν λιγο καποια ειρηνη ειχε μπει ζευγαρι πολυ ξυλο και φωνη
Αντρας -γυναικαΑνδρών ζευγάρι ή άντρας γυναίκα???
Δώσε ινφο αν θέλεις.
5Η αλλαγη βαρδιας απο πρωινη σε απογευματινη τι ωρα γινεται συνηθως?
Καλά από τη μια λες ότι καβλώνουν με όσους γουστάρουν και τώρα μας λες ότι καβλώνουν περισσότερο με τον περιβάλλοντα χώρο και τη διαδικασία παρά με εμάς τους ίδιους.
Εγώ πάντως έχω καταλάβει ότι για τον τρόπο που φέρονται οι πουτάνες στους πελάτες τους δε φταίμε τόσο εμείς, διαφορετικά όλες οι πουτάνες θα μας φέρονταν με τον ίδιο τρόπο. Άμα μια πουτάνα κάνει απλό πρόγραμμα και δεν αφήνει να της γλείφεις το μουνί, δε νομίζω να φταίει η χημεία στον τρόπο που της είπες "γεια σου τι κάνεις". Απλά θέλει να κάνει τα ελάχιστα, για να βγάλει τα μέγιστα. Μην αυτομαστιγώνεστε χωρίς λόγο. Όχι και ότι η χημεία δεν παίζει λίγο το ρόλο της, αλλά όχι και στο βαθμό που πιστεύετε.
Φιλε και να χυσει δεν θα στο πει για να μην της γινεις τσιμπουριΝα ξέρετε ότι η πλειοψηφία από τα κορίτσια σε μπουρδέλα και στούντιο δεν νιώθει τίποτα.
Απολύτως τίποτα όμως. Το αν βογγάει, αναστενάζει κάνει σπασμούς το μουνί κτλ να ξέρετε είναι απλά ένα θέατρο και τίποτα άλλο.
Μπορεί και να είναι έτσι. Τουλάχιστον ας το κάνουν αρκετά πειστικά, για να καβλώνουμε. Γιατί στο τέλος της ημέρας σημασία έχει ποια μας κάβλωσε περισσότερο, όχι ποια κερδίσαμε σαν γυναίκα. Και αυτά τα δύο δεν επικαλύπτονται πάντα.Να ξέρετε ότι η πλειοψηφία από τα κορίτσια σε μπουρδέλα και στούντιο δεν νιώθει τίποτα.
Απολύτως τίποτα όμως. Το αν βογγάει, αναστενάζει κάνει σπασμούς το μουνί κτλ να ξέρετε είναι απλά ένα θέατρο και τίποτα άλλο.
για τη ώρα είναι στην πατρίδα της, το ξέρω αυτό που λέωρε παιδες αυτη η γυρολογος νικολ ρωσιδα πρασινοματα καστανοξανθη που συνηθως ηταν Ιάσονος 39 ξερετε που φουναρει τον καπνο της?την ειχα καβαλησει στο φωκαιας υπογειο πριν καιρο και ηταν πολυ καυτη,καμια πληροφορια?
Με τι ανθρώπους ζούμε ανάμεσα,είναι δυνατόν τώρα ζευγάρι να πηγαίνει σε ιερόδουλη?τα ζευγάρια το κάνουν μεταξυ τους και τέλος δε πάνε σε ιεροδουλες.Σε ιεροδουλες πάνε μόνο όσοι δε μπορούν να γαμησουν εκτός ή οι παντρεμένοι που άμα είσαι παντρεμένος είναι σα να μη έχεις πλέον.Αυτές οι 2 κατηγορίες πάνε,τώρα να πάει ζευγάρι το θεωρώ τραγικό επιηκως.Περγαμου πριν λιγο καποια ειρηνη ειχε μπει ζευγαρι πολυ ξυλο και φωνη