Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 335 άτομα (31 μέλη και 304 επισκέπτες)

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.716
Πόντοι
201
Κοντή με αδύνατο κορμί πολύ σφιχτό για την ηλικία της (+55), μικρό βυζί, όχι όμορφη αλλά σε κοιτάζει με πολλά υποσχόμενο βλέμμα που δεν διαψεύδεται μετά.
εμένα μου φαίνεται κοντά στα 70ντα.....δεν πέρασα φυσικά, επίσης περίμεναν και 4ρεις Πέρσες για την ψολοχυσουν.

vinnie

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
301
Πόντοι
20

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Πρωϊνή επισκεψη στο Χωματιανου 11β μιας και ειδα φως ανοιχτό.
Απούσα η Αντριάννα άγνωστο πότε γυρνα.
Στη θεση της ηταν η Αλεξάνδρα με σχεδον αποστειρωμενο πρόγραμμα. Εφαγα μεγαλη ξενέρα. Λεπτομέρειες στην κριτική!
Αντριάννα γύρνα πισω !!
Άμα της σκάσεις +20 κάνει τα πάντα. Είναι μεγάλη καργιόλα η συγκεκριμένη

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
το καινουριο προφιλ του νεσκαφε, ο οποιος βαραει μαζικα follows καθε φορα που τρωει μπαν, σαν σωστος ψυχαναγκαστικος-αυτιστικος που ειναι. Σε αναμονη των πρωτων σαμπινοποστ του @Trelospidikoulas λοιπον :coffee:
μεχρι παρασκευη λογικα θα χει παρει πουλο, μπορει να σπασει το ρεκορ του

Lorry

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην παρέα. Θα είμαι Αθήνα για λίγες μέρες και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάνα πιπινακι που να αξίζει να το επισκεφτούμε. Απαντήστε μου εδώ είτε σε πμ, ευχαριστώ

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Πήγα Ειρήνη Φωκαίας 17 νομίζω , κααλαζνικοφ πιπα, δεν τρελάθηκα ‘ για τα τόσα καλά λόγια που έχουν γραφτεί
Είχα περάσει με ειρηνη αποκλειστικά για πίπα Καλάζνικοφ, παρ ολα αυτό ουτε εγω εντυπωσιάστηκα ενω έχυσα με το ζόρι
Πάντως ειναι καλο τυπάκι και γατα

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Λοιπόν, δεν λέω, βοηθάει η ενημέρωση εδώ αλλά δημιουργεί και προβλήματα, έγραψε ο άλλος ότι επέστρεψε η "Ναταλίτσα" και 3 μέρες τώρα όλο αναμονή δωμάτια και 2+ άτομα σαλόνι (ο θεός να το κάνει) έχει !
Παραμονευέτε στο νήμα και πάτε όλοι στοχευμένα ρε μ!@#!$πανα σαν τις μύγες στο σκατό ? :cheesy:
έτσι. Με το που γραφτεί κάτι θετικό για μια κοπέλα, για να την πάρουμε δωμάτιο χρειαζόμαστε χαρτάκι προτεραιότητας όπως στην τράπεζα :P

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Είχα περάσει με ειρηνη αποκλειστικά για πίπα Καλάζνικοφ, παρ ολα αυτό ουτε εγω εντυπωσιάστηκα ενω έχυσα με το ζόρι
είναι αυτό που λένε πολλοί συνάδελφοι: δεν περνάμε όλοι καλά με τις ίδιες κοπέλες. Κανόνας, μάλλον.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
έτσι. Με το που γραφτεί κάτι θετικό για μια κοπέλα, για να την πάρουμε δωμάτιο χρειαζόμαστε χαρτάκι προτεραιότητας όπως στην τράπεζα :P
Όμως υπάρχουν εδώ και κάποιοι πονηροί που για να μην περιμένουν στην ουρά όποτε πηγαίνουν χαρακτηρίζουν κάποιες κοπέλες ως φόλες ενώ δεν είναι !

Αν είσαι καθαρός και ευγενικός, περνάς καλά και με τις περισσότερες που από κάποιους χαρακτηρίζονται ως φόλες.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.352
Πόντοι
726
Γάτα είναι! Και τυπαρα! Και κάθεται να κάνει την δουλειά της δεν κλεβει! Και καλος άνθρωπος είναι ! Να λέμε και τα θετικά!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Όμως υπάρχουν εδώ και κάποιοι πονηροί που για να μην περιμένουν στην ουρά όποτε πηγαίνουν χαρακτηρίζουν κάποιες κοπέλες ως φόλες ενώ δεν είναι !

Αν είσαι καθαρός και ευγενικός, περνάς καλά και με τις περισσότερες που από κάποιους χαρακτηρίζονται ως φόλες.
για δωσε παραδειγματα παικτη :coffee: Να δουμε και μεις ποια τιμια κοριτσια ειναι αδικημενα...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Λοιπόν, δεν λέω, βοηθάει η ενημέρωση εδώ αλλά δημιουργεί και προβλήματα, έγραψε ο άλλος ότι επέστρεψε η "Ναταλίτσα" και 3 μέρες τώρα όλο αναμονή δωμάτια και 2+ άτομα σαλόνι (ο θεός να το κάνει) έχει !
Παραμονευέτε στο νήμα και πάτε όλοι στοχευμένα ρε μ!@#!$πανα σαν τις μύγες στο σκατό ? :cheesy:
και συ το ιδιο δεν εκανες τυπε; :tooth:
ενημερωθηκες και πηγες βουρ στην κοπελα...

Εγω παντως ειχα δηλωσει εξ αρχης οτι μολις επιστρεψει, θα της εκανα μια γεωτρηση για να διευκολυνω τους επομενους, οπως και εγινε. Μετα, βλεποντας στο σαλονι ολες τις παιδεραστοφατσες να περιμενουν, ειπα οκ, του χρονου παλι :tooth: χαρισμα σας

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
για δωσε παραδειγματα παικτη :coffee: Να δουμε και μεις ποια τιμια κοριτσια ειναι αδικημενα...

Τίμια κορίτσια σε αυτό το επάγγελμα είναι μόνον αυτά που σε γουστάρουν!

Καμμία δεν είναι καλή με όλους ούτε φόλα με όλους!

johnko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
295
Πόντοι
281
Η Καρολίνα απο Φιλιππίδου τι έγινε ρε παιδιά έφυγε;;

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
είναι αυτό που λένε πολλοί συνάδελφοι: δεν περνάμε όλοι καλά με τις ίδιες κοπέλες. Κανόνας, μάλλον.
Ετσι είναι, ανεξάρτητα με το γεγονός πως πρόκειται για ιερόδουλη ο παράγοντας χημεία συνεχίζει να παίζει συμπαντικό ρολο

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
το καινουριο προφιλ του νεσκαφε, ο οποιος βαραει μαζικα follows καθε φορα που τρωει μπαν, σαν σωστος ψυχαναγκαστικος-αυτιστικος που ειναι. Σε αναμονη των πρωτων σαμπινοποστ του @Trelospidikoulas λοιπον :coffee:
μεχρι παρασκευη λογικα θα χει παρει πουλο, μπορει να σπασει το ρεκορ του
Ακαλυπτε... έβαλε και τη φάτσα του ο τύπος????
Καλά τρελός είναι?
Μια φορά τον είδα βράδυ, ξέρω τα πάντα πλέον για αυτόν!
Θα έρθει ώρα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom