Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (41 μέλη και 223 επισκέπτες)

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.038
Πόντοι
1.336
Πήγα Ειρήνη Φωκαίας 17 νομίζω , κααλαζνικοφ πιπα, δεν τρελάθηκα ‘ για τα τόσα καλά λόγια που έχουν γραφτεί
Είχα περάσει με ειρηνη αποκλειστικά για πίπα Καλάζνικοφ, παρ ολα αυτό ουτε εγω εντυπωσιάστηκα ενω έχυσα με το ζόρι
Πάντως ειναι καλο τυπάκι και γατα

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.954
Πόντοι
2.846
Λοιπόν, δεν λέω, βοηθάει η ενημέρωση εδώ αλλά δημιουργεί και προβλήματα, έγραψε ο άλλος ότι επέστρεψε η "Ναταλίτσα" και 3 μέρες τώρα όλο αναμονή δωμάτια και 2+ άτομα σαλόνι (ο θεός να το κάνει) έχει !
Παραμονευέτε στο νήμα και πάτε όλοι στοχευμένα ρε μ!@#!$πανα σαν τις μύγες στο σκατό ? :cheesy:
έτσι. Με το που γραφτεί κάτι θετικό για μια κοπέλα, για να την πάρουμε δωμάτιο χρειαζόμαστε χαρτάκι προτεραιότητας όπως στην τράπεζα :P

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.954
Πόντοι
2.846
Είχα περάσει με ειρηνη αποκλειστικά για πίπα Καλάζνικοφ, παρ ολα αυτό ουτε εγω εντυπωσιάστηκα ενω έχυσα με το ζόρι
είναι αυτό που λένε πολλοί συνάδελφοι: δεν περνάμε όλοι καλά με τις ίδιες κοπέλες. Κανόνας, μάλλον.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446
έτσι. Με το που γραφτεί κάτι θετικό για μια κοπέλα, για να την πάρουμε δωμάτιο χρειαζόμαστε χαρτάκι προτεραιότητας όπως στην τράπεζα :P
Όμως υπάρχουν εδώ και κάποιοι πονηροί που για να μην περιμένουν στην ουρά όποτε πηγαίνουν χαρακτηρίζουν κάποιες κοπέλες ως φόλες ενώ δεν είναι !

Αν είσαι καθαρός και ευγενικός, περνάς καλά και με τις περισσότερες που από κάποιους χαρακτηρίζονται ως φόλες.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.369
Πόντοι
726
Γάτα είναι! Και τυπαρα! Και κάθεται να κάνει την δουλειά της δεν κλεβει! Και καλος άνθρωπος είναι ! Να λέμε και τα θετικά!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.276
Πόντοι
10.336
Όμως υπάρχουν εδώ και κάποιοι πονηροί που για να μην περιμένουν στην ουρά όποτε πηγαίνουν χαρακτηρίζουν κάποιες κοπέλες ως φόλες ενώ δεν είναι !

Αν είσαι καθαρός και ευγενικός, περνάς καλά και με τις περισσότερες που από κάποιους χαρακτηρίζονται ως φόλες.
για δωσε παραδειγματα παικτη :coffee: Να δουμε και μεις ποια τιμια κοριτσια ειναι αδικημενα...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.276
Πόντοι
10.336
Λοιπόν, δεν λέω, βοηθάει η ενημέρωση εδώ αλλά δημιουργεί και προβλήματα, έγραψε ο άλλος ότι επέστρεψε η "Ναταλίτσα" και 3 μέρες τώρα όλο αναμονή δωμάτια και 2+ άτομα σαλόνι (ο θεός να το κάνει) έχει !
Παραμονευέτε στο νήμα και πάτε όλοι στοχευμένα ρε μ!@#!$πανα σαν τις μύγες στο σκατό ? :cheesy:
και συ το ιδιο δεν εκανες τυπε; :tooth:
ενημερωθηκες και πηγες βουρ στην κοπελα...

Εγω παντως ειχα δηλωσει εξ αρχης οτι μολις επιστρεψει, θα της εκανα μια γεωτρηση για να διευκολυνω τους επομενους, οπως και εγινε. Μετα, βλεποντας στο σαλονι ολες τις παιδεραστοφατσες να περιμενουν, ειπα οκ, του χρονου παλι :tooth: χαρισμα σας

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446
για δωσε παραδειγματα παικτη :coffee: Να δουμε και μεις ποια τιμια κοριτσια ειναι αδικημενα...

Τίμια κορίτσια σε αυτό το επάγγελμα είναι μόνον αυτά που σε γουστάρουν!

Καμμία δεν είναι καλή με όλους ούτε φόλα με όλους!

johnko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
297
Πόντοι
281
Η Καρολίνα απο Φιλιππίδου τι έγινε ρε παιδιά έφυγε;;

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.038
Πόντοι
1.336
είναι αυτό που λένε πολλοί συνάδελφοι: δεν περνάμε όλοι καλά με τις ίδιες κοπέλες. Κανόνας, μάλλον.
Ετσι είναι, ανεξάρτητα με το γεγονός πως πρόκειται για ιερόδουλη ο παράγοντας χημεία συνεχίζει να παίζει συμπαντικό ρολο

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
70
Like
22.894
Πόντοι
19.236
το καινουριο προφιλ του νεσκαφε, ο οποιος βαραει μαζικα follows καθε φορα που τρωει μπαν, σαν σωστος ψυχαναγκαστικος-αυτιστικος που ειναι. Σε αναμονη των πρωτων σαμπινοποστ του @Trelospidikoulas λοιπον :coffee:
μεχρι παρασκευη λογικα θα χει παρει πουλο, μπορει να σπασει το ρεκορ του
Ακαλυπτε... έβαλε και τη φάτσα του ο τύπος????
Καλά τρελός είναι?
Μια φορά τον είδα βράδυ, ξέρω τα πάντα πλέον για αυτόν!
Θα έρθει ώρα...

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.369
Πόντοι
726
Ακαλυπτε... έβαλε και τη φάτσα του ο τύπος????
Καλά τρελός είναι?
Μια φορά τον είδα βράδυ, ξέρω τα πάντα πλέον για αυτόν!
Θα έρθει ώρα...
Παιδιά χωρίς χαβαλέ, έτσι όπως δείχνει πρέπει να έχει κάποιο θέμα το παιδί η να είναι ΑμεΑ. Όποτε Ισως να τον προστατέψουμε λίγο και εμείς κάπως; Το λέω με καλή διάθεση. Απορώ το κερδίζει απο την σαμπινα και φτιάχνει συνέχεια τέτοια προφίλ. Επισης αν μιλήσει καποιος μαζί του ας του πει να βγάλει την φωτογραφία του, είναι κρίμα

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
παιδιά ας μην παραμυθιαζόμαστε. Δεν θα καυλώσει η σεξεργάτρια με την πάρτη μας. Να μας συμπαθήσει μπορεί. Αλλά μέχρις εκεί.
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω.
Από προσωπική εμπειρία έχω εισπράξει και τα δύο.Ενα ,να μην καυλώνει με την πάρτι μου και να είναι ένα δεκάλεπτο ανεκτική μαζί μου.
Δύο,νά είναι καυλωμένη κάνοντας πράγματα εκτός προγράμματος ακόμα καί στη πρώτη επαφή.

Τής περισσότερες φορές συμβαίνει τό πρώτο αλλά όχι και σπάνια τό δεύτερο.

Εκτός αν θεωρείς ότι έχουν καύλες μια συγκεκριμένη ώρα καί την απολαμβάνει οποίος τυχερός περάσει.
Είχα την τύχη να έχω μιλήσει με σεξ εργάτριες και μέχρι το πόσω σκληρό η μαλακό είναι το πέος σε συνδυασμό με την κίνηση..... είτε τής καυλώνει είτε τής ξενερώνει...
Και δεν πιάνω το κομμάτι καθαρός η όμορφος είναι ο άλλος..

Η καυλουσκα Ειρήνη χύνει πάνω από 8 φορές την μέρα με τα λεγόμενα τής... αρκεί ο άλλος να ξέρει.....τι; Να την καυλώνει.
Και για να μην λέτε...της τελευταίες φορές που την έχω πάρει,δεν έχει χύσει..

Τελευταία τροποποίηση:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446
παιδιά ας μην παραμυθιαζόμαστε. Δεν θα καυλώσει η σεξεργάτρια με την πάρτη μας. Να μας συμπαθήσει μπορεί. Αλλά μέχρις εκεί.

Ο γυναικείος εγκέφαλος λειτουργεί εντελώς διαφορετικά από τον αντρικό! Εμείς καυλώνουμε με την γυναίκα που βλέπουμε ενώ οι γυναίκες συνήθως καυλώνουν περισσότερο με τον περιβάλλοντα χώρο και την όλη διαδικασία πριν από το πήδημα παρά με εμάς τους ίδιους σαν άντρες! Π.χ πολλές πουτάνες καυλώνουν με την ιδέα ότι θα τις γαμήσουν κάποιοι άγνωστοι παρά την θέλησή τους ή ότι την ώρα που γαμιούνται κάποιος τις κρυφακούει στο διπλανό δωμάτιο ή τις βλέπει στο αυτοκίνητο την ώρα που σου παίρνουν πίπα κ.α

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
1.980
Πόντοι
201
μαγκες σημερα,(συγκεκριμενα 2η βαρδια π περασε )περασε κανεις απο φωκαιας 13 υπογειο?ηταν μια κοπελα με καλο προσωπο ,σωμα με πιασιματα ,κανει απλο προγραμμα,καστανομαλλα κ δουλευει κ λιωσιων,ξερει κανεις ονομα γιατι δεν το συγκρατησα,8ελω καποια στιγμη να τη δοκιμασω,επισης η Μαριανα απο φωκαιας αξιζει?

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.747
Πόντοι
2.836
Γάτα είναι! Και τυπαρα! Και κάθεται να κάνει την δουλειά της δεν κλεβει! Και καλος άνθρωπος είναι ! Να λέμε και τα θετικά!
Μόνο θετικά έχει η Ειρήνη. Πιστεύω ότι η κοπέλα ειναι επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξης. Κάνει τέλεια κ ολοσωστα την πορνοδουλεια της. Εμένα δεν με απογοήτευσε ποτέ όσες φορές την συνάντησα. Αν ήταν όλες ή έστω οι μισές επαγγελματίες σαν την συγκεκριμένη κοπέλα δεν θα κλεγαμε τα πορνοποραβολα που έχουμε καψει σε αχρηστες φολοξεπετες!!! Η προσφορά είναι μεγάλη και η αγορά ελεύθερη και οποίος γουστάρει ψωνίζει το χρόνο και το πρόγραμμα της Ειρήνης....όποιος όχι απλώς αποχωρεί και πάει αλλού τόσο απλά!!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.369
Πόντοι
726
Μόνο θετικά έχει η Ειρήνη. Πιστεύω ότι η κοπέλα ειναι επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξης. Κάνει τέλεια κ ολοσωστα την πορνοδουλεια της. Εμένα δεν με απογοήτευσε ποτέ όσες φορές την συνάντησα. Αν ήταν όλες ή έστω οι μισές επαγγελματίες σαν την συγκεκριμένη κοπέλα δεν θα κλεγαμε τα πορνοποραβολα που έχουμε καψει σε αχρηστες φολοξεπετες!!! Η προσφορά είναι μεγάλη και η αγορά ελεύθερη και οποίος γουστάρει ψωνίζει το χρόνο και το πρόγραμμα της Ειρήνης....όποιος όχι απλώς αποχωρεί και πάει αλλού τόσο απλά!!!!
Καλά μην μας δείρεις , μπορούμε να λέμε την γνώμη μας , τόσο απλά !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom