Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 306 άτομα (20 μέλη και 286 επισκέπτες)

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
383
Πόντοι
20
Καλησπέρα μύστες από Τίνα από Ιωαννίνων 5 έχει κανεις εμπειρία;

Saints

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
15
Like
915
Πόντοι
370
Διδύμου 8β Ελένη ψηλή ξανθό μιλφ άσπρο δερματακι όμορφη παρουσια και Βερόνικα ψηλή καστανοξανθη καλό σώμα με κανονικά κιλά μιλφ ,όχι τίποτε ιδιαίτερο πρόσωπο.Αμφοτερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.σημερα δοκιμάστηκε Βερόνικα με καλές εντυπώσεις και εκείνη για όσο άντεξα .πρέπει να είναι πολύ ρομαντική ,με τις πρωτοβουλίες που συνήθως με ρωτάνε ή παίρνω εγώ( πιπα χωρίς προφυλακτικό,φιλιά φουλ...) Πάντως,καλού κακού ακολούθησα έπειτα τις έγκυρες έρευνες από την επιστημονική ομάδα του μπου.

Συνημμένα

• IMG_20230601_121139.jpg
    IMG_20230601_121139.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 33

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.028
Πόντοι
1.010
Πριν λίγο στις 12:00 η Λίλιαν από Ι1γ κλεισμένη για μισή ώρα μου είπε η υπηρεσία οπότε τιμήθηκε για άλλη μια φορά η Καρίνα από Ι46 στανταρακι πάρα πολύ καιρό, πάντα φεύγω ικανοποιημένος!!!!

Dimitriskalama

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
1
Πριν λίγο στις 12:00 η Λίλιαν από Ι1γ κλεισμένη για μισή ώρα μου είπε η υπηρεσία οπότε τιμήθηκε για άλλη μια φορά η Καρίνα από Ι46 στανταρακι πάρα πολύ καιρό, πάντα φεύγω ικανοποιημένος!!!!
Πληροφορίες για την λιαλιαν εχουμε μυστη μου??

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Πληροφορίες για την λιαλιαν εχουμε μυστη μου??
ναι "μυστη μου", στις προηγουμενες 2-3 σελιδες εχει αναφερθει το ονομα της ισα με 20 φορες.
πατα τα κουμπακια και θα τα βρεις.

Τι σας επιασε με την Λιλιαν τις τελευταιες μερες; Ουτε οταν πρωτοηρθε δεν κανατε ετσι :tooth: Μπραβο κατακτησεις για 50+ ετων

Dimitriskalama

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
1
ναι "μυστη μου", στις προηγουμενες 2-3 σελιδες εχει αναφερθει το ονομα της ισα με 20 φορες.
πατα τα κουμπακια και θα τα βρεις.

Τι σας επιασε με την Λιλιαν τις τελευταιες μερες; Ουτε οταν πρωτοηρθε δεν κανατε ετσι :tooth: Μπραβο κατακτησεις για 50+ ετων
Ευχαριστω μαγκα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
για αυτο γραφονται οι κριτικες

pinvestor

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2023
Like
15
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, μετά από αποχή επιστρέφω στα του αγώνα και εγώ, θα χρειαζόμουν μια κατεύθυνση σε απογευματινές βάρδιες τι αξιόλογο μπορώ να βρω, ανεξαρτήτου ηλικίας

MAIK29

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
193
Πόντοι
0
Περγαμου πριν λιγο καποια ειρηνη ειχε μπει ζευγαρι πολυ ξυλο και φωνη

xristis27

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
80
Πόντοι
0
Η αλλαγη βαρδιας απο πρωινη σε απογευματινη τι ωρα γινεται συνηθως?

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
3D2F0F58-5E08-48B1-B485-0BF4C337DB83.jpeg
Παιδες εδω ο Φροιντ δεν ειχε καταλαβει τις γυναικες ψαχνετε εσεις να βρειτε πως καυλωνουν;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η αλλαγη βαρδιας απο πρωινη σε απογευματινη τι ωρα γινεται συνηθως?
5

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Καλά από τη μια λες ότι καβλώνουν με όσους γουστάρουν και τώρα μας λες ότι καβλώνουν περισσότερο με τον περιβάλλοντα χώρο και τη διαδικασία παρά με εμάς τους ίδιους.

Εγώ πάντως έχω καταλάβει ότι για τον τρόπο που φέρονται οι πουτάνες στους πελάτες τους δε φταίμε τόσο εμείς, διαφορετικά όλες οι πουτάνες θα μας φέρονταν με τον ίδιο τρόπο. Άμα μια πουτάνα κάνει απλό πρόγραμμα και δεν αφήνει να της γλείφεις το μουνί, δε νομίζω να φταίει η χημεία στον τρόπο που της είπες "γεια σου τι κάνεις". Απλά θέλει να κάνει τα ελάχιστα, για να βγάλει τα μέγιστα. Μην αυτομαστιγώνεστε χωρίς λόγο. Όχι και ότι η χημεία δεν παίζει λίγο το ρόλο της, αλλά όχι και στο βαθμό που πιστεύετε.

Να ξέρετε ότι η πλειοψηφία από τα κορίτσια σε μπουρδέλα και στούντιο δεν νιώθει τίποτα.

Απολύτως τίποτα όμως. Το αν βογγάει, αναστενάζει κάνει σπασμούς το μουνί κτλ να ξέρετε είναι απλά ένα θέατρο και τίποτα άλλο.

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Να ξέρετε ότι η πλειοψηφία από τα κορίτσια σε μπουρδέλα και στούντιο δεν νιώθει τίποτα.

Απολύτως τίποτα όμως. Το αν βογγάει, αναστενάζει κάνει σπασμούς το μουνί κτλ να ξέρετε είναι απλά ένα θέατρο και τίποτα άλλο.
Φιλε και να χυσει δεν θα στο πει για να μην της γινεις τσιμπουρι

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.609
Πόντοι
5.060

Μπορεί και να είναι έτσι. Τουλάχιστον ας το κάνουν αρκετά πειστικά, για να καβλώνουμε. Γιατί στο τέλος της ημέρας σημασία έχει ποια μας κάβλωσε περισσότερο, όχι ποια κερδίσαμε σαν γυναίκα. Και αυτά τα δύο δεν επικαλύπτονται πάντα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.609
Πόντοι
5.060
Υπάρχουν κοπέλες που δεν έχουν καλή τεχνική στην πίπα, άλλες που δε γουστάρουν τόσο το σεξ και το κάνουν καταναγκαστικά για να ταίσουν τα παιδιά τους, άλλες που στα 20 ευρώ δε θέλουν να κάνουν πολλά κλπ κλπ. Δεν έχει σημασία, απλά πάμε παρακάτω και δίνουμε το 20ρικο εκεί που θα πιάσει τόπο. Δεν είμαστε εκεί ούτε να τις καταλάβουμε, ούτε να διορθώσουμε τίποτα. Δεν είναι θέμα χημείας τα πάντα, μην κατηγορούμε τους εαυτούς μας χωρίς λόγο. Υπάρχουν γκόμενες που δεν κάνουν πίπα ή δε δίνουν κώλο στο αγόρι τους. Δε νομίζω να φταίει ότι δεν υπάρχει χημεία πάλι. Εκτός και άμα κάθονται με κάποιον που νιώθουν χημεία δηλαδή.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
ρε παιδες αυτη η γυρολογος νικολ ρωσιδα πρασινοματα καστανοξανθη που συνηθως ηταν Ιάσονος 39 ξερετε που φουναρει τον καπνο της?την ειχα καβαλησει στο φωκαιας υπογειο πριν καιρο και ηταν πολυ καυτη,καμια πληροφορια?
για τη ώρα είναι στην πατρίδα της, το ξέρω αυτό που λέω

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Περγαμου πριν λιγο καποια ειρηνη ειχε μπει ζευγαρι πολυ ξυλο και φωνη
Με τι ανθρώπους ζούμε ανάμεσα,είναι δυνατόν τώρα ζευγάρι να πηγαίνει σε ιερόδουλη?τα ζευγάρια το κάνουν μεταξυ τους και τέλος δε πάνε σε ιεροδουλες.Σε ιεροδουλες πάνε μόνο όσοι δε μπορούν να γαμησουν εκτός ή οι παντρεμένοι που άμα είσαι παντρεμένος είναι σα να μη έχεις πλέον.Αυτές οι 2 κατηγορίες πάνε,τώρα να πάει ζευγάρι το θεωρώ τραγικό επιηκως.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom