vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 5.060
Καλά από τη μια λες ότι καβλώνουν με όσους γουστάρουν και τώρα μας λες ότι καβλώνουν περισσότερο με τον περιβάλλοντα χώρο και τη διαδικασία παρά με εμάς τους ίδιους.Ο γυναικείος εγκέφαλος λειτουργεί εντελώς διαφορετικά από τον αντρικό! Εμείς καυλώνουμε με την γυναίκα που βλέπουμε ενώ οι γυναίκες συνήθως καυλώνουν περισσότερο με τον περιβάλλοντα χώρο και την όλη διαδικασία πριν από το πήδημα παρά με εμάς τους ίδιους σαν άντρες! Π.χ πολλές πουτάνες καυλώνουν με την ιδέα ότι θα τις γαμήσουν κάποιοι άγνωστοι παρά την θέλησή τους ή ότι την ώρα που γαμιούνται κάποιος τις κρυφακούει στο διπλανό δωμάτιο ή τις βλέπει στο αυτοκίνητο την ώρα που σου παίρνουν πίπα κ.α
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!
Εγώ πάντως έχω καταλάβει ότι για τον τρόπο που φέρονται οι πουτάνες στους πελάτες τους δε φταίμε τόσο εμείς, διαφορετικά όλες οι πουτάνες θα μας φέρονταν με τον ίδιο τρόπο. Άμα μια πουτάνα κάνει απλό πρόγραμμα και δεν αφήνει να της γλείφεις το μουνί, δε νομίζω να φταίει η χημεία στον τρόπο που της είπες "γεια σου τι κάνεις". Απλά θέλει να κάνει τα ελάχιστα, για να βγάλει τα μέγιστα. Μην αυτομαστιγώνεστε χωρίς λόγο. Όχι και ότι η χημεία δεν παίζει λίγο το ρόλο της, αλλά όχι και στο βαθμό που πιστεύετε.