You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παιδιά χωρίς χαβαλέ, έτσι όπως δείχνει πρέπει να έχει κάποιο θέμα το παιδί η να είναι ΑμεΑ. Όποτε Ισως να τον προστατέψουμε λίγο και εμείς κάπως; Το λέω με καλή διάθεση. Απορώ το κερδίζει απο την σαμπινα και φτιάχνει συνέχεια τέτοια προφίλ. Επισης αν μιλήσει καποιος μαζί του ας του πει να βγάλει την φωτογραφία του, είναι κρίμαΑκαλυπτε... έβαλε και τη φάτσα του ο τύπος????
Καλά τρελός είναι?
Μια φορά τον είδα βράδυ, ξέρω τα πάντα πλέον για αυτόν!
Θα έρθει ώρα...
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω.παιδιά ας μην παραμυθιαζόμαστε. Δεν θα καυλώσει η σεξεργάτρια με την πάρτη μας. Να μας συμπαθήσει μπορεί. Αλλά μέχρις εκεί.
Από προσωπική εμπειρία έχω εισπράξει και τα δύο.Ενα ,να μην καυλώνει με την πάρτι μου και να είναι ένα δεκάλεπτο ανεκτική μαζί μου.
Δύο,νά είναι καυλωμένη κάνοντας πράγματα εκτός προγράμματος ακόμα καί στη πρώτη επαφή.
Τής περισσότερες φορές συμβαίνει τό πρώτο αλλά όχι και σπάνια τό δεύτερο.
Εκτός αν θεωρείς ότι έχουν καύλες μια συγκεκριμένη ώρα καί την απολαμβάνει οποίος τυχερός περάσει.
Είχα την τύχη να έχω μιλήσει με σεξ εργάτριες και μέχρι το πόσω σκληρό η μαλακό είναι το πέος σε συνδυασμό με την κίνηση..... είτε τής καυλώνει είτε τής ξενερώνει...
Και δεν πιάνω το κομμάτι καθαρός η όμορφος είναι ο άλλος..
Η καυλουσκα Ειρήνη χύνει πάνω από 8 φορές την μέρα με τα λεγόμενα τής... αρκεί ο άλλος να ξέρει.....τι; Να την καυλώνει.
Και για να μην λέτε...της τελευταίες φορές που την έχω πάρει,δεν έχει χύσει..
Τελευταία τροποποίηση:
παιδιά ας μην παραμυθιαζόμαστε. Δεν θα καυλώσει η σεξεργάτρια με την πάρτη μας. Να μας συμπαθήσει μπορεί. Αλλά μέχρις εκεί.
Ο γυναικείος εγκέφαλος λειτουργεί εντελώς διαφορετικά από τον αντρικό! Εμείς καυλώνουμε με την γυναίκα που βλέπουμε ενώ οι γυναίκες συνήθως καυλώνουν περισσότερο με τον περιβάλλοντα χώρο και την όλη διαδικασία πριν από το πήδημα παρά με εμάς τους ίδιους σαν άντρες! Π.χ πολλές πουτάνες καυλώνουν με την ιδέα ότι θα τις γαμήσουν κάποιοι άγνωστοι παρά την θέλησή τους ή ότι την ώρα που γαμιούνται κάποιος τις κρυφακούει στο διπλανό δωμάτιο ή τις βλέπει στο αυτοκίνητο την ώρα που σου παίρνουν πίπα κ.α
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Like
- 1.737
- Πόντοι
- 201
μαγκες σημερα,(συγκεκριμενα 2η βαρδια π περασε )περασε κανεις απο φωκαιας 13 υπογειο?ηταν μια κοπελα με καλο προσωπο ,σωμα με πιασιματα ,κανει απλο προγραμμα,καστανομαλλα κ δουλευει κ λιωσιων,ξερει κανεις ονομα γιατι δεν το συγκρατησα,8ελω καποια στιγμη να τη δοκιμασω,επισης η Μαριανα απο φωκαιας αξιζει?
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.371
- Πόντοι
- 2.836
Μόνο θετικά έχει η Ειρήνη. Πιστεύω ότι η κοπέλα ειναι επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξης. Κάνει τέλεια κ ολοσωστα την πορνοδουλεια της. Εμένα δεν με απογοήτευσε ποτέ όσες φορές την συνάντησα. Αν ήταν όλες ή έστω οι μισές επαγγελματίες σαν την συγκεκριμένη κοπέλα δεν θα κλεγαμε τα πορνοποραβολα που έχουμε καψει σε αχρηστες φολοξεπετες!!! Η προσφορά είναι μεγάλη και η αγορά ελεύθερη και οποίος γουστάρει ψωνίζει το χρόνο και το πρόγραμμα της Ειρήνης....όποιος όχι απλώς αποχωρεί και πάει αλλού τόσο απλά!!!!Γάτα είναι! Και τυπαρα! Και κάθεται να κάνει την δουλειά της δεν κλεβει! Και καλος άνθρωπος είναι ! Να λέμε και τα θετικά!
Τελευταία τροποποίηση:
Καλά μην μας δείρεις , μπορούμε να λέμε την γνώμη μας , τόσο απλά !Μόνο θετικά έχει η Ειρήνη. Πιστεύω ότι η κοπέλα ειναι επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξης. Κάνει τέλεια κ ολοσωστα την πορνοδουλεια της. Εμένα δεν με απογοήτευσε ποτέ όσες φορές την συνάντησα. Αν ήταν όλες ή έστω οι μισές επαγγελματίες σαν την συγκεκριμένη κοπέλα δεν θα κλεγαμε τα πορνοποραβολα που έχουμε καψει σε αχρηστες φολοξεπετες!!! Η προσφορά είναι μεγάλη και η αγορά ελεύθερη και οποίος γουστάρει ψωνίζει το χρόνο και το πρόγραμμα της Ειρήνης....όποιος όχι απλώς αποχωρεί και πάει αλλού τόσο απλά!!!!
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Καλά από τη μια λες ότι καβλώνουν με όσους γουστάρουν και τώρα μας λες ότι καβλώνουν περισσότερο με τον περιβάλλοντα χώρο και τη διαδικασία παρά με εμάς τους ίδιους.Ο γυναικείος εγκέφαλος λειτουργεί εντελώς διαφορετικά από τον αντρικό! Εμείς καυλώνουμε με την γυναίκα που βλέπουμε ενώ οι γυναίκες συνήθως καυλώνουν περισσότερο με τον περιβάλλοντα χώρο και την όλη διαδικασία πριν από το πήδημα παρά με εμάς τους ίδιους σαν άντρες! Π.χ πολλές πουτάνες καυλώνουν με την ιδέα ότι θα τις γαμήσουν κάποιοι άγνωστοι παρά την θέλησή τους ή ότι την ώρα που γαμιούνται κάποιος τις κρυφακούει στο διπλανό δωμάτιο ή τις βλέπει στο αυτοκίνητο την ώρα που σου παίρνουν πίπα κ.α
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!
Εγώ πάντως έχω καταλάβει ότι για τον τρόπο που φέρονται οι πουτάνες στους πελάτες τους δε φταίμε τόσο εμείς, διαφορετικά όλες οι πουτάνες θα μας φέρονταν με τον ίδιο τρόπο. Άμα μια πουτάνα κάνει απλό πρόγραμμα και δεν αφήνει να της γλείφεις το μουνί, δε νομίζω να φταίει η χημεία στον τρόπο που της είπες "γεια σου τι κάνεις". Απλά θέλει να κάνει τα ελάχιστα, για να βγάλει τα μέγιστα. Μην αυτομαστιγώνεστε χωρίς λόγο. Όχι και ότι η χημεία δεν παίζει λίγο το ρόλο της, αλλά όχι και στο βαθμό που πιστεύετε.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.371
- Πόντοι
- 2.836
Βέβαιως να λες τη γνώμη σου.... εξάλλου ανταλλαγή απόψεων ειναι το νήμα... και να περνάς εκεί που γουστάρεις....και σε ευχαριστεί!! Το ίδιο έκανα κ εγω απλά τη γνώμη μου είπα τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο!!Καλά μην μας δείρεις , μπορούμε να λέμε την γνώμη μας , τόσο απλά !
Studiakias99
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 494
- Πόντοι
- 26
Πες τα ρε άρχοντα,την έχω πάρει 4 φορές και ήταν φανταστική,μου έχουν μείνει και οι 4,είναι ευγενική,ερωτική τι να πω για εκείνη τα καλύτερα να ειναι καλά πάντα,νοιωθω εκτός από σωματικά πλήρης οπότε τη συναντάω και ψυχικά με γεμίζει γιατι έχει ερωτισμό και περνάς καλά.Μόνο θετικά έχει η Ειρήνη. Πιστεύω ότι η κοπέλα ειναι επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξης. Κάνει τέλεια κ ολοσωστα την πορνοδουλεια της. Εμένα δεν με απογοήτευσε ποτέ όσες φορές την συνάντησα. Αν ήταν όλες ή έστω οι μισές επαγγελματίες σαν την συγκεκριμένη κοπέλα δεν θα κλεγαμε τα πορνοποραβολα που έχουμε καψει σε αχρηστες φολοξεπετες!!! Η προσφορά είναι μεγάλη και η αγορά ελεύθερη και οποίος γουστάρει ψωνίζει το χρόνο και το πρόγραμμα της Ειρήνης....όποιος όχι απλώς αποχωρεί και πάει αλλού τόσο απλά!!!!
VasilhsEb13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Ειδε κανείς ως τώρα καμία μαυρουλα να πάω ;
VasilhsEb13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Που ειν αυτή η ΕιρήνηΕπέτρεψε μου να διαφωνήσω.
Από προσωπική εμπειρία έχω εισπράξει και τα δύο.Ενα ,να μην καυλώνει με την πάρτι μου και να είναι ένα δεκάλεπτο ανεκτική μαζί μου.
Δύο,νά είναι καυλωμένη κάνοντας πράγματα εκτός προγράμματος ακόμα καί στη πρώτη επαφή.
Τής περισσότερες φορές συμβαίνει τό πρώτο αλλά όχι και σπάνια τό δεύτερο.
Εκτός αν θεωρείς ότι έχουν καύλες μια συγκεκριμένη ώρα καί την απολαμβάνει οποίος τυχερός περάσει.
Είχα την τύχη να έχω μιλήσει με σεξ εργάτριες και μέχρι το πόσω σκληρό η μαλακό είναι το πέος σε συνδυασμό με την κίνηση..... είτε τής καυλώνει είτε τής ξενερώνει...
Και δεν πιάνω το κομμάτι καθαρός η όμορφος είναι ο άλλος..
Η καυλουσκα Ειρήνη χύνει πάνω από 8 φορές την μέρα με τα λεγόμενα τής... αρκεί ο άλλος να ξέρει.....τι; Να την καυλώνει.
Και για να μην λέτε...της τελευταίες φορές που την έχω πάρει,δεν έχει χύσει..
Κάνεις λάθος διότι σκέφτεσαι και μιλάς σαν άντρας! Καμμιά γυναίκα δεν θα σου πει ότι δεν καυλώνει περισσότερο με έναν νεαρό, καθαρό, ωραίο κ.λ.π αλλά για τις πουτάνες, όπως και για τις περισσότερες γυναίκες, ισχύουν άλλα!Ο ιδανικός πελάτης στο μπουρδέλο:νεαρός, καθαρός,τακτικός,σιοπηλος,να την έχει μικρή.να σικονεται στο δευτερόλεπτο και να χύνει στο λεπτό.
Αν είσαι έτσι θα σε γουστάρουν όλες
Σου μιλάω όχι μόνον εκ προσωπικής πείρας με εκατοντάδες γυναίκες εντός και εκτός χώρου αλλά και από τα λεγόμενά τους σε δεκάδες κατ'ιδίαν εξομολογήσεις. Αντίθετα με τους άντρες, η κάθε γυναίκα καυλώνει πραγματικά με έναν και μοναδικό τρόπο ο οποίος διαφέρει εντελώς από γυναίκα σε γυναίκα και σπάνια θα τον μάθεις διότι είτε ντρέπονται να σου τον αποκαλύψουν είτε φοβούνται το ενδεχόμενο να τον εκμεταλλευτείς προκειμένου να τις εξουσιάζεις ως άντρας.
Οι περισσότερες γυναίκες καυλώνουν με κάτι που είναι βρώμικο και απαγορευμένο! Π.χ με πρωκτικό σεξ, σεξ με αγνώστους παρά την θέλησή τους (οι πουτάνες), σεξ σε δημόσιο χώρο κ.α
Agapw tis poutanes
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Το Σπύρου Πάτση 40 τι τιμή έχει;
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.814
- Πόντοι
- 1.056
Στην φυλης;Η επιστροφη της βικυς απο την επομενη εβδομαδα.
Όμοιες εντυπώσεις κι από μένα για την Ειρήνη. Επικοινωνιακή και ομιλιτική όσο χρειάζεται, δεν... μασάει προκειμένου να σε ευχαριστήσει,συν ότι είναι μανούλα δύο κοριτσιών, απ'όσο μου έχει πει τουλάχιστον.Γάτα είναι! Και τυπαρα! Και κάθεται να κάνει την δουλειά της δεν κλεβει! Και καλος άνθρωπος είναι ! Να λέμε και τα θετικά!
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.325
- Πόντοι
- 2.036
Κοίτα, αν διάβαζες αντί να γράφεις παπαρό-λογίες ( see what i did there? ) θα έβλεπες πώς την πέτυχα σε βόλτα την ίδια μέρα και δεν πέρασα γιατί είχε πολλές βρωμό-φατσες να περιμένουν όντως.και συ το ιδιο δεν εκανες τυπε;
ενημερωθηκες και πηγες βουρ στην κοπελα...
Εγω παντως ειχα δηλωσει εξ αρχης οτι μολις επιστρεψει, θα της εκανα μια γεωτρηση για να διευκολυνω τους επομενους, οπως και εγινε. Μετα, βλεποντας στο σαλονι ολες τις παιδεραστοφατσες να περιμενουν, ειπα οκ, του χρονου παλι χαρισμα σας
Πέρασα χθές να δώ αν έχει επιστρέψει χωρίς να έχω διαβάσει, 7 πάκια και εγώ στο σαλόνι δεν πρόλαβα, τα ίδια και στην Βανέσα 6+ άτομα σαλόνι μόνο που μάλλον ήταν Ουζμπέκοι ή Βρωμά οι περισσότεροι.Επιστροφή της Ναταλιτσας στο Ιας 27 υπόγειο. Γλυκιά οπως πάντα. Νομιζω παχυνε κατα μισό κιλό οταν την σηκωσα στην αγκαλιά μου.
'Εζεχναν τόσο πολύ που δεν επιχείρησα κάν, αν και είχε δωμάτιο, πραγματικά οι κοπέλες όπως η Ναταλία και η Βανέσα που είναι και λίγο εμφανίσιμες και έχουν πελατεία είναι ήρωες που αντέχουν αυτή την βρώμα ...
Τώρα εντάξει είπαμε, δεν μπορώ να είμαι απ'έξω να περιμένω κάθε μέρα πότε θα επιστρέψει το Χ καυλοράπανο γι'αυτό υπάρχει και η ενημέρωση άλλωστε, το σχόλιο ήταν κυρίως για 2 λόγους :
1)Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τύποι που διαβάζουν αλλά δεν συνεισφέρουν ποτέ.
2)Είμαι 100% σίγουρος πώς υπάρχει Πάκις που διαβάζει το forum και τα μεταφέρει στους συμπατριώτες του πάω στοίχημα πως θα έχουν και telegram channel
mpourdelokratoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.084
- Πόντοι
- 201
ρε παιδες αυτη η γυρολογος νικολ ρωσιδα πρασινοματα καστανοξανθη που συνηθως ηταν Ιάσονος 39 ξερετε που φουναρει τον καπνο της?την ειχα καβαλησει στο φωκαιας υπογειο πριν καιρο και ηταν πολυ καυτη,καμια πληροφορια?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις