Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 375 άτομα (39 μέλη και 336 επισκέπτες)

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Ακαλυπτε... έβαλε και τη φάτσα του ο τύπος????
Καλά τρελός είναι?
Μια φορά τον είδα βράδυ, ξέρω τα πάντα πλέον για αυτόν!
Θα έρθει ώρα...
Παιδιά χωρίς χαβαλέ, έτσι όπως δείχνει πρέπει να έχει κάποιο θέμα το παιδί η να είναι ΑμεΑ. Όποτε Ισως να τον προστατέψουμε λίγο και εμείς κάπως; Το λέω με καλή διάθεση. Απορώ το κερδίζει απο την σαμπινα και φτιάχνει συνέχεια τέτοια προφίλ. Επισης αν μιλήσει καποιος μαζί του ας του πει να βγάλει την φωτογραφία του, είναι κρίμα

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
παιδιά ας μην παραμυθιαζόμαστε. Δεν θα καυλώσει η σεξεργάτρια με την πάρτη μας. Να μας συμπαθήσει μπορεί. Αλλά μέχρις εκεί.
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω.
Από προσωπική εμπειρία έχω εισπράξει και τα δύο.Ενα ,να μην καυλώνει με την πάρτι μου και να είναι ένα δεκάλεπτο ανεκτική μαζί μου.
Δύο,νά είναι καυλωμένη κάνοντας πράγματα εκτός προγράμματος ακόμα καί στη πρώτη επαφή.

Τής περισσότερες φορές συμβαίνει τό πρώτο αλλά όχι και σπάνια τό δεύτερο.

Εκτός αν θεωρείς ότι έχουν καύλες μια συγκεκριμένη ώρα καί την απολαμβάνει οποίος τυχερός περάσει.
Είχα την τύχη να έχω μιλήσει με σεξ εργάτριες και μέχρι το πόσω σκληρό η μαλακό είναι το πέος σε συνδυασμό με την κίνηση..... είτε τής καυλώνει είτε τής ξενερώνει...
Και δεν πιάνω το κομμάτι καθαρός η όμορφος είναι ο άλλος..

Η καυλουσκα Ειρήνη χύνει πάνω από 8 φορές την μέρα με τα λεγόμενα τής... αρκεί ο άλλος να ξέρει.....τι; Να την καυλώνει.
Και για να μην λέτε...της τελευταίες φορές που την έχω πάρει,δεν έχει χύσει..

Τελευταία τροποποίηση:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.329
Πόντοι
446
παιδιά ας μην παραμυθιαζόμαστε. Δεν θα καυλώσει η σεξεργάτρια με την πάρτη μας. Να μας συμπαθήσει μπορεί. Αλλά μέχρις εκεί.

Ο γυναικείος εγκέφαλος λειτουργεί εντελώς διαφορετικά από τον αντρικό! Εμείς καυλώνουμε με την γυναίκα που βλέπουμε ενώ οι γυναίκες συνήθως καυλώνουν περισσότερο με τον περιβάλλοντα χώρο και την όλη διαδικασία πριν από το πήδημα παρά με εμάς τους ίδιους σαν άντρες! Π.χ πολλές πουτάνες καυλώνουν με την ιδέα ότι θα τις γαμήσουν κάποιοι άγνωστοι παρά την θέλησή τους ή ότι την ώρα που γαμιούνται κάποιος τις κρυφακούει στο διπλανό δωμάτιο ή τις βλέπει στο αυτοκίνητο την ώρα που σου παίρνουν πίπα κ.α

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.737
Πόντοι
201
μαγκες σημερα,(συγκεκριμενα 2η βαρδια π περασε )περασε κανεις απο φωκαιας 13 υπογειο?ηταν μια κοπελα με καλο προσωπο ,σωμα με πιασιματα ,κανει απλο προγραμμα,καστανομαλλα κ δουλευει κ λιωσιων,ξερει κανεις ονομα γιατι δεν το συγκρατησα,8ελω καποια στιγμη να τη δοκιμασω,επισης η Μαριανα απο φωκαιας αξιζει?

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.371
Πόντοι
2.836
Γάτα είναι! Και τυπαρα! Και κάθεται να κάνει την δουλειά της δεν κλεβει! Και καλος άνθρωπος είναι ! Να λέμε και τα θετικά!
Μόνο θετικά έχει η Ειρήνη. Πιστεύω ότι η κοπέλα ειναι επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξης. Κάνει τέλεια κ ολοσωστα την πορνοδουλεια της. Εμένα δεν με απογοήτευσε ποτέ όσες φορές την συνάντησα. Αν ήταν όλες ή έστω οι μισές επαγγελματίες σαν την συγκεκριμένη κοπέλα δεν θα κλεγαμε τα πορνοποραβολα που έχουμε καψει σε αχρηστες φολοξεπετες!!! Η προσφορά είναι μεγάλη και η αγορά ελεύθερη και οποίος γουστάρει ψωνίζει το χρόνο και το πρόγραμμα της Ειρήνης....όποιος όχι απλώς αποχωρεί και πάει αλλού τόσο απλά!!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Μόνο θετικά έχει η Ειρήνη. Πιστεύω ότι η κοπέλα ειναι επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξης. Κάνει τέλεια κ ολοσωστα την πορνοδουλεια της. Εμένα δεν με απογοήτευσε ποτέ όσες φορές την συνάντησα. Αν ήταν όλες ή έστω οι μισές επαγγελματίες σαν την συγκεκριμένη κοπέλα δεν θα κλεγαμε τα πορνοποραβολα που έχουμε καψει σε αχρηστες φολοξεπετες!!! Η προσφορά είναι μεγάλη και η αγορά ελεύθερη και οποίος γουστάρει ψωνίζει το χρόνο και το πρόγραμμα της Ειρήνης....όποιος όχι απλώς αποχωρεί και πάει αλλού τόσο απλά!!!!
Καλά μην μας δείρεις , μπορούμε να λέμε την γνώμη μας , τόσο απλά !

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ο γυναικείος εγκέφαλος λειτουργεί εντελώς διαφορετικά από τον αντρικό! Εμείς καυλώνουμε με την γυναίκα που βλέπουμε ενώ οι γυναίκες συνήθως καυλώνουν περισσότερο με τον περιβάλλοντα χώρο και την όλη διαδικασία πριν από το πήδημα παρά με εμάς τους ίδιους σαν άντρες! Π.χ πολλές πουτάνες καυλώνουν με την ιδέα ότι θα τις γαμήσουν κάποιοι άγνωστοι παρά την θέλησή τους ή ότι την ώρα που γαμιούνται κάποιος τις κρυφακούει στο διπλανό δωμάτιο ή τις βλέπει στο αυτοκίνητο την ώρα που σου παίρνουν πίπα κ.α

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!
Καλά από τη μια λες ότι καβλώνουν με όσους γουστάρουν και τώρα μας λες ότι καβλώνουν περισσότερο με τον περιβάλλοντα χώρο και τη διαδικασία παρά με εμάς τους ίδιους.

Εγώ πάντως έχω καταλάβει ότι για τον τρόπο που φέρονται οι πουτάνες στους πελάτες τους δε φταίμε τόσο εμείς, διαφορετικά όλες οι πουτάνες θα μας φέρονταν με τον ίδιο τρόπο. Άμα μια πουτάνα κάνει απλό πρόγραμμα και δεν αφήνει να της γλείφεις το μουνί, δε νομίζω να φταίει η χημεία στον τρόπο που της είπες "γεια σου τι κάνεις". Απλά θέλει να κάνει τα ελάχιστα, για να βγάλει τα μέγιστα. Μην αυτομαστιγώνεστε χωρίς λόγο. Όχι και ότι η χημεία δεν παίζει λίγο το ρόλο της, αλλά όχι και στο βαθμό που πιστεύετε.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.371
Πόντοι
2.836
Καλά μην μας δείρεις , μπορούμε να λέμε την γνώμη μας , τόσο απλά !
Βέβαιως να λες τη γνώμη σου.... εξάλλου ανταλλαγή απόψεων ειναι το νήμα... και να περνάς εκεί που γουστάρεις....και σε ευχαριστεί!! Το ίδιο έκανα κ εγω απλά τη γνώμη μου είπα τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο!!

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
208
Like
11.937
Πόντοι
31.618
Ο ιδανικός πελάτης στο μπουρδέλο:νεαρός, καθαρός,τακτικός,σιοπηλος,να την έχει μικρή.να σικονεται στο δευτερόλεπτο και να χύνει στο λεπτό.
Αν είσαι έτσι θα σε γουστάρουν όλες

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Πες τα ρε άρχοντα,την έχω πάρει 4 φορές και ήταν φανταστική,μου έχουν μείνει και οι 4,είναι ευγενική,ερωτική τι να πω για εκείνη τα καλύτερα να ειναι καλά πάντα,νοιωθω εκτός από σωματικά πλήρης οπότε τη συναντάω και ψυχικά με γεμίζει γιατι έχει ερωτισμό και περνάς καλά.

VasilhsEb13

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Like
104
Πόντοι
0
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω.
Από προσωπική εμπειρία έχω εισπράξει και τα δύο.Ενα ,να μην καυλώνει με την πάρτι μου και να είναι ένα δεκάλεπτο ανεκτική μαζί μου.
Δύο,νά είναι καυλωμένη κάνοντας πράγματα εκτός προγράμματος ακόμα καί στη πρώτη επαφή.

Τής περισσότερες φορές συμβαίνει τό πρώτο αλλά όχι και σπάνια τό δεύτερο.

Εκτός αν θεωρείς ότι έχουν καύλες μια συγκεκριμένη ώρα καί την απολαμβάνει οποίος τυχερός περάσει.
Είχα την τύχη να έχω μιλήσει με σεξ εργάτριες και μέχρι το πόσω σκληρό η μαλακό είναι το πέος σε συνδυασμό με την κίνηση..... είτε τής καυλώνει είτε τής ξενερώνει...
Και δεν πιάνω το κομμάτι καθαρός η όμορφος είναι ο άλλος..

Η καυλουσκα Ειρήνη χύνει πάνω από 8 φορές την μέρα με τα λεγόμενα τής... αρκεί ο άλλος να ξέρει.....τι; Να την καυλώνει.
Και για να μην λέτε...της τελευταίες φορές που την έχω πάρει,δεν έχει χύσει..
Που ειν αυτή η Ειρήνη

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.329
Πόντοι
446
Ο ιδανικός πελάτης στο μπουρδέλο:νεαρός, καθαρός,τακτικός,σιοπηλος,να την έχει μικρή.να σικονεται στο δευτερόλεπτο και να χύνει στο λεπτό.
Αν είσαι έτσι θα σε γουστάρουν όλες
Κάνεις λάθος διότι σκέφτεσαι και μιλάς σαν άντρας! Καμμιά γυναίκα δεν θα σου πει ότι δεν καυλώνει περισσότερο με έναν νεαρό, καθαρό, ωραίο κ.λ.π αλλά για τις πουτάνες, όπως και για τις περισσότερες γυναίκες, ισχύουν άλλα!

Σου μιλάω όχι μόνον εκ προσωπικής πείρας με εκατοντάδες γυναίκες εντός και εκτός χώρου αλλά και από τα λεγόμενά τους σε δεκάδες κατ'ιδίαν εξομολογήσεις. Αντίθετα με τους άντρες, η κάθε γυναίκα καυλώνει πραγματικά με έναν και μοναδικό τρόπο ο οποίος διαφέρει εντελώς από γυναίκα σε γυναίκα και σπάνια θα τον μάθεις διότι είτε ντρέπονται να σου τον αποκαλύψουν είτε φοβούνται το ενδεχόμενο να τον εκμεταλλευτείς προκειμένου να τις εξουσιάζεις ως άντρας.
Οι περισσότερες γυναίκες καυλώνουν με κάτι που είναι βρώμικο και απαγορευμένο! Π.χ με πρωκτικό σεξ, σεξ με αγνώστους παρά την θέλησή τους (οι πουτάνες), σεξ σε δημόσιο χώρο κ.α

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Γάτα είναι! Και τυπαρα! Και κάθεται να κάνει την δουλειά της δεν κλεβει! Και καλος άνθρωπος είναι ! Να λέμε και τα θετικά!
Όμοιες εντυπώσεις κι από μένα για την Ειρήνη. Επικοινωνιακή και ομιλιτική όσο χρειάζεται, δεν... μασάει προκειμένου να σε ευχαριστήσει,συν ότι είναι μανούλα δύο κοριτσιών, απ'όσο μου έχει πει τουλάχιστον.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.325
Πόντοι
2.036
και συ το ιδιο δεν εκανες τυπε; :tooth:
ενημερωθηκες και πηγες βουρ στην κοπελα...

Εγω παντως ειχα δηλωσει εξ αρχης οτι μολις επιστρεψει, θα της εκανα μια γεωτρηση για να διευκολυνω τους επομενους, οπως και εγινε. Μετα, βλεποντας στο σαλονι ολες τις παιδεραστοφατσες να περιμενουν, ειπα οκ, του χρονου παλι :tooth: χαρισμα σας
Κοίτα, αν διάβαζες αντί να γράφεις παπαρό-λογίες ( see what i did there? :cheesy: ) θα έβλεπες πώς την πέτυχα σε βόλτα την ίδια μέρα και δεν πέρασα γιατί είχε πολλές βρωμό-φατσες να περιμένουν όντως.
Επιστροφή της Ναταλιτσας στο Ιας 27 υπόγειο. Γλυκιά οπως πάντα. Νομιζω παχυνε κατα μισό κιλό οταν την σηκωσα στην αγκαλιά μου.
Πέρασα χθές να δώ αν έχει επιστρέψει χωρίς να έχω διαβάσει, 7 πάκια και εγώ στο σαλόνι δεν πρόλαβα, τα ίδια και στην Βανέσα 6+ άτομα σαλόνι μόνο που μάλλον ήταν Ουζμπέκοι ή Βρωμά οι περισσότεροι.
'Εζεχναν τόσο πολύ που δεν επιχείρησα κάν, αν και είχε δωμάτιο, πραγματικά οι κοπέλες όπως η Ναταλία και η Βανέσα που είναι και λίγο εμφανίσιμες και έχουν πελατεία είναι ήρωες που αντέχουν αυτή την βρώμα ...

Τώρα εντάξει είπαμε, δεν μπορώ να είμαι απ'έξω να περιμένω κάθε μέρα πότε θα επιστρέψει το Χ καυλοράπανο γι'αυτό υπάρχει και η ενημέρωση άλλωστε, το σχόλιο ήταν κυρίως για 2 λόγους :
1)Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τύποι που διαβάζουν αλλά δεν συνεισφέρουν ποτέ.
2)Είμαι 100% σίγουρος πώς υπάρχει Πάκις που διαβάζει το forum και τα μεταφέρει στους συμπατριώτες του πάω στοίχημα πως θα έχουν και telegram channel :2funny:

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
ρε παιδες αυτη η γυρολογος νικολ ρωσιδα πρασινοματα καστανοξανθη που συνηθως ηταν Ιάσονος 39 ξερετε που φουναρει τον καπνο της?την ειχα καβαλησει στο φωκαιας υπογειο πριν καιρο και ηταν πολυ καυτη,καμια πληροφορια?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom