Καλησπερα σας , επειτα απο αρκετο καιρο απουσια λογο καποιου ατυχηματος με την μοτοσικλετα εγω σταματημενος στο φαναρι με εναν ντελιβερα διπλα μου και πριν ανοιξει το φαναρι μια μαλακο επεσε επανω μας και μας πεταξε 4 μετρα στον αερα και τους δυο ,ευτυχως η σωματικη ζημια μου λογο κρανους και μπαουλου ηταν μια μικρη μετατοπιση του σπονδυλου Ω και μια αρκετα μεγαλη εκδορα στο δεξι μπρατσο , αυτα για την απουσια μου . (φυσικα τα παντα πληρωθηκαν απο την ασφαλεια ) .Ειπα λοιπον μετα απο καιρο να κανω μια βολτα στα σταυροδρομια Φυλης κ Φωκαιας μπας και βρω κανενα ΝΕΟ και καλο γκροβερακι καθοτι λατρεις της πισω κινησης , αλλα φευ τιποτα το νεο , περασα απο διαφορα αλλα τιποτα δεν μου εκανε κλικ ,και επειδη ηθελα να αδειασω και να μην περπατησω πολυ λογο σπονδυλου εκανα και μπηκα στο Διδυμου 8 οπου πειρα παρουζα τα μιλφακια Ελενη και Βικτωρια πολυ κακες στο διπυρηνο τσιμποκι και σε γενικες γραμμες αρκετα καλες τις πειρα και τις δυο στα τεσσερα εν αλαξ και μετα τελειωτικο στο στομα , χρονος 24 λεπτα γεματα η τσα2 Ολγα δεν ενοχλησε καθολου , περασα καλα , αλλα για γκροβερ πηγα και αλλου κατεληξα , την αλλη φορα που θα μπορω να περπατω χωρις την ενοχληση στην μεση που θα παει ελπιζω να βρω κανε ΝΕΟ γκροβερκι , γιατι ολα τα παλια τα εχω παρει 2και3 φορες . Καλη εβδομαδα και καλα βολια .