Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 386 άτομα (25 μέλη και 361 επισκέπτες)

giorgos_07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
403
Πόντοι
311
Διπλό χτύπημα σήμερα σε δίπλα δίπλα πόρτες Φιλιππίδου....
Τιμήθηκε νταρντανα Κορίνα και μου έδωσε και φιλάκι διάρκειας στο πουτσοκεφαλο η υπηρεσία
και μετά από λίγη ώρα γυρίσματος για να βαθμολόγησω τσαρδια υπηρεσίες και τεμάχια γύρισα στο δίπλα και
ξεσκιστηκα με Ιλιαννα από Ιταλία...
Είναι δεν είναι Ιταλικά μιλάει πάντως...
Γύρισμα στο τσαρδι μπάνιο και τούφα...
Αυτά αλεπουδιαρηδες....
Τι ωρες ειναι εκει φιλε μου?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πέρασμα πριν λίγο
με Άντζελα κοντοπούτανο στο φυλής 69 όροφο έχει πάρει μερικά κιλάκια που της φαίνονται γιατί είναι κοντούλα αλλά οι βυζάρες θεσπέσιες! Αυτό που με τραβάει σ αυτήν είναι το αργό και βασανιστικό τσιμπούκι της και το οτι η πούτσα φαίνεται τεράστια στο μικροσκοπικό στοματάκι της
Το αλβανακι λες ;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δεν εμπιστεύομαι το δημόσιο νοσοκομείο, πιθανότατα να βγω άρρωστος απο εκει μεσα.
Τριτη θα παω σε ιδιωτικό
Το περιεργο είναι πως δεν με πονάει καθόλου
Θα σου ξεπρηστη τύπε έχει τύχη σε φίλο μου , του είχε γίνει μεγάλη σακούλα στα μπαλάκια αλλά του ξαπρηστηκε ξαφνικά !! Υγεία πάνω Π όλα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
οτι να ναι :idiot:
παιζετε με την τυχη σας ορισμενοι λες και τα αρχιδια σας ειναι τριχες που ξαναφυτρωνουν.
Δεν ξερει ο ουρολογος στο δημοσιο που βλεπει 200 ασθενεις σε καθε εφημερια και ξερει ο ιδιωτης...

Τελος παντων, κανε οτι καταλαβαινεις.
Στο δημόσιο είναι οι χειρότεροι ειδικότητα οι ουρολόγοι κατά 95% δεν θα ασχοληθούν καν !! Σε ξεπετάνε και φεύγεις ! ΥπΡχουν πολλοί και καλού ιδιώτες απλά τα παίρνουν χοντρά !!! Ου ουρολόγοι είναι σαν τους οδοντιάτρους δεν ξέρω το γιατί

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Καλησπερα σας , επειτα απο αρκετο καιρο απουσια λογο καποιου ατυχηματος με την μοτοσικλετα εγω σταματημενος στο φαναρι με εναν ντελιβερα διπλα μου και πριν ανοιξει το φαναρι μια μαλακο επεσε επανω μας και μας πεταξε 4 μετρα στον αερα και τους δυο ,ευτυχως η σωματικη ζημια μου λογο κρανους και μπαουλου ηταν μια μικρη μετατοπιση του σπονδυλου Ω και μια αρκετα μεγαλη εκδορα στο δεξι μπρατσο , αυτα για την απουσια μου . (φυσικα τα παντα πληρωθηκαν απο την ασφαλεια ) .Ειπα λοιπον μετα απο καιρο να κανω μια βολτα στα σταυροδρομια Φυλης κ Φωκαιας μπας και βρω κανενα ΝΕΟ και καλο γκροβερακι καθοτι λατρεις της πισω κινησης , αλλα φευ τιποτα το νεο , περασα απο διαφορα αλλα τιποτα δεν μου εκανε κλικ ,και επειδη ηθελα να αδειασω και να μην περπατησω πολυ λογο σπονδυλου εκανα και μπηκα στο Διδυμου 8 οπου πειρα παρουζα τα μιλφακια Ελενη και Βικτωρια πολυ κακες στο διπυρηνο τσιμποκι και σε γενικες γραμμες αρκετα καλες τις πειρα και τις δυο στα τεσσερα εν αλαξ και μετα τελειωτικο στο στομα , χρονος 24 λεπτα γεματα η τσα2 Ολγα δεν ενοχλησε καθολου , περασα καλα , αλλα για γκροβερ πηγα και αλλου κατεληξα , την αλλη φορα που θα μπορω να περπατω χωρις την ενοχληση στην μεση που θα παει ελπιζω να βρω κανε ΝΕΟ γκροβερκι , γιατι ολα τα παλια τα εχω παρει 2και3 φορες . Καλη εβδομαδα και καλα βολια .
Περαστικά αδερφε! (η καριολα γαμω το σπίτι της....)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Παίζει να εννοεί Φώκαιας 25 την Σάρα, αν θυμάμαι καλά το όνομα, μου είχε ζητήσει και μένα γλειφιτζούρι.
Η Σαρα είναι ρε μάγκες 100%. Μην το ψάχνετε παραπέρα. Είναι γνωστή η απαίτηση της για γλυφομούνι χρόνια τώρα! Επίσης ο οίκος της έχει γκρι πορτα!

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Το πρωί που κατέβηκα κέντρο, για δουλειές, πέρασα από φυλής 99.
Πέτυχα την Τζέσικα, φουλ δωμάτια. Είμαι 99% σίγουρος ότι ήταν η Τζέσικα από Φώκαιας..
Καλημερα Φιλε μου...περασες Φυλης 99 και πετυχες την Τζεσικα???οταν μπηκες σου ειπε η Τζεσικα κατι τετοιο???
47834.jpg

gkas1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
249
Πόντοι
21
Απίστευτο ακούγεται το ξέρω..
Έμπαινε σε όλα τα δωμάτια και τσιμπουκωνε άπαντες..
Εγώ εκτός από εμένα πρόλαβα άλλα δύο..
Μπορεί να έκατσε δεν ξέρω..
Μπορεί να το κάνει και σαν πρόγραμμα...
Ψέματα πάντως δεν λέω το μόνο σίγουρο...
ετσι απλα μπαινει κ δινει πιπες?
τι φαση..?η ειναι προγραμμα κ παιρνει λεφτα?

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
Ναι Μεγάλε για την Δικιά σου την Αλβανιδουλα λέει που μας κάνεις και το Πεκινουα...
Και για να μην μπερδευτείς στο Φυλής 59 όροφο θα την βρεις όπως πολύ σωστά με διόρθωσε ο Πρόεδρος!
Εσύ αλήθεια Γιατρέ μου από που έχεις καταγωγή αν επιτρέπεται???

Τελευταία τροποποίηση:

panos9989

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα.Στα Αγκυρας 9 και 12 μπορείς να κάνεις ντουζ? Είναι στα 20 ευρώ το απλό έτσι?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ειδικα σε μπουρδελο δε θα το πιστεψω ποτε και ειδικα του μεταξουργειου
ακου να σου πω σκατοφλωρε. Μας εχεις σπασει τα αρχιδια. Μην γαμας μεταξουργειο, γαμα φυλης που ειναι για πριγκιπες. Μπαινεις σε ολες τις κριτικες να μας πεις οτι δεν γαμας μεταξουργειο. Στα αρχιδια μας. Στο πουτσο μας, στα παπαρια μας, στην ψωλή μας, δεν μας νοιαζει, δεν σε ρωτησαμε, ο κανενας εισαι. Καθυστερημενε αυτιστικε στρουγκανοβλαχο.

σε 10 μερες εχεις 400 αχρηστα μηνυματα βλακειας. τραβα βρες μια δουλεια και ασε τις πολλες κουβεντες μη σε παρει ο διαολος.
οκ; Γραφουμε κριτικες δινοντας πληροφοριες στους συνμπουρδελιαρηδες και ερχεται το καθε σκουπιδι κλωνος με 0 συνεισφορα να μας κουνησει το δαχτυλο; σαλτα και γαμησου αν δεν εχεις κατι σοβαρο να πεις μην γραφεις τιποτα.

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Η κυρία Τζανίνα. Θα επιληφθει ο @DmtrsxXx , είναι ο καθ΄ ύλην αρμόδιος
Μάλλον η κυρία Σάρα ήταν, αυτή ζητάει γλείψιμο, η Τζανίνα την τελευταία φορά που πέρασα μου έλεγε "Είμαι μία πριγκίπισσα, έλα να γαμήσεις την πριγκίπισσα" , έ με κάτι τέτοια πώς να σταματήσεις τις τσάρκες :cheesy:

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
Καλησπερα συναγωνιστές. Την Ιβάν(κ)α που την βρίσκουμε?

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Πέρασα με Άννα Τάι..δεν είναι φόλα...ωραίο μουνάκι.. χαμογελαστή..κάνει άκα πίπα ...την εγλυφα στα τέσσερα...πήρα και κομπλιμέντο...απλως από εμφάνιση βγάζει κάτι εξωτικό αλλά δεν είναι και τοπ ...έχει λίγες ραγαδες πχ

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
Πέρασα με Άννα Τάι..δεν είναι φόλα...ωραίο μουνάκι.. χαμογελαστή..κάνει άκα πίπα ...την εγλυφα στα τέσσερα...πήρα και κομπλιμέντο...απλως από εμφάνιση βγάζει κάτι εξωτικό αλλά δεν είναι και τοπ ...έχει λίγες ραγαδες πχ
Να και ένας φίλος που λέει ότι Δεν είναι φόλα!!!

Εκτός από ραγαδες όμως έχει κάνει και λίγο κοιλίτσα και έχει και μια μακρυά τρίχα στο μικρό δαχτυλακι...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom