You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Like
- 1.823
- Πόντοι
- 201
ρε παιδια μηπως εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας? ο αλλος λεει οτι πηγε φωκαιας σε ενα με γκρι πορτα ,π ζητησε η ταναπου γλιφιτζουρι κ απανταει ο αλλος οτι ηταν η Ριτα κ απανταει ο αλλος οτι η Ριτα ειναι μουναρα...η Ριτα φωκαιας στο πηδηχτηριο π δουλευει ειναι ασπρη η πορτα(φωκαιας 19)επισης ειναι μπαζο,η Ριτα π ειναι μουναρα ειναι ΜΙΑ,αυτη στο κολωνου γωνιακο
Studiakias99
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 494
- Πόντοι
- 26
αυτο σου λεω κατι δε παει καλα σε αυτα που λες ακομα και 3 χρονια να εχουν οι λατινες αυτος εδω λεει γαμαγε παντα στα μπουρδελα αρα παλι το επιχειρημα του ειναι γτπ.Επισης δε θα πιστεψω ποτε ανθρωπο που γαμαει αβερτα εξω στις 2 ωρες σε καθαρα σεντονια και που δε τη περασαν πριν 100 γυφτοι και πακιστανοι και προτιμα τα 10λεπτα σε σεντονια απο χυσια πακιστανων και δε ξερω και εγω τι αλλο και που πριν τη περασαν 100 γυφτοι και πακιστανοι,δε γαμας εξω αδερφε απελπισμενος εισαι φουλ και θες να το βαλεις καπου γιατι εξω δεν.Χωρις παρεξηγηση μια χαρα συζητησαμε τις προαλες αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου δε αλλαζει.Κανεις λαθος δεν ηρθαν φετος οι Λατινες, εχει τουλαχιστον 3 4 χρονια που σκασανε
Εγω παντως αν και εχω οικονομικη ανεση και γαμαω αβερτα εκτος μπουρδελου, γουσταρω Μεταξουργειο για την καλτιλα
Οταν περπαταω στα σοκακια γεματα πρεζακια που βρωμανε κατουρλιλα και μπαινω στα δωματια περασμενου αιωνα νιωθω στο στοιχειο μου
Αγαπαω Μεταξουργειο περισσοτερο απο καθε Φυλης, Στουντιο και αρχιδια
Ασε που αν ψαξεις μπορεις να βρεις διαμαντια, ειναι και τυχη βεβαια αλλα κατα καιρους σκανε κοματια που δε θα τα δεις αλλου
Studiakias99
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 494
- Πόντοι
- 26
Ειδικα σε μπουρδελο δε θα το πιστεψω ποτε και ειδικα του μεταξουργειου που ολες οι συνθηκες ειναι σκατα,καταρχιν οσες φορες εχω παει τσαρκα εκει εχει ναυαγια για πελατες(τις κοπελες καραλυπαμαι) κατι 25-30 αρηδες για το δαφνη επιτοπου ομως τελειως απροσαρμοστοι,πακιστανοι,ναρκωμανεις,γυφτοι γιατι καποιος που εχει εξω γαμησι αβερτα να γαμησει σε τρισαθλιες συνθηκες μαζοχας ειναι?Οι μονοι που πανε στα μπουρδελα ειναι ή αυτοι που δε βρισκουν γκομενα με τιποτα ή αυτοι που εχουν κανει σχεσεις αλλα δε ετυχε με καμια σχεση τους ποτε να το κανουν γιατι ειχαν τον μαλακομαγνητη ή οι παντρεμενοι που ειναι σα να μην εχουν αυτες οι 3 κατηγοριες ειναι πεθαμενες ερωτικα στον εξω κοσμο ετσι και πανε σε μπουρδελα καμια αλλη κατηγορια.Καποιος ο οποιος εχει σχεση και του καθεται η κοπελα κανονικα δε θα παει με τιποτα εκει,μονο τυποι που δε μπορουν να τον χωσουν αλλιως ή οι παντρεμενοι.Καλα πιστευε οτι θες
Ο αγοραιος ερωτας εχει αλλη χαρη
Και οσο πιο καλτ τοσο καλυτερα
Μονο στα μπουρδελα γαμας πουτανες, εξω ειναι ολες κυριες
Εχει διαφορα
Αλλο το ενα αλλο το αλλο
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Ιλιαννα και η υπηρεσία την φωνάζει Ιλι..Αυτή που είναι σαν Ιταλίδα , πως την λένε ;
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.578
- Πόντοι
- 456
Καλησπερα σας , επειτα απο αρκετο καιρο απουσια λογο καποιου ατυχηματος με την μοτοσικλετα εγω σταματημενος στο φαναρι με εναν ντελιβερα διπλα μου και πριν ανοιξει το φαναρι μια μαλακο επεσε επανω μας και μας πεταξε 4 μετρα στον αερα και τους δυο ,ευτυχως η σωματικη ζημια μου λογο κρανους και μπαουλου ηταν μια μικρη μετατοπιση του σπονδυλου Ω και μια αρκετα μεγαλη εκδορα στο δεξι μπρατσο , αυτα για την απουσια μου . (φυσικα τα παντα πληρωθηκαν απο την ασφαλεια ) .Ειπα λοιπον μετα απο καιρο να κανω μια βολτα στα σταυροδρομια Φυλης κ Φωκαιας μπας και βρω κανενα ΝΕΟ και καλο γκροβερακι καθοτι λατρεις της πισω κινησης , αλλα φευ τιποτα το νεο , περασα απο διαφορα αλλα τιποτα δεν μου εκανε κλικ ,και επειδη ηθελα να αδειασω και να μην περπατησω πολυ λογο σπονδυλου εκανα και μπηκα στο Διδυμου 8 οπου πειρα παρουζα τα μιλφακια Ελενη και Βικτωρια πολυ κακες στο διπυρηνο τσιμποκι και σε γενικες γραμμες αρκετα καλες τις πειρα και τις δυο στα τεσσερα εν αλαξ και μετα τελειωτικο στο στομα , χρονος 24 λεπτα γεματα η τσα2 Ολγα δεν ενοχλησε καθολου , περασα καλα , αλλα για γκροβερ πηγα και αλλου κατεληξα , την αλλη φορα που θα μπορω να περπατω χωρις την ενοχληση στην μεση που θα παει ελπιζω να βρω κανε ΝΕΟ γκροβερκι , γιατι ολα τα παλια τα εχω παρει 2και3 φορες . Καλη εβδομαδα και καλα βολια .
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Απίστευτο ακούγεται το ξέρω..Πίπα η υπηρεσία μυστη ;;;;;;;;;;;
Έμπαινε σε όλα τα δωμάτια και τσιμπουκωνε άπαντες..
Εγώ εκτός από εμένα πρόλαβα άλλα δύο..
Μπορεί να έκατσε δεν ξέρω..
Μπορεί να το κάνει και σαν πρόγραμμα...
Ψέματα πάντως δεν λέω το μόνο σίγουρο...
Studiakias99
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 494
- Πόντοι
- 26
δε ειπα 60 πουτανες ειπα οτι στον αγοραιο εχω γαμησει πανω απο 60 φορες οπου οι πουτανες οι διαφορετικες ειναι οι 30 και ομως εχω περπατησει αρκετα και ειδικα για τη ηλικια μου,ελαχιστες φορες εχω δει πουτανες 18-20 χρονων να ειναι μεταξουργειο και στον 1 χρονο εξαφανιζονται απο τις αθλιες συνθηκες,οι περισσοτερες φυλης πανε,ποσα θα πεις ακομα για να υποστηριξεις το καταντιασμενο μεταξουργειο?Οσο γιαυτο που λες διασημος ηθοποιος στο μεταξουργειο και παιδαρος κιολας εδω γελαω,πολλα φιδια λες αδερφε αλλα δε πειραζει καλη καρδια.Καλα πιστευε οτι θες
Εγω εχω πετυχει και γνωστο ηθοποιο παιδαρο σε Μεταξουργειο
Και μια πουτανα που γαμουσα (μουναρα) Μεταξουργειο μου ειχε πει για πελατη της που ερχοταν διασημο
Μη νομιζεις οτι πανε μονο οι ασχετοι
Επισης Μεταξουργειο παιζει να βρεις και πουτανες 18 - 20 χρονων που κανουν τα πρωτα τους βηματα, που δυσκολα θα βρεις σε αλλα μερη
Δεν εχεις περπατησει αρκετα γιαυτο δεν ξερεις
Εσυ ελεγες σε θρεντ οτι εχεις γαμησει 60 πουτανες εγω πανω απο 1000 φιλε γιαυτο σου λεω αστο ξερω κατι παραπανω
Jason Lee Son
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 582
- Πόντοι
- 301
Παίζει να εννοεί Φώκαιας 25 την Σάρα, αν θυμάμαι καλά το όνομα, μου είχε ζητήσει και μένα γλειφιτζούρι.ρε παιδια μηπως εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας? ο αλλος λεει οτι πηγε φωκαιας σε ενα με γκρι πορτα ,π ζητησε η ταναπου γλιφιτζουρι κ απανταει ο αλλος οτι ηταν η Ριτα κ απανταει ο αλλος οτι η Ριτα ειναι μουναρα...η Ριτα φωκαιας στο πηδηχτηριο π δουλευει ειναι ασπρη η πορτα(φωκαιας 19)επισης ειναι μπαζο,η Ριτα π ειναι μουναρα ειναι ΜΙΑ,αυτη στο κολωνου γωνιακο
Studiakias99
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 494
- Πόντοι
- 26
η ριτα φωκαιας 19 σαρεσει εμφανησιακα?Παίζει να εννοεί Φώκαιας 25 την Σάρα, αν θυμάμαι καλά το όνομα, μου είχε ζητήσει και μένα γλειφιτζούρι.
Jason Lee Son
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 582
- Πόντοι
- 301
Δεν την ξέρωη ριτα φωκαιας 19 σαρεσει εμφανησιακα?
Studiakias99
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 494
- Πόντοι
- 26
ααα οκΔεν την ξέρω
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.080
- Πόντοι
- 3.246
Πέρασμα πριν λίγο
με Άντζελα κοντοπούτανο στο φυλής 69 όροφο έχει πάρει μερικά κιλάκια που της φαίνονται γιατί είναι κοντούλα αλλά οι βυζάρες θεσπέσιες! Αυτό που με τραβάει σ αυτήν είναι το αργό και βασανιστικό τσιμπούκι της και το οτι η πούτσα φαίνεται τεράστια στο μικροσκοπικό στοματάκι της
με Άντζελα κοντοπούτανο στο φυλής 69 όροφο έχει πάρει μερικά κιλάκια που της φαίνονται γιατί είναι κοντούλα αλλά οι βυζάρες θεσπέσιες! Αυτό που με τραβάει σ αυτήν είναι το αργό και βασανιστικό τσιμπούκι της και το οτι η πούτσα φαίνεται τεράστια στο μικροσκοπικό στοματάκι της
giorgos_07
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 403
- Πόντοι
- 311
Τι ωρες ειναι εκει φιλε μου?Διπλό χτύπημα σήμερα σε δίπλα δίπλα πόρτες Φιλιππίδου....
Τιμήθηκε νταρντανα Κορίνα και μου έδωσε και φιλάκι διάρκειας στο πουτσοκεφαλο η υπηρεσία
και μετά από λίγη ώρα γυρίσματος για να βαθμολόγησω τσαρδια υπηρεσίες και τεμάχια γύρισα στο δίπλα και
ξεσκιστηκα με Ιλιαννα από Ιταλία...
Είναι δεν είναι Ιταλικά μιλάει πάντως...
Γύρισμα στο τσαρδι μπάνιο και τούφα...
Αυτά αλεπουδιαρηδες....
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Το αλβανακι λες ;Πέρασμα πριν λίγο
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Θα σου ξεπρηστη τύπε έχει τύχη σε φίλο μου , του είχε γίνει μεγάλη σακούλα στα μπαλάκια αλλά του ξαπρηστηκε ξαφνικά !! Υγεία πάνω Π όλαΔεν εμπιστεύομαι το δημόσιο νοσοκομείο, πιθανότατα να βγω άρρωστος απο εκει μεσα.
Τριτη θα παω σε ιδιωτικό
Το περιεργο είναι πως δεν με πονάει καθόλου
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Στο δημόσιο είναι οι χειρότεροι ειδικότητα οι ουρολόγοι κατά 95% δεν θα ασχοληθούν καν !! Σε ξεπετάνε και φεύγεις ! ΥπΡχουν πολλοί και καλού ιδιώτες απλά τα παίρνουν χοντρά !!! Ου ουρολόγοι είναι σαν τους οδοντιάτρους δεν ξέρω το γιατίοτι να ναι
παιζετε με την τυχη σας ορισμενοι λες και τα αρχιδια σας ειναι τριχες που ξαναφυτρωνουν.
Δεν ξερει ο ουρολογος στο δημοσιο που βλεπει 200 ασθενεις σε καθε εφημερια και ξερει ο ιδιωτης...
Τελος παντων, κανε οτι καταλαβαινεις.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.932
- Πόντοι
- 9.846
Περαστικά αδερφε! (η καριολα γαμω το σπίτι της....)Καλησπερα σας , επειτα απο αρκετο καιρο απουσια λογο καποιου ατυχηματος με την μοτοσικλετα εγω σταματημενος στο φαναρι με εναν ντελιβερα διπλα μου και πριν ανοιξει το φαναρι μια μαλακο επεσε επανω μας και μας πεταξε 4 μετρα στον αερα και τους δυο ,ευτυχως η σωματικη ζημια μου λογο κρανους και μπαουλου ηταν μια μικρη μετατοπιση του σπονδυλου Ω και μια αρκετα μεγαλη εκδορα στο δεξι μπρατσο , αυτα για την απουσια μου . (φυσικα τα παντα πληρωθηκαν απο την ασφαλεια ) .Ειπα λοιπον μετα απο καιρο να κανω μια βολτα στα σταυροδρομια Φυλης κ Φωκαιας μπας και βρω κανενα ΝΕΟ και καλο γκροβερακι καθοτι λατρεις της πισω κινησης , αλλα φευ τιποτα το νεο , περασα απο διαφορα αλλα τιποτα δεν μου εκανε κλικ ,και επειδη ηθελα να αδειασω και να μην περπατησω πολυ λογο σπονδυλου εκανα και μπηκα στο Διδυμου 8 οπου πειρα παρουζα τα μιλφακια Ελενη και Βικτωρια πολυ κακες στο διπυρηνο τσιμποκι και σε γενικες γραμμες αρκετα καλες τις πειρα και τις δυο στα τεσσερα εν αλαξ και μετα τελειωτικο στο στομα , χρονος 24 λεπτα γεματα η τσα2 Ολγα δεν ενοχλησε καθολου , περασα καλα , αλλα για γκροβερ πηγα και αλλου κατεληξα , την αλλη φορα που θα μπορω να περπατω χωρις την ενοχληση στην μεση που θα παει ελπιζω να βρω κανε ΝΕΟ γκροβερκι , γιατι ολα τα παλια τα εχω παρει 2και3 φορες . Καλη εβδομαδα και καλα βολια .
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.932
- Πόντοι
- 9.846
Η Σαρα είναι ρε μάγκες 100%. Μην το ψάχνετε παραπέρα. Είναι γνωστή η απαίτηση της για γλυφομούνι χρόνια τώρα! Επίσης ο οίκος της έχει γκρι πορτα!Παίζει να εννοεί Φώκαιας 25 την Σάρα, αν θυμάμαι καλά το όνομα, μου είχε ζητήσει και μένα γλειφιτζούρι.
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.139
- Πόντοι
- 206
Thank you boyΗ Σαρα είναι ρε μάγκες 100%. Μην το ψάχνετε παραπέρα. Είναι γνωστή η απαίτηση της για γλυφομούνι χρόνια τώρα! Επίσης ο οίκος της έχει γκρι πορτα!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις