giorgos_07
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 403
- Πόντοι
- 311
Που την βρισκουμε φιλε μου?το κατέβασε κακήν κακώς ποιος ξέρει πόσα ηλίθια πορνοσχόλια θα δέχτηκε
Που την βρισκουμε φιλε μου?το κατέβασε κακήν κακώς ποιος ξέρει πόσα ηλίθια πορνοσχόλια θα δέχτηκε
Φωκαίας ποσοοο;Η Ρίτα είναι, της έκανες γλειφιτζούρι?
ερευνα μεσω γκουγκλ; ή στα ειπε γιατρος;Με μια έρευνα που έκανα
19Φωκαίας ποσοοο;
Ρε συ τραβα σε ένα εφημερευων και πες ότι σε ποναει. Δεν θα έχει κόσμο. Τριήμερο είναι. Δεν θα περιμενεις πολυ. Μην εισαι απολυτος. Έχουν δει πολλα τα μάτια μου.Με μια έρευνα που έκανα πρόκειται για υδροκηλη.
Ειναι συχνο φαινόμενο και αφορα συσορευση υγρού στον ορχι.
Μια απο της αιτίες μπορεί να είναι η συγκράτηση του οργασμού στο σεξ.
Αν ισχύει αυτό την προηγούμενη εβδομάδα ειχα κουμπωσει 60mg dapoxetine και γαμα για 1μιση ωρα
Δεν εμπιστεύομαι το δημόσιο νοσοκομείο, πιθανότατα να βγω άρρωστος απο εκει μεσα.Ρε συ τραβα σε ένα εφημερευων και πες ότι σε ποναει. Δεν θα έχει κόσμο. Τριήμερο είναι. Δεν θα περιμενεις πολυ. Μην εισαι απολυτος. Έχουν δει πολλα τα μάτια μου.
Φώκαιας 19, προχθές την πήρα το ζήτησε και απο μένα, έφαγε άκυρο γιατί έχει βγάλει κάτι σπυριά στην γύρω περιοχή. Πριν 4 -5 μήνες που της είχα ξεχειλώσει την μούνα ήταν ok.Φωκαίας ποσοοο;
οτι να ναιΔεν εμπιστεύομαι το δημόσιο νοσοκομείο, πιθανότατα να βγω άρρωστος απο εκει μεσα.
Τριτη θα παω σε ιδιωτικό
Το περιεργο είναι πως δεν με πονάει καθόλου
Οπως νομίζεις. Εμείς σου είπαμε παντως. Αυτά ΜΠΟΡΕΙ να είναι θέμα ωρών. Θετικό ότι δεν πονας αλλά κάνε ότι θες. Μεγάλο παιδι είσαι. Αρκεί να μην πεις και την Τρίτη, θα παω Τετάρτη κ. ο. κ.Δεν εμπιστεύομαι το δημόσιο νοσοκομείο, πιθανότατα να βγω άρρωστος απο εκει μεσα.
Τριτη θα παω σε ιδιωτικό
Το περιεργο είναι πως δεν με πονάει καθόλου
Λογω του λεπτου της σωματοτυπου, πιπινοδείχνει το μιλφακι. Εστω και άβυζο.Παιδιά απαντώ και στους δύο σας, δεν ξέρω μέχρι τί ώρα κάθεται,
ελπίζω να κάθεται μια βάρδια για να μην τα φτύσει,
αλλά γενικά είναι στην πρωινή βάρδια έως 16:30 (φαντάζομαι).
Όσον αφορά το πρόγραμμα επειδή εγώ την ξέρω και περνάω χωρίς
να ακούσω ανακοινώσεις (σήμερα είχε άντρα τσα^2) δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι,
δηλαδή ελεύθερο στοματικό & 69 τα έκανε το μιλφάκι.
Εγώ δε θα το έκανα,οι ιερόδουλες είναι εκεί για έναν σκοπό για να ξελαφρωνουν άντρες που δε μπορούν αλλιώς τώρα να πάρω μια καρακάξα Ελληνίδα και να πάω σε πορνη είναι σα να υποτιμάω και κοροϊδεύω τη πόρνη,αυτά τα κάνουν οι γελοίοι χωρίς σοβαρότητα.Επίσης υπάρχει και πιθανότητα να μην είναι καν ζευγάρι!! Προσωπικά άμα είχα τ δυνατότητα με καμιά "φίλη" να τ δοκιμάσω θα τ έκανα άνετα
Καλησπέρα γκουρού του πληρωμένου έρωτα να κάνω μια ερώτηση?η Ναταλία Φώκαιας 17Α λείπει καιρό τώρα από τη φυλής σωστά?ξέρεις πότε γυρνάει?Χωματιανου 11β
Μια χαρά γαμαω και εκτός μπουρδελων αβέρτα..απλά πάω σε μπουρδελα Γτ βλέπω κάτι διαφορετικο..καμία λατίνα/μαύρη κτλπ που εδώ στν Ελλάδα είναι πιο δύσκολο να βρεις.αμα δν ξέρεις μην λες πολλάΜε τι ανθρώπους ζούμε ανάμεσα,είναι δυνατόν τώρα ζευγάρι να πηγαίνει σε ιερόδουλη?τα ζευγάρια το κάνουν μεταξυ τους και τέλος δε πάνε σε ιεροδουλες.Σε ιεροδουλες πάνε μόνο όσοι δε μπορούν να γαμησουν εκτός ή οι παντρεμένοι που άμα είσαι παντρεμένος είναι σα να μη έχεις πλέον.Αυτές οι 2 κατηγορίες πάνε,τώρα να πάει ζευγάρι το θεωρώ τραγικό επιηκως.
Στα μπουρδέλα έχει ελάχιστες μαύρες και λατινες ήρθαν φετος τόσα χρόνια που πας δε είχε ξύπνα,δε με πείθεις καθόλου,οποίος πάει σε μπουρδέλα τουλάχιστον φτηνά μες στη πακιστανια και γερουσία και γύφτους είναι γιατί έξω δε τον χώνει ούτε με αίτηση.Μια χαρά γαμαω και εκτός μπουρδελων αβέρτα..απλά πάω σε μπουρδελα Γτ βλέπω κάτι διαφορετικο..καμία λατίνα/μαύρη κτλπ που εδώ στν Ελλάδα είναι πιο δύσκολο να βρεις.αμα δν ξέρεις μην λες πολλά
Το αγγίζεις κ πονάει?εάν ναι ετοιμάσου για αντιβιοτικά χάπια και ενέσεις.το ίδιο έπαθα κ εγώ, είναι ένα μικρόβιο που "φράζει" εκεί που γίνεται η παραγωγή σπέρματος(κάπως έτσι μου το περίγραψε ο ουρολόγος)Σήμερα παρατήρησα πως το αριστερό μου αρχίδι εχει γινει μπλέ και ειναι πρησμένο.
Προσοχη μάγκες.
Νεότερα απο βδομάδα που θα επισκεφθώ ουρολόγο
Μελανιασμένα αρχιδια μόνο ο μεγιστος Αρχοντας Κμαν εχει...Σήμερα παρατήρησα πως το αριστερό μου αρχίδι εχει γινει μπλέ και ειναι πρησμένο.
Προσοχη μάγκες.
Νεότερα απο βδομάδα που θα επισκεφθώ ουρολόγο
Επειδή τυγχάνει παντρεμένος και που και που γαμαω και τη γυναίκα μου δεν έχω κάνει ποτέ γλυφομουνι σε πουταναΗ Ρίτα είναι, της έκανες γλειφιτζούρι?