Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.414
- Πόντοι
- 2.036
Πέρασα χθές να δώ αν έχει επιστρέψει χωρίς να έχω διαβάσει, 7 πάκια και εγώ στο σαλόνι δεν πρόλαβα, τα ίδια και στην Βανέσα 6+ άτομα σαλόνι μόνο που μάλλον ήταν Ουζμπέκοι ή Βρωμά οι περισσότεροι.Επιστροφή της Ναταλιτσας στο Ιας 27 υπόγειο. Γλυκιά οπως πάντα. Νομιζω παχυνε κατα μισό κιλό οταν την σηκωσα στην αγκαλιά μου.
'Εζεχναν τόσο πολύ που δεν επιχείρησα κάν, αν και είχε δωμάτιο, πραγματικά οι κοπέλες όπως η Ναταλία και η Βανέσα που είναι και λίγο εμφανίσιμες και έχουν πελατεία είναι ήρωες που αντέχουν αυτή την βρώμα ...
Καταθεση στην Στέλλα στο Ιάσωνος 43. Ξανθια με τσουπωτο κωλο και μπούτια.
Η γυναίκα εχει ψυχολογικά και είναι φολα. Εφυγα αχυστος.
Θα ανεβασω μια μικρη κριτικη αύριο να υπαρχει στο αρχείο.
Λιγο πιο πριν ενας πελατης ζητουσε χρήματα πισω επειδη τον αφησε αχυστο η Ιωαννα απο τη Λιβαδειά....
Η Μιρέλα παλι την ειδα μετά απο καιρό εχει πέσει αρκετά σε εμφανιση εχει κανει μεγαλη μπακα και εχει μπαταλεψει.
Κατα διαόλου παει ο οίκος...
Για την γιαγιά Ελενη δεν το συζητάω...
Τελικα η πιο όμορφη εκει μεσα ειναι η Μάγκυ η Κύπρια.
Η τσατσά ήταν κατηγορηματική την Παρασκευή που πέρασα "Η Μάγκυ πήγε πίσω στην οικογένεια της και δεν θα επιστρέψει, καιρός ήταν" τώρα πόσο ισχύει στο σύνολο της αυτή η πρόταση δεν γνωρίζω :SΕ ναι η μονη που αξιζει εκει μεσα ειναι η Μαγκυ....ολες οι αλλες ειναι για αποσυρση...εδω που τα λεμε και η Μαγκυ αν και καλη δεν ειναι και πολυ καθαρη...τρωγεται παντως το κοριτσι....
Γενικά πολύς κόσμος χθες, όπου μπήκα και είχε ή κάποια νέα ή κάποια εμφανίσιμη περίμεναν ορδές (κυρίως αλλοδαπών) μια Λατίνα στο Μ.Α 21 βγήκε σαλόνι και τρόμαξε από όλες τις σκατόφατσες