Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 250 άτομα (27 μέλη και 223 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Εαν και δεν ειναι τσεχα καλη ειναι στο δωματιο τα αρνητικα κατε εμενα ειναι οτι βαζει αρκετο τζελ παραπανο και παιζει και λιγο θεατρακι!!!
Βέβαια, σαν τις γατούλες σου καμία άλλη.

Mikess

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2023
Like
343
Πόντοι
21
Εαν και δεν ειναι τσεχα καλη ειναι στο δωματιο τα αρνητικα κατε εμενα ειναι οτι βαζει αρκετο τζελ παραπανο και παιζει και λιγο θεατρακι!!!
Καλά... Σιγά μην είναι τσέχα χαχαχα.

Τζελ νορμάλ. Το θέατρο ναι... Αλλά καλύτερα από κομοδίνο χαχαχα

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Επαναληπτικη συνάντηση με τη Μπελα στο Ιάσωνος 44,όπως και τις προηγούμενες φορές πολύ καλή,απλό πρόγραμμα αλλά πολύ καλή μέσα,όμορφη για τα γούστα μου,πρέπει όμως να κάνει λίγα σκουατ γιατί από κατασκευής έχει φλατ κωλο.
Αφού τον έφαγε καλά βογκαγε τόσο δυνατά που η τσατσά χτύπησε τη πόρτα να δει αν όλα πάνε καλά,την καθυσηχασε ότι όλα είναι οκ.Οταν τελειώσαμε άνοιξε τη πόρτα και η τσα ήταν απ' έξω,κάτι της είπε στα ρωσικά και αμέσως η τσα μπουκάρε στο δωμάτιο κοιτοντας τη ημικαυλωμενη πουτσα μου με τα σάλια της να τρέχουν.Τι έγινε τη ρωτάω,να καθαρίσω το δωμάτιο μπήκα κάνε δουλειά σου ÷) ψάχνετε το πούρο για όποιον ενδιαφέρεται.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.594
Πόντοι
32.478
Επαναληπτικη συνάντηση με τη Μπελα στο Ιάσωνος 44,όπως και τις προηγούμενες φορές πολύ καλή,απλό πρόγραμμα αλλά πολύ καλή μέσα,όμορφη για τα γούστα μου,πρέπει όμως να κάνει λίγα σκουατ γιατί από κατασκευής έχει φλατ κωλο.
Αφού τον έφαγε καλά βογκαγε τόσο δυνατά που η τσατσά χτύπησε τη πόρτα να δει αν όλα πάνε καλά,την καθυσηχασε ότι όλα είναι οκ.Οταν τελειώσαμε άνοιξε τη πόρτα και η τσα ήταν απ' έξω,κάτι της είπε στα ρωσικά και αμέσως η τσα μπουκάρε στο δωμάτιο κοιτοντας τη ημικαυλωμενη πουτσα μου με τα σάλια της να τρέχουν.Τι έγινε τη ρωτάω,να καθαρίσω το δωμάτιο μπήκα κάνε δουλειά σου ÷) ψάχνετε το πούρο για όποιον ενδιαφέρεται.
Γιατί δεν της τον έδωσες λοιπόν; Aυτήν ακόμα και οι μιλφογκιλφάκηδες δεν κάνουν ψυχικό.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
Φωτεινη η αδυνατη από Ιασωνος 44? Ξερει κάποιος τι ωρες δουλευει?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
β βαρδια απογευμα.
με επιφυλαξη θα ελεγα μετα τις 17.00-18.00, για να εισαι σιγουρος πηγαινε 19.00 και μετα

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Συνήθως στη δεύτερη βάρδια, δηλαδή μετά τις 5μ.μ.
Το δικό μου πρωινό στανταράκι με άφθονα και φρέσκα μουνόζουμα είναι η Καρίνα στο διπλανό Ιάσονος 46 όροφος,με καυλώνει που καυλώνει και είμαστε ευχαριστημένοι αμφότεροι! Μόλις τώρα βγήκα από κει,θα δουλέψει μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα και θα φύγει για τρεις εβδομάδες.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Για τη τσατσά δε πήγες μωρή λουκρητία ? Παραδέξου το.
Έχεις πλάκα ωρέ κλωνο pfustler. Κάνεις like στα τραβελονήματα
και μετά μπαίνεις δήθεν νταής στην ημερήσια των μπου. για να το παίξεις,στρέιτ. Έτσι για το ξεκάρφωμα :cheesy:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Καλά... Σιγά μην είναι τσέχα χαχαχα.

Τζελ νορμάλ. Το θέατρο ναι... Αλλά καλύτερα από κομοδίνο χαχαχα
Ρώτα την που είναι το Κάρλο Βιβάρι να δούμε τι θα σου πει

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.454
Πόντοι
2.036
Δεν ξαναμπαίνω σε αυτόν τον οίκο, δεν με αφήνει να φύγω ποτέ, είχα πάει για επαναληπτική με την Ντανιέλα αλλά άλλαξα γνώμη όταν την είδα να είναι ημι-κοιμισμένη στο σαλονάρισμα, ε, η τσατσά δεν με άφησε να φύγω 3-4 λεπτά με κράταγε απο τα μπράτσα ...

Τελευταία τροποποίηση:

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.566
Πόντοι
746
Ωπ γύρισε η Λάνα στο 73β???

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δεν ξαναμπαίνω σε αυτόν τον οίκο, δεν με αφήνει να φύγω ποτέ, είχα πάει για επαναληπτική με την Ντανιέλα αλλά άλλαξα γνώμη όταν την είδα να είναι ημι-κοιμισμένη στο σαλονάρισμα, ε, η τσατσά δεν με άφησε να φύγω 3-4 λεπτά με κράταγε απο τα μπράτσα ...
Μου είχε τύχει και εμένα ..κράταγα τσιγάρο στο χέρι …μου κράταγε το αριστερό χέρι … κάνω μια κινήσει φαταλιτη αλά Σάμπ ζερο …κυκλικά και έφτασα το τσιγάρο στο πηγούνι της ..της λέω προσεχε θα σε κάψω …και με άφησε …!!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.786
Πόντοι
3.246
η κυρα Νέλλη λες η ξανθιά
με τα
μεγάλα
μαστάρια και τις μακριές φούστες;

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.566
Πόντοι
746
Πήγαινα για Λάνα και δοκιμάστηκε Χαϊατ τελικά στο Λιοσίων 73β. Η συνέχεια στην κριτική, όταν με το καλό ανέβει.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Πήγαινα για Λάνα και δοκιμάστηκε Χαϊατ τελικά στο Λιοσίων 73β. Η συνέχεια στην κριτική, όταν με το καλό ανέβει.
Φίλε μήπως πέρασες κ απ το δίπλα 73α που έχει μια Λίζα να μας πεις τι λέει από εμφάνιση?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom