Καλά... Σιγά μην είναι τσέχα χαχαχα.Εαν και δεν ειναι τσεχα καλη ειναι στο δωματιο τα αρνητικα κατε εμενα ειναι οτι βαζει αρκετο τζελ παραπανο και παιζει και λιγο θεατρακι!!!
Τζελ νορμάλ. Το θέατρο ναι... Αλλά καλύτερα από κομοδίνο χαχαχα
Καλά... Σιγά μην είναι τσέχα χαχαχα.Εαν και δεν ειναι τσεχα καλη ειναι στο δωματιο τα αρνητικα κατε εμενα ειναι οτι βαζει αρκετο τζελ παραπανο και παιζει και λιγο θεατρακι!!!
Γιατί δεν της τον έδωσες λοιπόν; Aυτήν ακόμα και οι μιλφογκιλφάκηδες δεν κάνουν ψυχικό.Επαναληπτικη συνάντηση με τη Μπελα στο Ιάσωνος 44,όπως και τις προηγούμενες φορές πολύ καλή,απλό πρόγραμμα αλλά πολύ καλή μέσα,όμορφη για τα γούστα μου,πρέπει όμως να κάνει λίγα σκουατ γιατί από κατασκευής έχει φλατ κωλο.
Αφού τον έφαγε καλά βογκαγε τόσο δυνατά που η τσατσά χτύπησε τη πόρτα να δει αν όλα πάνε καλά,την καθυσηχασε ότι όλα είναι οκ.Οταν τελειώσαμε άνοιξε τη πόρτα και η τσα ήταν απ' έξω,κάτι της είπε στα ρωσικά και αμέσως η τσα μπουκάρε στο δωμάτιο κοιτοντας τη ημικαυλωμενη πουτσα μου με τα σάλια της να τρέχουν.Τι έγινε τη ρωτάω,να καθαρίσω το δωμάτιο μπήκα κάνε δουλειά σου ÷) ψάχνετε το πούρο για όποιον ενδιαφέρεται.
Πήγαινε εσύ ψηλεΓιατί δεν της τον έδωσες λοιπόν; Aυτήν ακόμα και οι μιλφογκιλφάκηδες δεν κάνουν ψυχικό.
Εγώ είπα δεν κάνω ψυχικό.Πήγαινε εσύ ψηλε
Εγώ είπα δεν κάνω ψυχικό.
ειν αυτό που λέει πάρκο ΦΙΞ Κλωναρίδη ;ύψος
πάρκο φιξ θα τις δεις μετά τις 12 το βράδυ
β βαρδια απογευμα.Φωτεινη η αδυνατη από Ιασωνος 44? Ξερει κάποιος τι ωρες δουλευει?
Συνήθως στη δεύτερη βάρδια, δηλαδή μετά τις 5μ.μ.Φωτεινη η αδυνατη από Ιασωνος 44? Ξερει κάποιος τι ωρες δουλευει?
Έχεις πλάκα ωρέ κλωνο pfustler. Κάνεις like στα τραβελονήματαΓια τη τσατσά δε πήγες μωρή λουκρητία ? Παραδέξου το.
Ρώτα την που είναι το Κάρλο Βιβάρι να δούμε τι θα σου πειΚαλά... Σιγά μην είναι τσέχα χαχαχα.
Τζελ νορμάλ. Το θέατρο ναι... Αλλά καλύτερα από κομοδίνο χαχαχα
Δεν ξαναμπαίνω σε αυτόν τον οίκο, δεν με αφήνει να φύγω ποτέ, είχα πάει για επαναληπτική με την Ντανιέλα αλλά άλλαξα γνώμη όταν την είδα να είναι ημι-κοιμισμένη στο σαλονάρισμα, ε, η τσατσά δεν με άφησε να φύγω 3-4 λεπτά με κράταγε απο τα μπράτσα ...Επαναληπτικη συνάντηση με τη Μπελα στο Ιάσωνος 44,όπως και τις προηγούμενες φορές πολύ καλή,απλό πρόγραμμα αλλά πολύ καλή μέσα,όμορφη για τα γούστα μου,πρέπει όμως να κάνει λίγα σκουατ γιατί από κατασκευής έχει φλατ κωλο.
Αφού τον έφαγε καλά βογκαγε τόσο δυνατά που η τσατσά χτύπησε τη πόρτα να δει αν όλα πάνε καλά,την καθυσηχασε ότι όλα είναι οκ.Οταν τελειώσαμε άνοιξε τη πόρτα και η τσα ήταν απ' έξω,κάτι της είπε στα ρωσικά και αμέσως η τσα μπουκάρε στο δωμάτιο κοιτοντας τη ημικαυλωμενη πουτσα μου με τα σάλια της να τρέχουν.Τι έγινε τη ρωτάω,να καθαρίσω το δωμάτιο μπήκα κάνε δουλειά σου ÷) ψάχνετε το πούρο για όποιον ενδιαφέρεται.
Μου είχε τύχει και εμένα ..κράταγα τσιγάρο στο χέρι …μου κράταγε το αριστερό χέρι … κάνω μια κινήσει φαταλιτη αλά Σάμπ ζερο …κυκλικά και έφτασα το τσιγάρο στο πηγούνι της ..της λέω προσεχε θα σε κάψω …και με άφησε …!!Δεν ξαναμπαίνω σε αυτόν τον οίκο, δεν με αφήνει να φύγω ποτέ, είχα πάει για επαναληπτική με την Ντανιέλα αλλά άλλαξα γνώμη όταν την είδα να είναι ημι-κοιμισμένη στο σαλονάρισμα, ε, η τσατσά δεν με άφησε να φύγω 3-4 λεπτά με κράταγε απο τα μπράτσα ...
η κυρα Νέλλη λες η ξανθιάΕπαναληπτικη συνάντηση με τη Μπελα στο Ιάσωνος 44,όπως και τις προηγούμενες φορές πολύ καλή,απλό πρόγραμμα αλλά πολύ καλή μέσα,όμορφη για τα γούστα μου,πρέπει όμως να κάνει λίγα σκουατ γιατί από κατασκευής έχει φλατ κωλο.
Φίλε μήπως πέρασες κ απ το δίπλα 73α που έχει μια Λίζα να μας πεις τι λέει από εμφάνιση?Πήγαινα για Λάνα και δοκιμάστηκε Χαϊατ τελικά στο Λιοσίων 73β. Η συνέχεια στην κριτική, όταν με το καλό ανέβει.
Φίλε μήπως πέρασες κ απ το δίπλα 73α που έχει μια Λίζα να μας πεις τι λέει από εμφάνιση?
Ναι είναι όμορφη Ρουμάνα, καστανή, αρχοντική, ωραίο σώμα φάτσα, κώλο καλό, βυζάκια 2αρια ύψος 1,69,1,70, πόδια σωστά.Φίλε μήπως πέρασες κ απ το δίπλα 73α που έχει μια Λίζα να μας πεις τι λέει από εμφάνιση?