Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 243 άτομα (15 μέλη και 228 επισκέπτες)

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Ξέρουμε αν δουλεύει ακόμα Λιοσίων η Ιζαμπέλα ; Και αν ναι τι ώρα περίπου; Θέλω να πάω σήμερα

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Αυριο πρωινη και απογευματινη βαρδυα θα δουλευουν στο Φυλης 66 οι καυτες γατουλες Ειρηνη και Σοφια.
Φραπουτσίνε...; τώρα που ξέμπλεξες με ψιψινέλ κι έγινες κολαούζος της σόφι, ψήστην να γυρίσει μόνιμα στην απογευματινή και μόλις πάρω ίνστα θα σου στέλνω πειρατικά το feed της, για να παίρνεις ματι!:wink:
θα είναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ να ούμε...:confused:

pannnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Ρε μαγκες θελω τα φωτα σας,περασα απο διδυμου 18α πριν κανα 10λεπτο και ειναι κλειστο.Εχει σημειωμα στη πορτα οτι η αλιονα εχει ρεπο αλλα λεει μεχρι 1/4 αλλα εχουμε 5 σημερα.Εχετε καμια ιδεα τι παιζει και ειναι κλειστα;

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Τρίτη 04 Απριλίου 2023
Φυλής 69 Β πρωινή βάρδια

Πήγα μα΄γκες προς το τέλος και πήρα
την γλυκιά ρωσόφωνη Βίκυ !

Πολύ σέξυ, υπέροχο δέρμα,
μουνάκι εξαίσιο,
της τον έχωσα τέρμα βαθιά και
την έχυσα την κάβλα !

Οι ρωσόφωνες γυναίκες είναι ο επί γης Παράδεισος της κα΄βλας !

1000_F_127305635_stp4e3EZQqc81BOMUloJ15812VrweIMN.jpg
Μπουρδελιάρη με ονοματεπώνυμο αν δύνασαι κάνε περιγραφή σώμα και πες πόσο χρονών είναι.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Μπουρδελιάρη με ονοματεπώνυμο αν δύνασαι κάνε περιγραφή σώμα και πες πόσο χρονών είναι.
Είναι γύρω στα 27 , μάλλον, η Βίκυ , όμορφο πρόσωπο
και έχει καλό σώμα λεπτό, μέτριο ανα΄στημα.
Πολύ ωραίο δέρμα,
Πολύ γλυκιά .

Πήγαινε να τη δεις αρχηγέ !
ΔΕΝ πληρώνεις είσοδο όπως στο στριπ κλαμπ!

:2funny: :2funny:

Στο Κολωνου 32 είναι μια ΜΟΥΝΑΡΑ Ουκρανή
και ζητάει 20 ευρώ, αλλά είναι δυνατή !

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Πολύ ωραίο δέρμα,
Πολύ γλυκιά .

βυζι έχει η Βικυ;

Ποια 'μουνάρα' λες ;Αυτή από Ρ το ονομα; Η 30αρα με τα πλαστικά βυζιά και τα κάστανα μαλλια;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ρε μαγκες θελω τα φωτα σας,περασα απο διδυμου 18α πριν κανα 10λεπτο και ειναι κλειστο.Εχει σημειωμα στη πορτα οτι η αλιονα εχει ρεπο αλλα λεει μεχρι 1/4 αλλα εχουμε 5 σημερα.Εχετε καμια ιδεα τι παιζει και ειναι κλειστα;
Μπορεί να έχεζε...!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Απλά η επιστροφή θα ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο. :P

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Πριν μια ώρα ... Φώκαιας 19 μόλις ξεκίνησε η Ρίτα ... Στο 13 κάτω η Έμμυ το νινι από Λιοσίων 73... Διδύμου 22 ανοικτό μόνο το κάτω με Ελένη μιλφογκιλφ σκιννυ μελαχρινή με κάπως κοντό μαλλί ... Το 27 κλειστό... Και στο μεταξύ το Ιάσονος 44 οροφος η φωτεινή... Στο Μ Άλεξ 28 η ειρήνη γνωστή Ντιβα του μαγαζιού με διπλό δωμάτιο... Ελάτε μετά είπε η τσα....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
κατι γινεται στο μεταξι και εχει κινηση παντου, και η πειραιως λογω ολυμπιακου πανε σαν χελωνες...
Οσοι ειστε με αμαξι πηγαιντε αυριο προς τα εκει καλυτερα

• Like
Αντιδράσεις: Mike_k
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.758
Πόντοι
3.246
Πολύ ωραίο δέρμα,
Πολύ γλυκιά .

η Βίκυ τα
έχει
πατημένα τα 35!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αφού πουλάει το κορμί της το συμφέρον της είναι να το παρουσιάζει όσο το δυνατόν πιο σεξουαλικό και θελκτικό. Σίγουρα μια γυναίκα που βγαίνει με παντόφλες δεν θα τραβήξει το βλέμμα του πελάτη που δεν την ξέρει. Ούτε εάν βγει ξυπόλητη που και αυτό το κάνουν κάποιες. Είναι και θέμα γούστου του πελάτη, τι τον φτιάχνει. Εμένα ας πούμε δεν μου αρέσει να σαλονάρει γυμνή που και αυτό το κάνουν μερικές. Δηλαδή νομίζουν ότι δεν έχουμε ξαναδεί γυμνή γυναίκα και θα μας ρίξουν; Μου αρέσει το σέξυ και πρόστυχο μαζί. Εσώρουχα , ζαρντιέρες, μποτες, γόβες, τέτοια πράγματα. Τώρα μία που την ξέρεις και είσαι πελάτης σίγουρα δεν δίνεις σημασία πως θα βγει στο σαλόνι. Αλλά εάν δεν την ξέρεις για μένα παίζει ρόλο πως θα βγει στο σαλόνι.
Εγώ τρελένομε όταν σαλοναρι η Βίκη με της παντόφλες της …. Τελευταία φορά που την πείρα πριν πολύ καιρό 56;;αν θυαμαμε καλά …την έστησα στα 4 γαμουσα δυνατά και με το ένα χέρι τις έδινα κολοσκαμπιλα που τα γούσταρε …και στο αριστερό χέρι κράταγα την πα ντοφλα της και την μυρηζα ( αυτό έγινε ύστερα από συνεννόηση μεταξύ μας πριν καν πηδηχτουμε )έχυσα ποτάμια μειλαμε ……. Αυτή η εσάνς Ποδαριλας αναμεμιγμένης με φτηνό άρωμα ….και σε συνδιασμο αυτό το φιδίσιο κορμακι της και αυτά τα λεπτά και μακρυά δάχτυλα των ποδιών της … που μπαίνουν σε αυτά τα παντοφλακια με έκανε και έβγαλα τόνους σπέρματος !!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ρε μάγκες μια μιλφαρα Αλεξανδρα στο Φωκαιας 17 ισόγειο που κάνει φουλ πλην γκροβερ την έχει παρει κανένας;
Πρωινή βαρδια.
Με παρακαλουσε χθες στο σαλόνι, εκανα τσάρκα για να περάσει η ώρα, να της χυσω το στόμα!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.531
Πόντοι
32.478
Ρε μάγκες μια μιλφαρα Αλεξανδρα στο Φωκαιας 17 ισόγειο που κάνει φουλ πλην γκροβερ την έχει παρει κανένας;
Πρωινή βαρδια.
Με παρακαλουσε χθες στο σαλόνι, εκανα τσάρκα για να περάσει η ώρα, να της χυσω το στόμα!
Είναι η Αγγέλα από Διδύμου 20. Δεν λέει και πολλα. Την περίμενα καλύτερη. Έχω ανεβάσει κριτική.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.531
Πόντοι
32.478
Εγώ τρελένομε όταν σαλοναρι η Βίκη με της παντόφλες της …. Τελευταία φορά που την πείρα πριν πολύ καιρό 56;;αν θυαμαμε καλά …την έστησα στα 4 γαμουσα δυνατά και με το ένα χέρι τις έδινα κολοσκαμπιλα που τα γούσταρε …και στο αριστερό χέρι κράταγα την πα ντοφλα της και την μυρηζα ( αυτό έγινε ύστερα από συνεννόηση μεταξύ μας πριν καν πηδηχτουμε )έχυσα ποτάμια μειλαμε ……. Αυτή η εσάνς Ποδαριλας αναμεμιγμένης με φτηνό άρωμα ….και σε συνδιασμο αυτό το φιδίσιο κορμακι της και αυτά τα λεπτά και μακρυά δάχτυλα των ποδιών της … που μπαίνουν σε αυτά τα παντοφλακια με έκανε και έβγαλα τόνους σπέρματος !!
Καλά ξηγήθηκες. Εγώ λέω να πάω και να της ρίχνω κωλοσκάμπιλα με την παντόφλα της.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Είναι η Αγγέλα από Διδύμου 20. Δεν λέει και πολλα. Την περίμενα καλύτερη. Έχω ανεβάσει κριτική.
Μόνο που αλλάζει μαγαζί μια κοπέλα, τόσος κόσμος τη βλέπει πρώτη φορά.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.531
Πόντοι
32.478
Μόνο που αλλάζει μαγαζί μια κοπέλα, τόσος κόσμος τη βλέπει πρώτη φορά.
ούτε εγώ την ήξερα, πρώτη φορά την είδα. Άλλοι το έγραψαν ποιά είναι. Όπως και η Κλεοπάτρα που πριν δούλευε σαν Πάολα

• Like
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
ούτε εγώ την ήξερα, πρώτη φορά την είδα. Άλλοι το έγραψαν ποιά είναι. Όπως και η Κλεοπάτρα που πριν δούλευε σαν Πάολα
Άσε κι εγώ την έχω πατήσει, είχα δει την Κλεοπάτρα και πέρασα νομίζοντας ότι είναι καινούριο φρούτο και δε την αναγνώρισα ότι είναι η Πάολα που είχα γαμήσει 3-4 χρόνια πριν ούτε όταν είχα την κοντινότερη επαφή που θα μπορούσα να έχω. :P

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom