You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Μου είχε τύχει και εμένα ..κράταγα τσιγάρο στο χέρι …μου κράταγε το αριστερό χέρι … κάνω μια κινήσει φαταλιτη αλά Σάμπ ζερο …κυκλικά και έφτασα το τσιγάρο στο πηγούνι της ..της λέω προσεχε θα σε κάψω …και με άφησε …!!Δεν ξαναμπαίνω σε αυτόν τον οίκο, δεν με αφήνει να φύγω ποτέ, είχα πάει για επαναληπτική με την Ντανιέλα αλλά άλλαξα γνώμη όταν την είδα να είναι ημι-κοιμισμένη στο σαλονάρισμα, ε, η τσατσά δεν με άφησε να φύγω 3-4 λεπτά με κράταγε απο τα μπράτσα ...
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.758
- Πόντοι
- 3.246
η κυρα Νέλλη λες η ξανθιάΕπαναληπτικη συνάντηση με τη Μπελα στο Ιάσωνος 44,όπως και τις προηγούμενες φορές πολύ καλή,απλό πρόγραμμα αλλά πολύ καλή μέσα,όμορφη για τα γούστα μου,πρέπει όμως να κάνει λίγα σκουατ γιατί από κατασκευής έχει φλατ κωλο.
Αφού τον έφαγε καλά βογκαγε τόσο δυνατά που η τσατσά χτύπησε τη πόρτα να δει αν όλα πάνε καλά,την καθυσηχασε ότι όλα είναι οκ.Οταν τελειώσαμε άνοιξε τη πόρτα και η τσα ήταν απ' έξω,κάτι της είπε στα ρωσικά και αμέσως η τσα μπουκάρε στο δωμάτιο κοιτοντας τη ημικαυλωμενη πουτσα μου με τα σάλια της να τρέχουν.Τι έγινε τη ρωτάω,να καθαρίσω το δωμάτιο μπήκα κάνε δουλειά σου ÷) ψάχνετε το πούρο για όποιον ενδιαφέρεται.
με τα
μεγάλα
μαστάρια και τις μακριές φούστες;
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 905
- Πόντοι
- 81
Φίλε μήπως πέρασες κ απ το δίπλα 73α που έχει μια Λίζα να μας πεις τι λέει από εμφάνιση?Πήγαινα για Λάνα και δοκιμάστηκε Χαϊατ τελικά στο Λιοσίων 73β. Η συνέχεια στην κριτική, όταν με το καλό ανέβει.
Φίλε μήπως πέρασες κ απ το δίπλα 73α που έχει μια Λίζα να μας πεις τι λέει από εμφάνιση?
Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.518
- Πόντοι
- 746
Ναι είναι όμορφη Ρουμάνα, καστανή, αρχοντική, ωραίο σώμα φάτσα, κώλο καλό, βυζάκια 2αρια ύψος 1,69,1,70, πόδια σωστά.Φίλε μήπως πέρασες κ απ το δίπλα 73α που έχει μια Λίζα να μας πεις τι λέει από εμφάνιση?
Απλά όπως έγραψα και τη κριτική, είχε ένα ύφος χιλίων καρδιναλίων. Σαν και μένα μόνο στα μπουρδέλα και επειδή πληρώνεις θα γαμησεις φάση. Και κάνει τρομπόνι με προφυλακτικό.
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 905
- Πόντοι
- 81
Νομίζω δεν είναι καινούργια κ έχω ακούσει καλά λόγια..Δηλαδή εσύ δεν πέρασες επειδή δεν κάνει ελεύθερο στοματικό η επειδή το παίξε και λίγο ντίβα?Ναι είναι όμορφη Ρουμάνα, καστανή, αρχοντική, ωραίο σώμα φάτσα, κώλο καλό, βυζάκια 2αρια ύψος 1,69,1,70, πόδια σωστά.
Απλά όπως έγραψα και τη κριτική, είχε ένα ύφος χιλίων καρδιναλίων. Σαν και μένα μόνο στα μπουρδέλα και επειδή πληρώνεις θα γαμησεις φάση. Και κάνει τρομπόνι με προφυλακτικό.
Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.518
- Πόντοι
- 746
Και για τα δύο.Νομίζω δεν είναι καινούργια κ έχω ακούσει καλά λόγια..Δηλαδή εσύ δεν πέρασες επειδή δεν κάνει ελεύθερο στοματικό η επειδή το παίξε και λίγο ντίβα?
VasilhsEb13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Εντάξει μάγκες είπαμε οκ έχουμε ξεφύγει..τι βρωμια και δυσωδία είναι αυτή .μιλάτε κιόλας για ακποτο τσιμπουκι..πάμε και καθόμαστε εκεί που έχει ιδρώσει ο άλλος και εκεί που ο Πακιστανός έχει αφήσει σκατογραμη με τν κωλο τ..αν είναι δυνατόν.
Δν αλλάζουν ποτέ σεντόνια αν δν έχουν λερωθεί σοβαρά.
Αλήθεια σκέφτομαι να φέρνω δικό μ σεντόνι..
Μερικοί που ζητάτε 69 και ακαποτες πίπες σας έχει βαρέσει για τ καλά..η υγεία πάνω από όλα μάγκες.
Μερικοί που ζητάτε 69 και ακαποτες πίπες σας έχει βαρέσει για τ καλά..η υγεία πάνω από όλα μάγκες.
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Αν λέμε την ίδια Λίζα πού εμφανίζεται αρεα καί που στο 73 , όντως αρχοντωγυνεκα..Ναι είναι όμορφη Ρουμάνα, καστανή, αρχοντική, ωραίο σώμα φάτσα, κώλο καλό, βυζάκια 2αρια ύψος 1,69,1,70, πόδια σωστά.
Κάνει και επαρχία τουρ,.
Μέσα καμία σχέση είναι πολύ ζέστη και περνάς καλά παρά την ακα πίπα πού δεν κάνει.
Εγώ θα την πρότεινα.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.481
- Πόντοι
- 2.836
Αλβανιδα είναι αλλά αποτελεί καλή επιλογή από τη χωματερή που επικρατεί την συγκεκριμένη χρονική περίοδο στην περιοχή.....Καλά... Σιγά μην είναι τσέχα χαχαχα.
Τζελ νορμάλ. Το θέατρο ναι... Αλλά καλύτερα από κομοδίνο χαχαχα
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.481
- Πόντοι
- 2.836
Πολύ καλή..... εμφανισιακά μοιάζει με την ηθοποιό Νικολέτα Ράλλη σε πολύ νεότερη έκδοση. Ρουμάνα με ισπανικό στο πρόγραμμα. Έχω μια κριτική για αυτη .Διαβάζεις βλέπεις περνάς ή προσπερνάς....Τώρα για το υφακι εγώ δεν είδα κάτι.....αλλα μην μασάς όλες οι Ρουμανες ιερόδουλες κ μη το ίδιο ύφος έχουν για τους Έλληνες....Φίλε μήπως πέρασες κ απ το δίπλα 73α που έχει μια Λίζα να μας πεις τι λέει από εμφάνιση?
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 905
- Πόντοι
- 81
Φίλε διάβασα την κριτική σου πέρασες πολύ καλά θε περάσω κ εγώ μια βόλτα να την τσεκάρω ελπίζω να βρούμε στανταρακι παλιά αυτά τα 2 στούντιο είχαν πολύ όμορφα κορίτσια και σε υπηρεσίες τώρα έχει πέσει πολύ το επίπεδο κ είναι κρίμα γιατί είναι καθαροι οίκοι και οι δύο..Πολύ καλή..... εμφανισιακά μοιάζει με την ηθοποιό Νικολέτα Ράλλη σε πολύ νεότερη έκδοση. Ρουμάνα με ισπανικό στο πρόγραμμα. Έχω μια κριτική για αυτη .Διαβάζεις βλέπεις περνάς ή προσπερνάς....Τώρα για το υφακι εγώ δεν είδα κάτι.....αλλα μην μασάς όλες οι Ρουμανες ιερόδουλες κ μη το ίδιο ύφος έχουν για τους Έλληνες....
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.871
- Πόντοι
- 456
Όξω πούστη , γράψε μας για το τηλέφωνο του ντους που σου χωσε η τσατσα στο βρωμόκωλο σου ...Έχεις πλάκα ωρέ κλωνο pfustler. Κάνεις like στα τραβελονήματα
και μετά μπαίνεις δήθεν νταής στην ημερήσια των μπου. για να το παίξεις,στρέιτ. Έτσι για το ξεκάρφωμα
Το απέφυγες ευγενικά κιαυτό ????
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 2.477
Κανε την φαση σου ορθιος ρεΕντάξει μάγκες είπαμε οκ έχουμε ξεφύγει..τι βρωμια και δυσωδία είναι αυτή .μιλάτε κιόλας για ακποτο τσιμπουκι..πάμε και καθόμαστε εκεί που έχει ιδρώσει ο άλλος και εκεί που ο Πακιστανός έχει αφήσει σκατογραμη με τν κωλο τ..αν είναι δυνατόν.
τυπε!
ποιος σε εμποδιζει;
εχεις και ενα θετικο επισης, οσο γαμας θα φορας και τα παπουτσα σου και δεν θα ακουμπησουν και οι καλτσες σου στο πατωμα που σταζουν τα χυσα του καθενος, γιατι να εισαι σιγουρος οτι ουτε σφουγγαριζουν!!!
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.369
- Πόντοι
- 4.746
Είμαι και πούστης , γράψε μας το τηλέφωνο σου
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.369
- Πόντοι
- 4.746
Εδώ πέφτουν ακα γκαμήσια. Στα άφιλτρα τσιμπούκια με τα 69αρια είσαι ακομή εσύ. Όσο για τα φρεσκοσιδερωμένα σεντόνια της γιαγιάς που μυρίζουν άνοιξη. Υπάρχουν μόνο σε διαφήμισηΑλήθεια σκέφτομαι να φέρνω δικό μ σεντόνι..
Μερικοί που ζητάτε 69 και ακαποτες πίπες σας έχει βαρέσει για τ καλά..η υγεία πάνω από όλα
Τελευταία τροποποίηση:
Στα αγκύρας 12 και 9, η βίκα που λέει στα προγράμματα είναι η βικτώρια απο Διδυμου 27;
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 162
- Like
- 20.537
- Πόντοι
- 32.478
ΝαιΣτα αγκύρας 12 και 9, η βίκα που λέει στα προγράμματα είναι η βικτώρια απο Διδυμου 27;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις