Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (25 μέλη και 241 επισκέπτες)

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Ωπ γύρισε η Λάνα στο 73β???

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δεν ξαναμπαίνω σε αυτόν τον οίκο, δεν με αφήνει να φύγω ποτέ, είχα πάει για επαναληπτική με την Ντανιέλα αλλά άλλαξα γνώμη όταν την είδα να είναι ημι-κοιμισμένη στο σαλονάρισμα, ε, η τσατσά δεν με άφησε να φύγω 3-4 λεπτά με κράταγε απο τα μπράτσα ...
Μου είχε τύχει και εμένα ..κράταγα τσιγάρο στο χέρι …μου κράταγε το αριστερό χέρι … κάνω μια κινήσει φαταλιτη αλά Σάμπ ζερο …κυκλικά και έφτασα το τσιγάρο στο πηγούνι της ..της λέω προσεχε θα σε κάψω …και με άφησε …!!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.758
Πόντοι
3.246
Επαναληπτικη συνάντηση με τη Μπελα στο Ιάσωνος 44,όπως και τις προηγούμενες φορές πολύ καλή,απλό πρόγραμμα αλλά πολύ καλή μέσα,όμορφη για τα γούστα μου,πρέπει όμως να κάνει λίγα σκουατ γιατί από κατασκευής έχει φλατ κωλο.
Αφού τον έφαγε καλά βογκαγε τόσο δυνατά που η τσατσά χτύπησε τη πόρτα να δει αν όλα πάνε καλά,την καθυσηχασε ότι όλα είναι οκ.Οταν τελειώσαμε άνοιξε τη πόρτα και η τσα ήταν απ' έξω,κάτι της είπε στα ρωσικά και αμέσως η τσα μπουκάρε στο δωμάτιο κοιτοντας τη ημικαυλωμενη πουτσα μου με τα σάλια της να τρέχουν.Τι έγινε τη ρωτάω,να καθαρίσω το δωμάτιο μπήκα κάνε δουλειά σου ÷) ψάχνετε το πούρο για όποιον ενδιαφέρεται.
η κυρα Νέλλη λες η ξανθιά
με τα
μεγάλα
μαστάρια και τις μακριές φούστες;

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Πήγαινα για Λάνα και δοκιμάστηκε Χαϊατ τελικά στο Λιοσίων 73β. Η συνέχεια στην κριτική, όταν με το καλό ανέβει.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Πήγαινα για Λάνα και δοκιμάστηκε Χαϊατ τελικά στο Λιοσίων 73β. Η συνέχεια στην κριτική, όταν με το καλό ανέβει.
Φίλε μήπως πέρασες κ απ το δίπλα 73α που έχει μια Λίζα να μας πεις τι λέει από εμφάνιση?

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Φίλε μήπως πέρασες κ απ το δίπλα 73α που έχει μια Λίζα να μας πεις τι λέει από εμφάνιση?
Ναι είναι όμορφη Ρουμάνα, καστανή, αρχοντική, ωραίο σώμα φάτσα, κώλο καλό, βυζάκια 2αρια ύψος 1,69,1,70, πόδια σωστά.
Απλά όπως έγραψα και τη κριτική, είχε ένα ύφος χιλίων καρδιναλίων. Σαν και μένα μόνο στα μπουρδέλα και επειδή πληρώνεις θα γαμησεις φάση. Και κάνει τρομπόνι με προφυλακτικό.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Ναι είναι όμορφη Ρουμάνα, καστανή, αρχοντική, ωραίο σώμα φάτσα, κώλο καλό, βυζάκια 2αρια ύψος 1,69,1,70, πόδια σωστά.
Απλά όπως έγραψα και τη κριτική, είχε ένα ύφος χιλίων καρδιναλίων. Σαν και μένα μόνο στα μπουρδέλα και επειδή πληρώνεις θα γαμησεις φάση. Και κάνει τρομπόνι με προφυλακτικό.
Νομίζω δεν είναι καινούργια κ έχω ακούσει καλά λόγια..Δηλαδή εσύ δεν πέρασες επειδή δεν κάνει ελεύθερο στοματικό η επειδή το παίξε και λίγο ντίβα?

• Like
Αντιδράσεις: 999r

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Νομίζω δεν είναι καινούργια κ έχω ακούσει καλά λόγια..Δηλαδή εσύ δεν πέρασες επειδή δεν κάνει ελεύθερο στοματικό η επειδή το παίξε και λίγο ντίβα?
Και για τα δύο.

VasilhsEb13

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Like
104
Πόντοι
0
Εντάξει μάγκες είπαμε οκ έχουμε ξεφύγει..τι βρωμια και δυσωδία είναι αυτή .μιλάτε κιόλας για ακποτο τσιμπουκι..πάμε και καθόμαστε εκεί που έχει ιδρώσει ο άλλος και εκεί που ο Πακιστανός έχει αφήσει σκατογραμη με τν κωλο τ..αν είναι δυνατόν.
Δν αλλάζουν ποτέ σεντόνια αν δν έχουν λερωθεί σοβαρά.
Αλήθεια σκέφτομαι να φέρνω δικό μ σεντόνι..
Μερικοί που ζητάτε 69 και ακαποτες πίπες σας έχει βαρέσει για τ καλά..η υγεία πάνω από όλα μάγκες.

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Αν λέμε την ίδια Λίζα πού εμφανίζεται αρεα καί που στο 73 , όντως αρχοντωγυνεκα..
Κάνει και επαρχία τουρ,.
Μέσα καμία σχέση είναι πολύ ζέστη και περνάς καλά παρά την ακα πίπα πού δεν κάνει.
Εγώ θα την πρότεινα.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.481
Πόντοι
2.836
Καλά... Σιγά μην είναι τσέχα χαχαχα.

Τζελ νορμάλ. Το θέατρο ναι... Αλλά καλύτερα από κομοδίνο χαχαχα
Αλβανιδα είναι αλλά αποτελεί καλή επιλογή από τη χωματερή που επικρατεί την συγκεκριμένη χρονική περίοδο στην περιοχή.....

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.481
Πόντοι
2.836
Πολύ καλή..... εμφανισιακά μοιάζει με την ηθοποιό Νικολέτα Ράλλη σε πολύ νεότερη έκδοση. Ρουμάνα με ισπανικό στο πρόγραμμα. Έχω μια κριτική για αυτη .Διαβάζεις βλέπεις περνάς ή προσπερνάς....Τώρα για το υφακι εγώ δεν είδα κάτι.....αλλα μην μασάς όλες οι Ρουμανες ιερόδουλες κ μη το ίδιο ύφος έχουν για τους Έλληνες....

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Πολύ καλή..... εμφανισιακά μοιάζει με την ηθοποιό Νικολέτα Ράλλη σε πολύ νεότερη έκδοση. Ρουμάνα με ισπανικό στο πρόγραμμα. Έχω μια κριτική για αυτη .Διαβάζεις βλέπεις περνάς ή προσπερνάς....Τώρα για το υφακι εγώ δεν είδα κάτι.....αλλα μην μασάς όλες οι Ρουμανες ιερόδουλες κ μη το ίδιο ύφος έχουν για τους Έλληνες....
Φίλε διάβασα την κριτική σου πέρασες πολύ καλά θε περάσω κ εγώ μια βόλτα να την τσεκάρω ελπίζω να βρούμε στανταρακι παλιά αυτά τα 2 στούντιο είχαν πολύ όμορφα κορίτσια και σε υπηρεσίες τώρα έχει πέσει πολύ το επίπεδο κ είναι κρίμα γιατί είναι καθαροι οίκοι και οι δύο..

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Έχεις πλάκα ωρέ κλωνο pfustler. Κάνεις like στα τραβελονήματα
και μετά μπαίνεις δήθεν νταής στην ημερήσια των μπου. για να το παίξεις,στρέιτ. Έτσι για το ξεκάρφωμα :cheesy:
Όξω πούστη , γράψε μας για το τηλέφωνο του ντους που σου χωσε η τσατσα στο βρωμόκωλο σου ...
Το απέφυγες ευγενικά κιαυτό ????

20200807_154945.jpg

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477
Εντάξει μάγκες είπαμε οκ έχουμε ξεφύγει..τι βρωμια και δυσωδία είναι αυτή .μιλάτε κιόλας για ακποτο τσιμπουκι..πάμε και καθόμαστε εκεί που έχει ιδρώσει ο άλλος και εκεί που ο Πακιστανός έχει αφήσει σκατογραμη με τν κωλο τ..αν είναι δυνατόν.
Δν αλλάζουν ποτέ σεντόνια αν δν έχουν λερωθεί σοβαρά.
Μερικοί που ζητάτε 69 και ακαποτες πίπες σας έχει βαρέσει για τ καλά..η υγεία πάνω από όλα μάγκες.
Κανε την φαση σου ορθιος ρε
τυπε!
ποιος σε εμποδιζει;
εχεις και ενα θετικο επισης, οσο γαμας θα φορας και τα παπουτσα σου και δεν θα ακουμπησουν και οι καλτσες σου στο πατωμα που σταζουν τα χυσα του καθενος, γιατι να εισαι σιγουρος οτι ουτε σφουγγαριζουν!!!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Μερικοί που ζητάτε 69 και ακαποτες πίπες σας έχει βαρέσει για τ καλά..η υγεία πάνω από όλα
Εδώ πέφτουν ακα γκαμήσια. Στα άφιλτρα τσιμπούκια με τα 69αρια είσαι ακομή εσύ. Όσο για τα φρεσκοσιδερωμένα σεντόνια της γιαγιάς που μυρίζουν άνοιξη. Υπάρχουν μόνο σε διαφήμιση

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom