Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 319 άτομα (36 μέλη και 283 επισκέπτες)

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.608
Πόντοι
746
Φίλε μήπως πέρασες κ απ το δίπλα 73α που έχει μια Λίζα να μας πεις τι λέει από εμφάνιση?
Ναι είναι όμορφη Ρουμάνα, καστανή, αρχοντική, ωραίο σώμα φάτσα, κώλο καλό, βυζάκια 2αρια ύψος 1,69,1,70, πόδια σωστά.
Απλά όπως έγραψα και τη κριτική, είχε ένα ύφος χιλίων καρδιναλίων. Σαν και μένα μόνο στα μπουρδέλα και επειδή πληρώνεις θα γαμησεις φάση. Και κάνει τρομπόνι με προφυλακτικό.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
933
Πόντοι
81
Ναι είναι όμορφη Ρουμάνα, καστανή, αρχοντική, ωραίο σώμα φάτσα, κώλο καλό, βυζάκια 2αρια ύψος 1,69,1,70, πόδια σωστά.
Απλά όπως έγραψα και τη κριτική, είχε ένα ύφος χιλίων καρδιναλίων. Σαν και μένα μόνο στα μπουρδέλα και επειδή πληρώνεις θα γαμησεις φάση. Και κάνει τρομπόνι με προφυλακτικό.
Νομίζω δεν είναι καινούργια κ έχω ακούσει καλά λόγια..Δηλαδή εσύ δεν πέρασες επειδή δεν κάνει ελεύθερο στοματικό η επειδή το παίξε και λίγο ντίβα?

• Like
Αντιδράσεις: 999r

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.608
Πόντοι
746
Νομίζω δεν είναι καινούργια κ έχω ακούσει καλά λόγια..Δηλαδή εσύ δεν πέρασες επειδή δεν κάνει ελεύθερο στοματικό η επειδή το παίξε και λίγο ντίβα?
Και για τα δύο.

VasilhsEb13

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Like
106
Πόντοι
0
Εντάξει μάγκες είπαμε οκ έχουμε ξεφύγει..τι βρωμια και δυσωδία είναι αυτή .μιλάτε κιόλας για ακποτο τσιμπουκι..πάμε και καθόμαστε εκεί που έχει ιδρώσει ο άλλος και εκεί που ο Πακιστανός έχει αφήσει σκατογραμη με τν κωλο τ..αν είναι δυνατόν.
Δν αλλάζουν ποτέ σεντόνια αν δν έχουν λερωθεί σοβαρά.
Αλήθεια σκέφτομαι να φέρνω δικό μ σεντόνι..
Μερικοί που ζητάτε 69 και ακαποτες πίπες σας έχει βαρέσει για τ καλά..η υγεία πάνω από όλα μάγκες.

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Αν λέμε την ίδια Λίζα πού εμφανίζεται αρεα καί που στο 73 , όντως αρχοντωγυνεκα..
Κάνει και επαρχία τουρ,.
Μέσα καμία σχέση είναι πολύ ζέστη και περνάς καλά παρά την ακα πίπα πού δεν κάνει.
Εγώ θα την πρότεινα.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.468
Πόντοι
2.836
Καλά... Σιγά μην είναι τσέχα χαχαχα.

Τζελ νορμάλ. Το θέατρο ναι... Αλλά καλύτερα από κομοδίνο χαχαχα
Αλβανιδα είναι αλλά αποτελεί καλή επιλογή από τη χωματερή που επικρατεί την συγκεκριμένη χρονική περίοδο στην περιοχή.....

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.468
Πόντοι
2.836
Φίλε μήπως πέρασες κ απ το δίπλα 73α που έχει μια Λίζα να μας πεις τι λέει από εμφάνιση?
Πολύ καλή..... εμφανισιακά μοιάζει με την ηθοποιό Νικολέτα Ράλλη σε πολύ νεότερη έκδοση. Ρουμάνα με ισπανικό στο πρόγραμμα. Έχω μια κριτική για αυτη .Διαβάζεις βλέπεις περνάς ή προσπερνάς....Τώρα για το υφακι εγώ δεν είδα κάτι.....αλλα μην μασάς όλες οι Ρουμανες ιερόδουλες κ μη το ίδιο ύφος έχουν για τους Έλληνες....

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
933
Πόντοι
81
Πολύ καλή..... εμφανισιακά μοιάζει με την ηθοποιό Νικολέτα Ράλλη σε πολύ νεότερη έκδοση. Ρουμάνα με ισπανικό στο πρόγραμμα. Έχω μια κριτική για αυτη .Διαβάζεις βλέπεις περνάς ή προσπερνάς....Τώρα για το υφακι εγώ δεν είδα κάτι.....αλλα μην μασάς όλες οι Ρουμανες ιερόδουλες κ μη το ίδιο ύφος έχουν για τους Έλληνες....
Φίλε διάβασα την κριτική σου πέρασες πολύ καλά θε περάσω κ εγώ μια βόλτα να την τσεκάρω ελπίζω να βρούμε στανταρακι παλιά αυτά τα 2 στούντιο είχαν πολύ όμορφα κορίτσια και σε υπηρεσίες τώρα έχει πέσει πολύ το επίπεδο κ είναι κρίμα γιατί είναι καθαροι οίκοι και οι δύο..

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.191
Πόντοι
1.056
Έχεις πλάκα ωρέ κλωνο pfustler. Κάνεις like στα τραβελονήματα
και μετά μπαίνεις δήθεν νταής στην ημερήσια των μπου. για να το παίξεις,στρέιτ. Έτσι για το ξεκάρφωμα :cheesy:
Όξω πούστη , γράψε μας για το τηλέφωνο του ντους που σου χωσε η τσατσα στο βρωμόκωλο σου ...
Το απέφυγες ευγενικά κιαυτό ????

20200807_154945.jpg

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.215
Πόντοι
2.477
Εντάξει μάγκες είπαμε οκ έχουμε ξεφύγει..τι βρωμια και δυσωδία είναι αυτή .μιλάτε κιόλας για ακποτο τσιμπουκι..πάμε και καθόμαστε εκεί που έχει ιδρώσει ο άλλος και εκεί που ο Πακιστανός έχει αφήσει σκατογραμη με τν κωλο τ..αν είναι δυνατόν.
Μερικοί που ζητάτε 69 και ακαποτες πίπες σας έχει βαρέσει για τ καλά..η υγεία πάνω από όλα μάγκες.
Κανε την φαση σου ορθιος ρε
τυπε!
ποιος σε εμποδιζει;
εχεις και ενα θετικο επισης, οσο γαμας θα φορας και τα παπουτσα σου και δεν θα ακουμπησουν και οι καλτσες σου στο πατωμα που σταζουν τα χυσα του καθενος, γιατι να εισαι σιγουρος οτι ουτε σφουγγαριζουν!!!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
Μερικοί που ζητάτε 69 και ακαποτες πίπες σας έχει βαρέσει για τ καλά..η υγεία πάνω από όλα
Εδώ πέφτουν ακα γκαμήσια. Στα άφιλτρα τσιμπούκια με τα 69αρια είσαι ακομή εσύ. Όσο για τα φρεσκοσιδερωμένα σεντόνια της γιαγιάς που μυρίζουν άνοιξη. Υπάρχουν μόνο σε διαφήμιση

Τελευταία τροποποίηση:

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.038
Πόντοι
1.336
10€ ειναι ρε φιλος,

Αν σε ενοχλει τοσο
τα διπλασιαζεις και πας στο επόμενο .

Στην οδο βέργας τα σπίτια είναι αρκετά περιποιημένα και παραπέμπουν σε studio.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
4.000
Πόντοι
736
Επιστροφή για lunch (που λένε και οι Ευροπεοι) μετά από μια καλή επένδυση για ακόμη μια φορά στην Ανδριάνα στο Χωμ 11.

Ευχαριστήθηκα πολύ cowgirl αλλά και πισοκωλητο με θέα το τουρλοτο κωλι της και να πιπιλαει τα δάχτυλα του χεριού μου.

Συνολο παραμονής πάνω από 15' και χωρίς να χτυπήσει η πόρτα.

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
920
Πόντοι
81
Η Βίκυ είναι το μεγαλύτερο καυλοραπανο της πρωινής βάρδιας στα κεντρικά της Φυλής στην παρούσα χρονικη περίοδο...βεβαίως βεβαίως. Ενας συνδυασμός υπέροχου προσώπου με μπλέ ματια κ κορμί τέλειο που καυλωνει και τις πέτρες....Τώρα λίγο στο βυζι υστερεί αλλά δένει υπέροχα με το υπόλοιπο σύνολο....οπως έγραψε κ ένας μεγάλος μύστης εδώ μέσα έχει στήθος με εσωθηλειες ρωγες....κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει από την υπόλοιπη μαζα......σαν οπτική ιδιαιτεροτητα οχι προς το μέγεθος. Πολλές φορές την έχω δοκιμάσει κ όλα τέλεια με το καυλακι εκ Ρωσίας!! Τώρα σχετικά με καποια αστεία σχολία για αυτή θα ελεγα οτι οποίος δεν γουστάρει που σαλοναρει με τις παντόφλες (γιατί ετσι της αρέσει δικος της λογαριασμός-το κορμι της εξαλου πουλάει οχι το πορνοτακουνο) να παει να δει πασαρελα ή κάποιο strip show σε στριπτίτζαδικο να χορτάσει το μάτι του 12 15 20 25 cm τακούνια..... κ να μην έρθει μπουρδέλο αν δεν θέλει. Το τακουνι όλες μπορούν να το φορέσουν..... λίγες όμως μπορούν να το περπατούν κ να το χορεύουν!!!!!
Σαλονάροντας με παντόφλες έχεις και την πραγματική εικόνα τού πίσω συστήματος. Με τα τακούνια ανυψώνονταιντα κωλομέρια και ξεγελιόμαστε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
250.028
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Σορίνα μελαχρινή κοπέλα με μαλλί καρέ μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, απλό πρόγραμμα .

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Μαρσέλα, κάστανο μιλφ , κανονικό ωραίο κορμί ωραίος κωλος, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

Μαραθωνος 59α Γιασμιν ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι αλλά ωραίο κωλο, απλό πρόγραμμα.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Μαρίνα μιλφ μελαχρινή μαυριδερή μιλφ κοντουλα, με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι με τεράστιες ρόγες, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και αριστερά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Κρίστι ξανθιά μιλφ, σώμα με αρκετά πιασίματα 2-2.5αρι βυζι και Νίκα ξανθοκαστανη μιλφ με γυαλάκια και το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, παχουλη με 2αρι βυζι,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Αναστασία μελαχρινή μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιωαννίνων 3 όροφος Άννα ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 5 Άννα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom