Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 301 άτομα (22 μέλη και 279 επισκέπτες)

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Εντάξει μάγκες είπαμε οκ έχουμε ξεφύγει..τι βρωμια και δυσωδία είναι αυτή .μιλάτε κιόλας για ακποτο τσιμπουκι..πάμε και καθόμαστε εκεί που έχει ιδρώσει ο άλλος και εκεί που ο Πακιστανός έχει αφήσει σκατογραμη με τν κωλο τ..αν είναι δυνατόν.
Δν αλλάζουν ποτέ σεντόνια αν δν έχουν λερωθεί σοβαρά.
Αλήθεια σκέφτομαι να φέρνω δικό μ σεντόνι..
Μερικοί που ζητάτε 69 και ακαποτες πίπες σας έχει βαρέσει για τ καλά..η υγεία πάνω από όλα μάγκες.
10€ ειναι ρε φιλος,

Αν σε ενοχλει τοσο
τα διπλασιαζεις και πας στο επόμενο .

Στην οδο βέργας τα σπίτια είναι αρκετά περιποιημένα και παραπέμπουν σε studio.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Επιστροφή για lunch (που λένε και οι Ευροπεοι) μετά από μια καλή επένδυση για ακόμη μια φορά στην Ανδριάνα στο Χωμ 11.

Ευχαριστήθηκα πολύ cowgirl αλλά και πισοκωλητο με θέα το τουρλοτο κωλι της και να πιπιλαει τα δάχτυλα του χεριού μου.

Συνολο παραμονής πάνω από 15' και χωρίς να χτυπήσει η πόρτα.

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
873
Πόντοι
81
Η Βίκυ είναι το μεγαλύτερο καυλοραπανο της πρωινής βάρδιας στα κεντρικά της Φυλής στην παρούσα χρονικη περίοδο...βεβαίως βεβαίως. Ενας συνδυασμός υπέροχου προσώπου με μπλέ ματια κ κορμί τέλειο που καυλωνει και τις πέτρες....Τώρα λίγο στο βυζι υστερεί αλλά δένει υπέροχα με το υπόλοιπο σύνολο....οπως έγραψε κ ένας μεγάλος μύστης εδώ μέσα έχει στήθος με εσωθηλειες ρωγες....κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει από την υπόλοιπη μαζα......σαν οπτική ιδιαιτεροτητα οχι προς το μέγεθος. Πολλές φορές την έχω δοκιμάσει κ όλα τέλεια με το καυλακι εκ Ρωσίας!! Τώρα σχετικά με καποια αστεία σχολία για αυτή θα ελεγα οτι οποίος δεν γουστάρει που σαλοναρει με τις παντόφλες (γιατί ετσι της αρέσει δικος της λογαριασμός-το κορμι της εξαλου πουλάει οχι το πορνοτακουνο) να παει να δει πασαρελα ή κάποιο strip show σε στριπτίτζαδικο να χορτάσει το μάτι του 12 15 20 25 cm τακούνια..... κ να μην έρθει μπουρδέλο αν δεν θέλει. Το τακουνι όλες μπορούν να το φορέσουν..... λίγες όμως μπορούν να το περπατούν κ να το χορεύουν!!!!!
Σαλονάροντας με παντόφλες έχεις και την πραγματική εικόνα τού πίσω συστήματος. Με τα τακούνια ανυψώνονταιντα κωλομέρια και ξεγελιόμαστε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Σορίνα μελαχρινή κοπέλα με μαλλί καρέ μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, απλό πρόγραμμα .

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Μαρσέλα, κάστανο μιλφ , κανονικό ωραίο κορμί ωραίος κωλος, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

Μαραθωνος 59α Γιασμιν ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι αλλά ωραίο κωλο, απλό πρόγραμμα.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Μαρίνα μιλφ μελαχρινή μαυριδερή μιλφ κοντουλα, με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι με τεράστιες ρόγες, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και αριστερά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Κρίστι ξανθιά μιλφ, σώμα με αρκετά πιασίματα 2-2.5αρι βυζι και Νίκα ξανθοκαστανη μιλφ με γυαλάκια και το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, παχουλη με 2αρι βυζι,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Αναστασία μελαχρινή μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιωαννίνων 3 όροφος Άννα ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 5 Άννα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Πρωινή τσάρκα γύρω στις 11..πολύ κάμπια στη φυλής.... επιγραμματικά..στο δεύτερο δεξια από το βενζινάδικο δύο κοπέλες...μετά το σπόρο τις Βίκυς η Νικόλ..στα 109 μια Όλγα και μια άλλη .. κάτω του μετρίου θείες... Φώκαιας πάνω ειρήνη..

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
872
Πόντοι
81

Μαραθωνος 59α Γιασμιν ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι αλλά ωραίο κωλο, απλό πρόγραμμα.
Αν ήταν 1.5 το βυζί καλά θα ήτανε, σχεδόν ανύπαρκτο. Όντως ωραίος κώλος και σώμα, λίγα προκαταρκτικά, κακή και άτεχνη πίπα αλλά τουλάχιστον δεν βιάζεται και δεν λέει οχι σε οτι στάση και αν ζητήσεις, μιλάει αγγλικά, συνεννοήσε εύκολα.

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.739
Πόντοι
201
Καταδρομικη πρωινή στην φυλής.

Φυλής 84 κάτω Ντιανα, καστανοξανθη, όμορφη, νεαρή στα 20 κάτι. Αδύνατη, εμφανίστηκε τόπλες, 2ρακι, αλλά μύριζε ξεπέτα. Καθόλου διάθεση. Απλό πρόγραμμα.

84 πανω. Τζοανα, μάλλον λατινα, μελαχρινή σε μαλλιά και δέρμα, με λίγα κιλά παραπάνω. Κοντή, ανύπαρκτο στήθος. Αμήχανο σαλοναρισμα. Αδιάφορη παρουσία. Απλό πρόγραμμα.

86πανω. Αννα ταιλανδεζα. Αδύνατη με μικρό αλλά στητο και μυτερό στήθος. Δεν ανέφερε πρόγραμμα. Ειρωνική, αν και ευχαριστησα φεύγοντας, αυτή και η τσατσά μπήκαν ταυτόχρονα σε κασέτα και επαναλαμβαναν "κααααθε μερα, κααααθε μερα". Άνοιξα την πόρτα γελώντας, αυθόρμητα μου ήρθε να κλασω και ομολογώ πως δεν κρατήθηκα.

Εντωμεταξυ έχω να πατήσω χρόνια εκεί αλλά τι να κάνεις, η έλλειψη δουλειάς δημιουργεί νεύρα...

Στην συνέχεια πήγα αγκυρας όπου στο 9 ήταν οι Βικη και η ροξανη(α).
Η Βικη είναι η βικτωρια του Διδυμου 27 όπως σωστά μου είπαν παραπάνω. Μελαχρινή προχωρημένη μιλφ ηλικία, γεματουτσικο σώμα με πεσμένο 2ρη+ στήθος.
Ροξανη(α) ξανθιά με κοντό μαλλί, χοντρή, εμφανίστηκε με κομπινεζον και δεν φαινόταν τίποτα.
Αμφότερες με ελεύθερο τελειωτικό πρόγραμμα.

Πέρασα με Βικη μόνο για πιπα. Μου ρούφηξε το μεδούλι. Έκατσα κάπου μεταξύ 10-15 στο δωμάτιο( μαζί με το ξεντυμα στην αρχή) όλη την ώρα με είχε στο στόμα της. Απίστευτη πιπα όπου φυσικά παρέδωσα εκεί.

Ο χώρος απίστευτος, καθαρός, προσεγμένος, ευρύχωρος. Για να μπεις χτυπάς κουδούνι. Η είσοδος παραπέμπει λίγο στο Φώκαιας 24 όπου μπαίνεις απο σοκάκια για να φτάσεις στην είσοδο. Έχει δωμάτια με στρογγυλά κρεβάτια και τζακούζι. Η μόνη παραφωνία είναι ότι μπαίνεις σε ένα χώρο καινούργιο και έχει παλιές πόρτες.

Η τσατσά επίσης καθαρή, όσο περίμενα για να δω τις εργαζομενες πήγε να καθαρίσει δωμάτιο και επιστρεφοντας την είδα να μπαίνει στο κουζινακι και να πλένει τα χέρια της. Χαρακτηριστικό της τσατσάς είναι ότι επικοινωνεί με χρονοκαθυστερηση. Μάλλον μεταφράζει αυτά που ακούει στο μυαλό της και της παίρνει λίγη ώρα να απαντήσει και στον ενδιάμεσο χρόνο σε κοιτάει με μια απάθεια που νομίζεις ότι έσβησε.

Γενικά στον οίκο τα έχουν κάνει σκατα όσον αφορά την βικη. Στα προγράμματα την αναφέρουν ως βικα με ψεύτικες φωτογραφίες ενώ ταυτόχρονα έχουν πραγματικές φωτογραφίες της με το όνομα Βικτωρια αλλά δεν το χρησιμοποιούν ποτέ. Και στο μαγαζί αντί για βικα την αναφέρουν βικη. Ευτυχώς που όλα είναι παρεμφερή γιατί γενικά είναι παράνοια.

Το κλου της ημέρας είναι ότι όπως έφευγα, είδα στην φυλής να συνομιλεί με μια που πούλαγε λαχανικά, την Λιτσα απο τα Κασσάνδρας. Τσατσά. Έχω χρόνια να την δω αλλά αν δεν ήταν αυτή, ήταν σωσίας της, χαρακτηριστική η βαριά φωνή και τα δόντια..

Γενικά ελάχιστος κόσμος. Σχετικά άδειος ο δρόμος και συνάντησα μόνο 3 άτομα στα σαλόνια ενώ καμία δεν ήταν σε δωμάτιο πλην της Βικης/Βικα/Βικτωρια.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Μετά την τετράμηνη απουσία απο τα σοκάκια της αμαρτίας και της ηδονής ,και μία εξουθενωτική νύχτα Παρασκευής απο μία πρώην μου που με γάμησε σαν να μην έχει αύριο, ήθελα να πετάξω μερικά εικοσάρικα στις αγαπημένες μου travailleuses du sexe και να δοκιμάσω την αντοχή μου στο σεξ .
- Επίσκεψη στην Μπάρμπορα ,μάταιο. Προσπάθησε να με τελειώσει η κοπέλα αλλά εγώ ήξερα ότι δεν , την ευχαρίστησα και την σταμάτησα να μην κουράζεται αδίκως στο 6-7λεπτο.
-Επίσκεψή στην Άντζελα, Κολωνού 48 . Έλειπε η Έτερη Νατασα, μάταιη προσπάθεια και εδώ, την σταμάτησα και social discussion.
-Επίσκεψη για Ρίτα, Φώκαιας 19, έλειπε το κοριτσάκι, ήταν κάποια Κλεοπάτρα μου είπε η τσα2, δεν την ξέρω και έφυγα χωρίς να δω , αφού συγκεκριμένα πήγα για να γαμήσω Marilyn Monroe απόψε. Αύριο θα είναι εκεί μου είπε η σερβίρισα, έχω κάνει καβάτζα στην τσέπη 60 για ένα μισάωρο μόνο και μόνο για την πάρτι της.
-Επίσκεψη στην Άννα, Αγκύρας 12. Είχα να την περιποιηθώ πολύ καιρό. Εκσπερμάτωση στις ροζ θηλές της ,επιτέλους τελείωσα.
-Απο την άλλη εβδομάδα που περιμένω ζεστό χρήμα............στα αγαπημένα μου ελαιοτριβεία. Φέτος θα κάνω Ανάσταση στην Ελλάδα και ζημιά στην τσέπη μου.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.550
Πόντοι
6.820
Μισέλ παλιό καλό στανταρακι δεν είναι κάτι τρελό απ εμφανιση αλλά πολύ δυνατή στις υπηρεσίες...
Καλά τα λες, αλλά μετά απο κάποιες επαναλήψεις κουράζει πολύ το playback

• Like
Αντιδράσεις: baroc

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Καλά τα λες, αλλά μετά απο κάποιες επαναλήψεις κουράζει πολύ το playback
Εάν την παίρνεις μια φορά αντε 2 φορές όταν κάθεται για κάποιους μήνες κ μετά φεύγει παλι κ ξαναέρχεται δεν είναι και τόσο κακό ούτε ξενέρωτο γιατί είναι σε μεγάλο χρονικό διάστημα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71α Νικόλ μελαχρινή σώμα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 κλειστό.

Φυλής 69β Λανα με καστανό σκούρο μαλλί κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι και Βίκυ στο δωμάτιο, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69α & 67 κλειστά.

Φυλής 86β Εμμανουέλα μελαχρινή κοντή μέ κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86α Άννα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους με λεπτό κορμί, 1.5αρι συν βυζι,τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη, τατουάζ κάτω χαμηλά στο πόδι, πιρσινγκ στον αφαλό, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Φυλής 84β Μελίσα από Κολομβία μελαχρινή με κανονικό σώμα πεταχτη κωλαρα 1.5-2αρι βυζι, πολλά τατουάζ μικρά και μεγάλα και Τζοαννα μελαχρινό μελαμψό κοντοπουτανο από Κολομβία, κανονικό σώμα, πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, 1.5αρι βυζι,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84α Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Άννα Μαρία μελαχρινό κοντοπουτανο με λεπτό ωραίο κορμί, ωραίο κωλαράκι, 1.5αρι βυζι,τατουάζ δεξιά στα πλευρά και χαμηλά στο δεξί πόδι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Κορίνα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα και χειλάκια στο δεξί κωλομερι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Ιζαμπελα μελαχρινή κοπέλα με μακρύ μαλλί νταρντανα με μπουταρες κωλαρα, 2.5αρι συν βυζι,τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 κατω Άννα ξανθοκαστανη παχουλη με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 59 όροφος Ιζαμπελα μελαχρινή λατινα με μακρύ μαλλί κανονικό σώμα σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 αριστερά Μάγια μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, χοντρή με 3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και Γιάννα καστανή λεπτή με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά Άντζελα μελαχρινη κοπελίτσα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι και στην αριστερή κλειδα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 αριστερά κλειστό.

Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη καστανή με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 66δ Μαίρη καστανή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, χοντρή 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α Σοφία ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στη δεξιά κλειδα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 56 κλειστό.

Φυλής 54β Ορορα καστανοξανθο κοντοπουτανο με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54α Ιζαμπελα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι και Αλεξάνδρα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
42
Like
2.064
Πόντοι
5.220
Καταδρομικη πρωινή στην φυλής.

Φυλής 84 κάτω Ντιανα, καστανοξανθη, όμορφη, νεαρή στα 20 κάτι. Αδύνατη, εμφανίστηκε τόπλες, 2ρακι, αλλά μύριζε ξεπέτα. Καθόλου διάθεση. Απλό πρόγραμμα.

84 πανω. Τζοανα, μάλλον λατινα, μελαχρινή σε μαλλιά και δέρμα, με λίγα κιλά παραπάνω. Κοντή, ανύπαρκτο στήθος. Αμήχανο σαλοναρισμα. Αδιάφορη παρουσία. Απλό πρόγραμμα.

86πανω. Αννα ταιλανδεζα. Αδύνατη με μικρό αλλά στητο και μυτερό στήθος. Δεν ανέφερε πρόγραμμα. Ειρωνική, αν και ευχαριστησα φεύγοντας, αυτή και η τσατσά μπήκαν ταυτόχρονα σε κασέτα και επαναλαμβαναν "κααααθε μερα, κααααθε μερα". Άνοιξα την πόρτα γελώντας, αυθόρμητα μου ήρθε να κλασω και ομολογώ πως δεν κρατήθηκα.

Εντωμεταξυ έχω να πατήσω χρόνια εκεί αλλά τι να κάνεις, η έλλειψη δουλειάς δημιουργεί νεύρα...

Στην συνέχεια πήγα αγκυρας όπου στο 9 ήταν οι Βικη και η ροξανη(α).
Η Βικη είναι η βικτωρια του Διδυμου 27 όπως σωστά μου είπαν παραπάνω. Μελαχρινή προχωρημένη μιλφ ηλικία, γεματουτσικο σώμα με πεσμένο 2ρη+ στήθος.
Ροξανη(α) ξανθιά με κοντό μαλλί, χοντρή, εμφανίστηκε με κομπινεζον και δεν φαινόταν τίποτα.
Αμφότερες με ελεύθερο τελειωτικό πρόγραμμα.

Πέρασα με Βικη μόνο για πιπα. Μου ρούφηξε το μεδούλι. Έκατσα κάπου μεταξύ 10-15 στο δωμάτιο( μαζί με το ξεντυμα στην αρχή) όλη την ώρα με είχε στο στόμα της. Απίστευτη πιπα όπου φυσικά παρέδωσα εκεί.

Ο χώρος απίστευτος, καθαρός, προσεγμένος, ευρύχωρος. Για να μπεις χτυπάς κουδούνι. Η είσοδος παραπέμπει λίγο στο Φώκαιας 24 όπου μπαίνεις απο σοκάκια για να φτάσεις στην είσοδο. Έχει δωμάτια με στρογγυλά κρεβάτια και τζακούζι. Η μόνη παραφωνία είναι ότι μπαίνεις σε ένα χώρο καινούργιο και έχει παλιές πόρτες.

Η τσατσά επίσης καθαρή, όσο περίμενα για να δω τις εργαζομενες πήγε να καθαρίσει δωμάτιο και επιστρεφοντας την είδα να μπαίνει στο κουζινακι και να πλένει τα χέρια της. Χαρακτηριστικό της τσατσάς είναι ότι επικοινωνεί με χρονοκαθυστερηση. Μάλλον μεταφράζει αυτά που ακούει στο μυαλό της και της παίρνει λίγη ώρα να απαντήσει και στον ενδιάμεσο χρόνο σε κοιτάει με μια απάθεια που νομίζεις ότι έσβησε.

Γενικά στον οίκο τα έχουν κάνει σκατα όσον αφορά την βικη. Στα προγράμματα την αναφέρουν ως βικα με ψεύτικες φωτογραφίες ενώ ταυτόχρονα έχουν πραγματικές φωτογραφίες της με το όνομα Βικτωρια αλλά δεν το χρησιμοποιούν ποτέ. Και στο μαγαζί αντί για βικα την αναφέρουν βικη. Ευτυχώς που όλα είναι παρεμφερή γιατί γενικά είναι παράνοια.

Το κλου της ημέρας είναι ότι όπως έφευγα, είδα στην φυλής να συνομιλεί με μια που πούλαγε λαχανικά, την Λιτσα απο τα Κασσάνδρας. Τσατσά. Έχω χρόνια να την δω αλλά αν δεν ήταν αυτή, ήταν σωσίας της, χαρακτηριστική η βαριά φωνή και τα δόντια..

Γενικά ελάχιστος κόσμος. Σχετικά άδειος ο δρόμος και συνάντησα μόνο 3 άτομα στα σαλόνια ενώ καμία δεν ήταν σε δωμάτιο πλην της Βικης/Βικα/Βικτωρια.
Εγώ μπήκα στο 86 πάνω και μου λέει εχω την Άννα τηνταυλανδεζα δεν μπορεί να μην την ξέρεις - δεν ήθελε να σαλονάρει προφανώς βαριότανε γιατί όλοι φεύγουν αφού δουν την κωλαρα της και πάνε αλλού να καταθέσουν καθότι ξεπέτα -της λέω δεν την ξέρω ,
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ; αρχισε να φωνάζει η τσατσα γιατί ; της λέω έχει βγει στα κανάλια ;;; Και τελικα βγήκε αφού μπηκε και εταίρος συναγωνιστής και φύγαμε γελώντας . Είναι να φεύγει αυτή μαζί με την επιθετική τσατσα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Φωκαιας 7 υπόγειο Εμμι μελαχρινή με κανονικό σώμα, 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ στο αριστερό χέρι και στην ωμοπλάτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 ισόγειο κλειστό.

Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο Εύα μελαχρινή νταρντανα με 3.5αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ φιδάκι ψηλά στο δεξί πόδι και στην αριστερή κλειδα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 13 ισόγειο Μαρία μελαχρινή με γυαλάκια σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17α Μιχαελα η γνωστή Μολδαβη, μελαχρινή στρογγυλόπροσωπη με γυαλάκια, ψιλοκανονικο σώμα 3αρι σιλικονατο βυζι, πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 17β Ειρήνη /Στέλλα, καστανοξανθη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ χαμηλά στο στομάχι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 19 & 24 κλειστά.

Φωκαιας 25α Βαλεντινα μελαχρινή λατινα πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, μικρά τατουάζ και Αλεξάνδρα λατινα με κάστανο σκούρο μαλλί που της έφτανε μέχρι τη μέση , 2.5αρι σιλικονατο βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα,

Φωκαιας 25β Τζανινα ξανθιά ψηλή με μαλλί μέχρι τη μέση, ψιλοκανονικο σώμα 3αρι σχεδόν σιλικονατο βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και Σάρα μελαμψη με κάστανο μαλλί με ξανθιές ανταύγειες, λεπτή με 2.5αρι σιλικονατο βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος, κάνουν και παρτουζα.

Φωκαίας 27α Ναταλί η ξανθιά μιλφ με το κοντό μαλλί, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, τατουάζ στον δεξί ώμο, πιρσινγκ στη μύτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β κάτω Ρομινα ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Εμμανουέλα μελαχρινή μέ μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live

Αγκυρας 9 Μαρίνα μελαχρινή μιλφ λεπτή με 1.5αρι συν βυζι, άγριο πρόσωπο, τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη,και δύο ακόμη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Εύα ξανθιά μιλφ πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αγκυρας 12α Άννα ξανθιά ψηλή μιλφ μέ ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος και Μαρία με κοντό ξανθοκαστανο μαλλί, κανονικό σώμα 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Αγκυρας 12β Αντριαννα ξανθό γκρανι νταρντανοπαχουλη με σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Φυλής 81 κλειστό

Φυλής 105 αριστερά Ρωξανα καστανή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος,και στον αυχένα και Μπέλα ξανθιά ψηλή μιλφ με κανονικό σώμα λεπτά πόδια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 40(χαχαχα)ευρω.

Φυλής 105 δεξιά κλειστο.

Τελευταία τροποποίηση:

999r

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2019
Like
150
Πόντοι
0
Επιστροφή για lunch (που λένε και οι Ευροπεοι) μετά από μια καλή επένδυση για ακόμη μια φορά στην Ανδριάνα στο Χωμ 11.

Ευχαριστήθηκα πολύ cowgirl αλλά και πισοκωλητο με θέα το τουρλοτο κωλι της και να πιπιλαει τα δάχτυλα του χεριού μου.

Συνολο παραμονής πάνω από 15' και χωρίς να χτυπήσει η πόρτα.
Συναγωνιστή ,μπράβο που πέρασες καλά με την Αντριάνα. Αλλά ρε φίλε χάλασε αυτός ο κωλος…! Πολύ κυτταρίτιδα.!! Που είναι ο κωλος του παρελθόντος…? Προχτές την επισκέφτηκα μετά από αρκετό καιρό. Περσα με όχι μεγάλη ευχαρίστηση. ! Δεν νομίζω να την τιμήσω ξανά στο μέλλον.!

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Παίδες,πέρασα μετά από πάρα πολύ καιρό από εμετουργειο...αλληθες ο τίτλος!ποτέ αυτά τα στενά δεν ήταν αξιών εστί αλλά διαπίστωσα ότι η κατάσταση είναι σε άλλο επίπεδο/δαπέδου.Ενω ήταν πανέμορφο το καλτ πορνο-μωλ που σε ταξιδεύουν σε εξωτικά κωλοχανεια....η κατάσταση είναι για PPE(όσο φαντα και αν καταναλώσει κάποιος) και χρήζει υγειονομικής βόμβας.-ναι, αποστηρ μένος τύπος εδώ -

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.305
Πόντοι
201
Ποιο από τα δύο στάνταρακια μου να μου κάνω αύριο δώρο γενεθλίων? Μιλφοκατασταση με Άννα (Ιωαννίνων 3) ή γλωσσοφιλα με Αντριάννα (χωμ11) τι προτείνουν οι έμπειροι για πρωινές βαρδιες

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Ποιο από τα δύο στάνταρακια μου να μου κάνω αύριο δώρο γενεθλίων? Μιλφοκατασταση με Άννα (Ιωαννίνων 3) ή γλωσσοφιλα με Αντριάννα (χωμ11) τι προτείνουν οι έμπειροι για πρωινές βαρδιες
Πήγαινε διδύμου 8Β και πάρε τις δύο Ρωσίδες μαζί. 30€ και θα σβήσουν κεράκια στο καβλι σου.
Χρόνια πολλά επί ευκαιρίας!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom