Καταδρομικη πρωινή στην φυλής.
Φυλής 84 κάτω Ντιανα, καστανοξανθη, όμορφη, νεαρή στα 20 κάτι. Αδύνατη, εμφανίστηκε τόπλες, 2ρακι, αλλά μύριζε ξεπέτα. Καθόλου διάθεση. Απλό πρόγραμμα.
84 πανω. Τζοανα, μάλλον λατινα, μελαχρινή σε μαλλιά και δέρμα, με λίγα κιλά παραπάνω. Κοντή, ανύπαρκτο στήθος. Αμήχανο σαλοναρισμα. Αδιάφορη παρουσία. Απλό πρόγραμμα.
86πανω. Αννα ταιλανδεζα. Αδύνατη με μικρό αλλά στητο και μυτερό στήθος. Δεν ανέφερε πρόγραμμα. Ειρωνική, αν και ευχαριστησα φεύγοντας, αυτή και η τσατσά μπήκαν ταυτόχρονα σε κασέτα και επαναλαμβαναν "κααααθε μερα, κααααθε μερα". Άνοιξα την πόρτα γελώντας, αυθόρμητα μου ήρθε να κλασω και ομολογώ πως δεν κρατήθηκα.
Εντωμεταξυ έχω να πατήσω χρόνια εκεί αλλά τι να κάνεις, η έλλειψη δουλειάς δημιουργεί νεύρα...
Στην συνέχεια πήγα αγκυρας όπου στο 9 ήταν οι Βικη και η ροξανη(α).
Η Βικη είναι η βικτωρια του
Διδυμου 27 όπως σωστά μου είπαν παραπάνω. Μελαχρινή προχωρημένη μιλφ ηλικία, γεματουτσικο σώμα με πεσμένο 2ρη+ στήθος.
Ροξανη(α) ξανθιά με κοντό μαλλί, χοντρή, εμφανίστηκε με κομπινεζον και δεν φαινόταν τίποτα.
Αμφότερες με ελεύθερο τελειωτικό πρόγραμμα.
Πέρασα με Βικη μόνο για πιπα. Μου ρούφηξε το μεδούλι. Έκατσα κάπου μεταξύ 10-15 στο δωμάτιο( μαζί με το ξεντυμα στην αρχή) όλη την ώρα με είχε στο στόμα της. Απίστευτη πιπα όπου φυσικά παρέδωσα εκεί.
Ο χώρος απίστευτος, καθαρός, προσεγμένος, ευρύχωρος. Για να μπεις χτυπάς κουδούνι. Η είσοδος παραπέμπει λίγο στο Φώκαιας 24 όπου μπαίνεις απο σοκάκια για να φτάσεις στην είσοδο. Έχει δωμάτια με στρογγυλά κρεβάτια και τζακούζι. Η μόνη παραφωνία είναι ότι μπαίνεις σε ένα χώρο καινούργιο και έχει παλιές πόρτες.
Η τσατσά επίσης καθαρή, όσο περίμενα για να δω τις εργαζομενες πήγε να καθαρίσει δωμάτιο και επιστρεφοντας την είδα να μπαίνει στο κουζινακι και να πλένει τα χέρια της. Χαρακτηριστικό της τσατσάς είναι ότι επικοινωνεί με χρονοκαθυστερηση. Μάλλον μεταφράζει αυτά που ακούει στο μυαλό της και της παίρνει λίγη ώρα να απαντήσει και στον ενδιάμεσο χρόνο σε κοιτάει με μια απάθεια που νομίζεις ότι έσβησε.
Γενικά στον οίκο τα έχουν κάνει σκατα όσον αφορά την βικη. Στα προγράμματα την αναφέρουν ως βικα με ψεύτικες φωτογραφίες ενώ ταυτόχρονα έχουν πραγματικές φωτογραφίες της με το όνομα Βικτωρια αλλά δεν το χρησιμοποιούν ποτέ. Και στο μαγαζί αντί για βικα την αναφέρουν βικη. Ευτυχώς που όλα είναι παρεμφερή γιατί γενικά είναι παράνοια.
Το κλου της ημέρας είναι ότι όπως έφευγα, είδα στην φυλής να συνομιλεί με μια που πούλαγε λαχανικά, την Λιτσα απο τα Κασσάνδρας. Τσατσά. Έχω χρόνια να την δω αλλά αν δεν ήταν αυτή, ήταν σωσίας της, χαρακτηριστική η βαριά φωνή και τα δόντια..
Γενικά ελάχιστος κόσμος. Σχετικά άδειος ο δρόμος και συνάντησα μόνο 3 άτομα στα σαλόνια ενώ καμία δεν ήταν σε δωμάτιο πλην της Βικης/Βικα/Βικτωρια.