Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.369
- Πόντοι
- 201
Τις τελευταίες μέρες έχω τρελές καύλες να πάω να γλείψω μουνι-κωλο της Αντριάννας από χωματιανου. Γνωρίζουμε αν το ριξαν ξανά στο 20αρικο?
ΝαιΤις τελευταίες μέρες έχω τρελές καύλες να πάω να γλείψω μουνι-κωλο της Αντριάννας από χωματιανου. Γνωρίζουμε αν το ριξαν ξανά στο 20αρικο?
Η δύναμη του καταναλωτή μίλησε. Όλοι λίγο εμπάργκο χρειάζονταν
Αν έρθεις πάνω να σε πάω Εnez ή tekirdag για κορυφαίο μαύρο πατσά ...με θέα τον Ελλησπόντο κ τη marmara deniz ....Επιβάλλεται ένας πατσάς στην Νάξο οδό Λιοσίων μετά από βολτα και κατάθεση στην πιατσα. Πολύ πορνωδες γεύμα
ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!αναγκαρααααααααααααααααααα πορνε μου!!!!!Επιβάλλεται ένας πατσάς στην Νάξο οδό Λιοσίων μετά από βολτα και κατάθεση στην πιατσα. Πολύ πορνωδες γεύμα
Αρχιπόρνε μου!Σταμάτησες να τιμωρείς άτακτα πορνίδια;ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!αναγκαρααααααααααααααααααα πορνε μου!!!!!
ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο σκιστι μου!!!!
Κανει καλό πατσά?Επιβάλλεται ένας πατσάς στην Νάξο οδό Λιοσίων μετά από βολτα και κατάθεση στην πιατσα. Πολύ πορνωδες γεύμα
να θεςΜάλλον θαχουν σαπισει οι μισοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δωστε και κανα δεκάρικο έξτρα ρε.. Μπας κ αναταχθει ο κλάδος
Αυτό το κάνω κι εγώ, Νιο! Το καλύτερο χέσιμο είναι μετά το χύσιμο!Ειχε πλακα ο τυπος. Ακουστηκε οτι μετα την συνευρεση αφοδευε στα καλαθακια των μπου. Και οι τσ@τσ@δες εσκαγαν απο τη βρωμα και ετρεχαν πανικοβλητες να καθαρισουν τα δωματια
Ο πατσάς αναμεικτος μύστη? Κόστος κατάθεσης στο πατσατζιδικο? Το μπούκοβο είναι καβλιαρικο αλλά χρειάζεται και σκορδοστουπι...Επιβάλλεται ένας πατσάς στην Νάξο οδό Λιοσίων μετά από βολτα και κατάθεση στην πιατσα. Πολύ πορνωδες γεύμα
Να η Λυση.. Σε υπηρεσιες ξεπετουά- αποστειρωμενα προγραμματα- ..πότες καπελο σε πεσμενο λουτσο- και πολλα αλλα.. *Φευγοντας απο τον οικο αφοδευση στα καλαθακια με μπολικο χαρτι απο πανω μεχρι να το παρουν μυρωδια οι τσα×2δες και να στρωσουν χαρακτηραΑυτό το κάνω κι εγώ, Νιο! Το καλύτερο χέσιμο είναι μετά το χύσιμο!
αν γίνει αυτό κατά σύστημα, το δεκάρικο έξτρα δηλ., τότε στα 20€ δεν θα μας αφήνουν ούτε να τους τον βάλουμε.Μάλλον θαχουν σαπισει οι μισοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δωστε και κανα δεκάρικο έξτρα ρε.. Μπας κ αναταχθει ο κλάδος
ΑξιοπρεπεστατοΚανει καλό πατσά?