Pirkavlos7735
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Παιδιά παίζει πέσιμο μετάξι στην Κολωνού πρωί πρωί?πολλές περίεργες φάτσες είδα και έφυγα.αν πέρασε κάνεις ας μας πει
Το πέσιμο μπορεί να γίνει στο άχετο το θέμα είναι μην είσαι μέσα στο "κατάστημα" και μπλέξεις.Παιδιά παίζει πέσιμο μετάξι στην Κολωνού πρωί πρωί?πολλές περίεργες φάτσες είδα και έφυγα.αν πέρασε κάνεις ας μας πει
Εγώ μία κούτα χαρτάκια panini έπαιρνα με το 5χίλιαρο πάντως "τότε".το 20ρικο η ποιο σωστά το 5000λαρο είχε αξία και οικονομική και στον πληρωμένο έρωτα στα σπίτια.
πάντως τώρα Κολωνού είναι κανονικά ανοιχτά και έχει ηρεμίαΠαιδιά παίζει πέσιμο μετάξι στην Κολωνού πρωί πρωί?πολλές περίεργες φάτσες είδα και έφυγα.αν πέρασε κάνεις ας μας πει
Αυτή που λες μήπως είναι πιτσιρίκα γύρω στα 22 απο Ρουμανία?Καλημέρα! Κανένα νέο απο Νικόλ που ήταν Πορνομολ Πανω δεξιά? Την ψάχνω αλλα πρέπει να είναι ακόμα πατρίδα. Αν κάποιος μύστης έχει κανένα νέο ή την πέτυχε πουθενά ας ενημερώσει!
Δεν ειναι να τους εμπιστευεσαι αυτους,καλυτερα να ανοιγετε το κουρτινακι να βλεπετε ποιες ειναι μεσαΔεν πας να του κάνεις κάνα ιδιαίτερο του χαβαλέ όταν βρεις χρόνο;
γιατί βλέπω να τον αρπάζει καμμιά ώρα, κάνας τρελαμένος στον οποίο θα ξεφορτώνει παπάτζες...
μίας και δεν σου έχει απαντήσει ο @ten ten , όχι δεν είναι Ρουμάνα, είναι ρωσοφωνη,μάλλον ΜολδαβηΑυτή που λες μήπως είναι πιτσιρίκα γύρω στα 22 απο Ρουμανία?
Καλησπέρα φίλος. Αριθμό στα σίγουρα δε θυμάμαι αλλά φυλής στα δυο κολλητά ημιυπόγεια στο δεξί χθες που πέρασα η Άντζελα ήταν εκεί (βράδυ).Παιδιά περασε κάνεις μήπως φυλής 74 δεξιά αν δουλεύει η Άντζελα μια μελαχρινή κοπέλα?
Αυτή είναι φίλε μου αλλά εγώ ροταω επειδει μένω επαρχία, για 20ρικο ειναι τοπ η κοπέλα!Καλησπέρα φίλος. Αριθμό στα σίγουρα δε θυμάμαι αλλά φυλής στα δυο κολλητά ημιυπόγεια στο δεξί χθες που πέρασα η Άντζελα ήταν εκεί (βράδυ).
Αν λέμε την ίδια με το υπέροχο κωλαρακι, ίδιο μαλλί μελαχρινό, ωραίο σώμα αλλά πολύ ήσυχη και λιγομίλητη.
Μέσα ήταν καλή ναι.Αυτή είναι φίλε μου αλλά εγώ ροταω επειδει μένω επαρχία, για 20ρικο ειναι τοπ η κοπέλα!
Τσιμπουκωνει και το κάνει ασταμάτητα και αυτό που λες τέτοιο σώμα στα 20 δεν το βρίσκεις εύκολα!Μέσα ήταν καλή ναι.
Προσωπικά από τα πολύ τίμια 20ρικα και κατ εμε το καλύτερο κορμί ως σφριγηλοτητα της φυλής.
Δε της φαίνεται έξω αλλά μέσα τσιμπουκωνει καλά
Η μπελα η αλβανιδα; Και αν ναι τι ωρα την βρηκες ;Τώρα Ιάσωνος 44 δύο πιπινάκια, ξανθιά Ντανιέλα και Μπελα.
Επαναληπτική με Μπελά,το ίδιο καλη με τη πρώτη φορά.
Eγώ έριξα έναν στην Πάολα και έφυγα. Δεν παρατήρησα κάτι περίεργοΠαιδιά παίζει πέσιμο μετάξι στην Κολωνού πρωί πρωί?πολλές περίεργες φάτσες είδα και έφυγα.αν πέρασε κάνεις ας μας πει
Η Χριστίνα στο 65φοράει γυαλιά αλλά όντως μοιάζει πολυαυτο το εργαλειο(sensual jane)δεν μοιαζει με την χριστινα απο φυλης 65 στο προσωπο?αν ειχε και αυτα τα ΜΑΣΤΑΡΙΑ θα ειχα κατασκηνωσει απο εξω...
Γουστάρω να μην βγάζει το στριγκάκι. Πρέπει να την επισκεφθώ!!!!Η Χριστίνα στην πρωινή βάρδια η στο 84 κάτω η στο 65 κάτω δεν θυμαμε καλά είναι πολύ ντροπαλή και όταν την γαμας κάνει στο πλάι το στριγκακι της και την γαμας έτσι !! Επισης αν δεν της βγάλεις τα βυζια έξω δεν κάνει κίνηση ..ευτηχος αφηνη να κανείς εσυ κινήσεις και με άφησε και γλωσσόφιλα