montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.045
- Πόντοι
- 1.056
Tην Καλησπερα μου Φιλε Σεβας......θα υποθεσω οτι μιλας για την Σabin......αφηστε βρε το κοριτσι να εκφραζεται ελευθερα.....μην το μαλωνετε....μικρο ειναι θα μαθει....χαλαρα.....Όντως για ξενοδοχεία και εσκορτιλίκι, το παρόν πρόγραμμα της είναι σκέτο ανέκδοτο.
Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν βγήκα και παραπονεμένος από το δωμάτιο ακόμα και με αυτές τις στάνταρ υπερ-typical υπηρεσίες. Δεν έκλεψε στο χρόνο (~12-13´, ενώ μετά άραξε πάνω μου όταν τελείωσα για κάνα 2λεπτο, δεν την έκανε δλδ αμέσως), ακολούθησε στο εναρκτήριο χαμούρεμα, μ’ άφησε να τη γλείψω (όπως κι εκείνη εμένα), στήθηκε σωστά και στις 2 στάσεις (mission & doggy) και στο τέλος που ήθελα να με τελειώσει με πίπα δεν είπε κάτι, ούτε δυσανασχέτησε που αργούσα. Ούτε είχε αυτό το τοξικό υφάκι που είχα διαβάσει εδώ και με έκανε κάπως επιφυλακτικό απέναντι της πριν μπω. Το μόνο μείον που ίσως έβαζα είναι ότι κατά τη διάρκεια του doggy μου ζήτησε μια μικρή παύση γιατί την είχα γραπώσει άγαρμπα με τα χέρια μου και σε συνδυασμό με το δυνατό κοπάνημα που έπεφτε, πρέπει κάποια στιγμή να πόνεσε λίγο.
Με 2 λόγια όπως την θυμόμουν μείον τα νιάου-νιάου. Δεν λέω ότι δεν ισχύει ότι αρνητικό γράφτηκε, απλά εγώ δεν εισέπραξα μιζεροκατάστα και γκρίνια.
(Bear in mind, ότι δεν είμαι τακτικός της για να ξέρω ή να έχω φάει στη μάπα όλα της τα προηγούμενα φεγγάρια)
υσ.χαμουρεμα διαβαζω...σε αφησε να την γλυψεις...κλπ...σε κατι τετοιο????