alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.801
- Πόντοι
- 446
Φίλε όχι χαχαχα....τον έχει βρέξει κανείς σε κάποιο από τα μουνάκια αυτά? λένε τίποτα ή φόλες?Δεν τον εβρεξες τύπε;;;;
Φίλε όχι χαχαχα....τον έχει βρέξει κανείς σε κάποιο από τα μουνάκια αυτά? λένε τίποτα ή φόλες?Δεν τον εβρεξες τύπε;;;;
65 πάνω Κορίνα και κάτω μια Λάουρα 40άραΠριν καμια ώρα απογευματινή βάρδια, πέρασα από Φυλής 65(δε θυμάμαι την κορασίδα δεν περίμενα να τη δω κιόλας) , στο απέναντι ήταν δύο κολομβιανά Εμμανουέλα (καλό μουνάκι για εμένα τον λατινόφιλο) και Μελίσσα (νομίζω). Μετά πήγα στο Φυλής 56 η Αουρόρα και αυτή καλό μουνάκι δε λέω. Ε, μετά πήγα για σουβλάκια....
Τη Λάουρα με τα βυζιά να την έχω στο νου μου την επόμενη! όροφο ανέβηκα αυτή η Κορίνα είπε η τσα2 ότι ήταν.65 πάνω Κορίνα και κάτω μια Λάουρα 40άρα
ξανθιά με τεράστια βυζιά! οι λατίνες αδιάφορες... η μόνες καλές ήταν Ράνια στο 84 κάτω και μια γαλανομάτα κοντή στο 86 κάτω
Γαμαγες με λεφτάΗμουν μικρος τοτε....τι γινοταν το 2003?
Μάλλον θαχουν σαπισει οι μισοιΖουν ακόμα όλοι αυτοί ή μήπως τους κατάπιαν οι μαύρες τρύπες του Μεταξουργείου;
Δωστε και κανα δεκάρικο έξτρα ρε.. Μπας κ αναταχθει ο κλάδοςΧθεσινή κατάθεση στην Μαριάνα, μια καινούρια από Κολομβία, στο Φωκαίας 27 ισόγειο. Στυλιάρι μελαχρινό, αλλά κλασικό αποστειρωμένο λατινογαμήσι. Μόνο λίγο δάχτυλο στο μουνί της άφησε και στο τέλος έπαιζε με την κλειτορίδα της, όσο μου έπαιρνε πίπα (που ήταν περισσότερο χέρι), για να με τελειώσει. Η πλάκα ήταν στο τέλος που έκανα ένα σόσιαλ του κώλου στα αγγλικά και τη ρώτησα αν δεν της αρέσει το 69. Μου απάντησε ότι είναι έξτρα. Τη ρωτάω πόσο έξτρα, μου λέει 11 ευρώ. Της λέω ότι περίμενα ένα πιο στρογγυλό νούμερο και μου λέει 10. Να 'ναι καλά το κορίτσι. Από ό,τι φαίνεται, τα 20 ευρώ μας τους φαίνονται λίγα και σηκώνουν παζάρια, γι' αυτό και τα υπεραπλά προγράμματα που κάνουν κατά κανόνα.
Μου μου η αγελάδα κατεβάζει γάλααυτο το εργαλειο(sensual jane)δεν μοιαζει με την χριστινα απο φυλης 65 στο προσωπο?αν ειχε και αυτα τα ΜΑΣΤΑΡΙΑ θα ειχα κατασκηνωσει απο εξω...
Εννοείται, φιλανθρωπία θα κάνουμε. Βασικά είχε τελειώσει η συνεδρία, αλλιώς μπορεί να είχα μπει στον πειρασμό. Δεν ξέρω αν θα την ξαναπάρω, κάπως μαγκωμένη ήταν.Δωστε και κανα δεκάρικο έξτρα ρε.. Μπας κ αναταχθει ο κλάδος
Γιατί το ταμειον ειβαι μειον. Εσυ ΓΙΑΤΙ δεν πηγες Κισιναου μια απο τα ιδιαΤι γίνεται ρε φίλε θα τρελαθώ!
Έχει και Ρώσικη υπηκοότητα και αντί να είναι στην Αγία Πετρούπολη με τις διαστημικές καραμουναρες Ρωσίδες..... προτιμάει τα Αθηναϊκά Μπουρδέλα που είναι πλέον σε πλήρη σήψη και παρακμή!
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
ΔΑΣΚΑΛΕ ΓΙΑΤΙ.......????????
Στυλιαρι σημαίνει ψηλη η αγγουρι απλά?Εννοείται, φιλανθρωπία θα κάνουμε. Βασικά είχε τελειώσει η συνεδρία, αλλιώς μπορεί να είχα μπει στον πειρασμό. Δεν ξέρω αν θα την ξαναπάρω, κάπως μαγκωμένη ήταν.
Θα σε γελάσω για το ύψος, γιατί φόραγε και τακούνια. Πολύ αδύνατη όμως (και άβυζη νομίζω).Στυλιαρι σημαίνει ψηλη η αγγουρι απλά?
κατασκήνωσαν έξω από τον Συγγρο κάποιοι. Οι υπόλοιποι κάνουν παρέα στο ΘεόΖουν ακόμα όλοι αυτοί ή μήπως τους κατάπιαν οι μαύρες τρύπες του Μεταξουργείου;
Ε όχι κ έτσι ρε τύπε...
την χαριτωμενη χριστινα τσεχα εννοωΗ Χριστίνα στο 65φοράει γυαλιά αλλά όντως μοιάζει πολυ
Τον ψαχνει ο πουττιιν για επιστρατευση..Τι γίνεται ρε φίλε θα τρελαθώ!
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
ΔΑΣΚΑΛΕ ΓΙΑΤΙ.......????????
Άλλη μια περίπτωση κοπέλας, που έμεινε έγκυος από κρεμπιέ πελάτη και κράτησε το παιδί, ήταν η Τζασμίν, η οποία εργαζόταν μέχρι το 2017 στο Φυλής 65Α και 65Β. Νεαρή, μελαχρινή Ρουμάνα, για όσους την θυμούνται. Το πρόγραμμα της ήταν νορμάλ, με ελεύθερο στοματικό, αλλά στην πορεία έκανε και ακάποτο γαμήσι, χωρίς έξτρα χρήματα. Το είχε γράψει κάποιος συναγωνιστής και μου το είπε, απέξω-απέξω, και μία τσατσά, σε ανύποπτη φάση.Η ανκα με τόσους κρεμπιεδες λογικό να γκαστρώθηκε.. κρίμα γιατί ήταν στανταρακι μου
ναι την ειχα παρει 2 φορες με φουλ γλωσσοφυλλα,δυνατο το πιτσιρικι,τελικα οντως ΓΚΑΣΤΡΩΘΗΚΕ?Άλλη μια περίπτωση κοπέλας, που έμεινε έγκυος από κρεμπιέ πελάτη και κράτησε το παιδί, ήταν η Τζασμίν, η οποία εργαζόταν μέχρι το 2017 στο Φυλής 65Α και 65Β. Νεαρή, μελαχρινή Ρουμάνα, για όσους την θυμούνται. Το πρόγραμμα της ήταν νορμάλ, με ελεύθερο στοματικό, αλλά στην πορεία έκανε και ακάποτο γαμήσι, χωρίς έξτρα χρήματα. Το είχε γράψει κάποιος συναγωνιστής και μου το είπε, απέξω-απέξω, και μία τσατσά, σε ανύποπτη φάση.
Η Χριστίνα που λες φοράει γυαλιά ;; Φοράει μαύρο στρινγκ και σουτιεν συνήθως ;;Της το εχω φαει το μουνι της Χριστινας, ειναι γλυκομουνα και γουσταρει γλειψιμο.
Aν μπορεσεις να βρεις τρύπα....αφου ειναι 200 κιλά !!!ξερει κανεις αν η Κωνσταντινα η αγρινιωτισσα απο Βεργας 7 γλυφει παντου της το εχει προτεινει κανεις συναγωνηστης και αν κανει ακαποτο γαμησι την εχει πρωτεινει καποιος κατι απο τα δυο?
Εγώ με την Κωνσταντίνα έχυσα μέσα σε 2 λεπτά πάντως δεν κρατήθηκα απ' την καβλα. Κ ας είναι 200 κιλά.Aν μπορεσεις να βρεις τρύπα....αφου ειναι 200 κιλά !!!