Για χοντροκώλω μου ειπανε. Ηθελα να δω τοτε εξ ιδίαν να διαπιστώσω προς τι ο ντόρος. Αν και ξέρω λίγο πολύ τί με περίμενε.
Εσύ γιατί αρπάζεσαι;Επείδη είπα ότι η Ταϊλανδανα έβγαλε κοιλιά;Έχεις δίκιο. Δεν το πα καλά. Μπάκα έβγαλε.
Φίλε η Τζουλια είχε ένα από τα πιο ωραία κορμιά που πέρασαν από την περιοχη. Εγώ δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κορμί από τότε που γαμουσα τη Τζώρτζια, που είναι εκτός Αττικής και τη Ραμονα, που τώρα έχει γίνει στουντιοκοριτσο.
Απίστευτα καπουλια, τίγκα γυμνασμενα, όταν τη ρώτησα για το πως έχει τόσο απίστευτο κωλο και κορμί γενικά και μου είπε ότι από την πρωτη μερα στην Ελλάδα που ηρθε έχει γραφτεί γυμναστήριο για να μη χάσει ουτε μια μέρα γυμναστικης!
Επίσης να ξέρεις ότι οι φωτο την αδικούν παραφορα! Το κορίτσι ειναι πολυ πιο όμορφο και το σώμα της αψεγάδιαστο!
Αυτά στα λέει ο Διανοούμενος για να μην ακους τον κάθε μαλαξ που συμπεραίνει από τις φωτο και το παιζει ειδήμων από το σπίτι ενώ έχει να κατέβει Φυλής 10 χρόνια....!
Εγώ προσωπικα ήμουν τυχερός γιατί την πηρα την πρωτη μερα που είχε έρθει και στα καπάκια την ξαναπηρα μετά από μια ώρα. Στην πορνοκαριερα μου δεν το έχω ξανακάνει ποτέ σε οίκο!
Και πληροφοριακα έχω σταματήσει να γαμαω σε οίκους εδώ και καιρό γιατί ενδιδω μόνο σε στάνταρ κοπέλες call ή μασάζ. Απλά κάνω τσάρκες για να περάσει η ώρα, επειδή μενω και Αθηνα. Στη Τζουλια όμως έκανα την εξαίρεση και ανταμείφθηκα 100%!
Οχι ο
@Σεβασμιώτατος και ο
@Helluvatime δεν στη λένε, απλά τη λένε εμμέσως πλην σαφως στους ειδήμονες του πληκτρολογιου που βγάζουν άσχετα συμπεράσματα για μερικά κορίτσια. Συμφωνώ μαζί τους 100%!