Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 319 άτομα (30 μέλη και 289 επισκέπτες)

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.877
Πόντοι
216
μύστες, άκουσα ότι η σκούπα αυτή τη βδομάδα έγινε εξαιτίας του επεισόδιου στο Μεταξουργείο και ότι ο τύπος που χτυπήθηκε πήγε σπίτι του και μετά πέθανε. Έχετε μάθει τίποτα ή είναι φίδια ;

Σε ποιο σπίτι έγινε το επεισόδιο ?? Έχω δει σκηνικό τύπου στην Μεγάλου Αλεξάνδρου που δεν ξέρω τι έκανε και του σπάσανε δόντια και μύτες και έτρεχε μεσα στα αίματα να σωθεί

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.835
Πόντοι
46.232

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.797
Πόντοι
201
καλησπερα,ξερει κανεις ποια ειναι τωρα φωκαιας13 υπογειο?

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.799
Πόντοι
7.195
Σε ποιο σπίτι έγινε το επεισόδιο ?? Έχω δει σκηνικό τύπου στην Μεγάλου Αλεξάνδρου που δεν ξέρω τι έκανε και του σπάσανε δόντια και μύτες και έτρεχε μεσα στα αίματα να σωθεί
δεν ξέρω ακριβώς, του δεκάρικου πάντως. Το γράψανε οι γείτονες.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Επίσκεψη στο Μεταξι πριν λιγο, τα σπιτάκια Μεγαλεκου & Ιασ ανοιχτά τα περισσότερα..
Στο Ιασ 46β ήταν 4 κοπέλες, μεταξύ των οποίων και Η Άννα, Μαρία Στέλλα και άλλη μια που δεν θυμάμαι.. είχε γεμάτα δωμάτια..
Ιασ 44 από δεξιά το δεύτερο μια τσιγγανουλα με μια συμπαθητική κοπέλα μαζί..
Ιασ 44 δεξί η Ντανιέλα, Ρωσίδα κατά δήλωσή της , ξανθιά σκιννυ , ανύπαρκτο βυζακι, γενικά σωματακι που μου,αρέσει..
Δίνω το εισιτήριο στον τσάτσος, έρχεται σε λιγο η κοπέλα, χαιραιτιομαστε, λιγο σοσιαλ και ξεκίνησε δουλειά με μια πιπα , οχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά ήταν ηδονικη και διαρκείας..
αφού με έκανε τούρμπο μια στάση πισωκολλητο με ωραία θέα το μικρό κωλαράκι της..
τελείωσα μέσα στο πλαστικό στο μουνακι της..
είχα πάει 2 φορές με την Μπέλα στο συγκεκριμένο μαγαζί και δεν την είχα πάρει τόσο καιρό..
Αν θα την ξαναδώ?
Θεωρω κάποια στιγμή ναι!!

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Επίσκεψη στο Μεταξι πριν λιγο, τα σπιτάκια Μεγαλεκου & Ιασ ανοιχτά τα περισσότερα..
Στο Ιασ 46β ήταν 4 κοπέλες, μεταξύ των οποίων και Η Άννα, Μαρία Στέλλα και άλλη μια που δεν θυμάμαι.. είχε γεμάτα δωμάτια..
Ιασ 44 δεξί η Ντανιέλα, Ρωσίδα κατά δήλωσή της , ξανθιά σκιννυ , ανύπαρκτο βυζακι, γενικά σωματακι που μου,αρέσει..
Δίνω το εισιτήριο στον τσάτσος, έρχεται σε λιγο η κοπέλα, χαιραιτιομαστε, λιγο σοσιαλ και ξεκίνησε δουλειά με μια πιπα , οχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά ήταν ηδονικη και διαρκείας..
αφού με έκανε τούρμπο μια στάση πισωκολλητο με ωραία θέα το μικρό κωλαράκι της..
είχα πάει 2 φορές με την Μπέλα στο συγκεκριμένο μαγαζί και δεν την είχα πάρει τόσο καιρό..
Αν θα την ξαναδώ?
να ρωτήσω κάτι ; Η αννα είναι όμορφη; Άποψη σου φυσικά ότι πιστεύεις. Επισης ξέρεις μέχρι τι ώρα δουλεύει; Μηπως την προλάβω τώρα

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
874
Πόντοι
81
Αν θα την ξαναδώ?
Καλά αυτά δεν τα είχανε σφραγίσει χτες? Είχε βάλει και ο συνάδελφος φωτογραφίες από τα χαρτιά που είχαν κολλήσει. Ούτε μέρα δεν τα κλείσανε τελικά.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441

να ρωτήσω κάτι ; Η αννα είναι όμορφη; Άποψη σου φυσικά ότι πιστεύεις. Επισης ξέρεις μέχρι τι ώρα δουλεύει; Μηπως την προλάβω τώρα
Για μένα είναι γλυκούλα και όμορφη για τα γούστα μου.. σκιννυ ξανθιά κοπέλα..
δεν ξέρω μέχρι τι ώρα είναι..
ας απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος μύστης..

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Καλά αυτά δεν τα είχανε σφραγίσει χτες? Είχε βάλει και ο συνάδελφος φωτογραφίες από τα χαρτιά που είχαν κολλήσει. Ούτε μέρα δεν τα κλείσανε τελικά.
από τα 44ρια μόνο ένα ήταν κλειστό..
το 4ο από δεξιά νομίζω

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
389
Πόντοι
20
Καλησπέρα έχουμε καμία πληροφορία που μπορεί να είναι η ανκα η Μολδαβή απο Φωκαίας;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom