Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 98 άτομα (10 μέλη και 88 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Φυλής 65 πάνω Ντιάνα και Χριστίνα Ρουμάνα
Φυλής 65 κάτω Τζούλια πετίτ και Κορίνα
Φυλής 84 κάτω Κάτια και Χριστίνα "Τσέχα"
Φυλής 74 δεξιά ανοιχτό με Άντζελα στο δωμάτιο για ώρα, μετά το φως έκλεισε.
Φωκαίας 13 υπόγειο Εύα Ουκρανή καινούργια της αλυσίδας μετριότατη και βαριεστημένη.
Φωκαίας 13 ισόγειο Ιζαμπέλα.
Φωκαίας 27 υπόγειο Έμιλυ σε δωμάτιο.
Φωκαίας 27 ισόγειο Βικτώρια.

Είχε και άλλα ανοιχτά αλλά δεν μπήκα.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.656
Πόντοι
13.636
@Pa Luki Luk πες παρακαλω ξανα που βρισκεται η τσα2 τραβελι?νομιζα απο οτι εχει γραφτει οτι δουλευει βραδιά...εκτος αν εχω μπερδεψει κατιpa
Την έχω πετύχει απόγευμα και βράδυ.
Πρόσεξε μπορεί να μην την καταλάβεις, την έχουν πατήσει πολλοί.
Εμένα δεν μου την έχει πέσει αλλά βλέπω ότι τρώγεται.
Αν δεις ότι κάνει τη πάπια πες της εσύ να έρθει και αυτή μέσα.
Φιλλιπιδου 11 πάνω

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.656
Πόντοι
13.636
Σήμερα πρωί το μενού είχε...
Χυμό Ρόδι και κουλούρι με ελιά και λιαστη τομάτα!!!
Μούρλια, δεν χρειάζεται να πω από ποιον φαντάζομαι...
Είδα και πολλά μωράκια από ΜΚΟ εκεί... Θα έρθει και η ώρα τους!!!

Φυλής κάπου σε κάποιο κουκλακι Λατινακι...
Τα πήρε στο στόμα και τα ευχαστηθηκε!!!
Ήταν να γίνει η αρχή τώρα πιστεύω θα ανοίξει ο δρόμος!
Εννοείται με απλό πρόγραμμα και εννοείται ότι δεν θα πω ποια ήταν. Ας μιλήσουν άλλοι είμαι σίγουρος ότι δεν το κάνει μόνο σε εμένα αυτό...

Άλλη πολύ γνωστή ιεροδουλη της περιοχής μου αποκάλυψε ένα Μεγάλο Μυστικό και μου είπε να μην το πω παραπέρα αλλά είμαι επίσης σίγουρος ότι το έχει πει σε άλλους 1832 ακόμα!!!

Αυτά με γρίφους σήμερα και συγγνώμη αλλά να λέτε κάτι και εσείς.

Ααααα και ο Νάσος Αθανασιάδης που με πήρε το πρωί να ξέρετε ότι είναι...
Πολύ Κωλοπαιδο!!!

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
DmtrsxXx αν κατέβεις κάτω για τσεκαρε αν δουλεύει η Μπέλα στο Ιάσωνος 44.
Χτες πήγα και ήταν κλειστά.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
μύστες, άκουσα ότι η σκούπα αυτή τη βδομάδα έγινε εξαιτίας του επεισόδιου στο Μεταξουργείο και ότι ο τύπος που χτυπήθηκε πήγε σπίτι του και μετά πέθανε. Έχετε μάθει τίποτα ή είναι φίδια ;

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
μύστες, άκουσα ότι η σκούπα αυτή τη βδομάδα έγινε εξαιτίας του επεισόδιου στο Μεταξουργείο και ότι ο τύπος που χτυπήθηκε πήγε σπίτι του και μετά πέθανε. Έχετε μάθει τίποτα ή είναι φίδια ;

Σε ποιο σπίτι έγινε το επεισόδιο ?? Έχω δει σκηνικό τύπου στην Μεγάλου Αλεξάνδρου που δεν ξέρω τι έκανε και του σπάσανε δόντια και μύτες και έτρεχε μεσα στα αίματα να σωθεί

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.789
Πόντοι
201
καλησπερα,ξερει κανεις ποια ειναι τωρα φωκαιας13 υπογειο?

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
Σε ποιο σπίτι έγινε το επεισόδιο ?? Έχω δει σκηνικό τύπου στην Μεγάλου Αλεξάνδρου που δεν ξέρω τι έκανε και του σπάσανε δόντια και μύτες και έτρεχε μεσα στα αίματα να σωθεί
δεν ξέρω ακριβώς, του δεκάρικου πάντως. Το γράψανε οι γείτονες.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Επίσκεψη στο Μεταξι πριν λιγο, τα σπιτάκια Μεγαλεκου & Ιασ ανοιχτά τα περισσότερα..
Στο Ιασ 46β ήταν 4 κοπέλες, μεταξύ των οποίων και Η Άννα, Μαρία Στέλλα και άλλη μια που δεν θυμάμαι.. είχε γεμάτα δωμάτια..
Ιασ 44 από δεξιά το δεύτερο μια τσιγγανουλα με μια συμπαθητική κοπέλα μαζί..
Ιασ 44 δεξί η Ντανιέλα, Ρωσίδα κατά δήλωσή της , ξανθιά σκιννυ , ανύπαρκτο βυζακι, γενικά σωματακι που μου,αρέσει..
Δίνω το εισιτήριο στον τσάτσος, έρχεται σε λιγο η κοπέλα, χαιραιτιομαστε, λιγο σοσιαλ και ξεκίνησε δουλειά με μια πιπα , οχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά ήταν ηδονικη και διαρκείας..
αφού με έκανε τούρμπο μια στάση πισωκολλητο με ωραία θέα το μικρό κωλαράκι της..
τελείωσα μέσα στο πλαστικό στο μουνακι της..
είχα πάει 2 φορές με την Μπέλα στο συγκεκριμένο μαγαζί και δεν την είχα πάρει τόσο καιρό..
Αν θα την ξαναδώ?
Θεωρω κάποια στιγμή ναι!!

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Επίσκεψη στο Μεταξι πριν λιγο, τα σπιτάκια Μεγαλεκου & Ιασ ανοιχτά τα περισσότερα..
Στο Ιασ 46β ήταν 4 κοπέλες, μεταξύ των οποίων και Η Άννα, Μαρία Στέλλα και άλλη μια που δεν θυμάμαι.. είχε γεμάτα δωμάτια..
Ιασ 44 δεξί η Ντανιέλα, Ρωσίδα κατά δήλωσή της , ξανθιά σκιννυ , ανύπαρκτο βυζακι, γενικά σωματακι που μου,αρέσει..
Δίνω το εισιτήριο στον τσάτσος, έρχεται σε λιγο η κοπέλα, χαιραιτιομαστε, λιγο σοσιαλ και ξεκίνησε δουλειά με μια πιπα , οχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά ήταν ηδονικη και διαρκείας..
αφού με έκανε τούρμπο μια στάση πισωκολλητο με ωραία θέα το μικρό κωλαράκι της..
είχα πάει 2 φορές με την Μπέλα στο συγκεκριμένο μαγαζί και δεν την είχα πάρει τόσο καιρό..
Αν θα την ξαναδώ?
να ρωτήσω κάτι ; Η αννα είναι όμορφη; Άποψη σου φυσικά ότι πιστεύεις. Επισης ξέρεις μέχρι τι ώρα δουλεύει; Μηπως την προλάβω τώρα

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
860
Πόντοι
81
Αν θα την ξαναδώ?
Καλά αυτά δεν τα είχανε σφραγίσει χτες? Είχε βάλει και ο συνάδελφος φωτογραφίες από τα χαρτιά που είχαν κολλήσει. Ούτε μέρα δεν τα κλείσανε τελικά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom