Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.656
- Πόντοι
- 13.636
Πήγαινε προς εργασία.Βόλταρε ή ήταν αραγμένο το κορίτσι μας;
Και πήρε Coca Cola και Red Bull από τον Πακιστανο απέναντι.
Πήγαινε προς εργασία.Βόλταρε ή ήταν αραγμένο το κορίτσι μας;
Μπουρδελιαρης καταντησες τυπε.....Επίσης...
Σήμερα αφού ήταν όλα κλειστά ήπια Καφεδαρα στον κορυφαίο
Γ Σεπτεμβρίου 85
Καφές νερό 1.80€
Εκεί συνάντησα την γνωστή
Ηλέκτρα
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες της συνάντησης αλλά νομίζω ότι σύντομα θα έχει ένα DP με κορυφαίο μέλος του Σάιτ!!!
Επίσης είδα Τζούλια του Φυλής 134 με πολιτικά
Πολύ καλύτερη!!!
Και την άλλη Φόλα του
Φυλής 109 κάτω
δεν θυμάμαι καν το όνομα της, την μπεκροκανατα εννοώ, να πηγαίνει με την υπηρεσία περίπατο.
Τι θέλεις τώρα εσύ και ρωτάς λεπτομέρειες;Βόλταρε ή ήταν αραγμένο το κορίτσι μας;
Τι θέλεις τώρα εσύ και ρωτάς λεπτομέρειες;
Από 23/2 είναι η είδηση.Σε 12 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ μετά από ελέγχους σε 6 οίκους ανοχής
Στη σύλληψη 12 ατόμων μετά από ελέγχους σε 6 οίκους ανοχής προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της υποδιεύθυνσηςwww.newsit.gr
Πέστα. Μας έχουν σκοτίσει τα παπάρια με τη ΘεσσαLονίκη.
Μια παραλία έχει να πας για κανένα καφέ και κανένα περπάτημα. Από εκεί και πιο μέσα το χάος.
Ένα μπουρδέλο και μισο πολεοδομικά, πολύ χειρότερα απ την Αθήνα και κίνηση της πουτάνας. Ειδικά εκείνη η ευωδιαστή μπόχα απ το λιμάνι όταν μπαίνεις στην πόλη σε συνεπαίρνει.
Και το κεφάλι γεμάτο σκατά, νοοτροπία μεγάλου χωριού.
Χίλιες φορές η Αθήνα που είναι σαν το New York. Κοσμοπολίτικη.
O alex71ποια Ηλέκτρα λες? την γνωστή με το πρωκτικό?
αλήθεια έχει κανείς το τηλέφωνο της ?
Βόλτα τώρα φυλής. Μόνο 2-3 ανοιχτά και ανατριχιαστική ησυχία. Τι παίζει μάγκες ;
με δυό λόγια όλοι Γ' Σεπτ 85, και καφεδάκι και πασαρέλα εργαζομένων ...Επίσης...
Σήμερα αφού ήταν όλα κλειστά ήπια Καφεδαρα στον κορυφαίο
Γ Σεπτεμβρίου 85
Καφές νερό 1.80€
Εκεί συνάντησα την γνωστή
Ηλέκτρα
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες της συνάντησης αλλά νομίζω ότι σύντομα θα έχει ένα DP με κορυφαίο μέλος του Σάιτ!!!
Επίσης είδα Τζούλια του Φυλής 134 με πολιτικά
Πολύ καλύτερη!!!
Και την άλλη Φόλα του
Φυλής 109 κάτω
δεν θυμάμαι καν το όνομα της, την μπεκροκανατα εννοώ, να πηγαίνει με την υπηρεσία περίπατο.
Πολλές χώρες έχουν συμπρωτεύουσες απλά δεν τις αποκαλούν έτσιΕδώ ρε τυπε είμαστε μοναδική χώρα παγκοσμίως που έχουμε συμπρωτεύουσα γιατί οι κάτοικοι έχουν φτάσει το κόμπλεξ σε άλλο επίπεδο
Κωλαρα ομως!... σοβαρα τωρα.....
ε ρε silvia saint που θελετε...Κωλαρα ομως!... σοβαρα τωρα.....
Ειναι αλλη αισθηση..με δυό λόγια όλοι Γ' Σεπτ 85, και καφεδάκι και πασαρέλα εργαζομένων ...
Την έχω πατήσει με ένα πιπίνι με κολάν που ανέβαινε την Κολωνού πριν τα Χριστούγεννα και πρόσεχα να δω σε ποιόν οίκο θα μπεί, μου είχε σηκωθεί μόνο και μόνο από την σκέψη.Ειναι αλλη αισθηση..
Να βλεπεις τα μουνακια με πολιτικα, να φανταζεσαι.., και μετα να πηγαινεις να τις γαμας..
Όχι είναι η πρωινή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νάσο....
Εδώ είσαι???
@Pa Luki Luk πες παρακαλω ξανα που βρισκεται η τσα2 τραβελι?νομιζα απο οτι εχει γραφτει οτι δουλευει βραδιά...εκτος αν εχω μπερδεψει κατιpaΦΦιλιπιδου ειναι το τραβελι?
Έχει κάνει κάποιος τσάρκα φυλής να μας ενημερώσει το τι γίνεται τώρα?